Slush 2016

8:52 2 Dec 2016

img_7601 img_7609 img_7611

TOUCHDOWN SWEDEN!

Nu är jag hemma igen efter tech-konferensen Slush i Helsingfors. Vilken JÄVLA upplevelse??? Helt omöjligt att beskriva rent produktionsmässigt (tänk mer Beyoncé än Älvsjömässan) och alla talare och paneler har varit inspirerande på en helt ny nivå. Känner mig extremt utmattad pga galna mängder intryck och information men samtidigt extreeeemt upplyft och inspirerad! Somnade i 2h nu i eftermiddags av ren utmattning när jag kom hem hahah?? Så glad att det var väldigt många kvinnor som talade under dagarna också, var lite orolig hur det skulle vara men representationen var rätt fin faktiskt. Coola svenska kvinnan bakom Natural Cycles och Caterina Fake bakom Flickr m.m var bara några exempel av de på plats och jag njööööööt!

Ikväll blir den chillaste, lugnaste, mysigaste hemmakvällen nånsin. Ska inte röra mig ur fläcken!!! Pizzan är redan intagen, popcornen är poppade och Netflix rullar med *valfri Ashton Kutcher-film*.

PUSS O KRAM!

En kommentar | “Slush 2016”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. leah skriver:

    snälla kan du inte göra ett inlägg om helsingfors? är så himla nyfiken på det stället asså.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG