Bokmaler på jag

10:23 14 Jun 2016

160614

Det är inte bara badkläder det är hög tid att get cracking, även sommarläsningen måste inhandlas nu!!!

ÅH det är en av mina favoritaktiviteter på året ärligt talat??? *nerd*. Att köpa på sig orimliga mängder böcker och bara plöööööja på semestern och så fort stunder finns över. Min läslust kommer verkligen fram av solen, det är något sjukt det där. Resten av året är det så mörkt och då……………………… somnar jag bara?? Men är ett jävla bokfreak innerst inne. Jag slukar minst en bok om dagen på semestern så hälften av packningen brukar bestå av böcker – men ni kan ju gissa att jag inte gör så mycket annat på min ledighet än att ligga på rompen ;))) mvh fysiskt lat o stolt.

Häromdagen inhandlades första lasset böcker, sen blir det nog några vändor till och att rannsaka bokhyllan efter det som inte hunnits med sen sist. Har tex SPARAT sista delen av Engelsforstrilogin (!!!!!) vilket är helt sjukt att jag lyckats hålla mig, men har njutit så av dem att jag velat spara avslutet till att få mitt fulla fokus under semestertid. OCH så har jag förhandsbeställt Harry Potter and the Cursed Child (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) så den dimper ju ner där mitt i sommaren också. Herre min JÉ vad jag ser fram emot det, HP är en av inte allt för många saker som gör att detta liv blir värt att leva *inte alls dramatisk*. Vad ska ni läsa i sommar?? Har ni tipce?

4 kommentarer | “Bokmaler på jag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Amy skriver:

    Åh du måste läsa Spåren vi lämnar efter oss!!! Extremt spännande feministisk deckare, man verkligen fastnar när man börjar läsa boken. OCH, det kommer fler!!

    http://www.adlibris.com/se/bok/sparen-vi-lamnar-efter-oss-9789150919240

  2. Tova skriver:

    Tänkte läsa The Royal We, för vem skulle inte vilja ramla över en modern singel-prins i stan?? Löparens hjärta borde jag läsa också, och Tidsklyftan som är en nutidsversion av Shakespeares drama En Vintersaga. Lagom pretto sådär ;)

  3. Emma skriver:

    Har inte läst ”the girl on the train” själv men har fått tips om den av så många människor att jag den står högst upp på min lista, så jag tipsar vidare till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg