Dags att gå vidare, Paow?

09:22 18 Apr 2016

Jag fick ett mail om att Paow skulle ha kastat en drink i ansiktet på sitt ex Jamalde som skrivit om detta på Facebook men när jag var där och kikade så var inlägget borttaget.
Men… min inläggstjuvande vän på Hot Gossips var snabbare än jag – eller fick det skickat till sig – och eftersom jag är en lite bättre bloggare än vem det nu är som driver den så länkar jag givetvis dit då det är källan till bilderna. Som är faksimil. Boom!

Men vad tror ni Paow sysslar med? Det var väl HON som dumpade honom?
Är det någon hon ska vara sur på så är det väl sin fd Michelle som inte drog sig för att hoppa på Paows leftovers men vad han gör ska väl hon skita i? Eller?

paows
Källa

11 kommentarer | “Dags att gå vidare, Paow?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Rio skriver:

    Har han betalat räkningen än förresten?

  2. K skriver:

    Det är så mycket roligheter över dessa kommentarer att man inte vet var man ska börja. Att samtliga verkar ha en mental ålder på cirka 14 år . Hur gammal är Jamalde som skriver en sån här statusuppdateringar? Han och Paow verkar likasinnade i sitt jagande av uppmärksamhet. Att tjejen Michelle jämför sitt medlidande för Paow med fattiga gambianer? Samir framstår som den smartare här som förstår att detta kanske inte hör hemma som facebookstatus

    1. Camilla skriver:

      Kan inte instämma mer.

    2. M no. 1 skriver:

      Jag älskar att Samirs skämt/sarkasm går rakt förbi tjejen i kommentarerna. ? Det är så uppenbart att han driver ”jag bestämmer allt Jamalde gör” haha ditt lilla gosiga troll, Samir! ❤

      1. Sanna skriver:

        Ja, så bra! Han är skön Samir! ?

  3. Evelina skriver:

    Herregud vilka människor.

  4. S skriver:

    De är lika pinsamma alla tre ju.

  5. Bella skriver:

    Men alltså michelles kommentar var ju värst.. What? Whatttt?

  6. sara skriver:

    Michelles kommentar finner jag inga ord för, spån!! Och emelie Rydberg ska nog bara vara tyst om att andra är uppmärksamhetskåta, som varit med i både paradise och ex on the beach och inte direkt hållit sig i bakgrunden som en tyst liten mus, om man säger så….

  7. f skriver:

    haha den enda som verkar ha det minsta innanför pannbenet är ju Samir.
    Har iof aldrig gillat ”jamalde”, eller paows puckade uttalanden (måste erkänna att jag även gillar henne ibland när hon inte hänger ut folk eller skriver något rasistiskt)

  8. Kexet skriver:

    Mer synd om såna människor som ska ‘skryta’ /berätta för alla sina vänner vad som nyss hände när exet var där.
    Gå vidare.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg