10:34 18 Aug 2017

I nästa vecka öppnar H&M:s supernya koncept Arket sin första butik, i London på Regent Street. Till Sverige kommer den nya kedjan först i vår, men man kommer att kunna handla på nätet från och med den 25 augusti.

Sortimentet består av kläder för män, kvinnor och barn tillsammans med inredning och varje butik kommer att ha ett café. Det råder dock ingen tvivel om vad som mest fångade min uppmärksamhet. 573005-200 kommer snart att ha ett nytt hem.

8:58 15 Aug 2017

Årets Way Out West har lagts till handlingarna, precis som årets upplaga av Hotell Nöjesguiden. Ett av de klart bästa åren imho.

Områdets nya och halvnya områden i form av höjden (bilden) och oasen var grymma. Alla artister som skulle spela spelade i princip på utsatt tid. Dogge gjorde en sent annonserad exklusiv spelning. Bananpiren var kul. Off the Meds krossade dagsfesten och så vidare.

Tack för ett fantastiskt år hörni.

4:15 4 Aug 2017

Snart klar med första arbetsveckan efter semestern, och jag verkar inom kort kunna konstatera att jag överlevde. En vecka med väldigt mycket att rodda med inför HOTELLET, men också en vecka fylld av autosvar och något för varmt på kontoret. Inte minst fylld av fomo.

Men jag tänker att det hade kunnat vara värre. Jag hade kunnat vara det äldre paret som fastnat på spårviddshindret utanför kontoret med totalt fyra tutande bussar framför och bakom.

Man ska vara glad för det lilla!

7:44 24 Jul 2017

Har i vanlig ordning checkat in på Hästholmen utanför Hudiksvall för kombinerat jobb, detox, retox och andra aktiviteter. För första gången lyckas vi även kombinera detta med festivalsommaren då NG gästar Hudikkalaset i helgen.

På torsdag spelar vi skivor på förfesten, och under lördagen i vip:en. Däremellan ska vi hinna se Jirell, Jinder och Maggio. På bilden ovan ser du vad som ska bli ett dj-bås inom kort.

Har du vägarna förbi Hälsinglands trevligaste stad i helgen? Holla!

5:43 4 Jul 2017

Imorgon drar jag och Jenny ner till Almedalen och flyttar in på Gotlands Bryggeri under två dagar. Haffa mig om ni vill hänga.

Vi kommer även att vara med i Hyresgästföreningens seminarier (ons kl 13, tor kl 11) samt i Ölpodden (tor kl 14). Självklart ses vi även på DJ-Battle™.

Spännande va?

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla