Ledare #2 2019 – En sång för vår elit

1:04 18 Feb 2019

Årets Grammisgala var flyttad från Grand Hôtel till Annexet, och produktionen var mer uppbiffad än på mycket länge. På scenen stod några av Sveriges absolut största artister, och resterande del av samma elit satt i publiken. Förutom Robyn som var sjuk.

Dagen innan galan pratade jag i telefon med Vincent Pontare, för att gå igenom de sista citaten i den intervju vi gjort. I bakgrunden spelades Roads upp ur studions högtalare, vilket gav en föraning om vad som komma skulle. Och mycket riktigt avslutades galakvällen med just denna låt, framförd live av duon uppbackad av ett sextonmannaband. Det var mäktigt, och kändes extra kul att vi valt att sätta just Vargas & Lagola på månadens omslag.

En annan godbit i detta nummer är Maja Waltrés intervju med Tuva Novotny  – regidebutanten som manar journalister till självrannsakan.

Vi har också skickat Johan Hurtig till Tokyo för att prova på den japanska standupscenen, det blev kul!

Att vi dessutom släpper en studentspecial i samma veva som Jan Björklund aviserar sin avgång kan ju inte vara en slump, eller? I vilket fall som helst hittar du den i mitten av tidningen.

Nöjesguiden #2 2019 finns ute nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG