Alla innehållslösa hjärtans dag

4:09 14 Feb 2019

Jaaaaaaaaaa så var det dags igen. Alla. jävla. hjärtans. dag. Jag har egentligen ingenting emot den här dagen. Tycker den är mysig å fin och blir glad av ”kärleken”. Däremot.., något som stör mig töntigt mycket…. är att det inte finns någon cool rolig eller egen hållning att ha gentemot Alla hjärtans dag? vilket ju är det enda jag lever för lol xD, att ha en rolig och egen hållning till saker.. Haha skoja eller. :)          Är man ”pro” är man tråkig.  Är man anti är man tråkig (”bara ett kommersiellt jippi” man ba ja herregud Du måste va så kul på fest). Är man likgiltig är man tbh också ganska tråkig och ev snudd på psykfall? Jag har en endaste liten AHD-tradition och den är….. att jag retweetar mig själv.

Så otroligt tråkig tweet dessutom? Men har blivit som en märklig tvångstanke jag lixom inte blir av med. :( 

Det här året ska bli annorlunda, tänker jag naivt och historielöst, det här året ska jag lyckas göra innehåll av alla hjärtans dag. Jag ska bli DEN, den första som lyckas GÖRA NÅTT av det tråkigaste som finns. Jag började med att fråga mina mest innehålls-besatta vänner. Det gick.. inte så bra.

 

Mkt man relaterar till ”thank you, next”

Eftersom Thomas är en tråkig fitta, bestämde jag mig först för att göra det ensam. Men sen slog det mig att jag också är en tråkig fitta som ”börjat träna”, så tyckte det kändes ”ovärt” att missa torsdagsmorgonens ”träning” för att göra ett… blogginlägg. Gud jag håller verkligen på att bli vuxen (haha så låg ribba). Nåväl,…… ;The show must go on.

Jag brainstormar vidare… Tinder (no judgement during brainstorm)… Hm. Att försöka göra nått typ av innehåll med Tinder är ju ooäändligt platt, inte bara på AHD utan alltid, alla dagar, hela tiden prick varje liten sekund.  Det finns inget jag blir mer irriterad på än människor som envist fortsätter försöka göra kul saker med  Tinder, som ba ”haha kolla här vad tokiga vissa människor är” eller ”haha kolla här vad larvigt jag svarade den här personen”.     Trot s detta… hahah…. kände jag mig typ redo att go there, så desperat var jag.  Men sen kom jag på att jag inte ens kunnat om jag velat (wow ovärdigheten), eftersom… Jag är … Bannad från Tinder. :) Så jag får väl börja i den änden? Kanske är det dags för ett sista dödsryck vad gäller mitt Tinder-konto? Om de inte häver bannen nu, på årets mest romantiska högtid (hahaha), kommer de väl aldrig göra det. Jag bestämde mig för att iallafall prova!.

ljust!!!

Eftersom tinders kundtjänst verkligen ÄR efterbliven insåg jag fort att jag inte kommer hinna få nått svar/mitt konto av-bannat innan jag ”måste” (Haha man ba honEy No one is forcing you…. just let it go….) publicera det här pissinlägget. Jakten på innehåll fortsätter…. Jag bestämde mig för att fråga ”mina instagramföljare” om deras planer, kanske skulle jag hitta nått kul där? ?

.. :) mina härligA följare

Så ja. Nu har jag gett upp. Avslutar med den här printen på Linda Lindorff ska fira!!!

Varit sjuk HAhaha. Hon har alltså… opererat bort blindtarmen. Nej gud nu är jag elak, sådan tur att det finns medicin mot blindtarmssjuka: kärlek och fina hälsningar…:)          . . .    kvinnor i den åldern är verkligen sjuka i huvudet. Nåväl. Hoppas ni får en underbar alla hjärtans dag <3 Älskar er tbh

2 kommentarer | “Alla innehållslösa hjärtans dag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. jasonsmith smith skriver:

    Thank you so much for this. I was into this issue and tired to tinker around to check if its possible but couldnt get it done. Now that https://tracktrace.onl/usps/ i have seen the way you did it, thanks guys
    with
    regards

  2. jasonssmith smith skriver:

    Thanks for sharing.I found a lot of interesting information here. A really good post, very thankful and hopeful that https://kodi.software/download/ you will write many more posts like this one.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp