100 dagar på hotell

4:50 3 Okt 2019

Det är inte synd om mig, jag vet. Jag tänker inte ens försöka få ert medlidande. Men när jag skriver dessa rader har jag precis passerat tresiffrigt antal nätter på ett hotell på Södermalm i Stockholm. Anledningen kan vi låta vara osagd, men konsekvensen är att jag börjar känna mig alltmer som Tom Hanks i The Terminal. Eller Bill Murray i Groundhog Day för att fortsätta på det populärkulturella spåret.

Varje dag är nämligen slående lik den föregående. Jag går ner till frukosten, hälsar på personalen och äter mina pannkakor. Drar samma skämt om att ”hoppas vi inte ses igen” till receptionen innan jag Voiar till jobbet, bara för att återvända efter arbetsdagens slut.

Ni kanske undrar vad vi saknar allra mest med att inte ha någonstans att bo? Lustigt nog är det inte våra saker, vår soffa eller bara den lyxen att inte dela alla gemensamma utrymmen med 800 turister.

Det som vi saknar allra mest är att kunna gå upp närsomhelst och ta en macka, kanske med kalla köttbullar, och dricka direkt ur mjölkpaketet. Att öppna kylen och anta utmaningen att försöka få ihop något gott av det som finns där.

Kanske var det också därför detta nummer fick ha ett tema mat & dryck, kanske var det bara en slump. Jag vet faktiskt inte. Men väldigt trevlig läsning blev det iallafall.

Hoppas att du håller med!

Nöjesguiden #9 med detta och massor av annat innehåll finns ute nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg