Sista slaget om självständighet

6:33 21 Dec 2020

För ett år sen skrev jag om hur jag trodde att 2020 skulle te sig i kärlekens namn. Jag föreställde mig att vi skulle gå tillbaka till våra primitiva behov och minimera våra köttsliga begär. Och visst hade jag rätt. Sexnegativ är årets modeord. Kortvariga relationer känns ute och rakt av omöjligt att få till. Ingenting blev som vi hade tänkt och kärlekslivet innan Corona är så långt ifrån det vi har tillgång till nu. Men utan att strö för mycket salt i såren så kan jag i min sammanfattning från året, inte på något sätt, komma fram till något annat än att det positiva från mitt 2020 väger upp mot det negativa. Jag har fan haft det skitbra i år och sanningen är att jag vet att det inte beror på att jag har fått antikroppar, mer skinn på näsan eller en annan syn på livet. Det beror till största del på att kriget om att vara en självständig autonom person är förlorat. Jag har blivit kär och lagt alla korten på bordet, alla ägg i samma korg. Jag har blottat min själ en gång för alla och lagt mig tillrätta i monogamins famn.

Tanken på det som ett nederlag har slagit mig men sedan aktivt avfärdats. Det beror på att jag tidigare strävat efter att känna mig “hel” med mig själv. Jag vill inte kompromissa med min egen person för att tillfredsställa en annan. Denna andre som snart ska komma och ta mig med storm, ska helst inte vara mer än en vindpust. I bergets position står jag på Yoga-lektionerna och tänker att ingen ska få rubba min balans och ingen annan människa ska vara mitt plåster. Jag är mitt eget livs mittpunkt och allt vad man säger för att kunna leva ännu en dag (med sig) själv. 

Eva Illouz skriver i boken “Därför tar kärlek slut” om hur kärleksrelationer upplevs som konsumtion i dagens blablabla, ni vet redan allt om det här vid det här laget. Hon skriver hur den minskade lojaliteten och tilliten i ett konsumtionssamhälle påverkar människors sökande efter kärlek. Vi blir till en slags “permanent egenföretagare.” Bli ihop med mig AB har varken OB eller semesterersättning så man måste förlita sig helt på sig själv och sina egna resurser när man behöver hantera motgångar. Det betyder att man gör allt för att skydda sitt eget jag, kosta vad det kosta vill. Många är så pass rädda för personligt konkurs att man aldrig vågar satsa. Relationer som skulle kunna utvecklas blir istället att avveckla i hopp om att “ickevalet” av kärlek är det som skyddar oss mot att göra avkall på oss själva.

I senaste säsongen av “Första dejten” blir det tydligt hur de ihopmatchade paren inte klarar av att rucka på sin bild av sig själva. Men kanske framförallt inte sin bild av en den andre. Kristna högerkonservativa Cilla, 35, har med sig sin lilla rosa bibel och berättar att hon ofta dejtar civilekonomer i blå skjorta. När surf-Tomas, 31, kommer in genom dörren är det givet att hon tackar nej till en andra dejt. Trots att de verkar haft en rätt så trevlig middag och Surf-Tomas kan tänka sig att träffas igen. Även självgoda Ahmed blir snabbt besviken när hans dejt är för fnittrig och börjar direkt leta efter en lite mer sofistikerad blondin i restaurangen som kan bekräfta hans jesuskomplex.

Med att bli kär innebär att våra egon och föreställningar om oss själva måste brytas ner för att kunna byggas om på nytt med en annan person. Det gör att det är pissmodigt att bli ihop med någon. Det är att gå in i spöktunneln på Gröna Lund. Bli skraj för varje okänd hand som drar i en men ändå fortsätta gå framåt fastän utvägen är närmare.

Det är ett feministiskt påhitt att klara sig själv. Ett budord för att förebygga hjärtesorg eller i värsta fall våldsamma relationer. If you never try you never know om han kommer banka på dina känslor, i väggen eller på dig. Så låt oss alla hålla hand i systerskapets namn och låta den monumentala känslan av ensamhet äta upp oss i ett försök att hungerstrejka mot kärlek. 

Med den här inställningen känns det radikalt att verbalisera sin längtan efter kärlek trots att det är det enda människan har. Speciellt i tider av kris. Coronakrisen har med sina restriktioner gjort att vi sett singellivets sista glansdagar och jag kan inte mer än att tacka för att jag inte behövt tackla den här hösten som singel. Utan med någon som fått mig att känna att det är ok att allt är lite tråkigare, att framtiden är oviss och att Stockholm i december inte har sett så få soltimmar sedan 1934. Men om det är något jag insett under årets gång det att det är en fetlögn att det är skönt att vara singel. Det är inte starkt att hellre tillbringa en kväll i ansiktsmask med sig själv, än i någon annans öppna armar. Det finns inget som gör en så harmonisk och nöjd med tillvaron än att åka till Åhlens för att köpa en handkräm _för män_ eller att få höra att man är en bra människa trots att man fuckat upp på sitt jobb och samtidigt bli serverad Dal med vitlöksbröd av personen som tycker man har gulliga kinder. Ingenting är mer värt än det. Inte ens självständigheten.

54 kommentarer | “Sista slaget om självständighet”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. alice skriver:

    MEN KOM IGEN. Du är nykär? Grattis! Det är toppen! Men du måste också veta extremt många som är singlar och klarat hösten 2020 väl, kanske mycket bättre än många som är i förhållanden. Tycker absolut Eva Illouz och hur kärleken ter sig i late capitalism är superintressant och värt att diskutera, men att du tycker det är mys att åka till åhlens och köpa en handkräm till din kille och är inte samma sak.

    1. syndafallet skriver:

      Absolut! Allt med våldet i hemmet som ökat osv e ju också ett resultat av monogamin. Tror det jag insett är att inte ALL KÄRLEK E SKIT ytan att all dålig kärlek e skit oavsett när eller hur den tar sig i form i livet. Men att all nice kärlek är så fknnn nice. O kanske framförallt att de e mer värt att leta efter bra kärlek än gömma sig för dålig. Att köpa handkräm va mer en symbol för att allt onödigt skit blir mys när man e kär!
      Men tack för att du läser och lämnar en kommentar de e skoj! :)
      /Minna

    2. Theresa skriver:

      Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
      1) Love Spells
      2) lösning och botemedel mot all sjukdom
      3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
      4) Äktenskapstavlar
      5) Graviditetsförtrollning
      6) Breakup Spells
      7) Döden
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
      via {drogunduspellcaster@gmail.com},

    3. Johanna skriver:

      Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att vittna också. Jag såg ett inlägg om hur en dam återförenades med sin man och jag bestämde mig för att pröva denna läkare som hjälpte henne eftersom mitt förhållande misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt det för att jag var desperat, men till min stora förvåning hjälpte den här doktorn mig och mitt förhållande är nu perfekt precis som han sa till mig att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt tidigare att han inte älskar mig längre. Jag kan inte säga så mycket, men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande är här e-postmeddelandet: [drogunduspellcaster@gmail.com] kommer din partner definitivt att återvända till dig.

  2. DinoRun skriver:

    One simple thing Long distance love means we have to break the ego and self-awareness to rebuild with another person but few people do it, in the end they still choose to end the LOVE relationship XA that

  3. Hanna skriver:

    Rolig läsning och jag relaterar!!

  4. Alexandra skriver:

    Om du vill träffa någon säker, kolla in min blogg om dejtingsajter! https://dejtingsida.com/ Jag hoppas att detta kommer att hjälpa dig! :)

  5. E skriver:

    Tack för en fint inlägg!

  6. TRACY skriver:

    Min man på sex år lämnade mig för en annan tjej eftersom jag anklagar honom för att ha sett en annan tjej och sedan dess har jag försökt få tillbaka honom men han vägrar att komma tillbaka till mig, han svarade inte på mitt samtal eller mejl och han till och med unfriend me on face-book and also unfollow me on IG och han berättade för mig att han var klar med mig och mina två barn, jag blev riktigt förvirrad, jag sökte på internet för hjälp och jag såg ett vittnesbörd om hur en stavning hjälp dem att få tillbaka sitt ex så jag bestämde mig för att prova, men jag var ännu mer förvirrad på grund av många vittnesbörd som jag såg, men mitt sinne ber mig att gå med DR SAGURU eftersom jag gjorde många undersökningar om honom och jag hittade inget dåligt med honom, det var så jag kontaktade honom och jag förklarade mina problem för honom och han kastade en kärleksförtrollning åt mig och garanterade mig i 7 dagar att mitt ex kommer tillbaka till mig och till min största förvåning den tredje dagen en stor mirakel föll på mig och mitt ex kom tillbaka till mig den tredje dagen och han bad mig om förlåtelse DR SAGURU du är bara de bästa, jag kommer att fortsätta att publicera hans namn för att han är min Frälsare, vi är nu en stor lycklig och enad familj. Om du behöver hans hjälp kan du mejla honom. Tappa inte hoppet för tidigt kontakta honom Om du behöver hans hjälp Du kan skicka e-post till honom. @ drsagurusolutions@gmail.com
    för enkel och snabb kommunikation kan du också ringa eller lägga till honom på whats-app med detta nummer +12098373537

  7. Anna skriver:

    Jag heter Anna, jag bor från Stockholm Sverige, jag tror att vittnesbörd är verkliga bevis på mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner lugn, kärlek och förtroende återvända i förhållande som jag har hittat samma i mitt äktenskap idag Jag är väldigt glad att dela mitt sanna livsvittnesmål här ute. Jag läste liknande kommentarer om blogginlägg från olika människor över hela världen som talade bra om mannen Dr. Oduduwa Love-spell caster. Innan nu tappade jag hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag fick kontaktkommunikation från andra Spell-casters. Jag älskade att stava charm tidigare för att få tillbaka min före detta man hemma men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att få tillbaka min ex kärleksman tillbaka till mig, jag skickar e-postmeddelande till Dr. Oduduwa på sin personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
    Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och till våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
    Jag förklarade alla mina förhållandeproblem för Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att få tillbaka min ex kärleksman man hemma för att förnya kärlek och förtroende.
    Jag följde noggrant alla instruktioner som gav mig av Dr. Oduduwa kärleksstav. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärlek-magi för min räkning, min ex man ringde mig på mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se det var ett telefonsamtal från min ex, oh Jag blev så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått sms, inga samtal och inga mail skickas till mig. Oj, jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och lycka i mitt hjärta som delar detta vittnesbörd här i dag, min kärleksman Erickson återvände och kom hem för att möta mig med kärleksgåvor.
    Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte hade varit möjligt.
    Alla som läser den här artikeln här går igenom äktenskapskrisen, och för dem som delar hemliga hjärttårar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt mailmeddelande till det stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

  8. jack skriver:

    Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital osv! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

  9. Felix skriver:

    När jag gifter mig med min fru för 15 år sedan fick hon en pojke åt mig efter några månader.
    Vi bodde lyckligt tillsammans som en familj, men hon hade aldrig gillat mitt jobbs natur,
    hon klagar alltid på att jag inte tillbringar mycket tid med henne och hon vill att jag ska sluta jobbet.
    Jag sa till henne att jag snart kommer att gå i pension, jag ber henne att klara mig just nu och hon instämde med mig.
    Så en dag gav jag ett uppdrag att åka till Pakistan för 4 månaders jobb,
    Jag berättade för henne om det hon accepterade på ett villkor att jag måste komma hem för att besöka 3 dagar efter någonsin tre veckor.
    Detta var vårt avtal innan jag åkte till mitt uppdrag, så efter två veckor ringde min son till mig på telefon och han ledsen pappa snälla skynda tillbaka hem, mamma ser en annan man, kommer hem varje kväll för att tillbringa tiden, jag tror mamma fuskar på dig. Jag var så orolig och jag rusade hem igen just den dagen för att hitta min fru
    med en annan man som har en kärleksaffär med en annan man. Jag var så arg och ledsen i chock i två dagar vilket ledde mig till sjukdom.
    Hon kom till mig och sa att hon ville skilja sig från mig, jag tror aldrig på mina ögon, men jag har inget annat val än att gå vidare med mitt liv.
    Hon visste att det var min son som berättade om det när hon tog min son till skolan nästa dag
    han kallade min son Bastard i presenten av sina vänner och alla hans vänner kallade honom Bastard från den dagen
    och min son grät alltid hem och sa till mig att han vill sluta skolan igen, och han sa att han inte vill träffa sin mamma längre
    Jag måste be honom så att han kan fortsätta med sina studier. Jag hör av honom via e-post en gång i taget,
    de senaste tre åren har jag inte riktat blicken mot honom på grund av mitt jobb. Jag älskade fortfarande min fru och jag vill att hon ska älska och ta hand om vår son, jag vill inte att min son ska skiljas från sin mor. så jag kontaktade Dr. Oduduwa Love stavning Caster för att hjälpa mig med en magisk kärlek stava charm för att få min fru att återvända till sina normala sinnen och att älska mig och vår son som tidigare.
    Dr. Oduduwa försäkrade mig om att han kommer att hjälpa mig att föra henne tillbaka med kraftfull kärleksmagi och Oduduwa sa också att min fru är under en kärleksförtrollning från den andra mannen, det är därför hon beter sig på vissa sätt som inte är bra för familjen. Jag trodde Dr. Oduduwa eftersom jag vet hur min fru älskar vår son Felix och vårt hem var lyckligt. Så jag bestämde mig för att utföra kärleksförtrollningen med hjälp av Dr.Oduduwa. Strax efter 2 dagars aktivering av kärleksformulär fick jag ett telefonsamtal från min fru, hon gråter och ber om ursäkt till mig för allt som händer. Jag sa till henne att lugna sig och jag bjöd in henne till middag nästa dag hon kom hem och knäböjde för att be om ursäkt för mig och vår son Felix var väldigt glad att träffa sin mamma igen. Från de senaste tre månaderna till datum bor vi alla tillsammans som en lycklig familj. Dr. Oduduwa kärleksförtrollning är riktig och fungerar bra. Jag rekommenderar honom uppriktigt till alla som vill få tillbaka ex-kärlek idag. kontakta (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  10. jack skriver:

    Hej allihopa. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sitt lån från CHRISTY WALTON FINANCE och sedan bestämde jag mig för att ansöka under deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på 250 000 kronor som jag begärde. Det här är verkligen en fantastisk nyhet och jag råder alla som behöver riktigt lån att ansöka via sin e-post (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

  11. Your website has very useful information. I will use the information I have gained. Thank you for sharing.789betting เข้าสู่ระบบ

  12. Christy Walton skriver:

    Hej, allihop,
    Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån till 2% detta är ett legitimt företag med ära och skillnad vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem som du är erbjuder vi alla typer av lån så om du är intresserad av detta låneerbjudande vänligen kontakta oss på vår e-post: (christywalton355@gmail.com) Ange även följande detaljer så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

    Namn:
    Belopp som behövs:
    Varaktighet:
    Land:
    Syftet med lånet:
    Månadsinkomst:
    Telefonnummer:
    Kontakta oss med ovanstående uppgifter på vår e-post: christywalton355@gmail.com
    Hälsningar till er alla.

  13. Imelda Diamante skriver:

    Jag är nöjd med hur jag litade på att Dr Ilekhojie skulle få tillbaka min före detta man efter nästan ett års separation. Innan jag träffade Dr Ilekhojie, sökte jag på många webbplatser och letade efter sätt att få tillbaka min före detta man efter att han bad om att få skilja mig utan någon anledning. Jag var förkrossad men Dr Ilekhojie gav mig hopp och försäkran om att han kommer att föras tillbaka till mig. Efter att han gjort försoningsbesväret ringde min man efter två dagar och bad att få komma tillbaka hem till mig och våra fyra barn. Dagen efter kom han hem och jag var väldigt glad över att få träffa honom igen. Jag använder detta sätt för att uppskatta Dr Ilekhojie för vad han gjorde för mig och för att hjälpa så många andra människor. Jag lämnar hans kontakt så att du kan nå honom om du har liknande problem. Whatsapp +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

  14. เว็บ igoal skriver:

    Blogs are very useful. I am here for the first time and will use the information.
    เว็บ igoal

  15. Pamela Hugo skriver:

    Jag vill dela min fantastiska upplevelse med Dr. Ilekhojie. Min man sedan 5 år var otrogen mot mig och jag konfronterade honom vilket orsakade ett slagsmål som gjorde att han bad om skilsmässa. Jag grät och blev direkt sjuk. När jag sökte efter slumpmässiga berättelser på nätet om människor med liknande situationer som min, såg jag ett vittnesbörd om någon och hur Dr Ilekhojie gjorde fred mellan paren. Jag kontaktade honom och han förklarade för mig hur det är möjligt att försonas med min man och om några dagar kommer han att avbryta skilsmässan vilket var vad jag ville. Jag gjorde allt han bad mig göra och exakt tre nätter efter hans arbete ringde min man för att be om ursäkt för otrogen och bad att få återvända hem med så många löften. Jag uppskattar din hjälp Dr, du är verkligen en välsignelse. Om du är i samma situation som jag var, kontakta Dr Ilekhojie och be om hjälp. E-post: gethelp05@gmail.com eller Ring/Whatsapp +2348147400259

  16. Thanks for sharing this amazing blogpost. Keep Blogging.

  17. Thanks so much for sharing this awesome info! I am looking forward to see more postsby you.

  18. Great post. I was checking continuously this blog and I’m impressed! .

  19. Amber Adams skriver:

    It was clear that not all of the 300 were in combat action. As John said, they included ”hostages, activities, accidents and occupations. https://www.wikiproficiency.com/

  20. Imelda Diamante skriver:

    Jag är nöjd med hur jag litade på att Dr Ilekhojie skulle få tillbaka min före detta man efter nästan ett års separation. Innan jag träffade Dr Ilekhojie, sökte jag på många webbplatser och letade efter sätt att få tillbaka min före detta man efter att han bad om att få skilja mig utan någon anledning. Jag var förkrossad men Dr Ilekhojie gav mig hopp och försäkran om att han kommer att föras tillbaka till mig. Efter att han gjort försoningsbesväret ringde min man efter två dagar och bad att få komma tillbaka hem till mig och våra fyra barn. Dagen efter kom han hem och jag var väldigt glad över att få träffa honom igen. Jag använder detta sätt för att uppskatta Dr Ilekhojie för vad han gjorde för mig och för att hjälpa så många andra människor. Jag lämnar hans kontakt så att du kan ta kontakt med honom om du har liknande problem. Whatsapp +2348147400259 och e-post: gethelp05@gmail.com

  21. Roberto Mayor skriver:

    #Jag skulle vilja rekommendera er alla till en trovärdig och uppriktig privatlångivare som godkände mitt lån till mig bara inom några timmar efter så många misslyckade försök att få ett lån, jag blev förvånad och glad över att den privata långivaren räddade mig och erbjöd mig en lån med 2% ränta, kontakta henne nu om du behöver ett akut lån E-post: christywalton355@gmail.com

  22. Hello, your website is great. I truly appreciate it.
    เว็บพนัน

  23. Adriana Leon skriver:

    Jag tog nästan livet av mig på grund av min man som lämnade mig och slutar välja mina samtal. Han sa att han inte älskar mig längre, jag försökte tigga honom, men han kommer inte att svara mig förrän vi bråkade och gjorde slut i sex månader, sedan inser jag att jag inte kan gå utan honom. Jag försökte allt för att få tillbaka honom men misslyckades. tills jag stötte på den här mannen som heter DR WALE på nätet kontaktade jag honom och berättade allt som har hänt mellan mig och min man innan vi skildes åt. Han frågade mig att inte vara rädd för att allt ska bli bra igen. han sa åt mig att betala för föremål som han skulle använda för att förbereda kärleksförtrollningen åt mig och jag betalade och följde alla råd och instruktioner han gav mig. Efter att ha hjälpt mig att kasta en kärleksförtrollning och se, kom min man tillbaka inom en vecka. När jag bad mig om förlåtelse blev jag så förvånad över att trollformler som DR WALE fortfarande existerar. Om någon här behöver lite hjälp, med all uppriktighet, kontakta DR WALE idag via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com
    du är verkligen den bästa DR WALE tack för att du gjorde mitt hem till ett lyckligt hem igen. Jag kan aldrig sluta prata om dig sir. hans är verkligen en fantastisk man du kan kontakta honom för lösning för alla typer av problem som
    (en) lotteri besvärjelse
    (två) ex tillbaka
    (tre) blir gravida
    (fyra) botemedel för alla slags sjukdomar, sjukdomar och infektioner
    Och många andra kontaktar denna stora man idag och får din
    Problem lösta till 100%

  24. Aoba Fujino skriver:

    Hur kan jag förklara detta för världen att det finns en man som heter DR WALE som hjälpte mig att få tillbaka min före detta älskare och återställda min livmoder. när allt hopp var förlorat. Jag och min älskare har varit gifta de senaste sex åren utan barn, vi levde lyckligt. Tills en dag som vi hade ett missförstånd eftersom jag inte kunde få ett barn för honom, så han bestämde sig för att leva mig för en annan kvinna, jag var så ledsen och frustrerad och jag kunde inte äta på förrän jag en dag bläddrade igenom Internet där jag såg en dam som heter Jennifer vittna om att trollformaren ringde DR WALE som hjälpte henne att ta tillbaka sin man hem, så jag bestämde mig för att försöka kontakta trollformaren DR WALE så jag förklarar allt mitt problem för DR WALE och han sa till mig att jag inte borde oroa mig för att han ska hjälpa mig att lösa mitt problem, att min älskare kommer tillbaka hem, till min största förvåning om bara några veckor började min man ringa mig och vara om förlåtelse, det var verkligen ett mirakel nu vi är tillbaka igen som man och hustru, en vecka efter att min livmoder återställdes och just nu är en månad borta, allt mitt tack går till DR WALE, oroa dig inte längre för DR WALE är här för att hjälpa er alla, jag kommer att göra är en tjänst min hängande hans WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller E-post: drwalespellhome@gmail.com

  25. Loana skriver:

    Mardrömmen som varat i nästan 2 år är äntligen över. Det är som att vi blev kära igen! Vi har båda lagt det förflutna bakom oss och försöker gå framåt – och för första gången på länge ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte med ord uttrycka hur tacksam jag är mot Dr Ilekhojie! Det är som att vi äntligen har återupptäckt de där sakerna om varandra som fick oss att bli kära från första början. All oro och stress har helt enkelt försvunnit. Tack Dr Ilekhojie för att du räddade mitt trasiga äktenskap. Jag och min man lever lyckliga igen. Allt tack vare Ilekhojie. Kontakta honom för att återställa ditt äktenskap E-post: gethelp05@gmail.com Ring eller Whatsapp +2348147400259

  26. Endre skriver:

    Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com)

    låneerbjudande

  27. Wow, great, never read such interesting and entertaining content before. Thank you for blogging on such a great site. It’s amazing. บาคาร่า 123vip

  28. Thank you for sharing information. very helpful.

  29. Richard skriver:

    Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (richardcosmos5@gmail.com)

    låneerbjudande

  30. Endre skriver:

    Behöver du ett akut lån? Behöver du någon form av lån för att starta ett företag? Behöver du ett lån för att köpa ett hus eller en bil? Eller behöver du ett lån för att betala dina räkningar eller för att ta hand om dig själv? Om ja, maila oss idag på (dakany.endre@gmail.com) och få ditt lån..

  31. wm slot skriver:

    This is one of the very best articles. I’m interested in this content

  32. Endiana Romeu skriver:

    Jag har gått igenom svåra tider med olika män och hittat sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig bortom ord kan förklara. Vi bodde tillsammans i 2 år och vi var lyckliga tills för många bråk kom upp och vi splittrade oss. Jag trodde att jag kunde gå vidare men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde för alltid med honom. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade Dr Ilekhojie med vetskap om hur han har kunnat hjälpa andra. Han gav mig sin uppmärksamhet och utförde en försoningsritual för vår räkning och resultatet visade sig och han kom tillbaka till mig och vi hittade på saker igen. Nu har kärleken och lyckan återställts och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar Dr Ilekhojie för att han är osjälvisk när han hjälper mig och andra runt om i världen. Här lämnar jag hans e-postkontakt gethelp05@gmail.com och WhatsApp/Telegram +2348147400259

  33. Vanessa Arvid skriver:

    Jag heter Vanessa Arvid. Jag visste aldrig att människor kunde vara så snälla, osjälviska och fantastiska förrän DR ISIKOLO hjälpte mig med mina äktenskapsproblem. Min förening med min man var inte upp till ett år när vi började få problem. Det var så ofta att jag föll i depression och fortsatte att kämpa med det och samtidigt lämnade min man mig och lovade att aldrig återvända. Jag visste inte vad jag skulle göra med mitt liv vid den tidpunkten. Jag var tvungen att fortsätta söka hjälp tills DR ISIKOLO kom till min räddning. Efter att han gjort vederbörliga konsultationer stod det klart för mig att min mans ex älskare fortsatte att manipulera honom så att hon kan få tillbaka honom. Jag fick veta vad jag skulle göra av DR ISIKOLO och med all säkerhet måste jag få resultatet efter 2 dagar vilket jag följde och han hjälpte mig och resultatet var så fantastiskt. Nu är min man tillbaka till mig och vi föder vårt första barn i värme och lycka. om du har liknande eller kärleksproblem, smsa bara till honom via Viber/WhatsApp +2348133261196

  34. Dékány skriver:

    Jag ger lån med och utan säkerhet från 2 000 euro till 10 000 000 euro. Om du vill ha ett lån och har dålig kredit, inga problem kontakta mig via e-post: (dakany.endre@gmail.com)

    Brådskande låneerbjudande.

  35. Dékány skriver:

    Behöver du akut kredit? Vi tillhandahåller företagslån, personliga lån, studielån, billån etc. Om du är intresserad, vänligen kontakta oss (richardcosmos5@gmail.com)

    Akut låneerbjudande.

  36. Silvia Börjesson skriver:

    Hej allihopa. Jag heter Silvia Börjesson. Jag är här för att tacka Dr Isikolo för att han fixade mina äktenskapliga problem. Mitt äktenskap kraschade på grund av oändliga problem och svårigheter jag hade med min man. Han gick därifrån utan att se tillbaka och jag var ensam i så många månader. Hans familj ingrep och fortfarande ingenting förändrades. Jag förstördes känslomässigt och tappade hoppet om att hitta kärleken igen eftersom han var allt i en man jag någonsin velat ha. Precis som så många andra lärde jag känna DR ISIKOLO när jag började söka hjälp. Vi diskuterade mina problem länge och han försäkrade mig om att få den lösning jag behövde. Jag hade inget val än att följa hans rutiner och han dröjde inte med något. Han gjorde ett kärleksåterföreningsband för mig och min man och kärleken och lyckan vi delade återställdes och han nådde mig exakt efter 48 timmar som DR ISIKOLO lovade. Han är verkligen en underbar hjälpare och han är pålitlig. om du har några problem, bara sms:a honom via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

  37. Frieda Dyrssen skriver:

    Hej alla, jag heter Frieda Dyrssen. Precis som så många andra människor ger jag varmt min tacksamhet till Dr Isikolo för hans hjälp och lösning på mina problem. Jag var förblindad av svartsjuka och osäkerhet, och det skapade kaos i min relation med min fästman och han kunde inte motstå mina problem och han lämnade mig. Efter att han insåg att jag hade gått för långt med allt jag gjorde fel mot honom bara för att han skulle flytta till en annan stad och jag förlorade alla sätt att försöka nå honom och be om ursäkt. Vid det här laget visste jag att jag behövde hjälp för att få tillbaka honom, så jag var tvungen att kontakta Dr Isikolo. Han visade mycket oro, och jag berättade allt för honom och gick med på att jag hade fel, och han försäkrade mig om att få tillbaka honom och återställa den kärlek och lycka vi delade, vilket han gjorde. Precis som utlovat ringde Thompson mig efter 48 timmar och jag bad om ursäkt för allt och han bjöd in mig så att vi kan hitta på saker och vara tillsammans igen. Tack Dr Isikolo för allt och din uppriktighet i att hjälpa människor. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

  38. Dékány skriver:

    Välkommen! För att hyra, vänligen kontakta ovanstående e-postadress. behöver du ett företagslån eller privatlån? Vi ger lån från 3 000 € till 600 000 000 € till privatpersoner och företag till en 2% årlig ränta. För mer information, kontakta oss via e-post: (dakany.endre@gmail.com)

    Akut låneerbjudande.

  39. Elena Berglund skriver:

    Ingen annan kan hjälpa dig att fixa ditt förhållande och kärleksproblem bättre än Dr Isikolo
    Jag är Elena Berglund. Det kommer att förvåna dig att veta att allt så många människor har vittnat om DR ISIKOLO bara är sanningen. Min man lämnade mig och mina barn för att vi hade så många bråk och bråk. Hans folk var också emot mitt äktenskap med honom. Jag älskade honom så mycket och hade ett stort hopp om att vi ska bygga en ljus framtid tillsammans. Jag väntade i 6 månader och han återvände aldrig till mig. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som gjorde allt i sin makt för att återförena oss och återställa den kärlek och lycka vi en gång delade. Han återvände hem till oss efter 48 timmar precis som DR ISIKOLO försäkrade mig. Du kan också få denna fantastiska hjälp och leva för att vara tacksam mot honom eftersom han aldrig gör någon besviken. kontakta honom e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

  40. Anna Macovei skriver:

    Hej alla, jag heter Anna Macovei. Under ganska lång tid bodde min man i en annan lägenhet på grund av arbetspress och vi var väldigt lyckliga tillsammans trots att han höll sig ifrån oss i några månader. Föga visste jag att en kollega från jobbet redan hade en affär med honom som fick min man att lämna in en skilsmässa mot mig från ingenstans. Jag visste att något var fel eftersom vi aldrig behövde bråka eller bråka så mycket för att få honom att lämna. Jag var traumatiserad och jag söker hjälp för att ta itu med situationen som ledde mig till DR ISIKOLO från beröm som folk gav honom på nätet. Vi diskuterade länge och han berättade allt jag behövde veta om vad som hände och processen för att åtgärda problemen. Han uppfyllde sina löften och fick min man tillbaka till mig och skilsmässaprocessen avbröts. Nu är min man tillbaka hem till oss och vi är lyckliga tillsammans. Det är verkligen fantastiskt hur människor verkligen kan hjälpa andra människor när de är i nöd. Han kan hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

  41. Invovision is the ultimate hub for a wide range of IT solutions. Whether you’re seeking SEO strategies, graphic design expertise, or development services for web, apps, or Odoo customization, we’ve got you covered. Our commitment to a client-centric approach ensures personalized solutions that guarantee reliability, scalability, and security.

  42. Giovanni Jahem skriver:

    Jag heter Giovanni Jahem. Jag har gått igenom svåra tider med olika män och hittat sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig bortom ord kan förklara. Vi bodde tillsammans i 2 år och vi var lyckliga tills för många bråk kom upp och vi splittrade oss. Jag trodde att jag kunde gå vidare men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde för alltid med honom. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade Dr Isikolo med vetskap om hur han har kunnat hjälpa andra. Han gav mig sin uppmärksamhet och gjorde sitt bästa för att försona oss igen och inom 48 timmar visade sig resultatet och han kom tillbaka till mig och vi hittade på saker igen. Nu har kärleken och lyckan återställts och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar Dr Isikolo för att han är osjälvisk när han hjälper mig och andra. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

  43. Nicole Haraldsson skriver:

    Hej alla, jag heter Nicole Haraldsson och jag är här för att också tacka Dr Isikolo som Gud använde för att rädda min situation och återställa glädjen och lyckan i mitt hem. Jag förlorade min man till en kvinna utomlands när han arbetade i samma region där hon bor. Jag visste aldrig allt som hände förrän en vän till mig skickade bilder på båda tillsammans och jag visste efter det att det var anledningen till att min man blev kall mot mig och lämnade mig bakom mig. Min man var hypnotiserad och sinneskontrollerad och jag visste allt när jag kontaktade Dr Isikolo när jag sökte efter hjälp och inte hittade någon. Han försäkrade mig om att han återvände och att vår kärlek och lycka återställdes, vilket han gjorde och resultatet började manifestera sig efter 48 timmar. Nu har jag min man tillbaka och jag kan inte tacka Dr Isikolo nog för hans ärlighet och stöd. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com.

  44. Klaudia Kusa skriver:

    Hej alla, jag heter Klaudia Kusa. Under ganska lång tid bodde min man i en annan lägenhet på grund av arbetspress och vi var väldigt lyckliga tillsammans trots att han höll sig ifrån oss i några månader. Föga visste jag att en kollega från jobbet redan hade en affär med honom som fick min man att lämna in en skilsmässa mot mig från ingenstans. Jag visste att något var fel eftersom vi aldrig behövde bråka eller bråka så mycket för att få honom att lämna. Jag var traumatiserad och jag söker hjälp för att ta itu med situationen som ledde mig till DR ISIKOLO från beröm som folk gav honom på nätet. Vi diskuterade länge och han berättade allt jag behövde veta om vad som hände och processen för att åtgärda problemen. Han uppfyllde sina löften och fick min man tillbaka till mig och skilsmässaprocessen avbröts. Nu är min man tillbaka hem till oss och vi är lyckliga tillsammans. Det är verkligen fantastiskt hur människor verkligen kan hjälpa andra människor när de är i nöd. Han kan hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com.

  45. Karen Edling skriver:

    MIN POJKVÄN KOM TILLBAKA TILL MIG MED HJÄLP AV DR ISIKOLO OCH JAG ÄR VERKLIGEN ÖVERVÄLDIGD
    Hej alla, jag är Karen Edling. När allt hopp förlorades för att få mitt förhållande att fungera igen mellan mig och min pojkvän gick jag online för att söka hjälp och jag läste och kontaktade DR ISIKOLO som kom och fixade allt och han kommer att förbli uppskattad av mig resten av mitt liv. Alltför många gånger gick jag igenom känslomässiga trauman på grund av de oändliga problemen jag hade med min man och det ledde till att vi gjorde slut och det var därför jag sökte hjälp och fick reda på DR ISIKOLO som kom till min räddning. Han berättade för mig procedurerna och uppmanade mig att följa, vilket jag gärna gjorde och han försenade inte processen med att ge lösningar på mina problem och jag fick resultatet på bara 2 dagar som han försäkrade mig. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans för han är för bra på att hjälpa människor. Han är pålitlig och ärlig så sms:a honom nu via WhatsApp: +234-8133261196 eller hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com

  46. Dékány skriver:

    Behöver du ett skuldsaneringslån för att betala av dina räkningar? Vill du ta kontroll över din skuld idag? Erbjuder förlängning av företagslån nu? Behöver du ett lån för att betala av din räkning? behöver du ett lån? Behöver du ett privatlån? Företagsexpansionslån? Starta företag, utbildning, skuldkonsolidering Lån för hårda pengar Lån för vad som helst? Vi erbjuder ett lån utan kreditprövning till en låg ränta på 2% av lånet, E-post: (dakany.endre@gmail.com)

    Akut låneerbjudande.

  47. Bertha Baumann skriver:

    Jag heter Bertha Baumann och jag är här för att uppskatta Dr Isikolo. Jag har alltid haft ett komplicerat förhållande till min pojkvän. Vi slogs så många gånger på grund av osäkerhet på båda sidor och vi separerade. Jag visste mycket väl att jag fortfarande älskar honom och behövde honom tillbaka i mitt liv. Han försummade min vädjan och ansträngningar för att göra saker rätt och jag fick information om att han redan träffade en annan kvinna. Jag kunde inte hjälpa situationen så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO och vi pratade och jag förklarade allt för mig. Han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig och se till att jag får honom tillbaka till mig. Han slösade inte bort någon tid på att hjälpa mig och han återställde kärleken och glädjen vi delade och jag fick min man tillbaka till mig. Jag vet bättre att allt så många människor säger om DR ISIKOLO faktiskt är sant när jag fick resultatet av hans arbete för mig 48 timmar som han lovade. Tro mig han kan hjälpa dig också om du tror. Så bara kontakta honom nu. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196

  48. Pernilla Danielsson skriver:

    Jag visste aldrig att jag kunde få tillbaka min fästman tills jag kontaktade Dr Isikolo som hjälpte mig. Jag hade ett fruktansvärt missförstånd med min man och vi gick olika vägar. Jag var nedstämd känslomässigt och visste inte vad jag skulle göra för att hjälpa situationen. Så jag fick veta om Dr Isikolo. Jag kontaktade honom och fick honom att hjälpa till med mina problem. Han berättade för mig allt jag behövde veta och förstod och jag följde procedurerna och han fixade så småningom problemet åt mig och nu är jag och min fästman tillsammans igen och jag vet att vi snart kommer att gifta oss. Det hade inte varit möjligt om Dr Isikolo inte hjälpte mig som utlovat. Resultatet av hans arbete visar sig säkert efter 48 timmar och det är 100% garanterat. Det är synligt för mig att se effekten av resultatet av allt han gjorde för mig och verkligen kärleken och tillgivenheten mellan mig och min fästman är helt återställd och det gläder mitt hjärta att jag inte förlorade honom till någon där ute. Han kan lika gärna hjälpa dig om du vänder dig till honom nu. Sms:a honom på WhatsApp eller Viber honom på +2348133261196 eller mejla: isikolosolutionhome@gmail.com

  49. Monik skriver:

    Jag vaknar varje dag med ett leende på läpparna, allt på grund av Dr Ilekhojie som har gjort mig en stor tjänst genom att rädda mitt förhållande från upplösning. Jag brukade tro att jag har ett perfekt förhållande tills när min älskare började komma hem sent och varje dag ger han mig olika ursäkter då jag bestämde mig för att hålla ett öga på honom och sedan upptäcker jag att han hade en affär med en annan tjej. Jag var krossad för att jag litade så mycket på honom och visste att han har ett hemligt förhållande och att han längre uppmärksammade mig eller visade mig kärlek. Innan jag visste ordet av lämnade han mig för flickan och jag var i djup röra och förlorade honom till en annan kvinna. Men jag tackar alla som placerat kontaktinformationen för Dr Ilekhojie på Internet. Han hjälpte mig att få tillbaka honom på 48 timmar och idag har min relation återställts med kärlek och stark känslomässig anknytning än någonsin tidigare. Du kan kontakta Dr Ilekhojie via samtal eller WhatsApp på +2348147400259

  50. Ferdinand Witter skriver:

    Den äktenskapskris jag gick igenom kom till och slutade när Dr Isikolo blev inblandad. Precis som alla andra par där ute hade vi våra olikheter och jag ser till att jag gjorde mitt bästa för att leda henne rätt, försörja henne och mina barn och även skydda dem. Vi gjorde båda uppoffringar för att säkerställa att vi överlevde förbundet tills hon började agera och medvetet hade så många slagsmål med mig. Hemmet blev obehagligt för alla andra inklusive mina barn. Hon manipulerades av en vän som hade blivit skild och ville också förstöra mitt äktenskap. Jag var tvungen att kontakta Dr Isikolo och han svarade och gjorde sitt bästa för att avsluta problemen. Han återställde kärleken och kopplingen mellan oss och jag kan nu säga att vilken illusion min fru än var under har tagit bort och hon är en bättre kvinna nu. Resultatet av vad Dr Isikolo gjorde för mig som visade sig efter två dagar var det som förvånade mig. Jag och mitt hushåll är fortfarande tacksamma. Jag vädjar till alla som behöver hjälp att fixa sina relationer och äktenskapsproblem att kontakta Dr Isikolo eftersom lösningen är säker. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom på WhatsApp honom på +2348133261196

  51. Carina Dobermann skriver:

    Min man som jag byggde mitt liv med i 23 år lämnade mig och barnen utan ett ord. Allt rasade över mig och jag sträckte ut handen till våra nära och kära och ingen kunde hjälpa. Det kom en tid då han ansökte om skilsmässa även när vi inte hade några problem eller någonsin slogs om något katastrofalt. Dr Isikolo kom till min räddning och fixade problemet jag hade med min man. Han återförenade oss igen och han återvände hem till oss. Livet är verkligen mystiskt och jag trodde aldrig att jag skulle uppleva det jag gick igenom men allt tack vare Dr Isikolo som arbetade för mig och försäkrade mig om de positiva resultaten efter 48 timmar som verkligen blev som han lovade. Han kan också lösa dina problem om du kontaktar honom nu. Sms:a honom på WhatsApp honom på +2348133261196 eller för mer information om hans arbete, besök hans hemsida: https://isikolo-temple.com eller Whatsapp honom på +23481333261196

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG