Här är Stefan Löfvens hemliga appar

8:51 12 Dec 2017

På Nobelfesten i söndags gjorde Stefan Löfven en ”Göran Persson” från 2003, och plockade fram sin mobiltelefon under middagen. Detta har såklart skapat ett ramaskri bland etikettvetare. Statsministrar ska inte under några som helst omständigheter vara tillgängliga för omvärlden under så fina tillställningar. Ingen redaktion har dock uppmärksammat det potentiella it-läckaget.

Förrän nu.

Den här bloggen blir först med att avslöja innehållet i statsministerns telefon, vilket kan vara regeringens enskilt största it-läcka sedan… ptja, förra veckan kanske?

Stefan Löfven kan stoltsera med ett fulladdat batteri och en fin bild på frun Ulla, hämtad från Google.

Här är statsministerns hemliga appar:

  • Mail
  • Kamera
  • Klocka
  • Meddelanden
  • Anteckningar
  • Kalkylator
  • Extra-mappen
  • Väckarklocka
  • Inställningar

En förvånansvärt sossig hemskärm, alltså. Men Stefan Löfven verkar även ha en äldre version av Flygbussarnas app installerad. Den här typen av telefoner ansluter inte till nätverk på samma sätt som för oss dödliga, vilket kan förklara den äldre versionen.

 

Flygbussarna skulle isåfall vara statsministerns enda nedladdade app, vilket kan ha sin förklaring. År 2015 avslöjade Expressen att regeringsplanet hade flugit den korta sträckan mellan Arlanda och Bromma för att hämta upp några ministrar. I samband med detta sjösatte Flygbussarna en blixtkampanj för att uppmärksamma Stefan Löfven om deras busslinje mellan samma flygplatser. En kampanj som, helt utan att veta om det, alltså verkar ha varit det årets mest framgångsrika lobbykampanj. Grattis!

4 kommentarer | “Här är Stefan Löfvens hemliga appar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. KRISTINA skriver:

    Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han har lämnat mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: [drogunduspellcaster @ gmail]
    1. Ta med din pojkvän tillbaka
    2. Ta med din man tillbaka
    3. Ta med din fru tillbaka
    4. Ta med din flickvän tillbaka
    5. Vinn lotteri
    6. Främjande på kontor
    7. hjälpa dig att bli gravid om du letar efter livmoderns frukt
    8. Fullständig bot av någon form av sjukdom
    9. äktenskapsengagemang och så många fler.

  2. majece skriver:

    I think that after reading https://payforessaywriters.com/argumentative-essay-outline you will learn a lot about Argumentative Essay Outline Writing. I had such experience, by the way

  3. Lukas Anna skriver:

    Hej killar;… Det här är Lava, från stockholm, sverige. Jag har en liknande god nyhet att dela här, jag upptäcker precis en ny lösning för att hitta sann kärlek och få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 år av skilsmässa eller separation, för bara några dagar sedan återvände min ex kärlekspartner tillbaka till mig direkt utan Jag bad honom komma tillbaka, jag ringde inte och skickade inte kärleks-sms till honom.
    För några dagar sedan när jag sökte på internet och läste liknande kommentarsinlägg på en blogg, läste jag om den stora Powers of Oduduwa lovespellcasting-kanalen och jag hittade hans e-postadress på samma blogg, så jag bestämde mig för att kontakta honom för att hjälpa mig att återställa mitt ex kärlek. Han svarade på mitt meddelande och sa att mina problem är lätta för honom att lösa, och han kan hjälpa till att få hem min man inom två dagar. Jag har aldrig gjort någon kärleksbesvärjelse eller voodoo förut, jag trodde bara att den här besvärjelsen med besvärjelser för böner verkligen fungerar för mig som magi. Igår fick jag ett telefonsamtal från min man efter tre år utan kommunikation, jag är så förvånad och glad idag eftersom jag har min man att återvända hem till mig. Jag rekommenderar starkt Dr.Oduduwa love spellcaster, du borde prova det idag,
    Är du i en skilsmässa situation just nu, kanske detta kan fungera för ditt bästa, även om du vill hitta äkta kärlek, vill du få tillbaka ex kärlekspartner även efter gräl och separation?, eller du vill ha en kärleks charm att få håll i min kärlekspartner att älska och lita på dig för alltid.
    Få gratis onlinekonsultation nu via: WhatsApp; https://wa.link/q5f107
    e-post: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    du kommer att tacka mig senare; ler.

  4. Många har genom åren sagt fina saker om hur svenskarna kör. Folk har sagt att svenska förare är kompetenta och artiga. Många har också kommenterat hur mycket de tycker om trafikreglerna på landsbygden. Dessa kommentarer handlar om trafiksäkerhet samt hur man blir en bra förare. Folk har sagt mycket bra om hur försiktiga svenska förare är. Berömmet är välförtjänt, för försiktig körning ger en trevlig åktur.

    Först och främst är det viktigt att veta att svenska förare är kända över hela världen för hur bra de är. Sverige är ett land i norra Europa som gränsar till Finland och Danmark. Även om landet delar samma läge som Tyskland, har det inte någon av Tysklands berömda autobahns. Istället har Sverige fått ett vägsystem som är unikt för landet och som passar dess geografi. Huvudtanken bakom detta system är att göra körningen enklare och snabbare genom att ha färre trafikljus och färre körfält för bilar att korsa.

    Svenska bilisters försiktiga körstil bör respekteras av alla. Framför allt är trafikskyltarna i Sverige mycket mer komplicerade än i andra länder. Varje stad har sitt eget teckenspråk som endast används i den staden. Alla skyltar använder speciella symboler och bokstäver för att indikera om trafiken svänger vänster eller höger i en korsning, eller kommer från en viss riktning. Alla korsningar har också rött ljus för att förhindra att människor tar sig in i eller ut ur olyckor när de går in eller ut i en korsning. Genom att vidta alla dessa steg kommer du att hålla alla på vägen säkra. beställ nytt körkort, beställa nytt körkort, köpa körkort, köp körkort, köpa äkta körkort, köpa körkort online, darknet köpa körkort, köpa körkort svart
    Ett av de viktigaste stegen på vägen mot vuxen ålder är att ta körkort. De flesta som vill flytta runt i landet behöver körkort. Du behöver en bil för arbete, skola, shopping och annat. Innan du kan ta ett körkort måste varje stat visa att du kan köra. Du måste vara i en viss ålder och ha en viss utbildning för att få en licens. Du måste också klara ett test innan du kan få en licens. Det tar tid att lära sig att köra bra, men arbetet är värt det.

    Låt oss först prata om vikten av att ha ett körkort. Du behöver en för att köra på vägar och motorvägar i varje stat. Vissa platser kräver också att du visar upp ditt körkort när du använder kollektivtrafik som tåg och bussar. De flesta arbetsgivare anställer inte förare utan körkort. Det beror på att de vet hur man kör säkert och tar hand om sina bilar. Dessutom spårar regeringen bilolyckor och trafiköverträdelser genom att titta på licenser. De använder denna information för att planera effektiva sätt att hantera trafik och bygga vägar. Så om du vill köra någonstans i landet behöver du ha körkort.

    Låt oss sedan prata om hur gammal du måste vara för att få en. Varje stat har sin egen minimiålder, som kan vara 4 år eller 18 år. Tonåringar måste vänta längre än människor i andra åldrar för att få sina körkort. Detta beror på att regeringen vill se till att du är gammal nog att köra säkert innan de ger dig en bil. För att få en licens måste du också ha minst 600 poäng på din kreditupplysning. Med alla dessa regler är det tydligt att tonåringar måste vänta längre än andra grupper på sitt körkort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg