Med Oprah som president får alla mässlingen

6:02 9 Jan 2018

Om det är något vi har lärt oss av det senaste året så är det att erfarenhet och stabilitet kanske inte är det sexigaste hos politiker, men det absolut mest nödvändiga. Om detta var vi ganska överens. Fram till i söndags.

Efter Oprah Winfreys gripande tal på Golden Globe-galan har kändisar, journalister, mediehus och lite folk man följer på Instagram backat superentreprenören till att bli USA:s nästa president. Oprah har till och med själv hintat om att hon funderar på att kandidera till posten som världens mäktigaste människa.

Oprah Winfrey är verkligen ensam i sitt slag. Hon har revolutionerat det mesta som går att revolutionera. Det finns få som är lika värda att beundra som henne. Men ingen av hennes erfarenheter kvalificerar henne till posten som president. Donald Trump är inget prejudikat, han är en lärdom.

Precis som den sittande presidenten så är Oprah Winfrey lika bra på att göra tv som hon är dålig på att avgöra vad som är sant. Hon har ofta kritiserats för att använda sin enorma plattform till att lyfta alternativa (läs icke-fungerande) medicinska alternativ. Från att positivt tänkande botar cancer till att Dr Phil är värd ett eget program.

Under 2006 använde Oprah sitt program för att ge en plattform till den nya mirakelkuren Native American sweat-lodge ceremony. Fem år senare dömdes grundaren av mirakelkuren för vållande till annans död. Native American sweat-lodge ceremony var en eufemism för en två dagar lång fasta i öknen för 10 000 dollar.

Något år senare använde hon samma program för att lyfta vaccinmotståndet, med argumentet att det kan orsaka autism (det kan det inte). Författaren till en uppmärksammad bok i ämnet fick en egen blogg och talkshow av Oprah. Vaccinet i fråga hade till dess nästan helt utrotat mässling, påssjuka och röda hund i USA.

Många hävdar att USA under Oprahs ledning skulle bli lite mer som Sverige. Men faktum är att det nog skulle bli lite mer som Göteborg. Innan Oprah gav en plattform till vaccinmotståndet rapporterades färre än 200 fall av mässlingen per år i USA. Något år senare hade den siffran stigit till närmare 700. Det är väl det som är The Oprah Effect.

Förhoppningsvis kommer Oprah nöja sig med det nuvarande ämbetet som USA:s drottning. Vi får iallafall hoppas att det vi ser nu bara är lite tillfällig Oprah-feber, annars är risken stor att everybody gets the mässlingen.

5 kommentarer | “Med Oprah som president får alla mässlingen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. JENNY skriver:

    So when i told the spell caster what happened he said he will help me and he asked for his full name and her picture..i gave him that..At first i was skeptical but i gave it a try cos have tried so many spell casters and there is no solution.so when he finished with the readings, he got back to me that she is with a man and that man is the reason why she left me. The spell caster said he will help me with a spell that will surely bring her back.but i never believe all this.he told me i will see a positive result within 24 hours..24 hours later after the spell has been casted Called me selv og kom til meg apologizing and she told me she will come back to me..I cant believe this, it was like a dream cos i never believe this will work out after trying many spell casters and there is no solution .. The spell caster is so powerful and after that he helped me with a pregnancy spell and my wife got pregnant again ..we are now happy been together again and with lovely kids..This spell caster has really changed my life and i will forever be thankful to her..he has helped many friends too with similar problem and they are happy and thankful to her..this man is indeed the most powerful spell caster has ever experienced in life .. by posting this to the forum in case there is anyone who has similar problem and still looking for a way out. This man is indeed the most powerful spell caster has ever experienced in life. By posting this to the Forum in case there is anyone who has similar problem and still looking for a way out. This man is indeed the most powerful spell caster has ever experienced in life.

    Get your scam money back
    Bring back lost lover, even if lost for a long time.
    Remove bad spells from homes, business & customer attraction etc.
    Get promotion you have wanted for a long time at work or in your career.
    Read all your problems before you even mention them to him.
    Remove the black spot that keeps on taking your money.
    Find out why you are not progressing in life and the solution.
    Eliminate in family fights.
    Ensure excellent school grades for children with mental disabilities.
    Stop uw huwelijk of relatie frabreken.
    I destroy and can send back the Nikolos if asked
    heal barrenness in women and disturbing menstruation
    Get you married to the lover of your choice
    Guarantee you win the troubling court cases & divorce no matter what stage
    Ensure success in work and business
    Mental illness & bewitched
    Can you sleep at night or walking at night
    ? Recover the chairs property and whereabouts of people that hurt you.
    Bring supernatural luck into
    pregnancy spell to conceive baby
    you can reach him here … AKHERETEMPLE@gmail.com

    1. THERESA WILLIAMS skriver:

      Hej, jag är Theresa Williams Jag har för dig, jag gjorde allt för dig, jag gjorde allt Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag stavade till slutet av mitt liv och jag spionerade det tillbaka till slutet av mitt liv. han såg det, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var ungefär 4 pm. Jag blev så förvånad, jag sa att jag var så förvånad att jag var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom. Jag var så glad och gick för att vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet att du har ett förhållande med, skulle jag kunna hjälpa dig med den här personen. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

      1) kärleksspell
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässa Spells
      4) Äktenskapsstavar
      5) bindande stavning
      6) Breakup Spells
      7) Förvisa en tidigare älskare
      8.) Du vill bli befordrad till ditt kontor / lotteri stavning
      9) vill tillfredsställa din älskare
      Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
      genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  2. Jessica skriver:

    Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, email: [drogunduspellcaster@gmail.com] jag blev förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: [drogunduspellcaster@gmail.com] om du står inför någon form av problem
    1. Få din älskare eller man tillbaka
    2. Lotteri stava / Lycka stava
    3. Om du vill stoppa din skilsmässa
    4. Äktenskapsstavar
    5. Få jobbstavning
    6. Kampanjer
    7. Få pengarna tillbaka.
    8. graviditetsförlopp
    9. Kärlekstavning
    10. Om du vill tillfredsställa din partner
    11. Förbjudande stavning

  3. Miller Adams skriver:

    Hej, jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min ex-älskare tillbaka. Jag blev galen när min älskare lämnade mig för en annan man förra månaden. Men när jag träffade en vän som presenterade mig för Dr OGUNDU den stora, berättade jag mitt problem för Dr Ogundu om hur min ex-älskare lämnade mig och också hur jag behövde hennes rygg. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe där jag kommer att få mitt hjärta begär. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter att det var gjort, 2 dagar senare ringde min älskare mig på telefon och sa att hon var ledsen för att han lämnade och bad om förlåtelse. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen. Du kan kontakta Dr OGUNDU via den här e-postadressen och lösa alla dina problem. Inget problem är för stort för honom att lösa. Kontakta honom direkt på: [drogunduspellcaster@gmail.com] Och få dina problem att lösa som min

  4. Moa Alexander skriver:

    Detta är den mest underbara sak jag någonsin har upplevt. Jag besökte ett forum här på internet den 17 juni 2018, och jag såg ett underbart vittnesbörd på forumet om de goda verken Dr Ilekhojie. Är från USA. Jag trodde aldrig det, för att aldrig ha hört någonting om sådant mirakel tidigare. Ingen kropp skulle ha kunnat övertyga mig om det förrän Dr Ilekhojie gjorde ett fantastiskt arbete för mig som återställde mitt äktenskap med 4 år genom att få tillbaka min skilda fru inom 48 timmar, precis som jag läste på internet. Jag blev verkligen chockad när min fru kom hem och bad om förlåtelse att acceptera ryggen. Är verkligen kortfattad för att visa min uppskattning till Dr Ilekhojie. Ty han är en Gud som skickas till mig och hela min familj för gudomlig återupprättelse av äktenskapet. Behöver du någon hjälp alls? Tveka inte att komma i kontakt med honom nu. Han specialiserar sig också på följande;

    Skilsmässaförsoning
    Äktenskapsförsoning
    Affärsutveckling
    Främjande på din arbetsplats / kontor
    Göra banker att bevilja lån
    Botemedel av sjukdomar som; Cancer, HIV, aids, zika virus E.T.C.
    Få din EX / lover tillbaka
    Få din fru / man tillbaka
    Få din pojkvän / flickvän tillbaka

    E-post: gethelp05@gmail.com

    Mobilnummer: +2348147400259

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG