avokado morgonpasset p3

Allt om avokadon i Morgonpasset i P3

14:42 3 Maj 2019

Hej coolingar! Glöm inte bort att ställa klockan på söndag, för då är jag med i Morgonpasset i p1 och pratar om all things avocado.

Eller mer bestämt: varför heter de som de gör? Kan det vara för att det aztekiska namnet på frukten var ahuacato – samma ord som för testiklar – för att de hängde lågt och ofta i par? Och varför blev avokadon så vansinnigt populär där runt 2015-rycket? Vad säger du om avokadomackan, och vad säger avokadomackan om dig? Och vad är egentligen baksidan med att äta så mycket avokado? För jo, det finns en, och den stavas bland annat mexikanska karteller.

Det och mer på söndag alltså.
Tune in, men värm först upp med denna:

/Slaktarn

 

5 kommentarer | “Allt om avokadon i Morgonpasset i P3”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linda skriver:

    Du var så himla bra i morgonpasset! Jag ville bara få det sagt! Keep it up

  2. Anna skriver:

    Jag heter Anna, jag bor från Stockholm Sverige, jag tror att vittnesbörd är verkliga bevis på mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner lugn, kärlek och förtroende återvända i förhållande som jag har hittat samma i mitt äktenskap idag Jag är väldigt glad att dela mitt sanna livsvittnesmål här ute. Jag läste liknande kommentarer om blogginlägg från olika människor över hela världen som talade bra om mannen Dr. Oduduwa Love-spell caster. Innan nu tappade jag hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag fick kontaktkommunikation från andra Spell-casters. Jag älskade att stava charm tidigare för att få tillbaka min före detta man hemma men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att få tillbaka min ex kärleksman tillbaka till mig, jag skickar e-postmeddelande till Dr. Oduduwa på sin personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
    Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och till våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
    Jag förklarade alla mina förhållandeproblem för Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att få tillbaka min ex kärleksman man hemma för att förnya kärlek och förtroende.
    Jag följde noggrant alla instruktioner som gav mig av Dr. Oduduwa kärleksstav. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärlek-magi för min räkning, min ex man ringde mig på mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se det var ett telefonsamtal från min ex, oh Jag blev så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått sms, inga samtal och inga mail skickas till mig. Oj, jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och lycka i mitt hjärta som delar detta vittnesbörd här i dag, min kärleksman Erickson återvände och kom hem för att möta mig med kärleksgåvor.
    Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte hade varit möjligt.
    Alla som läser den här artikeln här går igenom äktenskapskrisen, och för dem som delar hemliga hjärttårar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt mailmeddelande till det stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

  3. AHSEC Book 2023 skriver:

    Assam Higher Secondary Education Council is a government body of Government of Assam has Developed / Adopted Higher Secondary (HS) Study Material, Assam HS new Textbook 2023s 2023 Students Download for Assamit is Very useful, AHSEC get Study Material by Assam, So Students do not confuse, Visit Assam Official Website get Assam Study Material All Subject Wise Pdf Format. AHSEC Book 2023 Assam Higher Secondary Education Council (AHSEC) Guwahati Collages Start for 12th Class in fresh Month of Jun Every Year, Assam Board Student and Parents Search in Internet in AHSEC 12th Books 2023 for Arts, Commerce, Science & Vocational Chapter Wise Complete Textbook 2023s.

  4. Wow, What an Outstanding post. I found this too much informatics. It is what I was seeking for. I would like to recommend you that please keep sharing such type of info. If possible, Thanks

  5. SMM HEART skriver:

    I will really appreciate the writer’s choice for choosing this excellent article. Here is deep description about the article matter which helped me more. cheapest smm panel india

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg