Trauma bonding på TikTok

10:59 25 Jul 2022

Så fort jag öppnar Tiktok-appen möts jag av ett främmande ansikte som försöker förklara för mig att jag är lesbisk. Eller millennial. Kanske autistisk? Eller ”that girl”, “clean girl”. Eller så har jag bara otrygg anknytning. Kanske HSP?

Jag vet inte om ni vet det här, vuxna, men era tonåringar använder Tiktok för att outa era dåliga egenskaper som föräldrar. Det finns en enorm relateability factor i bardomstrauman, och om många kan relatera så får klippet större spridning. Antalet 19-åringar som förklarat diverse allmängiltiga trauma-symptom för mig är jarring. 

TikTok har förresten tagit över facklan från Google som världens största hemsida. A vibe shift if ever there was one.

 

Forer-effekten

Det här är inte ett nytt fenomen – att slap a name on a generic human experience in the name of viral relateability. Det heter tydligen”Forer-effekten”.

Wikipedia beskriver det som ett allmängiltigt och vagt uttalande som därför passar in på vem eller vad som helst. Den som vill kan få det att bli till en sanning, även om det är omedvetet.

Innan var stjärntecken ett bra exempel på det här, men numera känns det som vartannat klipp på tiktok anspelar på samma, omedvetna effekt.

 

Ahagh det går nt att embedda tiktok-videos på det här bloggen tydligen så nu har d tweetats klipp utan kontext från mitt håll

 

Iof är generationsskillnader, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, kärleksspråk, anknytningsteori och sexuella läggningar lite mer vetenskapligt underbyggda grupperingar än astrologi. Vilket för mig till nästa punkt på agendan: är inte ”virability through relateability” bara trauma bonding?

*googlar trauma bonding*

Tyvärr betyder trauma bonding inte riktigt det jag hade tänkt. Jag tänkte att det betydde typ det där starka bandet som kan uppstå mellan två personer som bär på mycket trauma. Ni vet, vissa personer som delar med sig av sitt livs största mörker första gången man träffas som en undermedveten manipulationsstrategi som gör att du upplever en illusion av närhet, så du öppnar upp dig på ett sätt du aldrig gjort innan och bleep bloop ✨✨trauma bond✨✨

Men enligt google är trauma bond bara ett nytt ord för stockholmssyndromet. Så tråkig definition?? Vi har redan ett ord för det fenomenet, min definition var bättre!

 

Ännu en jättekonstig tweet från mig!! För bloggens skull!!!

 

Anyway, jag tycker Tiktok ägnar sig åt min definition av trauma bonding, vilket blir ett fängslande recept i kombination med Forer-effekten och vårt behov av att hitta samhörighet och en definierbar identitet.

 

Cope culture

Det finns också en självhjälpsvibe i allt det här. Eller som Hailey Nahman beskriver det ”cope culture”, alltså ”hantera/stå ut-kultur”. I brist på den samhällsförändring som hade lett till bättre levnadsstandard för många så har vi vänt oss till självdiagnostisering och självhjälpsbeteende. Forer-effekten gör att ”individuals can solve social ills through changing our habits or using modern tools and products”. Tänk: meditationsappar, cannabis, clean eating-kurer, livsstilskolumner, collagen, anti-depp, psykolog-appar och en tiktok-video med tips på hur man slutar hata sitt jobb så mycket och börja romantisera sitt liv. 

 

Trend brain

Men det här behovet av att identifiera och definiera saker gäller inte bara vårt egna mående. Det pågår en manisk bearbetning av allt i vår samtid genom kategoriserande och etiketter.

Terry Nguyen beskriver det som ”Trend Brain” och menar att det snarare handlar om att kategoriserandet av konsumenten gör oss lättare att marknadsföra produkter mot:

”Anything that’s vaguely popular online must be defined or decoded — and ultimately, reduced to a bundle of marketable vibes with a kitschy label.”

”It’s an attempt at repackaging ideas, attitudes, and aesthetics into identifiable trends — something that can be capitalized on for attention or profit, comprehended, and widely consumed by a mass audience.”

 

Eller som fölande tweet. Att på samma sätt som vi försöker konsumera oss ut ur psykisk ohälsa genom meditationsappar och pilates så försöker vi konsumera oss ut ur dålig moral. Identitet har blivit moral. Trendspaningar är nödvändiga för att veta vad som är inne, ute, bra, dåligt, du, jag, and ultimately, hantera vår omvärld.

 

Jaha fitta nu har den tweeten tydligen raderats och jag sparade bara skärmdumpar på replys. Originaltweeten var iaf:

 

”I just think some people in fandom are so insistent that consuming/creating the “wrong” media makes someone a bad person, because they so desperately want to consume their way into being a good person, without doing anything else that takes actual effort”

Och här är ett par replys:

 

 

Ett jättebra exempel på det här är också den här texten om att det pågår en ”Vibe Shift”. Texten är skriven av en millennial som delar in det senaste årtiondet i trender och undrar: vad kommer bli nästa innekultur och ”who I was supposed to be in it”. Den blev både viral och hånad. Internet svarade: sweaty, du beskriver bara hur det känns att bli gammal och inte ha koll längre.

 

Personligen älskar jag att trendspana och att se samband där samband inte finns. Så fort jag såg Beyoncés skivomslag så tänkte jag att stora bröst är inne. Det kan aldrig bara vara att Beyoncé har stora bröst och stora bröst är universellt alltid trevligt.

I vårt förrförra poddavsnitt nämner jag att bara för Beyoncé och Drake har släppt house-inspirerad musik så måste det inte finnas ett samband mellan house och ekonomiska recessioner. Correlation does not imply causation. Men ändå vill vi peka på varje litet samtidsfenomen och se ett samband och innebörd.

Kanske handlar det till viss del om att sökandet och identifierandet av mönster är en inprogramerad överlevnadsstrategi och vi mår bra av, och tycker det är kul att spela memory med oss själva.

 

Nu känns det som jag börjar tappa tråden lite. Jag vet inte om jag hade en tråd till att börja med? Min poäng är att jag ser en trend :P Och jag ville skriva en metadiagnos av en pågående diagnos-trend. Jag har däremot ingen kur.

Men visst börjar det gå lite överstyr? En tjej kan aldrig bara vara en tjej, hon måste vara that girl, manic pixie, clean girl, cool girl. En person som mår dåligt kan aldrig bara må dåligt den måste lida av ptsd, vara autistisk, otrygg anknytning, adhd, highly sensitive. Omg nu kom jag på en sak. Jag konsumerar ju innehåll av och för tonåringar. Utan att tänka på det har jag slungats tillbaka till att filtrara mig själv och min roll i samhället genom ett coming-of-age-filter. En oväntad konsekvens av influencerskapet. 

 

 

Har jag knytit ihop säcken nu? Att man alltid måste ha en avslutande poäng i det här jävla landet

 

 

 

 

blev jätteglad att ni gillade och delade förra blogginlägget förresten <3 <3 < 3 tack d e roligare att skriva – come to think of it, att göra allt – om man får dripping wet piping hot throbbing girthy sloppy bekräftelse

tataaaa

 

//Michelle

94 kommentarer | “Trauma bonding på TikTok”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. julia skriver:

  fan va bra skrivet! it’s giving professor michelle
  tänkte på sista delen där med rebel girl vs clean girl. har märkt att det är en ny stil incoming som kallas ”drain” typ grunge, tidigt 00-tal, jersey shore/paris hilton/emo. hittade den taggen på plick där en massa kids säljer fittlåga trashiga jeans och såna där hoodies med blingbling och typ ed hardy kepsar. är sen på bollen kanske men tror det kommer va nya heta stilen men troligtvis kommer clean girlsen/influencers plocka upp den stilen och yassifiera den eller nått idk just a thought!???

  1. Theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år, gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag gett ett löfte om att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Kärleksbesvärjelser
   2) lösning och bot mot all sjukdom
   3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
   4) Äktenskapsbesvärjelser
   5) Graviditetsbesvärjelse
   6) Uppbrottstrollformler
   7) Dödsbesvärjelse
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  2. lilian nikky skriver:

   Mitt namn är Lilian N. Det här är en mycket glädjefylld dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig att få tillbaka min exman med hans magi och kärleksförtrollning. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen var otrogen mot mig och sökte skilsmässa, men när jag stötte på ett e-postmeddelande från Dr.saguru på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sitt ex och hjälpa till att fixa relationen. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min förvåning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt ärende och här firar jag nu eftersom min man har förändrats totalt för gott. Han vill alltid vara med mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilket fantastiskt firande. Jag kommer att fortsätta vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig trollformler. BEHÖVER DU HJÄLP, KONTAKTA DOKTOR SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller whatsapp +2349037545183  Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i ditt förhållande. och är även perfekt i
   1 KÄRLEKSTAV
   2 VINNER EX TILLBAKA
   3 LITERENS FRUKT
   4 STAVNINGSPROMOTION
   5 STAVNINGSSKYDD
   6 AFFÄRSBESTÄLLNING
   7 BRA JOBBET
   8 LOTTERISTÅVNING och RÄTTSTAVNING .

 2. igoal88 skriver:

  Your Website is very good, Your Website impressed us a lot.
  igoal88

 3. casinosite skriver:

  I have been looking for articles on these topics for a long time. I don’t know how grateful you are for posting on this topic. Thank you for the numerous articles on this site, I will subscribe to those links in my bookmarks and visit them often. Have a nice day
  http://images.google.hu/url?sa=t&url=https%3A%2F%2Fxn--c79a67g3zy6dt4w.com

 4. casinocommunity skriver:

  Your writing is perfect and complete. casinocommunity However, I think it will be more wonderful if your post includes additional topics that I am thinking of. I have a lot of posts on my site similar to your topic. Would you like to visit once?

 5. Keo nha cai skriver:

  When I read an article on this topic, keonhacai the first thought was profound and difficult, and I wondered if others could understand.. My site has a discussion board for articles and photos similar to this topic. Could you please visit me when you have time to discuss this topic?

 6. Sarah mburges skriver:

  För några dagar sedan fick jag en gratis konsultation online med Dr.Oduduwa, jag kommunicerade med honom angående mina problem med kärleksrelationer, jag har svårt att få tag på en man som älskar mig och förblir alltid trogen mig. och han tar tillbaka min ex kärlekspartner efter att vi har skilt oss i nästan 6 år nu, jag är väldigt tacksam och glad över att dela med mina vänner de nya sätten jag upptäcker att få tillbaka ex kärlekspartner även efter så många år av separation, de kommer tänk fortfarande på din kärlek och de kommer tillbaka för att be dig om ursäkt utan att du ber dem eller kallar dem att återvända, detta är en bra kärleksförtrollning charm besvärjelse böner som fungerar riktigt bra och snabbt kommer tillbaka.
  få gratis kommunikation med Dr.Oduduwa via e-post: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

 7. Sarah mburges skriver:

  few days ago i got an online free consultation with Dr.Oduduwa, I communicated with him concerning my love relationship problems, i find it difficult to get hold of a man to love me and stay ever faithful to me. and he bring back my ex love partner after we have divorce for almost 6 years now, i am very grateful and happy to share with my friends the new ways i discover to bring back ex love partner even after so many years of separation, they will still think about your love and they will return back to apologize to you without you begging them or calling them to return back, this is a good love spell charm incantation prayers that work real good and fast come back.
  get free communication with Dr.Oduduwa via email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

 8. Sobhi Sokaina skriver:

  COMMENT OBTENIR UN PERMIS DE CONDUCTEUR RÉEL ET ENREGISTRÉ
  Nous comprenons votre besoin d’obtenir un vrai permis de conduire en ligne cette année à un prix abordable. https://rijbewijskopenb.com/

 9. Jessica skriver:

  Hej killar;… Jag är Jessica från Lund-Sverige,. Jag har en liknande god nyhet att dela med mig av här, jag upptäcker precis en ny lösning för att hitta sann kärlek och få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 års skilsmässa eller separation, för bara några dagar sedan återvände min ex kärlekspartner tillbaka till mig direkt utan bad honom komma tillbaka, jag ringde inte eller skickade kärleks-sms till honom.
  För några dagar sedan när jag sökte på internet och läste ett liknande kommentarinlägg på en blogg, läste jag om den stora castingkanalen Powers of Oduduwa lovespell och jag hittade hans e-postadress (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) på samma blogg, så Jag bestämde mig för att kontakta honom för att hjälpa mig att återställa min ex kärlek. Han svarade på mitt meddelande och sa att mina problem är lätta för honom att lösa, och han kan hjälpa till att få hem min man inom två dagar. Jag har aldrig gjort någon kärleksbesvärjelse eller voodoo förut, jag trodde bara att den här besvärjelsen med besvärjelser för böner verkligen fungerar för mig som magi. Igår fick jag ett telefonsamtal från min man efter tre år utan kommunikation, jag är så förvånad och glad idag eftersom jag har min man att återvända hem till mig. Jag rekommenderar starkt Dr.Oduduwa love spellcaster, du borde prova det idag,
  Är du i en skilsmässa situation just nu, kanske detta kan fungera för ditt bästa, även om du vill hitta äkta kärlek, vill du ta tillbaka ex kärlekspartner även efter gräl och separation?, eller du vill ha en kärleks charm att få håll i min kärlekspartner att älska och lita på dig för alltid.
  Få gratis onlinekonsultation nu via: WhatsApp; https://wa.link/q5f107
  e-post: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  du kommer att tacka mig senare.

 10. George Harry skriver:

  Hahahah very funny content you have made. In this world where some people love you also some people will hate you. So don’t be sad. Keep it up. Now it’s time to avail Hi Vis Sweatshirt for more information.

 11. Annna skriver:

  Blogga meeeeeer!!

 12. Andhra Pradesh State Class 8th Standard Students who are studying in the state Telugu Medium, English Medium, and Urdu Medium schools can download the AP 8th Class Model Paper 2023 Pdf with Answers AP 8th Class Question Paper for Term-1 and Term-2 exams known as Sem-1 & Sem-2. Department of School Education has introduced study & learning material along with mock test practice questions for all languages and subjects of the course.

 13. bitcoincasino skriver:

  It’s really great. Thank you for providing a quality article. There is something you might be interested in. Do you know bitcoincasino ? If you have more questions, please come to my site and check it out!

 14. This bond is amazing,

 15. Hahahah very funny content you have made. In this world where some people love you also some people will hate you.

 16. There is always a question in Student’s mind that “who can do my assignment writing service at best price?”. For that students Instant Assignment Help is the most trusted provider to serve them math homework writing services.

 17. casino online skriver:

  First of all, thank you for your post. casino online Your posts are neatly organized with the information I want, so there are plenty of resources to reference. I bookmark this site and will find your posts frequently in the future. Thanks again ^^

 18. บุหรี่ไฟฟ้า skriver:

  I enjoy your article very much. Thank you for sharing the information your website Let people know about great and knowledgeable articles.
  บุหรี่ไฟฟ้า

 19. Nira Shalom skriver:

  Hej, jag heter NIRA SHALOM, jag är här för att sprida dessa goda nyheter till hela världen om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek. Jag höll på att bli galen när min kärlek lämnade mig för en annan tjej förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för Baba Wale da Wiseman, den stora budbäraren, berättade jag om mitt problem för Baba Wale om hur min ex-kärlek lämnade mig och även hur jag behövde få ett jobb i ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe där jag kommer att få mitt hjärtas önskan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter att det var gjort, under de kommande 2 dagarna ringde min kärlek mig i telefon och sa förlåt för att jag levde innan nu och även under nästa vecka efter att min kärlek ringde mig till vädja om förlåtelse, jag kallades till intervju i mitt önskade företag där jag behövde arbeta som handledare. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen om hur Baba Wale hjälper mig att uppfylla mitt hjärtas önskan. Baba Wale är specialist på alla typer av trollformler och god magi. Om du behöver någon form av hjälp, kontakta Baba Wale på följande e-postadress: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +12544131991 Tack mig senare

 20. Manuj Gahlot skriver:

  Quality Assurance in Software Testing | ARM Worldwide

  ARM Worldwide helps you implement a broad range of activities that include test automation planning, tool analysis, maintenance, and test script implementation in order to speed up total test coverage while providing Quality Assurance in Software Testing.

  Check out- https://armworldwide.com/services/software-testing-assurance/

 21. Heavy Duty Tarp skriver:

  I really like your blog post very much.
  Heavy Duty Tarp

 22. Duarte skriver:

  speak for you.”””””
  comprare patente di Guida

 23. Trauma bonding on tiktok is a concept that has gained much attention in the past few years, due to its extreme popularity among dogs. It is often referred to as ”tiktok therapy,” and is a form of animal-assisted therapy that uses dogs to help humans.The role of the teacher in a student’s life is significant. They make the students’ lives better by producing good skills in students’ personalities. When students get some positive feedback from their teachers, they encourage to perform well in their studies. You can also select this topic for your research paper. In online classes, students have no physical communication with their teachers. Most of the students search on the internet pay someone to take my online class for me. You can also do your research on this topic. These are some research topics on which you can easily find content to do your research in the best way

 24. slotsite skriver:

  I’m writing on this topic these days, slotsite, but I have stopped writing because there is no reference material. Then I accidentally found your article. I can refer to a variety of materials, so I think the work I was preparing will work! Thank you for your efforts.
  :)

 25. George Harry skriver:

  Hahaha carry in this work. I really enjoyed your posts. Carry on this work and do share more. ”Now it’s time to avail junk removal oakland for more information.”

 26. asra alaei skriver:

  فروشگاه لپ تاپ نوژینو از معتبرترین و بزرگترین وارد کنندگان لپ تاپ در ایران تقریبا بخش عزیمی از لپ تاپ ها و سیستم های استوک اروپایی و خارجی را مستقیم از شرکت های سازنده خریداری کرده و به دست مشتریان در ایران می رساند

  قیمت لپ تاپ استوک چنده

 27. casinosite skriver:

  Hello ! I am the one who writes posts on these topics casinosite I would like to write an article based on your article. When can I ask for a review?

 28. Whether you call it distant learning, online learning, or cold learning, school aspects unlike during the COVID-19 pandemic. While some scholars are flourishing with this way of knowledge, many scholars don’t seem to be attractive in it. Some students may not be present at all. Others may be in presence, but they aren’t revolving in work or doing additional than the bare least. So, what’s holding your schoolchildren back from fetching? Engage into this amazing help for Do my online class with classdoer.

 29. Whether you call it distant learning, online learning, or cold learning, school aspects unlike during the COVID-19 pandemic. While some scholars are flourishing with this way of knowledge, many scholars don’t seem to be attractive in it. Some students may not be present at all. Others may be in presence, but they aren’t revolving in work or doing additional than the bare least. So, what’s holding your schoolchildren back from fetching? Engage into this amazing help for Do my online class with classdoer.

 30. Tarp Cover skriver:

  Very informative article!
  Tarp Cover

 31. The bond is amazing and the facts that arose in this bond are looking near true.

 32. Whether you call it distant learning, online learning, or cold learning, school aspects unlike during the COVID-19 pandemic. While some scholars are flourishing with this way of knowledge, many scholars don’t seem to be attractive in it. Some students may not be present at all. Others may be in presence, but they aren’t revolving in work or doing additional than the bare least. So, what’s holding your schoolchildren back from fetching? Engage into this amazing help for Do my online class for me with classdoer.

 33. We are skilled interior and exterior remodeling contractors in South Dakota capable of helping you achieve all your design dreams that specialize in Roofing, Windows, Doors, Siding, and Deck construction. Repairs, new installations, you need it, we can help you get it. We are certified partners with Owens Corning Roofing Systems, James Hardie Siding, and Marvin Windows and Doors. With our team working for you, you receive the highest quality products, superior workmanship, and service excellence.

 34. If you are seeing help for your academics tasks and need someone Do my online class for me ! then classdoer is the best platform for that expectations. Whether you call it distant learning, online learning, or cold learning, school aspects unlike during the COVID-19 pandemic. While some scholars are flourishing with this way of knowledge, many scholars don’t seem to be attractive in it. Some students may not be present at all. Others may be in presence, but they aren’t revolving in work or doing additional than the bare least.

 35. If you are seeing help for your academics tasks and need someone Do my online class for me ! then classdoer is the best platform for that expectations. Whether you call it distant learning, online learning, or cold learning, school aspects unlike during the COVID-19 pandemic. While some scholars are flourishing with this way of knowledge, many scholars don’t seem to be attractive in it. Some students may not be present at all. Others may be in presence, but they aren’t revolving in work or doing additional than the bare least.

 36. Junk removal commercial services are provided to corporate offices, businesses and property. They provide you with full office cleanout by removing the unwanted junk which takes up lot of space and sweeping off everything which is remaining on the floor.

 37. Junk Smiths company provides you with office furniture removal services if you want to get rid of old furniture like desks, office tables, chairs, stand, bookshelf, etc. They offer you with fair and affordable prices and you can go ahead with their services if you’re okay with it.

 38. The one step solution for all your academic needs and queries, academic writing pro is the place where we help students achieve the best by ensuring them top quality assignment and thesis work that ensures academic success.

 39. We all need a place to start when we have to write essays in assignment help online India. The five-paragraph essay is exactly what it sounds like. Some students may find this process easy, while others may need more time to grasp this basic building block of college writing. No matter what, the following tips will help you learn more about this preliminary essay format. Five-paragraph essays are very helpful when writers are just starting out and when they have a set amount of time to write. Online assignment help India helps student in writing essays and academic articles.

 40. Anonymous skriver:

  Han är den bästa trollformaren online och hans resultat är 100 % garanterat. Min man gjorde slut med mig efter 9 års förhållande. Det började från ett litet missförstånd varefter han sa till mig att det skulle vara bra att ta en paus, vilket jag tror blev till ett uppbrott. Han letar inte efter mig längre, han blockerade mitt nummer och folk sa att de såg honom med en annan kvinna, detta fick mina ögon tårar i ögonen eftersom vi är på väg att gifta oss, jag sökte hjälp tills jag träffade den här andliga mannen som heter Dr Ibinoba, som har hjälpt många människor med relationsproblem, jag pratade med honom om min situation och han beskrev för mig processen för att komma tillbaka med min älskare, jag följde hans instruktioner och idag är jag glad eftersom min man kom tillbaka efter 5 månaders uppbrott och vi är lyckligt gifta nu. Om du behöver hjälp av en trollformel för någon form av relationsproblem kontakta Dr Ibinoba för en varaktig lösning. WhatsApp: +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

 41. Aeromexico skriver:

  It is Essential to have a Covid test to sail Aeromexico. Different airlines and countries have different supplies concerning when a test must be taken. Many require a negative PCR test to have been carried out no more than 72 hours before a flying, but please check the government’s foreign travel advice for your destination to establish their exact necessities. If you don’t know COVID 19 policies, know more details on the process to covid 19 policies to Aeromexico, call, chat or email the airline’s customer care illustrative. Moreover, you should give all lawful and provable data to planes.

 42. Carmelia B.Wood skriver:

  Nowadays people are getting different syndromes because of depression in the modern world. Everyone is facing the dark period of their lives, especially the new generation i.e 18-22 years old. These things get started from failures in life, believe me, no one gets in depression while getting success in life only the people who are getting bad results in their life are getting depressed and mostly failures and bad results are concerned with their academics.
  So to take students towards their success we are providing a service where you can hire us to do my course for me and get the best-guaranteed results in optimum prices.

 43. Sans Classic Parts provide multi-design bike accessories, in different range. They also give an attractive look to your bike.

 44. Ziyyara Edtech skriver:

  Ziyyara offers some of the best online Hindi Tuition, taught by experienced, certified Hindi teachers. Our team comprises people who embrace common aims and values to make online learning available to every student. We have Hindi online tutors who can help you reach your academic goals. Online tutoring service concentrates on strengthening tomorrow’s generation and motivates students across the world to achieve excellent grades as well.

  So, what are you waiting for, book your first demo class now!

  More Info Visit- https://ziyyara.in/home-tuition/online-home-tuition-for-hindi

  Contact no:- +91-9654271931, +968-71912179 (Oman)

 45. Whatever your needs, there is someone out there who can help you with your online class. Just Pay someone to do my online class. All you need to do is reach out and ask for help.

 46. Student Life Saviour offers assistance in assignment to students at affordable prices.

 47. Australian Assignment Help offers assistance in assignment to students in all subjects.

 48. which is the act of one person intentionally or inadvertently causing harm, suffering, and conflict in the life of another, and then right away
  You can Pay someone to do my online class. This way, you can focus on other things and not have to worry about your grade.

 49. Our opinion of TikTok is that it’s a nice platform but the problem is its uses cause many people are getting addicted to it yes it’s true that anything can go viral on TikTok and there have been many different kinds of trends and challenges that went way too far and still became famous. So as a platform, it’s nice but if used right.

 50. assignment help skriver:

  Get assignment help assistance in South Africa as offered by the best South African experts at affordable prices.

 51. Raju skriver:

  Looking to invest your money in the right way? Check out our list of Investment Management Services to get started! Want to know what investment management services are available to you? Our comprehensive list will tell you all you need to know. Invest wisely by learning about investment management services and find the perfect fit for your needs with our experts!

 52. Violeta Lindgren skriver:

  Min man lämnade mig och min son och återvände aldrig förrän DR ISIKOLO ingrep. Min berättelse skiljer sig inte från andra som har tagit sig tid att dela information om honom till världen. Jag hade äktenskapsproblem med min man som fick honom att lämna mig och reste till en annan stad. Vid något tillfälle var jag deprimerad och fick hjälp från ingenstans tills jag kom i kontakt med Dr Isikolo som hjälpte mig. Han återställde kärleken och kontakten mellan mig och min partner och jag fick tillbaka honom efter 2 dagar som han lovade. Precis som alla andra som pratar om honom är jag här för att berätta gott om honom och tacka honom för att han återigen skänkte glädje i mitt liv. Han kommer inte att misslyckas om du ger honom ett försök att hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp: +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

 53. Raven skriver:

  Fitness is a very essential a this ERA. People also say health as wealth for this reason. We provide fitness products to help you for workouts.

 54. alexjhon skriver:

  [url=https://www.google.com]Makeup artists[/url] are skilled in the use of various cosmetics and tools to create different looks for their clients.

  1. alexjhon skriver:

   They are also knowledgeable about skin care and can provide advice on how to maintain healthy skin. With their expertise, makeup artists can help people look their best for special occasions or everyday life.
   visit us: https://www.google.com

 55. 123bet skriver:

  Great! It sounds good. Thanks for sharing..
  123bet

 56. Do not hesitate or feel anxious while doing the assignment because you have the Management Homework Help for taking help in doing your assignment, so rather than panicking because of your assignment, you should take help from the experts present online round the clock. Other Source: complete my management assignment

 57. The finest platform for your needs is classdoer if you’re looking for aid with your academic assignments and need someone to ”do my course” online. School activities are different now than they were during the COVID-19 pandemic, whether you call it remote learning, online learning, or cold learning. Many academics don’t appear to find this manner of knowing attractive, despite the fact that some do. There may be some absent students. Others might be present, but they aren’t actively working or going above and beyond.

 58. fnaf skriver:

  Thank you very much for these great cake recipes, I have learned a lot from your web blog five nights at freddy’s

 59. 123plus skriver:

  Great post, what an awesome story content. Awesome. 123plus

 60. si3 digital skriver:

  Thanks For Sharing The Amazing content. I Will also share with my friends. Great Content thanks a lot.
  eCommerce website development Dubai

 61. Akash skriver:

  Now you can directorate your house with beautiful wall painting. Here you get an attractive and unique design wall painting. Visit the seven colours for more information.

 62. TikTok is a popular video sharing app that has been hailed as the next YouTube. It is made by the Chinese company Bytedance and is available on both iOS and Android. Over the past few years, TikTok has become the most downloaded app in both countries. It is also called ”China’s Instagram” due to its impressive number of users (over 100 million). Along with using TikTok, we all face tight deadlines to complete our exams. ”Can I hire someone to take my exam? Our experts are available anytime to complete my paper on time.

 63. ”Get industry-ready with 6 months industrial training in chandigarh offered by Gsquare. Our expert trainers provide hands-on experience in the latest technologies to prepare you for a successful career. Enroll now and take the first step towards a promising future!”

 64. TikTok’s success is due to the Forer effect. It is a psychological phenomenon that has been shown to be more prevalent in young people, where people are more likely to believe things they hear from friends, celebrities and online sources over what they read from traditional media.

  TikTok has taken over the world’s largest website due to the Forer effect. The company has been able to capture the interest of young people by creating a platform where users can watch videos, play games and create their own content. This shift in how people consume content will have a huge impact on how society as a whole consumes content in the future.

 65. If you need to pay someone to do my course online and require assistance with your academic assignments, ClassDoer is the best option for you. Regardless of whether you refer to it as distant learning, online learning, or cold learning, school activities now are different from those they were during the COVID-19 pandemic. Even if some academics seem to find this way of knowing attractive, many don’t seem to. There might be a few absent pupils. Even if others are present, they aren’t contributing or going above and beyond.

 66. petmantraa skriver:

  Really very nice blog. Checkt this also- Best dog groomer near me

 67. 출장샵 skriver:

  JAKARTA, Feb 7 (Reuters) – Sepa심심출장샵ratist fighters in

 68. Getting connected with an expert like GoTakeMyOnlineClass by asking them to Take My Online Class is just a click away. We have the best subject matter expert for offering diverse assistance in your homework. We are known for our,
  • Prompt homework solving skills
  • On-time homework delivery
  • Accurate solutions
  • Guarantee to unlock A+ Grade
  Contact us to hire our expert homework help.

 69. petmantraa skriver:

  Really very nice blog. Check this also- Best dog groomer near me

 70. Really very nice article. Thanks for sharing. Check this also-
  Home Nursing Services in Delhi, Gurgaon

 71. Wonderful post. your post is very well written and unique.

 72. Our Corporate Law Firms provides expert legal advice and services to businesses of all sizes. Our experienced lawyers specialize in corporate law, including mergers and acquisitions, contracts, compliance, and more. Contact us today for reliable and effective legal support for your business.

 73. thankyou for sharing the blog i got information from your post.

 74. Great Post to read

  The role of a Traffic Lawyer Mecklenburg VA is to provide legal representation and guidance to drivers who are facing traffic charges in Mecklenburg County.

 75. Success is a collection of problems solved.ติดต่อ all bet

 76. Google had a ‘Kodak mo파주출장마사지ment’ last year as Microsoft takes lead in AI, strategist says

 77. okbet skriver:

  This is a great website with lots of useful and informative posts. Please keep posting more
  Don’t forget to visit
  golf betting online

 78. Wakanda33 skriver:

  Selamat Bergabung di Situs Wakanda33 Agen Slot Online Terpercaya No 1 Indonesia, Wakanda33 Merupakan Agen Bandar Game Slot Pragmatic Uang Asli 2023 yang memiliki banyak hadiah Dan Bonus yang bisa anda dapatkan.

 79. Kudabet skriver:

  Situs slot gacor Agen resmi Kudabet menyediakan bermacam macam taruhan judi bola online, C4sino Online, Sabung Ayam,Bola Tangkas, Dominoqq, Bandar Adu qq, Togel Online, P0ker Online, Tembak Ikan dan Semua Tersedia di Agen Slot TerGacor Di Indonesia.

 80. Madu88 skriver:

  Temukan Dan Mainkan Game Slot Gacor Terpopuler Saat Ini HAnya Di situs Madu88 Dan Dijamin Bisa Maxwin, Bahkan Banyak Scatter yang bisa Anda dapatkan ketika sedang memainkan slot game pada situs kami. Hanya dengan memainkan satu user ID saja.

 81. Bigo88 skriver:

  Segera daftar Di situs Slot Online sekarang di situs Bigo88 untuk mendapatkan user ID pro dan dijamin gacor.Hanya dengan memainkan satu user ID saja Anda sudah bisa mendapatkan banyak keuntungan dan profit yang besar.

 82. Thank you for the insightful information you have provided. At online class help, we believe our clients should have the best. Therefore, we provide online class help that has always promoted the ability for learners to succeed.

 83. The details you have provided are very informative. With the information, it will be possible for learners to gain insight into how they can best pursue excellence.

 84. For most learners, learning is not easy, therefore, you may come across an individual saying, pay someone to do my online class. Always feel free to provide individuals with the required level of support.

 85. Business owners should use Online Cash Book App like Udhar Digi khata for recording transactions as it is easy, simple and safe. This will save time as well as costs incurred for hiring professionals.

 86. Rasheed Khan skriver:

  Thanks for sharing this informative information with us. This is a fantastic website, thanks for sharing. Visit us for Getting online maths assignment help. Thank You!

 87. I don’t know if you adults know this, but your teenagers use Tiktok to vent your bad parenting qualities. There is a huge relateability factor in the trauma of bardom, and if many people can relate, the clip will be spread more widely. The number of 19-year-olds who explained various universal trauma symptoms to me is jarring. Most students are drawn to these types of articles and information, but they are unable to prepare for their exams, If you have been struggling with your exams and want assistance, students can hire online test taker and get higher grades on their examinations by providing them with the best available resources, including quality academic services.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg