Info inför Mode(veckan)bevakningen

7:43 29 Aug 2016

IMG_7869

Min favoritbild på mig och Agnes från föregående Fashion Week Stockholm.

Godmorgon. Idag är det äntligen dags för alkisveckan (wish me luck) och jag tänkte därför informera lite om vad Mode(veckan)bevakningen har att erbjuda under dessa tre intensiva dagar.

Denna modevecka kommer att gå under temat snabb bevakning, detta för att få till något så nära en bevakning i realtid som möjligt. Den som läser kommer alltså nästan att vara på plats i mitt huvud.

Likt förra modeveckan tänkte jag köra på konceptet visningsanteckningar- dvs inte “uppstyrda” recensioner. Då jag är fullständigt ointresserad av polerade åsikter just nu, det är så fint med mer direkta känslor och åsikter, de blir mer ärliga- och de finns faktiskt bara att hitta i stunden. Alltså, det som kladdas ner samtidigt som en ser. Det kan givetvis tänkas att det dyker upp någon mer djuplodande recension, för ibland (verkligen ibland, det handlar liksom om svenskt mode) finns det faktiskt mycket en vill analysera.

Festbevakning lär väl utgöra ungefär 50% av uppdateringen, eftersom att fest är ungefär 50% av det jag brukar syssla med under FWS.

Sen tänkte jag även sälja min själ och outfitblogga. Det är sant. Vi får se hur det går med det. Men, ja, det kommer att hända. Jag kan inte lova att det blir alla tre dagar (jag kanske blir för obekväm) men återigen, det kommer att hända. Det är sant. Allt handlar ju trots allt om kläder denna tredagarsvecka.

Jag vet inte mer än såhär, någon genial idé kan tänkas infinna sig i dimman. Eller inte. Vi får se helt enkelt.

För att summera det hela: det blir snabb och ganska lättsam rapportering.

Vid sidan av Mode(veckan)bevakningen vill jag även starkt rekommendera min mer privata och ännu mer liveartade modeveckan-bevakning, dvs Snapchat och Instagram.

Min Snapchat (där blir det så live det bara kan bli) brukar vara riktigt skarp under modeveckorna- men jag vill också varna känsliga tittare, då det inte blir någon censur över huvud taget. Jag kan inte garantera att min Instagram (som nu är öppen för alla) kommer att vara lika lysande, men den som vill får gärna ge den en chans, en vet aldrig.

 

Snapchat: amandasomann
Instagram: casa_cava

 

TBC

HAPPY FASHION WEEK

<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG