Veckans Kardashian-nyheter: Kris om kvinnovåld, Blac Chyna/Rob-ryktena och vad ”kk” egentligen betyder

3:40 28 Jan 2016

Skärmavbild 2016-01-28 kl. 15.37.49

Då var det dags igen! Familjen Kardashian (hit räknas förstås även The Jenners och The Wests) har ställt till med både det ena och det andra i veckan, och det är mitt kall i livet att upplysa er om vad.

Vi börjar med den mest chockerande nyheten och arbetar oss nedåt på chockskalan, okej?

Skärmavbild 2016-01-28 kl. 13.52.50

Rob Kardashian + Blac Chyna = sant (& dramat som följer)

I måndags postade min älskling Blac Chyna en bild på Instagram där hon har en heavily tatuerad arm kring sig med texten ”The beginning”. Riktigt sjukt beteende när man har dejtat i trettio minuter, men hey, inte som att innehavaren av armen kommer klaga. Det är nämligen Rob Kardashian, 28 år men ändå familjens självklara baby, som de senaste åren verkar ha blivit något av en eremit – men som nu börjat umgås med Chyna. Många frågor här! Gör Chyna det för att hämnas på Kylie (som ”tog” hennes före detta & pappan till hennes barn, Tyga)? För inte kan hon väl tycka att Rob är daddy nog? Håller resten av Kardashian-klanen på att flippa ur över det här? Och vad vill Rob säga med sitt gravidmeme på Instagram? Blir tokig av att inte förstå!

Relevant länk: A Genealogist Breaks Down the Absurd Kardashian-Tyga-Blac Chyna Family Tree.

kanyepuss

Kanye West tappar det över vad ”kk” egentligen betyder

Min ljuvliga praktikant Sofia har redan skrivit förstklassigt om det hela här, men det går knappast att hoppa över för det. Kanye & Wiz Khalifa har twittertjafsat lite om den nya titeln på Kanyes skiva – Waves – men tjafset kulminerade under gårdagen när Wiz twittrade om att han skulle röka lite Khalifa Kush-weed (!) och Kanye tolkade förkortningen ”kk” som en oförskämdhet mot frugan Kim. Kaos utbryter. Kanye passar som vanligt på att rikta en misogyn känga mot sitt ex Amber Rose, som Wiz som bekant har ett barn med, varpå Amber svarar med att berätta på Twitter om Kanyes sexuella preferenser och uppfinna årets starkaste hashtag: #FingersInTheBootyAssBitch. Som vanligt vinner alltså Amber allt. Och Kanye får skamset säga att ”what’s sad is I love Wiz and I love all all my brothers and all people”.

Relevant länk: Mycket bra text om Kanyes konstanta slutshaming av Amber/glorifiering av Kim.

tdy_take_pop_150515.today-vid-canonical-featured-desktop

Kris Jenner om våld mot kvinnor, angående ny O.J. Simpson-serie

“Domestic violence is a real tragedy in our lives. [Nicole’s death] could have been prevented. I have five daughters so of course I want women everywhere, especially women of this new generation, to know the story. They need to realize that they have a voice and they need to tell somebody if someone has hurt them.”

Fint. Ingen stor uppenbarelse, kanske, men hon har ju rätt.

Tack för den här veckan, Kardashians, min ständiga källa till lika delar lycka och fomo. Se till att ge mig mer om Rob/Chyna till nästa vecka, är ni snälla.

/er eviga Kardashian-korre

En kommentar | “Veckans Kardashian-nyheter: Kris om kvinnovåld, Blac Chyna/Rob-ryktena och vad ”kk” egentligen betyder”

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg