Det här med klädångest

7:34 29 Aug 2016

Första dagen i skolan idag. Eller. Exakt så känns det varje dag ett av modeveckan. Den slags ängsligheten. Det är så löjligt, men jag blir alltid så sjukt uppstressad över vad jag ska ha på mig. Så sjukt uppstressad. Drabbas liksom av sån fruktansvärd klädångest. Imorse höll jag till och med på att börja böla. Det pga smygstartade temat alkisvecka förra veckan så de brallor jag längtat efter att få hoppa i… behövde jag kämpa mig i. Seriöst. Så jävla patetiskt att vara en sån som grinar över nåt sånt. Men ja, nu är det såhär jag känner inför det där.

I ett försök att vara obrydd och ta tillbaka min värdighet lite blev det de där jävla svintighta BACK-brallorna ändå. Och, jag är okej med det nu. Såhär efter tre glas vin, ett glas cava och två drinkar. Jag lajvar stoppad korv idag helt enkelt. Sen var det faktiskt inte ett alternativ att välja något annat eftersom att jag (som vanligt) var försenad och hade förlitat mig på korvskinnsbyxorna. Samt ska på BACK-fest* ikväll och ja… måste matcha det evenemang jag har inbokat. Eller, måste måste jag inte. Det är mer en fixidé. Jaja.

Brallan är magisk. Drömt om dem sedan BACK presenterade sin Spring Summer 2015 kollektion och jag blev kär. DÖDSKÄR. Nu är de mina. Jag är egentligen lycklig över det osv.

Juste, det här är ett dagens outfit inlägg. Vet inte riktigt hur en gör, men jag förmodar att det ska komma någon slags bildbomb nu. Så, varsågoda:

EN BILD

På byxans nedre del. Och mosade tår i obekväma skor. I sand. Återkommer med info ang sanden sen. Juste, igen, resten av min outfit är så tråkig. Så it’s all about the pants. Ni får inte se något annat plagg.

*BACK IS A SADBOY

**återkommer med info ang festen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp