Jag trodde Blondinbella bara dejtade utomlands?

21:00 14 Feb 2018

Blondinbella:

Under förmiddagen har jag haft möten och strax ska jag iväg på en Alla-hjärtans-dag lunch med en person jag tycker om. Mysigt.
[…]
Dom doftade helt ljuvligt. Efter det blev jag utbjuden till Matbaren för lunch. En väldig härlig Alla Hjärtans-dag minst sagt. Han jag träffar gör mig väldigt glad och harmonisk och i helgen väntar Köpenhamn tillsammans. Ser fram emot det!//Bella

Sist dejting kom på tal så hävdade Bella bestämt att hon minsann bara dejtade utomlands eftersom hon är så påpassad i Sverige och det då skulle ta fokus från hennes företag.
Det måste ha varit slut på privatplan att hyra över dagen eller så var följande citat från SvD lite av en osanning och mer i syfte att få Bella att framstå som en lika påpassad kändis som Prinsessan Diana var på sin tid.

Ska jag träffa en person gör jag det i ett annat land. Det är två timmar till London. En till Paris. De gånger jag bara vill vara Isabella och inte tänka på morgondagen åker jag någonstans. Annars hamnar det i en skvallertidning. Det tar fokus från bolaget.//Bella

För än så länge har jag inte fått några pushmeddelanden från varken Aftonbladet eller Expressen om att Bella ska ha synt ute i Stockholm med en främmande man och inte heller Flashback verkar ha någon ny tråd i ämnet.

Det är inte utan att jag tror att Bella känner sig en aning besviken över det.
Kanske lika bra att be sång och dansmannen ringa in lite anonyma tips till diverse tidningsredaktioner för att upprätthålla myten och auran kring Bella som hela Sveriges svar på Oprah Winfrey som måste resa utomlands för att dejta?
Om han smyger efter dem och tar några halvsuddiga bilder från någon buske, men så fortfarande att man ser att det är Bella på bilden och bifogar till tidningarna så borde ju saken vara biff. (Eller..kanske inte biff eftersom Bella mest äter plantbaserat, men kanske tofu? Saken är tofu!)

 

107 kommentarer | “Jag trodde Blondinbella bara dejtade utomlands?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Bisarr skriver:

  Hur åker man till Paris på en timme?

  1. Duh skriver:

   Hon har ju superkrafter?

  2. Z skriver:

   Haha precis vad jag tänkte. Där har du nån som aldrig varit i Paris :p.

  3. hanna skriver:

   Supersnabbt privatplan

  4. Lisa skriver:

   Haha, fick samma tanke. En timme från London kanske?

  1. Anonym skriver:

   Ja, hon basunerar ju ut allt hon gör och vart hon har varit och ska, samt hintar om med vem, så självklart hamnar det i skvaller- och kvällspressen.

  2. Sara skriver:

   Ja precis, Expressen har skrivit en artikel om just deras date.

  3. Lisa skriver:

   Hemlig? Mr Hajen….har dom inge koll? Samma rosor på hans instastory.

   1. V skriver:

    Vad heter hajen på insta? Vet inte varför men vill så gärna se hur han ser ut

 2. K skriver:

  Bella är ett stort pinsamt skämt.Hon framstår mer och mer som en narcissistisk mytoman.Och det är inget bra varumärke direkt att sälja in….

 3. Anton skriver:

  ”Ska jag träffa en person gör jag det i ett annat land. Det är två timmar till London. En till Paris.”
  Flyg till London och raket till Paris?
  Hej vad det går!

 4. julia skriver:

  Samma rosor visas upp på sharkweeks instastory

  1. A skriver:

   Vad heter han på instagram?

   1. Sara skriver:

    Lifeofsharkweek, och så har han en privat som heter instahampuss.

  2. Joha skriver:

   Japp! Så klart och tydligt att de planerar ihop detaljerna. ”Om jag lägger bild på rosorna så att dina skor syns i min blogg så kan du lägga ut video på rosorna uppifrån så att dina skor syns.” Då borde siffrorna gå upp 👍 2 million here we come 🤞

 5. Minna skriver:

  Konstigt att hon skriver om det omhon tycker det tar fokus från företaget. Allt som står på Aftonbladet kommer ju från hennes blogg?

 6. Klippan skriver:

  Ot.

  I öppet spår som var i helgen skrev jag om min sambo som har svårt att kliva upp på morgonen. Jag önskade han skulle kliva upp tidigare för att vara med vår dotter och jag bad om råd.
  De blev ett jävla liv.

  Vill bara dela med mig om vad han sa någon dag senare!

  ”Jag uppskattar att du säger till när du tycker jag gör fel. Jag ber om ursäkt för att jag i stunden sätter mig på tvären och säger emot, det är barnsligt. Jag vet att du har rätt och jag ska bättra mig. Jag vet att om jag sitter uppe och spelar är de ingen fribiljett till sovmorgon. Förlåt”

  🙏
  Tack för alla fina tips jag fick ❤️

  1. J skriver:

   Klippan! Vad roligt att höra att en förändring kanske väntar runt hörnet.

   Mvh hon som skrev en bok som svar

  2. Ajlin skriver:

   Wow! He’s a keeper! 😍

  3. Ano skriver:

   Han kanske är en trogen bloggbevaknings-läsare och tog åt sig utav kommentarerna 😉

   1. Klippan skriver:

    Han skulle inte veta vem blondinbella är om hon skulle stå framför honom och säga ”hej jag heter Isabella löwengrip” så nej, tror inte han läser här 😂😂

  4. Sherlock skriver:

   Härligt att höra! 🙂 Använde du några nya argument, eller var han bara redo att lyssna?
   Hoppas ni lyckas pussla in lite pappaledighet framöver också, så tippar jag att tröskeln också blir lägre för honom att umgås mer med sin dotter! 🙂

   1. Klippan skriver:

    nej, jag lyckades inte med det för han var redo att lyssna före 😂
    Vi ska vara hemma hela sommaren tillsammans och sen är de han som forsätter vara pappaledig

 7. . skriver:

  Nu skriver jag här för att jag inte har någon annanstans att skriva, det är för känsligt för att prata med vänner om och dom skulle ändå aldrig förstå för att det är för mycket konstiga saker involverade.
  Jag och min mamma har alltid haft en ganska märklig relation. Hon har inte mått så bra vilket har resulterat i att hon sett någon konstig konkurans i mig. Hon har alltid velat gjort sig ”ung” och haft stt stort bekräftelsebehov, kunnat göra så att jag mår dåligt och sänka mitt självförtroende för att få sig själv att må bättre. Svårt att förklara för det är så mycket som hänt men i grund och botten är det vad det handlar om.

  När jag träffafe min kille så fick jag ganska snabbt veta att min mamma varit med några av hans kompisar. Detta hade skett för ganska längesen men ändå när jag var född. Min mamma har alltid tagit lite avstånd till min kille, eventuellt för att han vet saker om henne som hon inte vill kännas vid?
  Detta har gjort att även han tar avstånd till henne eftersom att hon blir ganska konstig i hans sällskap.

  Nu har min mamma börjar blivit mer ”normal” vilket gör att jag vill umgås med henne mer. Jag orkar inte vara ovänner men problemet är att min kille nu inte gillar att jag kommer närmare min mamma, säger att jag inte får glömma vad hon gjort mot mig och så vidare. Jag blir så kluven i detta. Blir först arg och sur på honom och blir rädd att han manipulerar mig bara föt att han inte gillar henne, men tänker sedan, är det han som har rätt?

  Jag mår inte bra över detta och vet inte vad som är rätt eller fel. Vad tycker ni?

  1. Den andra J skriver:

   Jag har ingen relation med mina föräldrar, och min man skulle aldrig vilja att jag hade kontakt med dem, så jag kan sätta mig in lite i din situation.
   Hur grovt är det din mamma gjort? Är det oförlåtligt från din sida? Kan du ta in henne i ditt liv utan att du blir sårad? Fundera på de frågorna, sen är det ditt val, inte din killes. Du måste bestämma, det är din mamma. Jag tycker inte han har någon talan om det inte är något konkret som att det är farligt för dig typ. Hans känslor för din mamma och det dom hänt är helt irrelevant.
   Det låter som din kille är äldre än dig? Vill han bestämma över mer grejer – typ där din mamma kan ha en åsikt- och kan det göra att han vill hålla dig borta från henne?

   Känns efter vad du vill, oberoende av andras åsikter ❤️❤️

   1. . skriver:

    Jag fastnade för det där sista du skrev, när du frågade om han ville bestämma över andra grejer osv. Jag fick lite ont i magen av det eftersom att jag ibland fått känslan av att han gärna vill kontrollera mig till en viss del. Det var värre i början och inte så mycket nu längre, men dessa tankar har absolut funnits. Förändrar detta situationen på något vis? För jag har inte tänkt i dessa banor förrän du nu nämde det.

    Jag skulle säga att det hon gjort är relativt allvarligt, och jag har ju berättat mycket för min kille så han vet det mesta hon gjort och sagt till mig. Jag är ganska förlåtande som person, han är raka motsatsen.

    Tack för ditt bra svar <3

  2. Anonym skriver:

   Jag tycker, även om din mamma har betett sig konstigt, att det är klart att du ska få komma henne närmre om hon börjat bete sig bättre nu och det är vad du vill. Det borde din kille respektera och uppmuntra till att du följer din vilja – sedan får ju han tycka vad han vill om henne men det ska ju inte få spela någon roll i det här.

   Lyssna alltid på din egen känsla, inte på vad andra tycker.

   Kram

  3. Rebecca. skriver:

   Min pappa har betett sig ganska illa mot mig och min bror under vår uppväxt och jag har berättat allting för min sambo.
   Sambon tycker att min pappa är en dålig människa och förstår inte alls hur jag kan ha förlåtit honom.
   Hans hat mot min pappa är nästan större än mitt eget.
   Men det tror jag beror på att min sambo bryr sig om mig, älskar mig och inte vill se mig sårad.

   Det kanske är samma med din pojkvän? Han vet hur mycket din mamma har sårat dig och är orolig att du ska ta skada igen.

 8. Anonym74 skriver:

  Ofta när jag läser en rubrik på någon skvallerblaska, när jag står i kassakön, förundras jag över att de som skriver skiten om andra, kan sova gott om natten. Samma sak känner jag ganska ofta när jag går in på den här sidan. När du skriver om, framförallt Isabella och Anna Book, blir du så extremt fånig – ex, om dansmannen i detta inlägg – o nedlåtande. Medan du slickar röv när det kommer till andra. Skrämmande!

  1. Bongo skriver:

   Glöm inte Calle Schulman, vrför alltid så elak mot honom?

   😄😄

 9. A skriver:

  Är det ngn som vet hur Mys flyttplaner set ut, hon skriver ju inlägg efter inlägg men allt är ju så kryptiskt…?

  1. Anni skriver:

   Undrar oxå😊

  2. Anonym skriver:

   Tror inte det är så märkvärdigt som hon vill påskina. Förresten så kommer hon väl inom ett halvår flytta igen. Somliga är bra på att röra tlll det för sig.

  3. Anonym skriver:

   En stuga några kilometer ifrån. Skit i o läs bloggen eftersom hon beter sig som hon gör (taktik), kolla igen om en vecka eller två.

   1. Anonym skriver:

    En stuga som i en luftslottshjärna blir en herrgård.

 10. Anonym skriver:

  Blir så trött på min generation…. Såg en uppmärksamhetskåt brud på Instagram som enligt egen utsago var på babysim med sin bebis. Tydligen passade hon på att ta en halvporrig bild inne på simhallens toa med baddräkten urringad ner till naveln och brösten maximalt exponerade. Helt ok så klart om man känner för det. Men måste man ha med sin bebis i bilden? För på golvet brevid sin poserande mamma kröp en liten bebis…. Typ, här är en sexig bild alla gubbar kan runka till, pls ignorera bebisen….

  1. Johanna skriver:

   Gullbrand?

  2. Anonym skriver:

   Fan vad ledsen jag blir av kommentarer som din.

  3. Anonym skriver:

   Din kommentar känns för mig mer unken än bilden du beskriver.

  4. Des skriver:

   Sandrauhrdin har jag reagerat på. Posar järnet och visst, gör gärna det, men blanda inte in barnen!

   1. Lugna gatan skriver:

    Fast om man tar en bild i syfte att vara sexig så är det väl märkligt om bilden är tagen med ett barn?

    Det har skrivits om detta tidigare i kommentarsfältet på bloggen och många tog upp problematiken kring det hela.

 11. Anni skriver:

  Alltså Camcam det händer då och då att jag tycker du går över gränsen…inte ofta dock.

  Mest får du mig att skratta, du har en fantastisk humor!!!!

 12. Em.e skriver:

  Jag tror hon menade att när hon träffar någon och börjar dejta så gör hon det utomlands. Nu har de ju träffats länge. Klart de inte kan åka utomlands i längden varje gg de vill ses

  1. elsa skriver:

   men det där uttalandet är relativt färskt och det raljerades friskt om att bella dejtade hajen på ambassader och allt var det var.

   1. Em.e skriver:

    Fortfarande – klart de inte kan åka utomlands varje gång

    1. Sara skriver:

     Nä precis. Alltså är uttalandet i artikeln är köar överdrift/lögn.

     1. Lisa skriver:

      Och tidningar är ju kända för att alltid citera allt ordagrant…. obs ironi!
      Men det är roligare att kalla någon för lögnare än att tänka ett steg längre…

      1. Sara skriver:

       Och vad är steget längre i det här fallet då menar du..?

       1. Anonym skriver:

        Att när hon dejtar dvs träffar någon för första gången, kanske andra tredje, så gör hon det utomlands. Men efter ett antal dejter så är man typ ihop och då menar hon nog inte att de åker utomlands varje gång de ska ses, och när man liksom är lite mer säker och ihop så kanske man inte behöver smussla och smyga på samma sätt heller liksom. Got it?

        1. Sara skriver:

         Sure, om det inte var för att hon verkar ha träffat den här snubben relativt länge så deras förhållande isåfall skulle klassas som ”typ ihop” redan när intervjun gjordes. Så köper inte riktigt det resonemanget. Got it?

         1. Anonym skriver:

          Nope don´t get it at all.. fattar inte ditt resonemang, fattar inte alls vad du menar??? De träffades väl utomlands i början, var det inte så? Och nu verkar de vara tillsammans, eller?

  2. Sigge skriver:

   ”Kändisskapet har medfört vissa nya procedurer. Hon dejtar till exempel alltid utomlands.
   – Ska jag träffa en person gör jag det i ett annat land. Det är två timmar till London. En till Paris. De gånger jag bara vill vara Isabella och inte tänka på morgondagen åker jag någonstans. Annars hamnar det i en skvallertidning. Det tar fokus från bolaget.
   Hon erinrar sig några mer och mindre minnesvärda dejter efter skilsmässan i maj.
   – I somras var det någon dejt på franska Rivieran och sedan var det Italien en vända. Nu ska jag till New York. Jag åker dit på jobb och kopplar på två dagar till dejten. När jag träffar någon måste det vara något som är lustfyllt. Snart ska jag åka till Maldiverna med samma person som jag träffade i New York. Det är så det får bli. En vardag hemma har jag redan. Jag behöver ingen att gosa i soffan och kolla på tv med en tisdagskväll. Aldrig!
   Hon vill ha någon som är spännande och ”har sitt”. Den självständiga kvinnan 2017 ställer högre krav på män eftersom hon klarar sig utan dem.”
   Källa:
   https://www.svd.se/-isabella-lowengrip-jag-dejtar-bara-utomlands

 13. Linda skriver:

  ”Dom doftade helt ljuvligt”.
  Haha måste allt hon skriver låta så floskel-aktigt. Känns som hon är gladast över att kunna visa upp dem i sina kanaler.

  1. Bongo skriver:

   Själv blir jag galen på den store bolagsägarens usla språk.. dom doftade?? DE doftade, för i hel…. och han som jag träffar?? Nej Bella, honom som jag träffar eftersom det är du som är subjektet i meningen.
   Ursäkta präktigheten hälsar språkpolisen.

   1. Karin skriver:

    Ja har inte språket blivit sämre? Eller är det bara jag som har för mig att jag brukade tycka att språket var helt ok. Men nu..!

   2. Anja skriver:

    Bekräftar väl mest att det inte är hon som skriver sina inlägg på bloggen.

   3. Louise skriver:

    Kan meddela ”Språkpolisen” att man visst säger ”han” här. Man måste t.o.m. göra det eftersom hela ”Han jag träffar” är subjekt. Jämför ”Honom jag träffar gör mig väldigt glad…”. Kan vara bra att själv ha koll om man ska rätta andra.

  2. Macilla skriver:

   Ungefär som Odd alltid var helt fantastisk med alla fina och dyra presenter. Men det hjälpte ju uppenbarligen inte 😉

  3. Den andra C skriver:

   Och så fort hon skriver ett känslosamt inlägg så kommer meningen ”jag kände hur tårarna brände bakom ögonlocken”
   Varje gång.

 14. elsa skriver:

  Men det är ju klart hon måste åka utomlands om hon ska dejta någon för det vore ju kanske lite stelt om hon sprang på hajen på matbaren när hon är där med sitt vänsterprassel.

 15. Nico skriver:

  Även om det är så oerhört larvigt, så kan jag inte hjälpa att jag stör mig på ”de doftar ljuvligt”. Oavsett hur stor buketten är så luktar rosor fortfarande rosor (typ ingenting?), och ljuvligt är fan att ta i när det kommer till att beskriva hur rosor doftar.

  1. Em.e skriver:

   Vad har du fått för rosor egentligen som inte luktar något? En bukett rosor luktar

   1. Greta skriver:

    Luktar betyder en obehaglig doft. Så uttrycket luktagott om parfymer är missvisande.
    Doftar och doft beskriver något positivt.
    Så sopor i värmen luktar och en parfym eller blommor doftar.
    Man måste alltså skilja på en lukt och en doft.
    Men visst, en parfym eller blomma som man tycker doftar obehagligt kan man beskriva som en lukt.

    1. Anonym skriver:

     Stinker betyder obehaglig lukt. Luktar är neutralt.

    2. Susawoo skriver:

     Doft = positivt
     Lukt = neutralt
     Stank = negativt

     Lukt behöver ett till ord för att bli mer än positivt eller negativt. Det luktar äckligt. Det luktar gott.

     1. Greta skriver:

      Möjligen är jag miljöskadat efter ganska många år i kosmetikbranschen.
      På den tiden jag jobbade med parfym, kosmetik och hudvård så fanns det några regler man inte fick bryta mot.
      *Bl a så sa vi ALDRIG lukt över huvud taget så för mig är lukt helt otänkbart att använda om det inte betyder något negativt och obehagligt. Det var hela tiden doft, dofta och möjligen mindre god doft. Aldrig ”lukt”.
      Stank är för mig bara i citatet ”Känner ni stanken från Enskilda Banken” och liknande 🙂
      En regel var också att man aldrig fick skriva KRÄM (t ex hudkräm) eftersom kräm bara betyder något man kan äta. Nej, det skulle stavas crème.

      1. Anonym skriver:

       Möjligt att dessa ”språkregler” gällde kosmetikbranschen, eller delar av den. Men ute i den övriga stora delen av världen/samhället så är det enligt vad Susawoo skriver.

  2. Anonym skriver:

   I butik är det inte mycket doft på rosor. Däremot finns det gula ”trädgårdsrosor” som luktar underbart.

 16. Lhk skriver:

  Nu vet jag att visa blir tokiga när man nämner hennes bröst, men ändå! Tror ni hon kommer gå ut med det sen, kanske blir svårt dölja i sommar??
  Hon är ju proffs på att kunna smida ett järn i evigheter. Blir det typ #självförtroendeboost/boobs??

  1. L2 skriver:

   Lol hon sparar säkert den hemligheten till nästa ”bok” om sig själv! ”Egoboost version 2 – från vanlig fru till singelmamma och miljadär!

   1. K skriver:

    Nej jag har inside information.hennes nya bok kommer att heta….tadaaa…..Separatista

  2. Anonym skriver:

   Hon har ju ökat rätt mycket i vikt. Det och push-up-bh är nog svaret.

   1. Anja skriver:

    ÖKAT? 😂 Snarare minskat typ 40 kilo!?

    1. Anonym skriver:

     Hon var smalare för ett år sedan

  1. Greta skriver:

   Ja detta är något att spara! Jag skrev ut citaten för de försvinner kanske från nätet om Simon får instruktioner att få Hänt att ta bort citaten eftersom Bella nu för tiden inte säger så roliga saker 🙂

 17. rebecka 🐞 skriver:

  jag får en känsla av att all denna glamourösa/lyxiga stil har kommit till nu just för att hon vill imponera på sharkweek… han tjänade runt 96 000 kr häromdagen enligt hans twitterstatus så jag antar att hon inte vill vara sämre och istället framstå som så überframgångsrik det bara går, oavsett om det är sanning eller inte. fake it ‘til you make it?

  1. Lhk skriver:

   Asch, då blir det jobbigt leva ihop och tävla om vem som ligger mest före vid 27…

  2. Mia skriver:

   Typiskt day-trader, bara tala om de dagar men tjänar pengar. Brukar vara väldigt tyst de dagar man inte drar in något alls.

   Tycker det lilla jag hört pch löst om Hajen att de där passar utmärkt bra tillsammans.p

   1. Greta skriver:

    Ja, det är som alla yrkesspelare. På travbanan hör man mest historier om vinster 🙂

   2. Hajarni skriver:

    Precis, Mia, och var är hans företag?

    1. Hajarni skriver:

     Rättar mig: bolaget finns men inget bokslut sedan det startade 2015. Ingen aktivitet heller.

  3. Milly skriver:

   Han kanske tjänade det ena dagen, men kan mycket väl förlorat det nästa dag, den där typen av aktiehandel är mestadels gambling med +-0 över tid.

 18. Tema skriver:

  Varför kallas han egentligen sång och dansmannen? Har missat det!

  1. Greta skriver:

   Simon siktade tidigare på en karriär som musikalartist. Faktiskt sant.
   Nu för tiden går arbetsdagen som en sång och en dans.

 19. Elise skriver:

  Med risk för att verka oromantisk så här på alla hjärtans dag så kan jag inte sluta undra över vad en sådan där bukett kostar 😅 EN röd ros ligger väl runt femtiolappen.

  1. Anonym skriver:

   Jag föredrar då tulpaner! Coop brukar sälja 10p tulpaner för 49,90 kr. Håller sig fräscha i ca 1 vecka om man byter vatten och snittar om dem dagligen.

  2. Sara skriver:

   Hehe, det är nog det BB vill att vi ska fundera över 🤑

  3. Sigge skriver:

   I vanliga fall kan man få en ca 70 cm ros för 25-30 kr.
   Men inför Valentines Day brukar priserna stiga ordentligt.
   Köper man 50 st kan man säkert förhandla ned priset något – beror på tillgången på rosor.
   Men 50 st i bukett på denna dag kostar nog ändå ca 2500 kr. Tror jag så en femtilapp är nog ganska nära.
   Men Chanel-skor är dyrare. I synnerhet två par 🙂

 20. Anonym skriver:

  Vad behöver Isabella göra för att du ska sluta ständigt klanka ner på henne? Att hon ville dejta nya killar utan att få skvaller om det är väl skillnad jämfört med att träffa någon på en lunch som alla redan vet att hon träffar. Jag är inte heller nåt Bella-fan men det börjat bli tröttsamt med det här häxjakten på henne

  1. Sara skriver:

   BB är nog rätt nöjd bara det skrivs om henne, annars tvivlar jag på att hon skulle lägga ut sådan privat och/eller kontroversiell info på sin blogg. Tror inte du behöver oroa dig.

  2. Anonym skriver:

   BB skriver sj väldigt mkt om sitt privatliv för att locka till sig läsare och därmed få dem att se de produkter hon vill marknadsföra och tjäna pengar på. Skriver/pratar ingen om hennes privatliv så faller hennes affärsmodell. Det var ju uppenbart när hon kollade på Diana-dokumentären att hon försökte få några pointers på att bli folkkär kändis, men det funkar ju inte riktigt för hon måste ändå trycka sina historier på folk och provocera för att folk ska fortsätta läsa om henne. Eller delamed sig av väldigt privata samtal hon har med sina barn utan deras vetskap. Så du bhvr inte oroa dig för BB. Hon njuter av att folk pratar om henne.

 21. Angelixka blick skriver:

  Camilla. Hur tänker du med att du suddar bort barns ansikten men skriver så jävla dåligt om deras föräldrar? Alla anar ju stanken när du skriver om Bella, Anna, Paow, Rosanna, Dessie med tusen flera… tror du inte ungarna ser detta om några år? Självklart gör dom det. Sådan dubbelmoral att ta bort ansikten när du sedan skriver om deras föräldrar om fruktansvärt privata saker som du gärna också vill diskutera.
  Du är liksom bannad nu och ingen vill ta i dig med tång. OCH det roliga är hur du för några år sedan slickade varenda ABC kändisars rövar för att få ett sekund av deras liv. Låt folk vara snälla! Du har redan förstört Tyra, Anna och Calle rejält. Folk på olika nyhetsredaktioner tycker du är så dålig och en skam (tom för Aftonbladet).
  Snälla Camilla. Vissa bloggare vill inte ens blogga längre för dom är rädda för att hamna under ditt subjektiva förstoringsglas!!! Så jäkla ledsen och arg p.g.a dig. Du gör så många illa Camilla. Tänk till och skärp dg!

  1. Ebba skriver:

   Intressant teori! Felaktig, men dock intressant….
   Eftersom CamCam flyttar sin blogg i morgon så tvivlar jag på din tes om hur hon är bannad överallt då jag antar att hon flyttar bloggen till en annan plattform, kanske Aftonbladet? 😂😂

   Ps. Vem av alla dessa bloggare du nämner är du? Calle mest troligt…

    1. 👋🏻 skriver:

     Men snälla, Camilla ska hyllas för att hon vågar vara obekväm och sticka ut hakan på det sätt hon gör! Om du har missat det så driver hon typ Sveriges största blogg och alla hennes inlägg har ofta fler läsare, mer lästid etc än vad många journalister ens kan drömma om.

     Dessutom vill Schibsted (Aftonbladets ägare) tjäna pengar då ingen köper papperstidningar längre så jag kan lova dig att dörrarna hade varit vidöppna för CamCam om hon och all hennes trafik hade knackat på och haft en vilja att få bli en del av tex Aftonbladet.

     Jag personligen hoppas CamCam kräver att få bli delägare på nästa portal hon går till, om det inte är så att hon startar en egen.

     HEJA DIG CAMCAM 💪🏻

  2. Hajarni skriver:

   Folk på tidningsredaktioner tycker att Camcam är dålig? Hahahahahahaha, hon är ju snabbare på bollen än de är och de snor friskt härifrån, latmaskarna. Heja Camcam, hoppas du nu blir snorrik på nya sajten och kan köpa 100 gula rosor (doftar, enl en av kommentatorerna) och tre par Chanelloafers (frukost, lunch, middag) till Magnus bara sådär en vanlig måndag.

  3. Dressyrryttare skriver:

   Hej Tyra

 22. Anonym skriver:

  Alltså, ”Saken är tofu”…så jäkla roligt! 🙂

 23. Jennie skriver:

  Älskar den typen av rosor (grand prix?), men har aldrig känt någon doft från dem… Doftar de verkligen ”helt ljuvligt”? 🙂

 24. Emma skriver:

  Aaaaaahhhhh! Att behålla cellofanen runt buketten är ju lika wt som lappar på glasen! Tillför det till listan!

  Och nja, de doftar sannolikt svagt, men iom att de är så många så kanske det ändå upplevs fylligt?

  1. Louise skriver:

   Det är ok att ha kvar omslagspapper/cellofan på en bukett som man ska transportera t ex om man får blommorna och sen ska ta hem dem.
   När man sen sätter blommorna i en vas hemma så ska självklart papper och cellofan vara borta.

  2. Anonym skriver:

   Haha, klickade in mig för att skriva just det, vem fan lämnar över blommor med cellofanen på? Det enda jag kan tänka mig som är trashigare (klisterlappar på glasen är inte ens i närheten) är att sen SÄTTA NER DEM I VASEN med cellofanen på. Hu!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp