Jag skriker rakt ut över #MyCalvins

3:03 27 Jan 2016

calvin-klein-spring-2016-campaign-bieber_ph_tyrone-lebon-88

Idag släpps en ny Calvin Klein-kampanj och den råkar innehålla flera av mina (och resten av hela världens, jag vet) favvokändisar. Den självklara being, förstås, min fästman-to-be Justin Bieber.

Hashtaggen #mycalvins är ju som bekant oerhört fånig, och jag är så trött på alla smakfullt burna Calvin Klein-underkläder på hårt kurerade Instagramkonton att jag skulle kunna… Ah, vi går vidare. Ändå är jag besatt av de här bilderna, tagna av välkända kändisfotografen Tyrone Lebon.

calvin-klein-spring-2016-campaign-bieber_ph_tyrone-lebon-71

Åååh, min kille. Kan inte fatta att han finns! Eller att han passar så bra i gulvitt hår, vilket annars klär ganska precis 0% av jordens befolkning.

calvin-klein-spring-2016-campaign-bieber_ph_tyrone-lebon-94

Kan varken bekräfta eller dementera att jag har den här bilden som bakgrundsbild på min mobil. Men det är normalt att vilja se sin pojkvän at all times, visst?

calvin-klein-spring-2016-campaign-jenner_ph_tyrone-lebon-91

calvin-klein-spring-2016-campaign-jenner_ph_tyrone-lebon-01 calvin-klein-spring-2016-campaign-jenner_ph_tyrone-lebon-31

Kendall, vilken liten gullis, ändå! Hon är som ni kanske känner till inte min favorit-Kardashian – inte ens min favorit-Jenner – men blev helt mjuk i kroppen av bilden på henne i sängen.

Sen kom jag tyvärr på att det rent teoretiskt kan vara samma säng som den Justin, alltså min pojkvän, ligger i på sin bild. Blev otroligt svartsjuk.

0eHbyKuPVSNa2vhcQClLswUr7AFOpIzn

FKA Twigs verkar ju vara en milt irriterande person, av internet att döma, men är tokig i bilden i vattnet oavsett.

dN5GPojQpfRvWIFUaxALq4TZHsY1JnhC

Andra kändisar som dyker upp i varierande grader av Calvins: Kendrick Lamar (självklart har han valt verbet ”reflect”), Joey Bada$$, Fetty Wap och mycket coola Saskia de Brauw.

Ville bara pryda mitt eget hörn av internet (hahaha, hatar när folk säger ”ett hörn av internet”) med det här. Tack för mig.

/Greta Bieber (inte superstarkt namn, tyvärr)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG