BLOGGEN HAR FLYTTAT!!!!!

06:00 15 Feb 2018

Idag flyttar bloggen från Nöjesguiden och den ENDA adress ni ska använda framöver är www.bloggbevakning.se

Men…
Den gamla bloggen kommer ligga kvar här på Nöjesguiden men alla gamla inlägg har flyttats med till www.bloggbevakning.se och jag kommer inte ha någonting med det som ligger kvar hos Nöjesguiden att göra efter idag.
Jag kommer inte vara här inne och svara på kommentarer utan all aktivitet kommer ske på www.bloggbevakning.se

FRÅN OCH MED NU ÄR DET BARA EN ADRESS SOM GÄLLER OCH DET ÄR:

WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE

115 kommentarer | “BLOGGEN HAR FLYTTAT!!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Elin skriver:

  Grattis!! Good for you 🙂

 2. Maria skriver:

  Då kan första inlägget bli om Nellie 😉

  1. Sb skriver:

   JA! Det är läsarna värda! 😉

  2. Blair skriver:

   Jag tänkte just föreslå samma. NU är det dags.

  3. Valentina skriver:

   Jag vill egentligen bara veta varför du inte fick skriva om henne, det är allt. Det kändes olustigt, som om nåt skumt låg bakom.

 3. Anonym skriver:

  Det går inte att besöka sidan. När jag skriver in adressen kommer jag bara till NG.

  1. Anonym skriver:

   Men gode gud!! Läste du ens inlägget?

  2. Anonym skriver:

   ”Om http://www.bloggbevakning.se fortfarande pekar mot den här sidan så är det helt i sin ordning.
   Ni kommer snart hamna på den nya bloggen”

  3. Anonym skriver:

   😂😂😂😂😂

 4. Grattis till både dig och oss läsare! 🙌

 5. Jenny skriver:

  Grattis. Jag som läsare hoppas verkligen slippa reklam som tar upp hela skärmen på mobilen…..

  Ng suger som sida bokstavligen.

  1. Frida skriver:

   Fast man undrar ju hur Camilla ska tjäna pengar nu? Det måste ju bli ännu mer reklam snarare än mindre?

   1. Sandra skriver:

    Såklart det kommer inlägg med reklam!

   2. LindaP skriver:

    Hon har väl pratat om samarbeten? Jag föredrar helt klart ett välskrivet samarbete än en reklambanner som gör att man tvingas uppdatera hela sidan.

    1. Bloggbevakning skriver:

     Det kommer ligga reklam på och runt bloggen som tidigare och jag ska fundera på ifall jag vill göra sponsrade inlägg och hur de i så fall ska se ut och med vilka företag men det är ingenting som är klart än.
     Inga sponsrade inlägg är alltså planerade i nuläget.

     1. Frida skriver:

      Hoppas du kan försörja dig på den fortfarande på något vis!

      1. L skriver:

       Tror inte hon hade bytt portal annars 😉

     2. Anonym skriver:

      Jag hoppas du har koll på reklammarkering i alla fall om du skulle vilja göra reklam/samarbeten 😉

      Lycka till med flytten!

     3. E skriver:

      Åh, hoppas få slippa sponsrade inlägg! Det är ju därför jag knappt läser bloggar. Reklam i radio, TV och brevlådan är nog. Hade varit skönt med en blogg som är en blogg och inte en reklampelare. Reklamen runtom kan jag stå ut med eftersom jag inte läser den, men det blir lite svårare om det ska in i inläggen nu.

     4. Anonym skriver:

      I sådana fall med feta rabattkoder!

 6. Anonym skriver:

  Tjoho!! Äntligen!

 7. K skriver:

  Äntligen!! Hurra!! Lycka till nu Camilla!!

 8. M skriver:

  Grattis!! Så glad för din (och vår) skull!!

 9. Anonym skriver:

  Länken kommer tillbaka hit

  1. Emma skriver:

   Läs inlägget…
   Herregud hur svårt ska det vara??

   1. Sandra skriver:

    Väldigt svårt, folk är så lata idag!

   2. Anonym skriver:

    Har du pms?

  2. Anonym skriver:

   Är alla efterblivna eller vad är det frågan om?! Gode gud i himmelen

   1. Anna skriver:

    ”efterblivna” snälla… Använd nåt annat ord

   2. A skriver:

    Är du själv dum, eller vad? (Sjunker till din nivå..)

    Alla hinner inte läsa texten i farten. Jag skimmade till exempel bara efter att ha läst överskriften, där jag tyckte allt framgick. Jag hade markerat det här om att man man fortsätta se NG-bloggen med rött eller fet text.

 10. Tres skriver:

  Nääääär kommer man till nya sidan????

  Mvh *mkt otålig*

  1. Emma skriver:

   Haha jag är också så nyfiken, har blivit fler besök här idag än vanligt!

 11. ledsen tjej... skriver:

  Off topic.. Men min kille hörde inte ens av sig på alla hjärtans dag? Vi bor inte tsm men bor knappt 5 min från varandra, när jag frågade vad han skulle göra på alla hjärtans dag(antog att vi skulle vara med varandra?) så sa han att han va upptagen med sina kompisar, sen har jag inte hört något från honom mer?.. sitter och fulgråter inne på toan på jobbet.. är jag barnslig eller e det lite fult av honom?

  1. Frk K. skriver:

   Min pojkvän deklarerade stolt att han skulle ut med en kompis ”nästa onsdag” och blev först sur för att jag blev lite…. putt. När jag till slut sa ”jag tänkte annars att vi skulle hitta på något då, eftersom det är alla hjärtans dag…” så såg han helt förskräckt ut. Han hade inte kopplat vilken dag det var. Han avbokade och tipsade kompisen om att bjuda ut sin fru istället. Kompisen blev mycket glad för tipset….

   Kanske något liknande hände din pojkvän.
   Kanske skäms han nu och undrar hur han ska släta över det.
   Eller så är han tyvärr okänslig och då får du antingen leva med att han är sån eller påtala och hoppas att det blir annorlunda.
   Stor kram på dig i alla fall och jag håller tumme att det blir bra tillslut! Upp med hakan! ❤

   1. ledsen tjej... skriver:

    tack för svar..

    Joo han vet vilken dag det var och vi pratade om det.. han fick ett fint kort av mig på mórgonen (vi sov ihop).

    <3

    1. 👶🏼 skriver:

     Du förtjänar bättre❤️

     1. Hon skriver:

      Äh. Alla gillar inte Alla hjärtans dag. Vissa kanske vill överraska en annan dag så det blir mer ”äkta”, än en kommersiell sak…

      1. Anonym skriver:

       Exakt! Vilken skitdag det blivit med åren. Köpe å köpe 😊

    2. Aa skriver:

     Sov ni ihop fick ni ju morgonen tillsammans ☺️ Jag skulle inte lagt så stor vikt vid det, alla är olika när det gäller sånt. Om han inte överraskade dig senare kan du ju ta upp det med honom, bara för att höra om han är en sån som inte gillar den dagen osv 🙂

  2. Oro skriver:

   Varken jag eller min man bryr oss över huvud taget om alla hjärtans dag och jag är helt övertygad om att han älskar mig mest av allt i hela världen ändå. Så det behöver inte vara en biggie men du borde nog försöka informera honom att du blev besviken.

  3. S skriver:

   Nej du är inte barnslig. Klart man får känna som du gör, jag har själv känt mig sviken i liknande situationer. Mitt misstag då är att jag gått runt och varit ledsen/sur/irriterad utan att ta upp det med pojkvännen. På det sättet får man ju inte veta hur han tänker. Har insett att något som är jätteviktigt för mig själv inte är ett dugg viktigt för honom. Så fråga helt enkelt, eller berätta att du känner dig besviken.

  4. Judge Judy skriver:

   <3 själv satt vi på en trerätters middag och började efteråt att bråka i bilen. Han lämnade mig gråtandes i garaget. Mina vänner trodde jag hade världens finaste kväll pga mysig instastory.

   1. Frk K. skriver:

    Huuuu. Hoppas det känns bättre nu. :/ Kram!

  5. Anna skriver:

   Åhhhhhh förstår verkligen ledsenheten och tycker du har rätt att känna som du gör, särskilt när det finns så mycket pissiga förväntningar från typ *samhället* kring den här dagen. Hoppas att han genuint inte insåg vilken dag det var (men förstår det som att du explicit hade frågat om just alla hjärtans dag?) – annars tycker jag det är lite dåligt av honom.

   Om jag var du skulle jag så fort som möjligt ta upp det (om du orkar: vänta inte på att han ska höra av sig utan ta ba upp det), bara förklara att du utgått ifrån att ni skulle träffas och att du blev ledsen. Alla har ju inte samma relation till hjärtedagen – kan tänka att det är lite bådas ansvar att komma överens om hur/om en ska fira – men förhoppningsvis tar han dina känslor på allvar och ni kan ägna lite extra tid åt varandra så här i efterhand. Hang in there <3

  6. Anonym skriver:

   Sa du specifikt alla hjärtans-dag eller kan han ha missat det? Och hur är ni mot varandra annars? Tänker om ni inte brukar höras hela tiden i övrigt heller, i så fall är det inte så konstigt. Eller har du hört av dig till honom utan svar? I vilket fall tycker jag att du ska ta upp det, aldrig bra att gå runt med något inom sig.

   Min kille och jag firar inte heller den här dagen, bor iofs 20 mil ifrån varandra också. Så igår var som vilken dag som helst, men kunde inte låta bli att känna mig lite nere och ensam ändå när alla andra firade och la upp bilder – så förstår verkligen om du blev ledsen!

   1. ledsen tjej... skriver:

    Jo vi har diskuterat dagen, vi typ bor tsm, vi sov ihop dagen innan och han fick ett kort av mig på morgonen sen sa vi vi hörs efter jobbet. efter jobbet ringde jag honom och han sa bara att han va upptagen.. sen har vi inte hörts något mer..

    Han vet att jag är jätte ledsen, eller jag sa iaf i telefon att jag är besviken..

    Han är annars världens gulligaste.. så förstår verkligen ingenting. först tänkte jag oj nu kommer han säkert överraska mig, men när kl va 11 på kvällen insåg jag bara att han va allvarlig och hade kul med vännerna ist..

    Kan inte sluta gråta men måste ut och jobba. Vet inte ens va ja ska säga till honom nu 🙁

    1. Milly skriver:

     Om det är den första alla hjärtans dag ni har tillsammans kan det vara så att han inte bryr sig om alla hjärtans dag normalt sett och hans tidigare partners inte heller gjort det. Han kanske inte förstår att du är jätteledsen, försök att förklara för honom att du var väldigt ledsen och att det är en viktig dag för dig.

     Om han är gullig och omtänksam annars så är det ju antagligen bara så att det inte är någon särskild dag för honom och han antog att du inte heller tycker den är så viktig.

    2. Emma skriver:

     Antingen bryr han sig inte, eller så skäms han så mycket att han inte vet vad han ska göra och väljer att sticka huvudet i sanden. Så kan min sambo göra ibland, det känns som att han hoppas att jag ska ta tag i att vi ska börja bråka men jag brukar vänta ut honom tyst istället så att han tvingas be om ursäkt istället för att gå i försvar som det blir under bråk.

     Stå upp för dig själv och lycka till! <3

    3. Vvv skriver:

     Har liknande hänt på andra högtider?

  7. LindaP skriver:

   Men då hörde du ju inte heller av dig? Vad är skillnaden?

  8. Sandra skriver:

   Dumpa!! Kostar inget att göra en människa glad, du är värd bättre!

   1. Smulan skriver:

    Oj, det är väl lite hårt att dumpa någon som inte bryr sig om en påhittad ”högtidsdag” för att kunna sälja på folk en massa skit.

  9. veronica skriver:

   Han glömde säkert bara vad de var för dag.. Jag är hemsk.. Tänkte göra slut med den jag träffat i 3 månader nu (tog slut med min sambo för att jag träffade den här btw) igår.. Insåg vad de var för dag å insåg ”nej de är inte ok att dumpa någon på alla hjärtans”.. Sä får skjuta fram de några dagar vilket ger mig ännu mer dåligt samvete.. Fan. Hur jag än hade gjort hade de blivit fel. Jag kommer inte till himlen när jag dör de är ett som är säkert.

  10. E skriver:

   Kom att tänka på dig och gick in för att kolla om du skrivit att det löst sig, håller tummarna för det ❤️

 12. Isabelle skriver:

  Vad har hänt med Catrin the bedragerska? Inte läst något om henne på länge.

 13. Anonym skriver:

  Lycka till! Ingen som stör dig ang. dina inlägg. Ser fram emot detta. Spännande👏👏

 14. Peps skriver:

  ……..är flytten klar snart? 🤪🤪🤪🤪

  1. Bloggbevakning skriver:

   Det drar tyvärr ut lite på tiden då det är extremt mycket material som ska flyttas. =(

   1. Peps skriver:

    Njuter av känslan att klicka bort irriterande reklamrutor för sista gången då så länge 🤓

    1. Bloggbevakning skriver:

     Min nya blogg kommer ju inte vara reklamfri så risken finns att det dyker upp rutor där nån gång i bland också… 🙂

     1. Peps skriver:

      🙀🙀🙀😆😆

     2. JL skriver:

      Även om reklamerna kan vara irriterande ibland så har nog de flesta av oss fullt förstånd för att du Camilla får din lön från dem! Inget vi ska behöva gnälla om 😊

   2. I mitt huvud skriver:

    Hur rensar man cacheminnet? Jag kommer bara hit.

 15. Sanningsströssel skriver:

  Bärhjälp erbjudes om det går snabbare! 🙄

 16. Valentina skriver:

  Har Lisa Johansson/Misslisibell slutat blogga? Kikade in där nyss och där finns inga inlägg sedan december!

  1. Anonym skriver:

   Hon har väl aldrig fokuserat på bloggen, det är väl youtube som hon primärt sysslat med och haft bloggen som en kul sidogrej bara? Rätta mig om jag har fel, kollar bara in hennes olika kanaler lite då och då så har inte stenkoll på henne.

   Youtubevideos publicerar hon ju fortfarande i alla fall. 🙂

 17. G skriver:

  Kommer fortfarande till bloggen på Nöjesguiden när jag klickar på nya adressen

  1. My skriver:

   😂😂😂😂

  2. G skriver:

   Sorry. Är på Bali och lite fel i tiden. Är ju morgon i Sverige så självklart inte flyttat ännu (orolig att alla ska skriva att jag är en lat idiot och ska läsa inlägget)….

 18. Anonym skriver:

  Det jag ser mest fram emot är att slippa ”du postar kommentarer för snabbt”!

  …. Och självklart får man upp den ”varningen” när just denna kommentar skulle skickas.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Tyvärr är det nog ett virusskydd i WordPress så det är möjligt att det kommer fortsätta att komma upp, men i så fall ska jag titta på andra alternativ. Promise! =)

 19. anonym skriver:

  Happy New year oj det där blev nog lite fel. 😉

 20. C skriver:

  Orelaterat till det här men SATAN vad IvyRevel har snabb frakt. Beställde från dem vid tio tiden igår och kl 10 idag fick jag sms om att jag kunde hämta mitt paket! Good work!!

  1. Anonym skriver:

   Snarare posten som är snabba 😉

   1. C skriver:

    Haha sant, PostNord har fått arslet ur vagnen 😀 Give credit where credit is due, good point

    Dock händer det ju iaf ofta att de man beställer från inte skickar det från sig förrän iaf dagen efter ^^ där var iaf IR snabba )

   2. Sb skriver:

    Fast beställer man av tex hm så får man ju vänta minst en vecka sååå lite cred tror jag bog Att företagen kan få!

 21. A skriver:

  Jag förstår inte? Jag ser inga nya inlägg? Är det meningen? 🙂

  1. Ceccano skriver:

   Bloggen ligger fortfarande på Nöjesguiden. Flytten tar längre tid än väntat och jag antar det inte kommer fler inlägg på den här bloggen utan först på den nya. 🙂

   1. Bloggbevakning skriver:

    Det stämmer. =)

 22. Anonym skriver:

  ALLLLLLLLTSÅ har ni sett när sång och dansmannen ska knäcka ägg på blondinbellas stories? Alltså jag skrattar så jag dör 😂😂😂

  1. Anonym skriver:

   Hahahaha 😂😂😂

 23. S skriver:

  OT men need to know. Vad betyder ”urval sker löpande” i jobbannonser? Är det som det låter att de väljer ut och kallar folk till intervju innan ansökningstiden gått ut och ev. väljer och anställer någon innan denna tid?

  1. Anonym skriver:

   Att de inte väntar tills sista ansökningsdagen för att gå igenom CVn, utan kallar till intervju eftersom..

   1. S skriver:

    Ok, tack då vet jag. Skickade in en ansökan för 10 dagar sedan i en annons där det står att urval sker löpande. Ser inte så ljust ut då…

 24. Anonym skriver:

  Jag hoppas du får betalt per sidvisning och att det fortfarande gäller idag, för jag har varit inne tusen miljarder gånger och kollat om du flyttat än 😀

 25. Anonym skriver:

  inte så duktig på datorer.. Men vad exakt gör en tömning av cacheminnet?
  Hur påverkar det? Försvinner inte massa ”information” från andra hemsidor då också?

  1. anonym skriver:

   Kommer ej in på nya bloggen är fler änn jag drabbade? Brukar gå smidigt att komma vidare.

  2. emma skriver:

   Undrar också…..

   1. M skriver:

    Okej, hörrni, om det inte funkar / ni inte vill rensa hela cachen / inte vet hur man rensar cachen:
    Skriv en del av addressen i addressfältet. Typ ”blogg”. Den kommer autofylla i, som den gör. Tryck inte på enter, tryck bara på nedåtpilen tills adressen som innehåller ”blogg.ng.se” eller ”bloggbevakning” är blåmarkerad. Tryck in shift+delete. Addressen försvinner. Upprepa med alla addresser som innehåller ”blogg.ng.se” eller ”bloggbevakning”, tills inget autofylls i när du skriver ”bloggbevakning” i addressfältet. Prova Igen! Tryck enter.

 26. Lina skriver:

  Jag har rensat kommer fortfarande inte in 😭

 27. modig skriver:

  Vad är se för minne jag ska tömma?
  Och vad händer när jag gör det??

 28. Ada skriver:

  Inte jag heller…

 29. Lisa skriver:

  Jag hamnar på Nöjesguiden ännu.

 30. M skriver:

  Okej, typ trött techsupport som prokrastinerar pluggande säger samma här som jag råkade säga som ett svar lite högre upp ev funkar detta:

  Om det inte funkar / ni inte vill rensa hela cachen / inte vet hur man rensar cachen:
  Skriv en del av addressen i addressfältet. Typ ”blogg”. Den kommer autofylla i, som den gör. Tryck inte på enter, tryck bara på nedåtpilen tills adressen som innehåller ”blogg.ng.se” eller ”bloggbevakning” är blåmarkerad. Tryck in shift+delete. Addressen försvinner. Upprepa med alla addresser som innehåller ”blogg.ng.se” eller ”bloggbevakning”, tills inget autofylls i när du skriver ”bloggbevakning” i addressfältet. Prova igen med bloggbevakning.se, inget autofylls i, tryck enter.

  1. Zzz skriver:

   Och om man går in via mobilen?

   1. M skriver:

    Obs har alltså inget med bloggen att göra, så ingen shade på CamCams tech support om detta inte funkar! Är bara hobbytekniker. Men jag skulle säga att generellt sett beror allt sånt här på vilken plattform + webbläsare du använder, typ windows + chrome, iphone + safari, android + chrome etc. Det är någon DNS redirect som cachcats någonstans i systemet tror jag, om en känner sig tekniskt lagd och vill googla. Men om du har android + chrome som mobil testa detta https://superuser.com/questions/1166181/how-to-clear-cached-redirects-in-chrome, det funkade för mig!

    1. M skriver:

     Ev är detta: https://www.ihash.eu/2014/07/clear-dns-cache-iphone/ vad ni vill göra om ni har en iphone, men jag är iphonelös så kan ej testa. Heja!

     1. M skriver:

      https://beebom.com/how-to-clear-dns-cache-android-devices/ <<<— här har vi en annan eventuell lösning för android. Problemet är att en DNS-cache och en web-cache ofta inte är samma, det är därför en kan tömma sin cache men ändå fortsätta hamna på fel sida. DNS-s-cahcen lagar vilken address som går till vilken sida, så att säga, och vi vill att den ska glömma att bloggbevakning.se brukade gå till den här sidan och istället lära sig att den går till CamCams nya sida.

 31. Ceccano skriver:

  Jag har också tömt och kommer fortfarande till NG.😐

 32. Kiwi skriver:

  Hur jag än gör hamnar jag på nöjesguiden men väntar med spänning tills det funkar 😊

 33. P skriver:

  Vill inte tömma cache :s, annat som är bra att ha kvar töms väl med 🙁

 34. Anja skriver:

  Hur gör jag via mobil (iPhone) för att tömma? 🙂 Cam skriva gärna en kort text om hur man gör! ❤️

 35. Mamma mu skriver:

  Jag kommer inte vidare till nya bloggen trots att jag tömt allt och försöker gå via CAMs egna länkar här dit

  1. Laura skriver:

   Inte jag heller! Vill ha en guide för telefonen!( samsung)

   Men HUR kan det här vara så svårt?:p…. kan man fråga sig…

 36. Lina skriver:

  Jag kom in när jag skrev https://bloggbevakning.se
  utan att rensa minnet 🙂 testa om det går för er!

  1. Tekla skriver:

   Tack! Funkade för mig. 😎
   Använder Android

  2. Sb skriver:

   Funkade på min iPhone också 😁😁

 37. Valentina skriver:

  Jag fattar ingenting. Är den nya bloggbevakningsbloggen öppen nu? HUR jag än bär mig åt så hamnar jag – här….. I den gamla.

  1. Anja skriver:

   Följ Linas länk! Ovanför

 38. Anja skriver:

  Cam!

  Har kommit in på nya bloggen nu, via Linas länk (tack Lina!!) 🙂

  Några kommentarer:
  – Mina kommentarer postas inte. Fastnar allt i modd?
  – Tidspunkten för kommentarer är fel i nya bloggen
  – Man kan inte gilla kommentarer?! 😰 går det inte att fixa? Halva nöjet med bloggen ju! 🙂
  – Namnet måste skrivas in för varje kommentar. Kan man inte få det att fastna, precis som här? Så varje gång jag skriver från min telefon står mitt namn/mejl redan ifyllda 🙂

  1. Bloggbevakning skriver:

   Allt det är noterat och skickat till teknikern. =)

 39. Kristina H skriver:

  Hur tömmer man cache-minnet om man surfar via iPhone/safari?

 40. Anna skriver:

  Kommer in till nya sidan via Linas länk ovan, men får bara upp en stor annons som inte går att klicka bort och som täcker hela sidan….

 41. Nina skriver:

  DET FUNKAR INTE? Kommer inte in på nya bloggen?

 42. Jessica K skriver:

  Jag kommer inte in på den nya hemsidan när ja klickar på länken eller slår webbsidan.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp