Modeveckan AW 17

8:30 30 Jan 2017

Innehåller adlink

IMG_8733IMG_8688 IMG_8728  IMG_8714 IMG_8711IMG_8708IMG_8725 IMG_8684

Modeveckans första dag igår! Aldrig förut har den varit på en helg, som jag vet iaf, men det var rätt nice tycker jag. Mysig söndagsaktivitet! Jag orkade med Rodebjer, Busnel och Hunkydory – och alla var riktigt bra!! Speciellt älskade jag stämningen på Rodebjer, det var glatt, hög musik och RIKTIGT PEPPAD mood.

En annan kul grej var att SKAM-William var på Berns!! Vi såg honom swoosha förbi när vi satt och åt. Med luva OCH keps på – extremt känd stil ni vet. Hela stället vände huvudena typ! Han är i stan för att han ska på Daisy Grace på tisdag. Och hur mycket tror ni inte jag grämer mig att jag är BORTREST på tisdag??? Annars hade jag självklart tänkt närvara och haffa honom för en selfie på fem röda. Jag är nämligen helt skamlös? Nu var det dock inte riktigt läge vid alla middagsgäster typ………………….

På mig hade jag min pimprock från Missguided (som jag får SÅ mycket komplimanger för!!), fejkläderbyxorna är gamla Gina Tricot, skor Zara och t-shirten är Kalles.

2 kommentarer | “Modeveckan AW 17”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. M skriver:

    Okej, anar att du har kylie lip kit på läpparna, men viiiilken färg av dom du tidigare nämnt att du använder? SÅ SNYGG!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg