Annons
Annons
4:35 26 Sep 2016

slussplan

Varje dag, och då menar jag varje dag, är det minst en bil som fastnar i ”spårviddshindret” utan för vårt kontor på Slussplan. Visste du inte vad ett ”spårviddshinder” var innan du läste föregående mening så klandrar jag dig inte, det verkar cirka 90% av alla bilister som passerar här inte heller göra.

Ett ”spårviddshinder” är alltså en form av hinder som stoppar vanliga personbilar från att ta sig fram, men släpper fram bussar och tung trafik som har bredare mellan hjulen.

Syftet med detta ”spårviddshinder” är såklart att öka framkomligheten för kollektivtrafiken. Hur det funkar? Well, döm själv. Det är inte så att bussarna kommer förbi när Volvo 240 efter Volvo 240 hamnar likt en sköldpadda på rygg och sedan tar sig varken framåt eller bakåt.

Slussen – från trafiklösning till mötesplats.

4:16 21 Sep 2016

ng3-cover-final

Just precis nu distribueras vårt senaste nummer över Stockholm, Göteborg, Öresund och stora delar av Mellansverige. Har du ännu inte fiskat upp det – gör det!

screenshot-2016-09-21-16-11-33

Några som uppenbarligen har fattat grejen är Nerikes Allehanda som just nu toppar med Madeleine Rapp, en av profilerna på vår lista över krogisar. Läs mer om innehållet i vårt urtjusiga nummer här, och kom gärna förbi och dissekera det med oss på Bruno imorgon!

Annons
9:57 16 Sep 2016

delfin
Jag idag. 

Ett geni (måste vara) har illustrerat hur djur skulle se ut om de hade ögon som pekade rakt fram, likt oss människor. Resultatet? Som människor.

giraff haj

Se fler exempel här.

4:26 13 Sep 2016

Nu är dom igång igen, stockholmsmäklarna. Ni har ju fått se otaliga exempel på tokerier här på bloggen genom åren. Men här kommer en kille som på riktigt tagit i från tårna.

Och klätt ut sig till pingvin. Han har klätt ut sig till pingvin.

screenshot-2016-09-13-16-26-47

Läs mer på Stockholm Direkt, om du måste.

8:36 6 Sep 2016

ph-2016

Äntligen tillbaka, ett av tv-sveriges säkraste hösttecken är här och jag pratar självklart om Paradise Hotel. Här är mina första intryck av säsongspremiären. 

Hotellet – extremt mycket snyggare, känns som en klar uppgradering jämfört med tidigare år. Och är inte bilden rätt mycket skarpare också?

Tjejerna – härligt gäng, lite för snälla. Hoppas på mer intriger ikväll när ”blondinerna” kommer in.

Killarna – så glad att norrlandsfönstret är vidöppet i och med förspelsvinnaren tillika hudiksvallsbon Hampus medverkande.

Tarzan – O_o

Malin Gramer – alltid stabil, någon att luta sig mot i en produktion som varken följer manus eller har ett tydligt regelverk.

Allt som allt en habil premiär. Kan bli bra detta.

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons