!BYE BYE BABY! Den sista bevakningen av Fashion Week Stockholm – och med den de sista skrivna orden (här)

1:59 4 Sep 2017

Version två av den diviga bilden på mig från Grand Hôtel.

Nu har det blivit dags för mig (trots grov separationsångest) att ta farväl av kära Modebevakningen.

Det har varit fyra(!?) år av allt och ingenting. Upp och ner. Hit och dit. Bra och dåligt. De senaste två(?) åren har det lite för ofta ekat tomt här, av många anledningar, men primärt – brist på inspiration och motivation. Så, det känns rimligt och rätt att säga hejdå nu. Det kanske låter klyschigt men under dessa år har jag lärt mig så otroligt mycket om mig själv och utvecklat mitt sätt att se på, ja, det mesta. Så summa summarum – allt bra men också allt “dåligt” är jag tacksam över.

På sista tiden har jag tänkt en hel del på konceptet – vara hundra procent ärlig orädd och rättfram som skribent – då jag från och med dag ett lovade att vara just det. Det är jag stolt över att jag hållit fast vid, jag har aldrig varit rädd för att trampa någon på tårna – och då riskera konflikt eller att inte kunna kindpussas med allt och alla. Men många gånger har min ärlighet varit likamed hänsynslös, vilket jag såhär i efterhand kan känna lite ledsamhet inför. Det handlar om balans det där, och det är lätt att glömma (varning för klyschigt igen) att alla människor är människor. Inklusive jag. Detta är nog vad jag främst bär med mig härifrån.

HUR SOM HAVER.

Som final blev det en sista bevakning av Sthlms modevecka. Här kan ni läsa mina allra sista sanningssägande ord (med värdigt sällskap och förstärkning av tre genier – Haggy, Yummy och Gugga) på denna specifika plattform:

DIANA ORVING SS18

LAZOSCHMIDL SS18

EMELIE JANRELL SS18

BJÖRN BORG SS18

HOPE SS18

HOUSE OF DAGMAR SS18

IDA SJÖSTEDT SS18

SWEDISH SCHOOL OF TEXTILES

RODEBJER SS18

STOCKHOLMS AUKTIONSVERK FASHION VINTAGE SS18

BUSNEL SS18

WHYRED SS18

Sen,

som absolut sista avslut,

vill jag säga:

stort tack till Amat Levin och Parisa Amiri,

och ett särskilt tack till alla fina fina läsare<3

 

XOXO

yours truly

40 kommentarer | “!BYE BYE BABY! Den sista bevakningen av Fashion Week Stockholm – och med den de sista skrivna orden (här)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Tack själv för fin blogg! Lycka till!

    1. THERESA skriver:

      Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

      1) kärleksspell
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässa Spells
      4) Äktenskapsstavar
      5) bindande stavning
      6) Breakup Spells
      7) Förvisa en tidigare älskare
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
      9) vill tillfredsställa din älskare
      Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
      genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  2. Hana skriver:

    Jag är så bortglömd idag .. Min exkärleks pojkvän kom tillbaka hem efter 8months vi separerade, med hjälp av en herbalist-man,
    Oduduwa hjälpte mig också lunchade en kärleksspell för min räkning för att få tillbaka min förlorade kärlek inom 43 timmar min man Anderson ringde mig på telefon för att be om ursäkt och han besöker mitt hem igår 8:45.
    Om du är redo att locka en ny kärlek till ditt liv så kan det här vara
    bara stavningen du letat efter! Effekterna av denna stavning
    börjar i allmänhet med att folk märker att de får mycket mer
    positiv uppmärksamhet än vad de normalt skulle göra. De flesta säger att de
    känner att de har blivit till en attraktivmagnet som lockar till sig
    bättre typer av människor än de någonsin lockat förut! Folk kommer
    hitta dig mer lockande, mer attraktiv och mer lockande än någonsin.
    Du kan också få snabb jobbreklam, Stava för Fame, Kraft och rikedom.
    Stava för att stoppa skilsmässa. Stava för att hitta sann kärlek.
    Stava för att vara mer sexaktiv, Stava för att bota alla blodsjukdomar / sjukdomar.
    stava för att rädda ditt äktenskap från en annan kvinna / man. etc…
    Bara ett meddelande till denna Herbalist idag kommer att rädda ditt äktenskapliga liv från kris.
    här är hans personliga e-postkontakt: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
    skriv ett kort meddelande till Baba Herbalist nu för att hjälpa till att lösa den civila krisen.
    All stavning görs på dina vägnar, du behöver inte göra något, bara skicka in din fotobild och namn och allt kommer att fungera.

  3. ellen skriver:

    My name is Ellen from Stockholm. I also want to testify of Immediate results as of the first 2 days of contacting Dr.Oduduwas lunching love spell on my behalf to return back my ex love husband man, I am happy to report that my husband and I are back on track, we are loving each other more than ever before, i noticed changes in his attitudes towards me and he feel safe and secure in our relationship.
    Thanks to Oduduwa lunched a magic love-spell on my behalf. Its work instant result, i received a phone call from Anderson my husband today, he will be coming back home soon. I highly recommend Dr.Oduduwa for anyone seeking reunion with ex. contact email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
    I never believed love spell magic work is real and true until i gave it a try, it worked for me perfectly all my heart desires granted within 7 days of spelling procedure.

  4. Anna skriver:

    Jag heter Anna, jag bor från Stockholm Sverige, jag tror att vittnesbörd är verkliga bevis på mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner lugn, kärlek och förtroende återvända i förhållande som jag har hittat samma i mitt äktenskap idag Jag är väldigt glad att dela mitt sanna livsvittnesmål här ute. Jag läste liknande kommentarer om blogginlägg från olika människor över hela världen som talade bra om mannen Dr. Oduduwa Love-spell caster. Innan nu tappade jag hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag fick kontaktkommunikation från andra Spell-casters. Jag älskade att stava charm tidigare för att få tillbaka min före detta man hemma men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att få tillbaka min ex kärleksman tillbaka till mig, jag skickar e-postmeddelande till Dr. Oduduwa på sin personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
    Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och till våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
    Jag förklarade alla mina förhållandeproblem för Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att få tillbaka min ex kärleksman man hemma för att förnya kärlek och förtroende.
    Jag följde noggrant alla instruktioner som gav mig av Dr. Oduduwa kärleksstav. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärlek-magi för min räkning, min ex man ringde mig på mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se det var ett telefonsamtal från min ex, oh Jag blev så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått sms, inga samtal och inga mail skickas till mig. Oj, jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och lycka i mitt hjärta som delar detta vittnesbörd här i dag, min kärleksman Erickson återvände och kom hem för att möta mig med kärleksgåvor.
    Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte hade varit möjligt.
    Alla som läser den här artikeln här går igenom äktenskapskrisen, och för dem som delar hemliga hjärttårar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt mailmeddelande till det stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

  5. fan skriver:

    carteira de motorista real e registrada em nosso website sem fazer nenhum exame ou fazer o teste prático. tudo o que precisamos são seus dados e eles seriam registrados no sistema nos próximos oito dias. A carteira de habilitação deve passar pelo mesmo procedimento de registro que as emitidas nas autoescolas,
    https://imt-cartadeconducao.com/

  6. fan skriver:

    Comprare un diploma registrato e legale dall’italia senza sostenere gli esami. contattaci per ulteriori informazioni su questo sito
    https://comprarediploma.com/

  7. fan skriver:

    deutschen Führerschein und erhalten Sie ihn innerhalb weniger Tage nach Hause geliefert. Der von uns angebotene Führerschein ist vollständig und rechtsgültig registriert und lässt somit keine Zweifel an der Echtheit aufkommen.
    https://fuhrerschenkaufen.com/

  8. fan skriver:

    Kaufen Sie einen registrierten deutschen Führerschein und erhalten Sie ihn innerhalb weniger Tage nach Hause geliefert. Der von uns angebotene Führerschein ist vollständig und rechtsgültig registriert und lässt somit keine Zweifel an der Echtheit aufkommen.
    https://www.deutscherfuhrerschein-b.com/

  9. fan skriver:

    Comprare la patente di guida reale e registrata dal nostro sito Web senza scrivere esami o sostenere il test pratico. tutto ciò di cui abbiamo bisogno sono i tuoi dati e saranno registrati nel sistema entro i prossimi otto giorni. La patente di guida deve seguire la stessa procedura di registrazione di quelle rilasciate nelle autoscuole,
    https://lapatentevera.com/

  10. fan skriver:

    rijbewijs kopen in nederland of belgie en binnen maximaal acht dagen bij je laten bezorgen
    https://echtrijbewijskopen.com/

  11. fan skriver:

    Comprare la patente di guida reale e registrata dal nostro sito Web senza scrivere esami o sostenere il test pratico. tutto ciò di cui abbiamo bisogno sono i tuoi dati e saranno registrati nel sistema entro i prossimi otto giorni. La patente di guida deve seguire la stessa procedura di registrazione di quelle rilasciate nelle autoscuole,
    https://patente-italiana.com/

  12. fan skriver:

    Acquista la patente di guida reale e registrata dal nostro sito Web senza scrivere esami o sostenere il test pratico. tutto ciò di cui abbiamo bisogno sono i tuoi dati e saranno registrati nel sistema entro i prossimi otto giorni. La patente di guida deve seguire la stessa procedura di registrazione di quelle rilasciate nelle autoscuole,
    https://patentevera.com/

  13. fan skriver:

    Achetez un permis de conduire réel et enregistré sur notre site Web sans passer d’examens ni passer le test pratique. tout ce dont nous avons besoin, ce sont vos données et elles seront enregistrées dans le système dans les huit prochains jours. Le permis de conduire doit subir la même procédure d’enregistrement que ceux délivrés dans les auto-écoles,
    https://acheterpermis-conduire.com/

  14. fan skriver:

    Achetez un permis de conduire réel et enregistré sur notre site Web sans passer d’examens ni passer le test pratique. tout ce dont nous avons besoin, ce sont vos données et elles seront enregistrées dans le système dans les huit prochains jours. Le permis de conduire doit subir la même procédure d’enregistrement que ceux délivrés dans les auto-écoles,
    https://www.permisdeconduirefacile.com/

  15. fan skriver:

    compre uma carteira de motorista registrada na imt sem fazer os exames ou o teste prático. aqui podemos levar no máximo oito dias para fornecer a você uma carteira de motorista legalmente registrada
    https://imtcartaonline.com/

  16. fan skriver:

    compre uma carteira de motorista registrada na imt sem fazer os exames ou o teste prático. aqui podemos levar no máximo oito dias para fornecer a você uma carteira de motorista legalmente registrada
    https://comprarcartaonline.com/

  17. fan skriver:

    Köp ett riktigt och lagligt registrerat körkort utan prov från vår hemsida och få det levererat till dig på bara några dagar. körkortet vi säljer på denna webbplats är ursprungligen registrerat
    https://svensktkorkort-b.com/

  18. fan skriver:

    Compre una licencia de conducir real y registrada en nuestro sitio web sin escribir ningún examen o realizar el examen de práctica. todo lo que necesitamos son sus datos y se registrarán en el sistema dentro de los próximos ocho días. La licencia de conducir se someterá al mismo procedimiento de registro que las emitidas en las escuelas de manejo, .
    https://www.comprarcarnetconducir.com/

  19. casinosite skriver:

    I’ve been looking for photos and articles on this topic over the past few days due to a school assignment, casinosite and I’m really happy to find a post with the material I was looking for! I bookmark and will come often! Thanks :D

  20. safetotosite skriver:

    good of which you’re so good currently This blog is a very informative place. 먹튀검증

  21. casinositenet skriver:

    You must participate in a contest for among the finest blogs on the web. I will advocate this website! 카지노사이트넷

  22. casinositenet skriver:

    Your style is so unique compared to many other people. Thank you for publishing when you have the opportunity,
    카지노사이트킴

  23. wm casino skriver:

    Your article is so perfect. I can’t fault it. You make me more and more passionate about your articles every day. please accept my feelings i love your article.

  24. 123เบท skriver:

    I genuinely like you’re making style, inconceivable information, thankyou for posting
    123เบท

  25. igoal88 เครดิต ฟรี skriver:

    Nice article thanks for sharing this informative information. I will visit your blog regularly for some latest post.
    igoal88 เครดิต ฟรี

  26. I’m blown away by your thoughts. How do you do it, tell me, you are my inspiration. You wrote it very well. I’m blown away by your thoughts. how do you do.

  27. I would like to receive news from you every day.

  28. Frank Heroin skriver:

    “Juggling it all, family, career, social life and self-care can leave one wondering how to prioritize for optimum results. Ashley come to our rescue with her book The SuperWoman’s Guide to Super Fulfillment (step-by-step strategies to create work-life balance). This is one power-packed volume of information presented by a woman who has not only had to figure this out for herself but Dr. Ashley is also a nationally known mental health expert, working with women everywhere for years. The skills and techniques presented in this book are proven to work time and time again.
    https://comprarlicenciadeconducir-b.com/

  29. Frank Heroin skriver:

    Good content is original, actionable, and answers a question. It’s properly sourced, unique, concise, grammatically correct and is formatted properly.  https://comprarepatentediguida.com/

    “Juggling it all, family, career, social life and self-care can leave one wondering how to prioritize for optimum results. Ashley come to our rescue with her book The SuperWoman’s Guide to Super Fulfillment (step-by-step strategies to create work-life balance).

  30. bg casino skriver:

    Your article is very interesting. I want to read it every day.

  31. Ameliabran skriver:

    ”Thankful for your support! I’m committed to consistently crafting compelling content for effective backlink generation.”
    womens barbie hoodie

  32. james smith skriver:

    Your prose is an alchemy, transforming the base elements of confusion into the gold of clarity and understanding.I Love La Hoodie

  33. 123 กีฬา skriver:

    Thanks for the wonderful post, the content was valuable and keep posting,

  34. Pearl skriver:

    This wholesaler, deeply rooted in India’s heritage, curates nature’s gifts. With a variety of shapes, sizes, and hues, their natural pearls embody authenticity and charm, captivating enthusiasts seeking unique, genuine treasures.” pearls

  35. SMM World skriver:

    Your informative blog is a treasure trove of knowledge. The depth of research and clarity in your writing make it a must-read for those seeking valuable insights. Thank you! Best smm panel

  36. Ameliabran skriver:

    ”Thanks for your push; dedicated to crafting compelling content that attracts backlinks.”
    chrome hearts hoodie

  37. SAFE TOTO skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 토토사이트.COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG