Den ultimata listan över kändisar som har tappat det pga karantän!!!

6:12 9 Apr 2020

Hejhej hur mår ni? Hoppas bra! Vill ni veta vilka som inte mår så bra? Kändisarna.

Ni vet scenen i powerpuffpinglorna när professorn häller i sugar, spice och alldeles för mycket everything nice? Lite så har det varit sen alla kändisar isolerades i karantän. Som om världen har hällt i törst efter uppmärksamhet, hyperaktivitet och sist men inte minst alldeles för mycket fri tillgång till internet. Resultatet blev powerpuffkändisar on self isolation crack.

Av exakt den anledningen hade jag tänkt sammanställa det mest kaotiska kändisinnehållet vi fått ta del av sen Hollywoods elit låstes in. Enjoy!

 

Japp you guessed it, vi inleder självklart listan med den här tondöva videon Gal Gadot delade featuring allt ifrån Will Ferrell och Natalie Portman till Zoe Kravitz och Norah Jones. Corona och kollektiv ångest = botad.

 

Drew Barrymore är a mood and a vibe under denna epidemi. Vad det är för himla hashtag Stella McCartney försöker sprida genom att få kändisar att ramla ner för trappor vill jag dock inte ens veta. Snälla sluta förstöra för oss bös som väljer att förlita hela vårt psykiska välmående på illusionen om att kändisar är någonting annat än vanliga, dödliga knäppisar.

 

Det sjukaste av allt är kanske att Britney Spears är den enda med huvudet på skaft just nu. Vilket är… oroväckande.

 

Tänk om vi hade vetat när vi var små att en vacker dag kommer Heidi Klum lägga upp en så kallad Tiktok-video på sin man och hans tvillingbror; gitarristen respektive sångaren i Tokio Hotel. Allt pga ett himla virus som kraschade ekonomin och tömde alla gator på folk. Då hade vi tänkt “dafuq” som man sa förr. Jobbigast med klippet är nog att man inser att man fortfarande hade smashed Bill Kaulitz och han är inte ens min typ smh.

 

View this post on Instagram

See it to believe it

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on

Det här klippet ger oss så mycket mer kontext när det kommer till situationen som är Chet Hanks. Visserligen kommer Rita Wilson och Tom Hanks undan med vad de vill efter de diagnostiserats med Miss Rona… men att den här låten har släppts som riktig remix med Rita är lite väääääl.

 

Kan någon snälla förklara Arnold Schwarzenegger för mig som fenomen och person because i have questions.

 

Ibland måste man helt enkelt vara sitt egna virus och Madonna bär självklart fanan när det kommer till just det. Hon har alltså med sig ett helt filmteam in i sin karantän som spelar in exakt allt hon gör and let me tell you exakt allt hon gör är ganska out of touch med verkligheten. Ovan kan ni se när hon sjunger en remix på låten Vogue, och i ett annat klipp (som hon nu raderat) kallar hon Corona för “the great equalizer” eftersom den påverkar alla människor lika mycket (medan hon ligger i ett badkar fyllt av… mjölk?) Lätt att säga när man har en trygg inkomst och tillgång till sjukvård var det några som tyckte.

 

Tycker bara denna tweet va så fin! That is sooo true Sia thanks for sharing!!! :’) You only miss the opportunities you don’t get if you don’t choose to take them! One love <3

 

Jobbigast av allt för mig personligen just nu är att behöva ta del av bilder på alla kändisars matlagning. Det finns nämligen tre saker som baffles me när det kommer till mat utanför Sverige: 1. Man äter inte vanliga mackor. Endast dubbla mackor. En “open sandwich” är ett främmande koncept för en amerikan. 2. Dom saltar inte gröten!!! Dom har alltså aldrig levt!!! 3. INGEN SÅS. Det är fullständigt obegripligt för mig att svenskar är de enda som verkligen kan sås. All food porn jag ser från kändisar saknar den självklara ration 8:2 sås and I can’t take it anymore. Thank you for coming to my TED talk.

Både Madonna och Katy Perry delade fabricerade klipp på när italienare sjunger deras låtar från sina balkonger. Nej Madonna, ingen på denna jordskorpa har lärt sig din extremt okända låt I Rise utantill. But we still stan.

 

 

Alla andra: håller på att tappa det fullständigt blabla ngt om corona

Paris Hilton:

An unbothered queen!! <3

 

View this post on Instagram

Human stew ingredients

A post shared by January Jones (@januaryjones) on

January Jones delar med sig av receptet till ett detox bath och det innehåller “a pound of salt and a pound of baking soda” plus äppelcidervinäger. Kan ngn tjej testa och berätta för mig hur f***** mår för jag är tveksam. Men vill se ut som January Jones och är villig att offra mitt ph-värde för det.

 

Haha gud vad den här listan inte var speciellt diverse. Teori: det är mer synd om vita just nu

skoja

 

Lämnar er med den här uppiggande bilden från Zaddy Phil:

 

Det var allt från mig glöm inte att lyssna på vår podcast Paparazzi!!! I senaste avsnittet recenserar vi läckta nakenbilder på svenska kändisar och pratar om att Hugh Grant fick TVÅ barn med en annan kvinna samtidigt som han var ihop med svenska Anna… ja och mycket mer. Vi håller ju absolut på att tappa det i solidaritet med alla kändisar så det här inlägget var att kasta sten i glashus.

// Michelle

 

Edit:

Det har kommit till min kännedom att priset för mest deranged content går till skådespelaren Adrien Brody! Grattis! Nedan kan ni se en av många inlägg han delat där han ligger i sängen och lyssnar på mellow techno beats :)

13 kommentarer | “Den ultimata listan över kändisar som har tappat det pga karantän!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lina skriver:

    Uuuunderbar sammanställning, skrattade högt flera gånger haha 😂😂 har aldrig fattat såsgrejen heller, kom igen det är ju inte ens så svårt o knäcka den ration 😂😂

  2. Christy Walton skriver:

    !!!!!!!!Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital osv! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

  3. Mann skriver:

    This is an amazing post for the user who want to download the class 12 NCERT solutions of Mathematics.
    https://fullncertsolutions.in/category/class-12-maths/

  4. Felix skriver:

    Jag bor från Förenta staterna,
    Jag är skild från en son och min son heter Felix, han är 12 år nu,
    Jag hade en dålig upplevelse i mitt förflutna Förhållande, det är en väldigt lång historia men jag kommer att förkorta det för att du ska förstå att vi ibland måste fatta ett personligt beslut för att få det som tillhör dig.
    Min fru skildes från mig för att gifta mig med en annan man som bodde i samma stad. Jag bad henne om ursäkt och jag bad henne att återvända till mig och till vår son,
    för några dagar sedan läste jag en artikel på relationsbloggen publicerad av Maria Anderson från Sverige, hon delade en livsrelationsupplevelse på en blogg och hon skrev ut e-postadressen till Dr. Oduduwa Love Spell Caster som kan återställa bruten kärleksäktenskap och få tillbaka tillbaka ex kärlekspartner inom 3 dagar.
    Jag trodde aldrig på magi, förrän min son sa att jag hellre skulle prova att få sin mamma hemma.
    Jag skickar ett e-postmeddelande till den e-postadress som anges på bloggen för att kontakta Dr. Oduduwa kärleksstav. Jag förklarade för honom allt som händer mellan mig och min före detta fru.
    Jag fick ett svarsmeddelande om att han kan hjälpa mig att få henne tillbaka hem för att älska och lita på mig som mer än någonsin tidigare, jag försökte det och jag var glad att följa alla instruktioner från Dr.Oduduwa kärleksstav. Bara några dagar efter att jag fick ett telefonsamtal från min före detta fru Laura, bad hon om ursäkt för mig, Laura gick tillbaka hem, hon grät och ber om ursäkt till vår son Felix för att hon lämnat honom så länge.
    det fungerar som magi verkligen för det är så fantastiskt hur kärleksstav fungerar så effektivt inom tre dagar stavningsbön.
    Jag rekommenderade starkt alla som läser detta vittnesbörd och som genomgår förhållandeproblem att söka hjälp för att återställa sann kärlek och förtroende till kärleksförhållande. oavsett hur länge din partner lämnade dig kan de fortfarande återvända till dig.
    det fungerar för mig och så många andra har sagt bra kommentarer om den här fantastiska mannen Dr. Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  5. Bhiwani Board Matric Blueprint 2023 skriver:

    The Haryana State Board of Secondary Education, Bhiwani (BSEH) has released the HBSE 10th Class Blueprint 2023 Pdf to all Hindi, English, and Punjabi Medium government and private school students for the academic year 2023. Bhiwani Board Matric Blueprint 2023 We have provided a link to the BSEH official website where you can obtain the Haryana Matric Blueprint 2023 Pdf.

  6. Everything is really fitting. This was new knowledge that I had never seen before.

  7. geometry dash lite is a very good game for entertainment in your free time after stressful working hours, if you want, please visit and play with me.

  8.  I learn something totally new and challenging on websites

  9. huay crypto skriver:

    Wow! great blog post! this is interesting I’m glad I’ve been drop here, such a very good blog you have I hope u post more! keep posting.

  10. This article Exactly like that i was search .. Thank you for sharing with us.

  11. 123bet skriver:

    I enjoy reading all of your post. I wanted to write a little comment to support you.

  12. SAFE TOTO skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 카지노 검증업체.COM

  13. SafeToto23 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 카지노사이트 .com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp