Skenhelighet Galore!!!

19:38 19 Apr 2016

kins

Från Coachella 2016smyg1

Mjaaahaaaaja, Zouitie!
Hur tycker du att de här två sakerna går ihop?

Du är en Ed Westwick för många av dina läsare så efter det här inlägget tycker jag att du ska – HÅLLA KÄFTEN – när läsare smygfotar dig för du är inte ett dugg bättre själv.
Takes one to know one, eller hur?

19 kommentarer | “Skenhelighet Galore!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Beyonce skriver:

    Hon har även raderat hela sitt arkiv. Allt från innan 2010 är borta av någon outgrundlig anledning. Set längsta man kan gå back är 1 januari 2010 så det verkar ju minst sagt vara planerat och ingen ”bugg” för då hade väl arkivet försvunnet ett datum mitt i ingenstans?

    Hon har ju tidigare uttryckt hat mot sina outfits de första bloggåren så undra om de tu hör ihop nu när Kenza satsar på världsdominans vill hon radera de ”pinsamma” tonårsinläggen med crappiga outfitbilder osv..

    Trist för oss som började följa henne 2007 och tyckte hon var som bäst just mellan 2007-2009.

    1. lenart Svensson skriver:

      Då är hon ju dummare än hon ser ut för det är hur enkelt som helst att hitta bildern apå google

      1. Sanna skriver:

        Lär väl även gå att få fram coachade versioner av bloggen?

    2. Lalaloveyou skriver:

      Har för mig att tillgången till inläggen innan 2010 försvann i samband med en flytt av bloggen. Jag är inte lika konspiratoriskt lagd och tror därför inte att det handlar om att hon inte var nöjd med sina outfitbilder…

    3. N skriver:

      Fast hon lägger ju ibland upp bilder på sina värsta outfits från början av bloggen..jovisst, för att kunna styra vilka som läggs ut då..men ändå. Om hon nu var så rädd så skulle hon ju skitit i det.

  2. Ellen skriver:

    Visst är prinsessan Kenza lik vår riktiga prinsessa Mad Elaine när det gäller hur hon vill bli behandlad?
    Alla andra ska visa vördnad, förståelse och respekt samtidigt som hon själv gör precis som hon vill utan hänsyn till vad andra tänker och tycker.
    Det blir så när huvudet växer och blir alldeles för stort för den lilla kroppen.

  3. Mikaela skriver:

    Men…2008? Haha man får väl ändra sig! Vore sjukt obehagligt om alla sprang runt o var 18 hela livet!

    1. Mikaela skriver:

      Nää 2012 #mybad

  4. Jess skriver:

    Men oj vad negativa vi är här…detta skrevs för 4 år sedan. Chill down…

    1. Lisa skriver:

      Det spelar väl ingen roll? Hon anser ju fortfarande att smygfotografering inte är okej.

  5. Nicole skriver:

    Det var 4 år sedan hon sa det… 4 ÅR SEDAN SNÄLLA

  6. Louise skriver:

    Det är ju lite olika om man jämför svenska kändisar och amerikanska, det tas ju mycket mer privata o snaskiga bilder på dom i Usa, det är ju liksom en del av kulturen. I Sverige är kändisar (och ”vanliga” människor överlag) mer privata då det inte finns lika mycket paparazzi och skvallertidningar så jag förstår på ett sätt att Kenza reagerar när hon blir fotad.

    Om man är en känd person så får man räkna med att bli fotad när man är på en festival t.ex Coachella.. Jag tycker det är fel att fota någon om den är med sin familj, sitter och äter eller sitter i väntrummet på sjukhuset . Nu vet ju inte jag i vilka situationer Kenza har blivit smygfotad och vilka hon syftar på men skulle inte direkt kalla det för dubbelmoral för att hon tog ett kort under en konsert på en skådespelare. Det hela handlar ju om situationen..

    1. Beyonce skriver:

      Men snälla, Kenza blir ju inte houndad, det står liksom inte en fotograf utanför hennes dörr varje dag hon kliver ur sin byggnad.

      Hon har ju faktiskt valt detta, hon var väl medveten, för fyra år sedan att hennes framgång skulle åstadkomma skvaller och smygfotograferingar. Hade hon inte ansett att vad hon skulle åstadkomma varit värt det hade hon lagt ner bloggen för längesen.

      Såhär ser framgången och kändislivet ut, på gott och ont. Det kommer inte som en överraskning för någon. Om Kenza vill bli världselit i.o.m ivyrevel får hon helt enkelt ta det, och det vet hon nog om själv.

      1. Louise skriver:

        Jo, abosult att hon har valt det själv, men i vissa situationer är det inte okej och då tycker jag hon har rätt att klaga och tycka att det är jobbigt. Hon har ju också rätt till ett privatliv precis som alla andra. Och som sagt, vi vet ju inte i vilka situationer det har smygfotats så kan inte jämföra med en bild på en festival.

  7. Lina skriver:

    Haha, hur gör du när du skriver såna här inlägg, Queen Camcam? Har du allt i huvudet och ba ”jag minns en gång för fyra år sedan när Kenza skrev ett litet inlägg!”

    My little rolodex of hate, som Bianca del Rio hade sagt 😀

    1. Lalaloveyou skriver:

      ❤️❤️❤️ Bianca del rio! ?

    2. Bloggbevakning skriver:

      Haha.. Min hjärna har en förmåga att laga all tänkbar – totalt oviktig information – så som blogginlägg och låttexter.
      Äntligen kommer denna del av hjärnan till användning. ??

    3. Ellen skriver:

      Google är det moderna Rolodex. Har man bara några ledord och vet var man ska leta så går det snabbt att gräva fram även de äldsta blogginläggen och bilderna under förutsättning att Google har dem indexerade.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg