Unextreme Home Makeover

7:35 22 Mar 2016

160321_3

160321_2

Vsg för en rätt ful bild på vår nya sänggavel!! Och en till på nya sänglampan yaaay!!

Det enda rummet jag inte 200% megatrivs i hemma är tyvärr vårt gosiga lilla sovrum. Det är absolut inget fel på den alls men vi har bara inte GJORT nåt med den. Så däri har bara stått en säng och en lampa (som vi båda fkn HATAR jävla soplampa ska kasta ut dig snart, vänta du bara). Så vi bestämde oss för att ta tag i skiten. Mitt hjärta was achin’ for att kasta iväg alldeles för mycket pengar på ett uppstoppat plank bakom sängen, also known as en huvudgavel. Så vi letade i exakt 260 år och hittade en som inte kostade lika skrattretande mycket som de mesta men som ändå var snögg. Blev en i beige linne från Viking Beds of Sweden (det namnet thoooo……..). Och sen hittade jag denna urgoa läslampa i mässing PÅ REA från Mio! Och NEJ jag orkade inte hålla upp den ordentligt för bilden pga kroniskt klena nypor, så jag tröck upp den lite så där bara. Även solen har fläckar.

Sen ska vi bara ha upp nå skit på väggarna också. Det är verkligen kalt därinne, men det ska vi bara råda bot på. Men där har vi två grejor jag gärna inte lägger en förmögenhet på alltså, inredning och konst. Like what?? 900 kr för en plansch jag basically kan skriva ut på jobbet? Och då har jag inte ens gått in på all konst som inte är en PLANSCH. Ugh jag vet, support the arts osv men det är inte alltid det klirrar skönt i skattekistan för de sakerna alltså. Och en jävla lampa? Guu vad hjärtat hoppa té när den hamnade på rea ska jag säga.

5 kommentarer | “Unextreme Home Makeover”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Är du och din kille inte tillsammans längre?

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Johorå!

  2. Johanna skriver:

    Är inte både du och din kille ganska långa? Är det typ en 90-säng mitt öga skådar? Hur får ni plats???

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Jo jag är 174 cm och han är 198 cm haha!! Sängen är 120 cm :)) Gillar att sova nära men i framtida större boenden blir det nog en större säng ändå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg