Annons
Annons
6:11 22 Jul 2016

Eller ja, fast ändå inte. Sitter och går igenom alla era mail nu men tänkte bara säga att om ni har nyhetstips får ni gärna skicka dem till min fantastiska kollega Hateff.

Simma lugnt.

5:15 15 Jul 2016

Vi befinner oss i Grasse, uppe i bergen 2,5 mil utanför Nice. Det är Frankrikes nationaldag och vi har bestämt oss för att fira den på terrassen med utsikt över fyrverkerierna nere vid kusten. Vi svalkar oss i poolen, grillar och sänker några dry martini. Har sällan haft det bättre.

Samtidigt smider vi planer inför morgondagens utgång. Middag i Nice, livekonsert med Rihanna och sedan drinkbord på Baoli, fan vad kul. Plötsligt bryts taffeln av att någon får en flash: ”terrorattentat i Nice, många befaras döda”. Sju personer sitter tysta och uppdaterar sina mobiltelefoner, messar hem och kontaktar bekanta i området. Den åttonde kommer in, fortfarande ovetande om vad som hänt, och berättar för oss andra hur vackert det är.

Några väljer att följa fortsättningen på fransk television, andra går och lägger sig. Tänker på vad som hänt om vi valt en annan rutt, om det kommer följas av fler attentat eller om det var en ensam galning.

Idag är det i skrivande stund 84 döda och siffran kan komma att stiga ytterligare då många också är skadade. Flera barn. Dödade av en lastbil på samma gata vi åkte på senast i förrgår. Det är overkligt att ta in.

Jag fick precis mail av restaurangen i Nice, de undrade om vi fortfarande ville ha vårt bord efter gårdagens händelser. Det ville vi inte, men hoppas på att ses om kanske några dagar? Jag avslutar med ett ”take care”, som nog aldrig tidigare har känts så futtigt.

Samtidigt fortsätter semestern, även om vi stannar i huset idag och tar hand om varandra. Gör det ni med.

8:12 12 Jul 2016

Ni minns kanske djupdykningen jag gjorde i den ocean som utgjordes av rekryteringsfilmer för vården?

Nu verkar iallafall taktiken ha spritt sig till nästa bransch, nämligen nöjeslivet i form av festivalarrangörerna. Först ut är Subkultfestivalen som säger sig vilja fylla tomrummet efter Arvika, fast i Trollhättan.

Bara att önska lycka till!

IMG_3406

Det är jävligt lugnt i Hudiksvall.

IMG_3410

Fast ändå inte.

3:24 28 Jun 2016

midsommar-2016

Jag vill inte skryta men såhär såg min midsommar ut från torsdag kväll till söndag eftermiddag. Regnade inte en droppe, vattnet låg stilla och det fläktade precis lagom mycket nere på bryggan.

Eller jo, jag vill skryta.

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons