Dags att sätta stopp för ung kändiskärlek!

1:08 13 Apr 2021

Usch SOS vi har ett nytt kändispar som är inne i en förlovningspsykos. Det är något med kända personer och kärlek, det slår slint. Lite som med vanliga människor.

Det är också något som pågår med väldigt unga personer just nu. Skillnaden mellan unga personer idag jämfört med förr är att förr visste man bättre än att flaunta sin kink på det här ohämmade sättet. Att Justin och Hailey Bieber inte hade sex innan bröllopet för att sen ha orden ”till death do us part” skrivet i stora bokstäver på Haileys slöja… liksom vi fattar ni gillar typ “återhållsamhet” aka edging som bygger upp mot ett climax av intimitet och sexual possession. Ni behöver inte go tell your most intimate sexual fantasies on a mountain.

Har ni lyssnat på Justins album som kom ut i veckan förresten? Förutom att raden “on god, running to the altar like a trackstar” slaps hard så är det ett helt sinnessjukt album. Första intrycket är kanske att det är vanliga låtar med temat kärlek. Men vid närmare inspektion så inser man att han sysslar med något slags stockholmsyndromsprojekt. Låt oss ta en titt på texterna:

Deserve you:
I need you, don’t let me go
Need you, don’t let me go

As I am:
Take me as I am, swear I’ll do the best I can
Say, ”I’m not goin’ anywhere”

Unstable:
There were times I couldn’t even breathe
But you never once abandoned me

Somebody:
Who gon’ defend you likе an army
And nеver let go (Never let go)

Anyone:
You say that I won’t lose you, but you can’t predict the future
So just hold on like you will never let go

Loved by you:
I wish that I could change but-
(All I do) Is wait around and hate myself
Oh, I hate the way I need to be loved by you
I need to be loved by you
I need to bе loved by you
I need to be loved by you
I need to bе loved by you

 

… och då har jag ändå inte inkluderat låtar där han säger saker som “I say ‘I love you’ under my breath more times than you can digest.”

Aldrig i mitt liv har jag hört ett album som tvångsmatar någon med sin kärlek på det här sättet. Hailey måste känna sig som en foie gras-anka.

Justin har uppenbarligen abandonment issues, och genom att hylla Hailey för att hon aldrig lämnar honom no matter what så sätter han henne på en piedestal hon nu omöjligen kan lämna utan att svika honom totalt. (Dr Phil is shaking.)

 

 

Men nog om Justin och Hailey, det här blogginlägget skulle egentligen handla om ett annat kändispar som behöver min akuta hjälp. Sist bloggade jag om Sarah Hylands förlovningspsykos, den här gången är det dags att belysa galenskapen som är Brooklyn Beckham och Nicola Peltz.

Trogna poddlyssnare har hört oss dissekera det här innan, men ny information har tillkommit and I’m not ok.

Brooklyn är, som alla vet, Victoria och David Beckhams äldsta son, och Nicola är dotter till “american billionaire businessman” Nelson Peltz. Pengar finns.

En snabb scrollning genom Brooklyns flöde och du kommer inse att någonting inte står rätt till. 80% av hans inlägg består av bilder på hans fästmö. Just det jag glömde säga, de är förlovade. Brooklyn är 22 och Nicola 26. Han friade i juli förra året, “you’re so codependent lol” skrev en instagramföljare när de delade nyheten online.

Varje caption han delar är typ “I love you baby <3 I am the happiest man on earth I love you so much baby I can’t wait to grow old with you <3 I want to make you smile until we die <3” Det här var tyvärr knappt en parafrasering utan bara copy paste.

Den här besattheten av att bli gamla och dö ihop? Har inte ett sådant uttalande normaliserats lite väl mycket i proportion till hur absurt det är? Nog om det, låt oss istället kolla på en video Nicola la upp på sin instagram:

Det är alltså en video Brooklyn spelat in i smyg in på hennes mobil där han bara säger osammanhängande saker om hur kär han är.

Vilket tar oss vidare till Brooklyns tatuering. Först var det bara en tatuering föreställandes hennes ögon, i nacken. A choice. Sen la han till texten:

My forever boy. Read this anytime you feel anxious. (svårt att läsa text som står i nacken bara) I want you to know how deeply loved you are. You have the kindest heart I’ve ever met and hope I never go a day without your love. I think you are so incredible. Just know we can get through it all together if you breathe slow and trust. I love you beyond.
Love always, your future wifey.

Nooooooooooooooo

Så dålig idé!!!!!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @brooklynbeckham

 

Men hörrni, vet ni vad de gjort nu? Nicola har gjort ett smycke av deras visdomständer i guld. Kan någon ringa soc?? Jag oroar mig över om de försöker toppa varandra i bekräftelse?

 

 

Grejen är den att hade jag varit miljardär och dödskär hade jag förmodligen gjort någonting ännu sjukare än tatueringar i nacken och visdomständer i guld. Min kille hade varit tacksam om det enda jag guldpläterade var saker han tappat.

Men frågan jag ställer oss som samhälle är om vi inte gått för långt? Är det inte dags att sätta ner foten och dra någon slags maxgräns för kärlek? Hit men inte längre säger jag!!!

 

//Michelle

29 kommentarer | “Dags att sätta stopp för ung kändiskärlek!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. :) skriver:

    Sveriges roligaste blogg!!!!

    1. Theresa skriver:

      Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, släppte han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformel som skulle kunna hjälpa mig att besegra för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade trollformulären, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var klockan 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
      1) Love Spells
      2) lösning och botemedel mot all sjukdom
      3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
      4) Äktenskapstavlar
      5) Graviditetsförtrollning
      6) Breakup Spells
      7) Dödsförtrollning
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta den här fantastiska mannen om du har några problem för en hållbar lösning
      via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  2. Johanna skriver:

    Otrooligt inlägg!!! Som vanligt!

  3. Amanda skriver:

    Också lite kul att hon var tillsammans med Anwar Hadid förut, innan han träffade dualipa

  4. Hanna skriver:

    Inte ett steg längre!!!!

  5. Blandare Koppar skriver:

    Sveriges roligaste blogg!!!!

  6. Anna skriver:

    Jag heter Anna, jag bor från Stockholm Sverige, jag tror att vittnesbörd är verkliga bevis på mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner lugn, kärlek och förtroende återvända i förhållande som jag har hittat samma i mitt äktenskap idag Jag är väldigt glad att dela mitt sanna livsvittnesmål här ute. Jag läste liknande kommentarer om blogginlägg från olika människor över hela världen som talade bra om mannen Dr. Oduduwa Love-spell caster. Innan nu tappade jag hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag fick kontaktkommunikation från andra Spell-casters. Jag älskade att stava charm tidigare för att få tillbaka min före detta man hemma men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att få tillbaka min ex kärleksman tillbaka till mig, jag skickar e-postmeddelande till Dr. Oduduwa på sin personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
    Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och till våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
    Jag förklarade alla mina förhållandeproblem för Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att få tillbaka min ex kärleksman man hemma för att förnya kärlek och förtroende.
    Jag följde noggrant alla instruktioner som gav mig av Dr. Oduduwa kärleksstav. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärlek-magi för min räkning, min ex man ringde mig på mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se det var ett telefonsamtal från min ex, oh Jag blev så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått sms, inga samtal och inga mail skickas till mig. Oj, jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och lycka i mitt hjärta som delar detta vittnesbörd här i dag, min kärleksman Erickson återvände och kom hem för att möta mig med kärleksgåvor.
    Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte hade varit möjligt.
    Alla som läser den här artikeln här går igenom äktenskapskrisen, och för dem som delar hemliga hjärttårar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt mailmeddelande till det stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  7. jack skriver:

    Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital osv! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

  8. Johanna skriver:

    Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att vittna också. Jag såg ett inlägg om hur en dam återförenades med sin man och jag bestämde mig för att pröva denna läkare som hjälpte henne eftersom mitt förhållande misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt det för att jag var desperat, men till min stora förvåning hjälpte den här doktorn mig och mitt förhållande är nu perfekt precis som han sa till mig att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt tidigare att han inte älskar mig längre. Jag kan inte säga så mycket, men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande är här e-postmeddelandet: [drogunduspellcaster@gmail.com] kommer din partner definitivt att återvända till dig.

  9. Felix skriver:

    Jag bor från Förenta staterna,
    Jag är skild från en son och min son heter Felix, han är 12 år nu,
    Jag hade en dålig upplevelse i mitt förflutna Förhållande, det är en väldigt lång historia men jag kommer att förkorta det för att du ska förstå att vi ibland måste fatta ett personligt beslut för att få det som tillhör dig.
    Min fru skildes från mig för att gifta mig med en annan man som bodde i samma stad. Jag bad henne om ursäkt och jag bad henne att återvända till mig och till vår son,
    för några dagar sedan läste jag en artikel på relationsbloggen publicerad av Maria Anderson från Sverige, hon delade en livsrelationsupplevelse på en blogg och hon skrev ut e-postadressen till Dr. Oduduwa Love Spell Caster som kan återställa bruten kärleksäktenskap och få tillbaka tillbaka ex kärlekspartner inom 3 dagar.
    Jag trodde aldrig på magi, förrän min son sa att jag hellre skulle prova att få sin mamma hemma.
    Jag skickar ett e-postmeddelande till den e-postadress som anges på bloggen för att kontakta Dr. Oduduwa kärleksstav. Jag förklarade för honom allt som händer mellan mig och min före detta fru.
    Jag fick ett svarsmeddelande om att han kan hjälpa mig att få henne tillbaka hem för att älska och lita på mig som mer än någonsin tidigare, jag försökte det och jag var glad att följa alla instruktioner från Dr.Oduduwa kärleksstav. Bara några dagar efter att jag fick ett telefonsamtal från min före detta fru Laura, bad hon om ursäkt för mig, Laura gick tillbaka hem, hon grät och ber om ursäkt till vår son Felix för att hon lämnat honom så länge.
    det fungerar som magi verkligen för det är så fantastiskt hur kärleksstav fungerar så effektivt inom tre dagar stavningsbön.
    Jag rekommenderade starkt alla som läser detta vittnesbörd och som genomgår förhållandeproblem att söka hjälp för att återställa sann kärlek och förtroende till kärleksförhållande. oavsett hur länge din partner lämnade dig kan de fortfarande återvända till dig.
    det fungerar för mig och så många andra har sagt bra kommentarer om den här fantastiska mannen Dr. Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  10. Lauren Debois skriver:

    Stor respekt till Dr Ilekhojie för att återställa mitt äktenskap efter många år. Sedan november förra året har jag och min fru varit i rätten om vår lilla flickas vårdnad. Djupt inne i mig ville jag ha min familj tillbaka eftersom de ger mig så mycket glädje och sedan dessa frågor började har jag inte kunnat koncentrera mig på jobbet eftersom jag var känslomässigt nere. Jag diskuterade med en vän som presenterade mig för Dr Ilekhojie och jag fick prata med honom från hjärta till hjärta där han försäkrade mig om att hans försoningsbesvärjelse kommer att lösa tvisten mellan mig och min fru. Jag gjorde allt han krävde genom att ge den lilla summan för att köpa alla förfäder som bad mig att erbjuda att återställa förbindelsen mellan mig och min fru. När det var klart vaknade min fru en morgon och bad oss ​​att ha ett samtal som senare slutade med ett oförglömligt sex efter så många år och sedan dess har det varit fred i min familj och våra vänner och grannar där de blev förvånad .
    Även om Dr Ilekhojie kanske inte ser detta, men jag är skyldig många människor att hitta lösningar med Dr Ilekhojie och göra ditt liv och äktenskap enkelt. Du kan kontakta honom med hans direktnummer på WhatsApp eller Viber (+2348147400259) eller hans e -post: (gethelp05@gmail.com)

  11. Kristina Anton skriver:

    Det här är webbplatsen jag läste om DR ISIKOLO och kontaktade honom för att hjälpa mig att få min ex -pojkvän tillbaka att gifta sig med mig under den här månaden och jag har kommit tillbaka hit för att skriva ett inlägg om honom. jag heter Kristina Anton. DR ISIKOLO hjälper dig att lösa ditt problem oavsett vad du går igenom. Inlägg om en stavningshanterare är väldigt konstigt för mig eftersom jag aldrig trodde att jag skulle kunna säga att jag fick hjälp av en stavningshanterare för att få tillbaka min ex -pojkvän till mig efter 3 års kontakt. Jag läste om hans voodoo -stavning från andra webbplatser och kontaktade honom för att hjälpa mig och på mindre än 48 timmar ringde min ex -pojkvän till mig och jag var glad att han vill komma tillbaka till mig. Vi träffades på fredagen och han föreslog mig. Det var den vackraste ringen. Snälla alla här ute, kontakta läkare för att lösa ditt problem åt dig och göra dig nöjd med ditt förhållande som skadar dig. Kärlek är den bästa känslan som någonsin upplevts. Maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

  12. Fabienne Artur skriver:

    Det otroliga hände precis i mitt liv, min man som lämnade mig och mitt 2 -åriga barn för en annan kvinna, är tillbaka till mig. Saker var svåra eftersom jag inte har jobb och jag tigger mat så min mamma kom till min räddning för att ta mig och min 2 -åriga baby hem, även om problemen inte var lösta men det var lite bättre för mig att söka jobb medan min mamma hjälpte mig med bebisen hemma arbetade hon inte, min bror var den som tog hand om henne, saker fungerade inte för mig egentligen för att jag inte har jobb. Medan jag fortfarande letade efter jobb fick jag kontakta DR ISIKOLO. han gav mig relevant information om hur han kommer att hjälpa mig vilket jag följde och till min förvåning återvände min man tillbaka till mig efter 2 dagar och det blev så förvånad. när han kom tillbaka, förlåtade jag honom för jag vill ha honom tillbaka, han kom hem och vi bosatte oss och saker gick tillbaka som de var eller ännu bättre. Här är hans kontakta honom via Whatsapp honom på +2348133261196.

  13. Monica Vedran skriver:

    Jag är mycket förvånad över den mirakulösa upplevelsen och underverken hos Dr Isikolo som har spridits på internet och över hela världen. Hur han underbart hjälpte människor över hela världen att återställa sitt förlorade förhållande. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesbörd från olika människor om hur han hjälpte till att få tillbaka exälskaren, jag berättade om min man som övergav mig för ungefär 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förvånad när han bara sa till mig att le och ha vila i sinnet som försäkrade mig om att han kommer klara allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen som min man ringde mig var jag bara så chockad. Jag valde samtalet och kunde inte tro mina öron, han bad verkligen om att jag skulle förlåta honom och han kom hem och fick också mycket fina presenter bara för att han skulle bevisa sin kärlek till mig. Om du behöver en effektiv och verklig stavning för alla problem i ditt liv kan du kontakta Dr Isikolo på hans e -post isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

  14. Jeff Jehonne skriver:

    Jag fick min ex kärlekspartner att återvända till kärleken och lita på mig mer än någonsin tidigare. Hela mitt liv har jag aldrig trott att kärleksförtrollningstrollkarm kunde få tillbaka min ex kärleksman Andrew, tills min vän introducerade mig för den riktiga trollformeln, tidigare har jag kontaktat några trollformler för att hjälpa mig men ingen av dem kunde hjälpa mig , några krävde mer pengar tills jag följer enkla instruktioner från stor kärleksförtrollare via hans personliga e-post, jag kunde kommunicera och få omedelbar hjälp av honom för att återställa mitt äktenskaps kärlek och lycka. (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) vem som helst kan likaväl få samma hjälp från honom idag för att få tillbaka förlorad kärlek eller återställa ett brutet förhållande och frånskild partner kan återvända till kärleken. det är möjligt eftersom det fungerar för mig inom 2 dagar, min ex kärleksman ringde mig på telefon för att be mig om ursäkt och just nu lever vi båda tillsammans i kärlek och lycka. tack till Dr.Oduduwa för hans begåvade och begåvade krafter att få tillbaka ex inom 34 timmar.

  15. Mary Mårtensson skriver:

    Den som läser detta vittnesbörd idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor sa att det var omöjligt. Jag heter Bengt Mårtensson och är från Henån, Sverige men jag flyttar till Chicago USA med min fru. Jag är lyckligt gift med två barn och en underbar fru. Något hemskt hände med min familj, när jag förlorade mitt jobb och min fru lämnade mitt hus för att jag inte kunde ta väl hand om mig själv och familjens behov. av henne och mina barn i just det ögonblicket. Jag klarade av i nio år, ingen fru som stödde mig för att ta väl hand om barnen. jag försöker skicka ett testmeddelande till min fru men hon blockerar mig från att prata med henne jag försöker prata med hennes vän och hennes familjemedlemmar men vet fortfarande att man kan hjälpa mig och jag har skickat in ansökan senare till så många företag men ändå gjorde de det ring mig inte, förrän en trogen dag kom som jag aldrig kommer att glömma i mitt liv. När jag träffade en gammal vän till mig som jag förklarade alla mina svårigheter för och han berättade om en fantastisk man som hjälpte honom att få ett bra jobb i coca cola-företaget och han berättade för mig att han är en trollformel men jag är en person som aldrig tror på trollformel men jag bestämde mig för att ge honom ett försök och Drigbinovia instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra under dessa sju dagars lunch. Jag följer alla instruktioner och gör det han bad mig att göra bra. Drigbinovia se till att allt gick bra och min fru skulle se mig igen efter Drigbonovia underbara arbete. Min fru ringde mig med ett okänt nummer och bad om ursäkt och hon sa till mig att hon verkligen saknar mig och våra barn och min fru återvänder hem. Och efter två dagar ringde ett företag som jag har skickat in mitt uppskattningsbrev, nu är jag chef för paragonföretag i USA. Jag råder dig om du har några problem, skicka ett meddelande till detta e-postmeddelande: doctorigbinovia93@gmail.com eller WhatsApp honom på +12162022709 så får du det bästa resultatet. Ta saker för givet och det kommer att tas från dig. Jag önskar dig det bästa.

  16. Christy Walton skriver:

    Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

    1. Hello, This subject very interesting. thanks for helpfull writing. this article very important and true.
      thanks for helpfull writing. this article very important and true.

  17. The CISCE board offered examinations for classes XIth and XI every year. A large number of applicants enrolled and sat the ISC +1 Exam for the academic year 2023 this year. All of the applicants who applied are now eagerly awaiting the MQP. As a result, aspirants may access their ISC 11th Syllabus 2023 on our website. ISC XIth Syllabus 2023 The CISCE 11th Syllabus 2023 may also be downloaded from the official website. Keep checking our website for the latest +1 class board Syllabus 2023 for all states.

  18. newyearwiki.com skriver:

    If you feel that your mom should be crowned for doing her best in everything she does for you and your family, simply send her Christmas wishes. If you are a lovely daughter to your mom who reflects her in every way these Christmas Wishes for Mom from Daughter 2022 are just for you. You can use these wishes to greet your mom the greatest on the Christmas and tell her how much you love her.

  19. Violeta Lindgren skriver:

    Min man lämnade mig och min son och återvände aldrig förrän DR ISIKOLO ingrep. Min berättelse skiljer sig inte från andra som har tagit sig tid att dela information om honom till världen. Jag hade äktenskapsproblem med min man som fick honom att lämna mig och reste till en annan stad. Vid något tillfälle var jag deprimerad och fick hjälp från ingenstans tills jag kom i kontakt med Dr Isikolo som hjälpte mig. Han återställde kärleken och kontakten mellan mig och min partner och jag fick tillbaka honom efter 2 dagar som han lovade. Precis som alla andra som pratar om honom är jag här för att berätta gott om honom och tacka honom för att han återigen skänkte glädje i mitt liv. Han kommer inte att misslyckas om du ger honom ett försök att hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp: +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

  20. Imelda Diamante skriver:

    Jag är nöjd med hur jag litade på att Dr Ilekhojie skulle få tillbaka min före detta man efter nästan ett års separation. Innan jag träffade Dr Ilekhojie, sökte jag på många webbplatser och letade efter sätt att få tillbaka min före detta man efter att han bad om att få skilja mig utan någon anledning. Jag var förkrossad men Dr Ilekhojie gav mig hopp och försäkran om att han kommer att föras tillbaka till mig. Efter att han gjort försoningsbesväret ringde min man efter två dagar och bad att få komma tillbaka hem till mig och våra fyra barn. Dagen efter kom han hem och jag var väldigt glad över att få träffa honom igen. Jag använder detta sätt för att uppskatta Dr Ilekhojie för vad han gjorde för mig och för att hjälpa så många andra människor. Jag lämnar hans kontakt så att du kan nå honom om du har liknande problem. Whatsapp +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

  21. Loana Alin skriver:

    Min man har börjat behandla mig bättre, och det har varit en läkningsprocess för oss båda. Mardrömmen som varat i nästan 2 år är äntligen över. Det är som att vi blev kära igen! Vi har båda lagt det förflutna bakom oss och försöker gå framåt – och för första gången på länge ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte med ord uttrycka hur tacksam jag är mot Dr Ilekhojie! Det är som att vi äntligen har återupptäckt de där sakerna om varandra som fick oss att bli kära från första början. All oro och stress har helt enkelt försvunnit. Tack Dr Ilekhojie för att du räddade mitt trasiga äktenskap. Jag och min man lever lyckliga igen. Allt tack vare Ilekhojie. Kontakta honom för att återställa ditt äktenskap E-post: (gethelp05@gmail.com Ring eller Whatsapp +2348147400259

  22. Pamela Hugo skriver:

    Jag vill dela min fantastiska upplevelse med Dr. Ilekhojie. Min man sedan 5 år var otrogen mot mig och jag konfronterade honom vilket orsakade ett slagsmål som gjorde att han bad om skilsmässa. Jag grät och blev direkt sjuk. När jag sökte efter slumpmässiga berättelser på nätet om människor med liknande situationer som min, såg jag ett vittnesbörd om någon och hur Dr Ilekhojie gjorde fred mellan paren. Jag kontaktade honom och han förklarade för mig hur det är möjligt att försonas med min man och om några dagar kommer han att avbryta skilsmässan vilket var vad jag ville. Jag gjorde allt han bad mig göra och exakt tre nätter efter hans arbete ringde min man för att be om ursäkt för otrogen och bad att få återvända hem med så många löften. Jag uppskattar din hjälp Dr, du är verkligen en välsignelse. Om du är i samma situation som jag var, kontakta Dr Ilekhojie och be om hjälp. E-post: gethelp05@gmail.com eller Ring/Whatsapp +2348147400259

  23. Aurelia Daiva skriver:

    Jag har hittat en gudomlig hjälpare som är väldigt verklig, ärlig och gör vad han säger att han kommer att göra, det tog några dagar för min besvärjelse att komma fram och resultaten är fantastiska… välsigne dig och guden håller dig säker och frisk . Jag fick tillbaka mitt ex med hjälp av Dr Ilekhojie. Hela mitt liv har jag aldrig sett något liknande, jag känner mig väldigt glad och nöjd med att jag tog rätt beslut. Det är så verkligt och kraftfullt!! Whatsapp honom direkt +2348147400259). Om du vill ha villkorslös kärlek måste du ge dig själv helt. Kärlek är ett åtagande, inte en känsla. Vet skillnaden. Relationer kräver ett seriöst engagemang som de flesta inte har. Äktenskap är ännu svårare och de flesta är inte kapabla att hantera ansvaret att vara lojala, trogna, engagerade och hängivna till din make och ditt liv tillsammans eftersom det är din prioritet och inget annat spelar roll. Nå ut till Dr Ilekhojie och hitta lösningar på dina äktenskaps- eller relationsproblem E-post: gethelp05@gmail.com

  24. Frera skriver:

    I love you so much baby I can’t wait to grow old with you @geometry dash subzero

  25. Arnold Small skriver:

    The Raissa Stone & Pearls Earrings are an ideal accessory for the fashionable and self-reliant lady seeking to distinguish herself from others. This earring is made with 22k gold plated brass basketball stars and showcases three vibrant brilliant orange Mona Lisa stones. Each stone is adorned with little acrylic pearls, enhancing the overall beauty and refinement of the piece.

  26. Nora Jurgen skriver:

    Mitt liv har förändrats totalt på 48 timmar. Jag kan se mig själv i spegeln och le. Jag har förtroende för mig själv och mina förmågor för första gången på månader. Jag har min man tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Ilekhojie. Det var ett långt sökande efter hjälp och så många uppoffringar men jag är glad att jag har fått Frenkie tillbaka. Det tog 2 dagar för mig att få resultat som Dr Ilekhojie lovade mig och han svikit mig inte. Jag är ett levande bevis på vad Dr Ilekhojie kan göra. Bara du kunde hålla ditt ord och löfte. Kontakta Dr Ilekhojie om du behöver hjälp. WHATSAPP/RING via +2348147400259 eller mejla gethelp05@gmail.com

  27. Carina Dobermann skriver:

    Min man som jag byggde mitt liv med i 23 år lämnade mig och barnen utan ett ord. Allt rasade över mig och jag sträckte ut handen till våra nära och kära och ingen kunde hjälpa. Det kom en tid då han ansökte om skilsmässa även när vi inte hade några problem eller någonsin slogs om något katastrofalt. Dr Isikolo kom till min räddning och fixade problemet jag hade med min man. Han återförenade oss igen och han återvände hem till oss. Livet är verkligen mystiskt och jag trodde aldrig att jag skulle uppleva det jag gick igenom men allt tack vare Dr Isikolo som arbetade för mig och försäkrade mig om de positiva resultaten efter 48 timmar som verkligen blev som han lovade. Han kan också lösa dina problem om du kontaktar honom nu. Sms:a honom på WhatsApp honom på +2348133261196 eller för mer information om hans arbete, Maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp honom på +2348133261196

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg