mcdonalds vegan happy meal

Veganskt happy meal snart på McDonalds

23:25 17 Jan 2019

Hej hej hemskt mycket hej! Glöm riksdagsdramatiken, dagens stora nyhet är att McDonald’s i Sverige följer upp succén McVegan som kom i slutet av 2017 med ett veganskt happy meal.

Kul, tänkte jag, och visualiserade en miniversion av tidigare nämnda burgare, kanske till och med en skiva lagom klistrig veganost? Hela tilltaget med en växtbaserad variant på happy meal, denna barndomens heligaste av måltider, får naturligtvis A for effort – men tyvärr måste jag bekänna att en viss besvikelse infann sig när det istället för den burgare jag visualiserade visade sig innehålla falafel och dippsås.

McFalafel

Den troligtvis ganska oimponerande och torra falafeln kommer kunna upplevas på samtliga McDonalds från och med den 22 januari. Någon som kan tänka sig att testköra? Jag håller mig i väntan på en mini-McVegan.

Slut på nyhetsrapport.
/Slaktarn

PS. Älskar du McDonalds och vill veta allt om knasiga lokala variationer på deras käk? Vilken tur, den läsningen finns nämligen här!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg