jag är redan pank

10:14 3 Feb 2019

”god”kväll. jag mår piss och är så trött att jag vill kräkas?  haha Hej och välkomna till söndag am i right !

Sen senast har jag börjat dricka alkohol igen (adjöss, au revoir, xayr, arrivederci, 안녕 strukturer och välmående), slutat på mitt jobb (för att kunna satsa helhjärtat på bloggen hahahhahaha skoja), övervägt hedersmörda min syster pga hon matchat med Frasse på tinder (hedersvåld gav oss ändå den otroliga ”han tog tag i räcket hoppa över och dog”-låten så helt emot går det inte va), tappat rösten och såklart spenderat alldeles för mycket pengar. I samarbete med ”spenderat alldeles för mycket pengar” vill jag idag presentera det här inlägget som är en……… BLOPPIS. Som ni givetvis förstår är jag en person som aldrig någonsin ägt någonting  av värde. Det dyraste jag har e ett par solglasögon som köptes under en semimanisk period förra våren, kostade ändå ”bara” 1299 kr. Utöver dem har allt jag äger ett sammanlagt värde på nånstans runt 378 kr. Det är med andra ord riktiga skitsaker. Grattis till mig. Betalning sker via cash endast och jag är absolut öppen för prisförhandling. Nu kör vi xD

Jag tänkte börja med några ”tjänster” jag är redo att utföra för pengar. Egentligen finns det väldigt få saker jag inte skulle göra för pengar så om ni kommer på något annat ni vill ha hjälp är det bara att föreslå. Vad som helst verkligen jag är helt gränslös.

1. Tillgång till sms-konversation mellan mig och valfri person. Jag ”är” ju absolut ingen själv men något jag däremot ÄR är redo att sälja ut mina mer ”kända” vänner för pengar. 10kr –  500kr (beroende på vem det gäller.)

2. Valfritt objekt slängt i Mälaren. Har verkligen fått mersmak för sabotage. Vill förstöra grejer. Så om du har något du vill ha förstört kan jag slänga det i mälaren åt dig. Flytande (heh) pris även här, om det e något tungt och jobbigt som mina må tjejarmar tvingas bära kanske det kostar lite mer men vi säger mellan 50kr och 100kr, rabatt tillkommer om det e något miljöfarligt som typ ett stort batteri eller nått.

3. Sex. Jag vet inte vad som är rimligt att ta betalt för sex så får fråga nån av alla horor på twitter om det och återkomma men! är öppen för intresseanmälan redan nu. Tänker iallafall att ju fulare du är desto dyrare får det bli.

4. En middag med Thomas Krangnes. Ja, även jag ägnar mig ibland åt välgörenhet. Faktiskt så kostar den här middagen ingenting utan jag är snarare (trots min stundande personliga konkurs) redo att skjuta in en liten slant för att nån ska gå på middag me stackarn.

5. Köpa ut alkohol och cig. Är du under 18 och tillräckligt cool för att dricka å röka? For a small fee köper jag ut åt dig, skriv till myrnis på insta-dm så löser vi.

Okej. Det var några tjänster. Nu över till ”grejerna”

1. En nästan tom flaska Mojave Ghost. Köpte den för att imponera på Pål Ströbaek när vi var ute och parfymshoppade tillsammans. 36kr.

2. Ett klamydiatest (i mitt namn.) Vet inte riktigt varför jag beställde hem det eftersom jag, som alla andra rimliga människor, sparar mig till äktenskapet. Fick nån typ av feeling när jag fick reda på att det var gratis? E verkligen svag för gratisgrejer. Kanske iof behöver det nu om jag ska börja sälja sex hm. Nåväl, lovar meddela resultatet till den som köper. 62kr.

3. Den här jättefina tändaren. Gud den är så fin jag älskar den verkligen. 2000kr.

4. Frasses kniv han fått av Johan Jureskog. Snodde den en gång fr Nöjesguidens kontor pga kleptoman och nu tänker jag inte lämna tbx den. Har provat och kan intyga att den funkar! Lite seg att använda på hud men funkar iaf godkänt på hår och i ögon. 430kr.

5. Min otroligt trasiga mobil. Rensad 1kr, orsensad 10 000kr. Inte för att JAG är så mkt värd men det finns ändå en del på den som typ kunnat förstöra mitt och många jag känners liv  om det ”kom ut”??? Kanske hybris osv… men…. Vill bara inte att nån ska köpa den orensad….

6. En ny, mycket aktuell, jättebra bok jag inte läst själv men hört mycket positivt om. 50kr.

7. Betablockerare. Älskar den skiten!. Funkar typ inte bara mot nervositet utan mot ångest också? tbh. Fick dem utskrivna i samband med uppkörning men har fler än vad man förbrukar  under en livstid så vill dela med mig. 5kr/piller eller 100kr för hela förpackningen.

8. Presentkort på Urban Deli på 450 kr. Av anledningar jag inte minns ger Urban Deli mig ångest (trots det firade jag min födelsedag där?? På mitt initiativ hahah äkta emo), så nu säljer jag av det här presentkortet som var en julklapp från jobbet. 700kr!

9. Min dagbok. Kostar dig ditt liv eftersom jag kommer behöva mörda dig efter du läst. I den finns nämligen varje negativ tanke jag någonsin tänkt om alla i min omgivning och jag skulle inte ha några vänner kvar if people knew…. Lol skoja mentyp. (Är redo att förhandla om priset).

10. En manual i hur man gör om krisen eller kriget kommer. Slängde du kanske din och börjar nu få panik över att du inte vet shit om vad du gör om krigen eller kriset kommer? Jag, en smart, sparade givetvis min för att kunna sälja vidare i framtiden (nu). 3 milj.

11. Nått typ av medlemskort jag fick i somras på ett ng-event? Jag vet inte riktigt vad det gör. Eller ja ni kan ju läsa på texten men vet inte riktigt vad det innebär lixom. 88kr.

12. En dosa vanlig general jag blev tvungen att köpa i convini-automaten pga general vit va slut. Vill verkligen inte ha den. 150kr.

Ja. Det var allt. Förstår att ni är helt tagna av vilka otroliga saker jag har att sälja, och om ingen lägger bud kommer jag anta att det är pga ni känner att ni förtjänar mina underbara grejer. Hejdå Puss och kram!!!!!!!!

 

3 kommentarer | “jag är redan pank”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anckarström skriver:

  Beslutsångest. Grej nr 7 möjligen först.

 2. honkytonk skriver:

  geni! får della q framstå som killinggänget.

 3. myrnslv skriver:

  Tänk om du bara kunde få pengar för att vara Du ;)

  https://www.youtube.com/watch?v=ad6bpsQmV5Q

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp