Din åsikt är inte kontroversiell men jag är redo att döda för att du ska sluta uttrycka den

1:18 12 Nov 2019

Ah, ni vet. Iallafall ni som är på twitter vet. Den här helvetes jävla tråktrenden som aldrig verkar försvinna helt, och varje gång den återuppstår lyckas den överträffa sig själv i snark. Det hjälper inte direkt att de enda som använder sig av den är nouwtjejer och tönthögertjejer (mira pak choi s/o t KaptenYnkrygg som myntade), den senare kategorin endast för att få spridning (sk clout), som twitter gång på gång ger. Lär ni er ALDRIG? Sätt på mute och gå vidare me era liv. Känns det lönt argumentera mot någon som tycker Sveriges situation är ”sämst”? Snälla håna henne för annat. Typ hennes töntiga personlighet, barnsliga utseende eller att hon är utbildad modekommunikatör, ge henne inte det hon vill ha. Vet inte riktigt vad som provocerar mig mest, tjejer som har på riktigt provokativa åsikter (å därmed alltid uttrycker sig i enlighet med ”unpopular opinions”-trenden och drf väl inte alls behöver kategorisera de som det), eller de som bara verkar tro det e helt jävla crazy tycka d äckligt m selleri i smoothies. Idag ramlade jag över ännu en tråd med ”unpopular opinions” och va tvungen scrolla tillbaka till huvudtweeten flera gånger för å dubbelkolla så det inte stod ”popular opinions”, aldrig har jag sett så vanliga åsikter samlade under ett anspråk till motsatsen. Ville dela med mig :)

Så nu har jag brasklappat min elakhet ish låt oss gå vidare.

 

:O Att det skulle vara osexigt med killar som håller på med traditionellt kvinnliga saker?

Finns det någon som inte tycker detta? Till och med de som dejtar någon för dens pengar tkr väl typ vad de ägnar sig åt är ”trash”?

 

Psykologi A va?

 

Jag har bestämt för mig att alla älskar dialekter.

 

Hahah detta e så jävla kul. Vem gör detta??

 

Det är för FAN en väletablerad MEME att androidtelefoner e sämre.

 

No offense t dig sauronlol, verkligen, men man kan inte direkt m dina 30k följare kalla dig indie.

Tkr du det e konstigt att folk vill supa som fan, röka cig och åka runt i bilar som dånar ashög musik hela dagarna? Hmm nu när jag tänker efter är det kanske en impopulär åsikt.

 

Hahahaahahahaha

 

Du och alla andra tjejer.

 

Jag fattar inte ens, vad betyder detta? Vad är åsikten? Att man ska skämmas om man har fult hår? Det lär man väl göra eller?

 

Nu har jag hört allt.

 

Ett tydligt tecken på att ens åsikt e impopulär e att den får 700 likes.

 

Ja det har du gemensamt med alla moderater.

 

 

Ja den här åsikten förekommer i prick varje romantisk komedi någonsin. Om det e nått populärkultur lärt oss e det väl att du alltid kommer sluta upp med en töntig ensamvarg (efter han tagit av sig glasögonen ofc).

 

Vem tycker knark är coolt? ???? ? Säg en person.

 

Ja den största rörelse som pågår i världen just nu baseras typ på detta.

 

Kan vi snälla lämna ”unpopular opinions” bakom oss? Det är inte coolt att ha på riktigt impopulära åsikter och har du inte det behöver du inte försöka låtsas som de är det. Twittra din skit rakt upp och ner som vi andra.

17 kommentarer | “Din åsikt är inte kontroversiell men jag är redo att döda för att du ska sluta uttrycka den”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ellen skriver:

  Hahahaha så bra speciellt det om gemensamt med moderater

 2. Alexandra skriver:

  Hahahahaah älskar detta!!

 3. Elias skriver:

  GULD!

 4. hanna MATS skriver:

  Jag blev separerad från min man för tre år sedan. Det fanns ingen kommunikation mellan oss. Jag fick rådet av familjer och vänner att släppa taget och glömma äktenskapet och gå vidare i mitt liv. Jag ville inte gifta mig med någon annan för innerst inne älskar jag fortfarande min man. Jag led så mycket av smärta och förvirring att jag läste en rekommendation på nätet om hur Dr Alaba återförenade ett trasigt äktenskap med hjälp av sina andliga krafter. Jag fortsatte att läsa så många vittnesmål om hur han hjälpte till att sätta stopp för skilsmässor och återupprätta människors före detta älskade och min tro förnyades. Jag kontaktar Dr Alaba omedelbart några minuter senare, han svarade mig och gav mig instruktioner om vad jag skulle göra, efter att jag uppfyllde kravet två dagar efter ritualen förändrade besvärjelsen mitt liv runt min man som inte pratade med mig. Två dagar ringde han till mig mitt i natten och grät och bad om ursäkt att detta är demonernas verk, så jag är fortfarande förvånad över detta mirakel så jag förlåter honom. Nu är mitt äktenskap i balans. Dr Alaba-ritualen fungerade utmärkt och mitt äktenskap är starkare än tidigare, och ingenting kan skilja oss åt igen. Jag besökte så många webbplatser som jag letade efter hjälp, det var hopplöst tills jag fick kontakt med Dr Alaba, den riktiga mannen som hjälpte mig att återställa mitt trasiga äktenskap om du har ett liknande problem i ditt äktenskap, du vill att din man eller fru ska älska dig om igen. , Du har någon du älskar och du vill att han eller hon ska älska dig i gengäld, du har en utmaning i ditt liv, stavningsmallen av Dr Alaba är lösningen och svaret på ditt problem, whatsapp / viber med hans telefonnummer: +1(425) 477-2744, Kontakta honom idag genom att skicka ett e-postmeddelande till dralaba3000@gmail.com. Låt inte någon ta din make ifrån dig.

 5. This a blogger I read your article, it’s so interested and also provide use full information also. you may check my website.

 6. Det här är en blogg skriven av en bloggare. Jag har precis läst klart ditt inlägg, och det är både fascinerande och användbart. Om du vill kan du ta en titt på min hemsida.

 7. Spacebar clicker skriver:

  Hello, How can your spacebar clicking speed be improved? Do you know anything about this or are you looking for it? If so, you can find a solution or useful information from the Space bar Clicker profile. so that you can view Spacebar Clicker’s profile.

 8. Spacebar clicker skriver:

  Hey, Thanks for share this informative post. Do you require a Spacebar Click Test? which will help you improve your typing and spacebar clicking speed? If you want to learn more, you can do so by visiting the profile of a Spacebar Clicker or Spacebar Click Test.

 9. ขาย ปลีก ส่ง บุหรี่ไฟฟ้า skriver:

  Blogs are very useful. I am here for the first time and will use the information.
  ขาย ปลีก ส่ง บุหรี่ไฟฟ้า

 10. This theme is best for bloggers. Thanks for sharing this wonderful.

 11. หัวพอตบุหรี่ไฟฟ้า skriver:

  Thanks for posting this educative writeup. I do appreciate your efforts.
  หัวพอตบุหรี่ไฟฟ้า

 12. หัวพอตบุหรี่ไฟฟ้า skriver:

  Thanks for posting this educative writeup. I do appreciate your efforts.
  หัวพอตบุหรี่ไฟฟ้า

 13. Top Follow APk skriver:

  Top Follow APk : https://topfollowapkdl.com Social media has become a huge part of our lives, hasn’t it? Nowadays, it seems like everyone using Instagram, Facebook, Twitter, and a whole bunch of other social media apps. And let’s be real, we all want to get popular by racking up followers and likes on our posts. I mean, who doesn’t want to be Insta-famous, right?

 14. Weather tomorrow skriver:

  Animated wind, rain and temperature maps, detailed weather, weather tomorrow, 10 day weather
  See current weather from all over the world on Weather

 15. John Harkins skriver:

  Get inspired and discover how companies are implementing the multimodal GPT-4 model to power new AI use cases. Visit GPT AppX to explore the possibilities.

 16. retro bowl skriver:

  This is a fascinating topic. I’m delighted you shared this fantastic article post with us. This insightful material will undoubtedly be shared with my friends and on other social media platforms. If you have free time, visit the page dordle to enjoy these great games!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp