GRATTIS IDA! <3

10:33 29 Apr 2017

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG FYLLER MIN BÄSTIS 30 ÅR!!!!!

Det är heeelt otroligt hur tiden går så fort när man är så magisk som hon. Min lilla Ida, för evigt den mesta babyfacet av dem alla, fyller alltså 30 år idag. Och vem fan hade kunnat tro det när hon ser ut som 19 färska?!

Min partner in crime, DJ sister from another mister! Den ÖVERLÄGSET roligaste personen jag känner, ni vet den i ens liv som man bara behöver dela en sekunds blick med som säger allt och sen skrattar ni så ni gråter i fem minuter. Den man har så många interna sjuka skämt med att när andra umgås med er fattar de knappt var ni pratar om men vi själva gör inget annat än dör av skratt. Det är hon!! Hur knäpp och konstig som helst men med ett enormt hjärta av guld som bara vill alla det bästa. Vet ingen med bättre smak eller med en sån stilsäkerhet men som samtidigt är så bjussig, öppen och härlig.

För att fira kingarnas king åker vi idag till Paris med henne, jag och sex brudar till, på en redig jävla tjejhelg! Skulle fira henne to the moon and back om jag kunde men Paris blir ju kanske snäppet enklare och mer praktiskt ändå. Kanske t o m roligare och lite skönare väder??

<3

2 kommentarer | “GRATTIS IDA! <3”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. I dag är det valborg i uppsala blir stökigt och bilder kommer snart i bloggen

  2. slotsite skriver:

    Your explanation is organized very easy to understand!!! I understood at once. Could you please post about slotsite ?? Please!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp