7:44 24 Jul 2017

Har i vanlig ordning checkat in på Hästholmen utanför Hudiksvall för kombinerat jobb, detox, retox och andra aktiviteter. För första gången lyckas vi även kombinera detta med festivalsommaren då NG gästar Hudikkalaset i helgen.

På torsdag spelar vi skivor på förfesten, och under lördagen i vip:en. Däremellan ska vi hinna se Jirell, Jinder och Maggio. På bilden ovan ser du vad som ska bli ett dj-bås inom kort.

Har du vägarna förbi Hälsinglands trevligaste stad i helgen? Holla!

5:43 4 Jul 2017

Imorgon drar jag och Jenny ner till Almedalen och flyttar in på Gotlands Bryggeri under två dagar. Haffa mig om ni vill hänga.

Vi kommer även att vara med i Hyresgästföreningens seminarier (ons kl 13, tor kl 11) samt i Ölpodden (tor kl 14). Självklart ses vi även på DJ-Battle™.

Spännande va?

10:37 26 Jun 2017

Tillbringade större delen av förra veckan på ett av Piemontes trevligare utflyktsmål i form av Villa La Madonna. Såhär såg min kontorsplats ut måndag till torsdag. Jag skulle nog kunna tänka mig jobba så nästan jämt om det inte vore så satans svårt att se skärmen i all UV-strålning, men men.

Nu börjar allvaret igen. Vill ni se mycket finare bilder än såhär rekommenderar jag varmt Elsas eller Sandras blogg.

4:01 14 Jun 2017

Har tagit en ny fin promotionbild som jag kan använda i samband med mina dj-gigs. Kan det vara nu det verkligen lossnar på riktigt?

9:02 29 Maj 2017

Det kan väl knappast ha undgått någon (ish) att Alexander Gustafsson skulle fightas i Globen under gårdagen. Dags för comeback och revansch efter den snöpliga förlusten i Tele2. 

Och inramningen var brutal, ett i princip fullspikat Globen osade av testosteron och solkyssta snubbar någonstans mellan 20-40. Det brölades på hyfsat redan under svenskinhoppen i förmatcherna, även om stämningen inte riktigt hittat sin peak när det ordinarie matchkortet satte igång. Men när det var dags för huvudmatchen var det som att hela Globen exploderade (till Seven nation army, såklart).

Den här gången blev det allt annat än fiasko. Nästan fem fulla ronder, med avslut på knockout följt av ett frieri (hon sa ja!). Då kan man stå ut med att trängas med 10 000 svettiga kroppar på tunnelbanan hem en söndagskväll.

Läs gärna min intervju med Alexander från det senaste numret av NG här.

 

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer