Cilento RECAP!

9:42 19 Jul 2016

IMG_3375 IMG_3378 IMG_3380 IMG_3382 IMG_3385 IMG_3386 IMG_3420

IMG_3503

NÄMEN HEJ!

Jag hade tänkt vara duktig och blogga en gång om dagen under Italienresan men tji fick ni för jag GLÖMDE BORT DET efter några dagar och tog omedvetet helt ledigt från allt bara. Extremt skönt för denna annars tokuppkopplade donna, van att rapportera om allt och alla årets alla dagar.

Men nu är jag i alla fall hemma från Marina di Camerota där vi var i södra Italien. Vi hyrde ett magiskt hus och hade 9 magiska dagar där. Heeeeeelt sinnessjukt underbart. Jag hade haft vrålångest för att vara hemma om det inte vore för att

JAG HAR BOKAT EN RESA TILL BARCELONA IMORGON!!! Rätt så megaspontant drar vi iväg för Parisas födelsedag, lite back to back med hemkomsten från Italien alltså. Det spontana livet är inget jag är van vid så jag känner mig svincool (lol) förutom det faktum att jag är helt bedrövligt trött och måste packa om nu (men kommer helt klart sova och ställa klockan tidigare och göra det imorgon istället guuu).

Så nästa rapport från eder Zäta blir från Spanien!! Hade jag tänkt. Men hade ju tänkt skriva massa från Italien också?? Så jag vågar inte lova stenhård rapportering alltså, följ mig på Instagram @kristin.zetterlund för garanterad uppdatering om inte annat!

SAKNAR ER HOPPAS NI HAR DEN FETASTE SOMMAREN PUSS O KRAM <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG