Den dansante Super-Jason..

09:56 3 Maj 2016

dancing-baby2

Ni känner ju alla till Super-Jason vid det här laget – ni vet GabJossans halvårsgamla son som både simmar, tittar på film, läser Bamsetidningar och har kläder i storleken av en mindre tonåring?
Nu har han börjar dansa också..

”Sedan sjöng vi massor här hemma då Jason verkligen har fått upp intresset för just musik, sång och dans.”//GabJoss

Det blir Svansjön nästa för Super-Jason!
Vilket magiskt mirakelbarn han är!
Han kommer kunna gå i pension vid fyra års ålder som han jobbar på..

165 kommentarer | “Den dansante Super-Jason..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. M skriver:

    Gillar verkligen din blogg och du får mig oftast att flina för mig själv genom ditt sätt att skriva på, men måste ändå fråga om du själv inte känner att du går lite för långt när det gäller den här Gabbi ibland (eller vad hon nu heter, läser inte hennes blogg). Tror ingen gått miste om att du gillar att göra lite narr av henne, haha, men jag som själv har barn känner att jag inte hade velat läsa sarkastiska/ironiska inlägg om min lille pojk på någon annans blogg. Menar inte just detta inlägget, men ibland när jag kikar in här känns det lite som att halva bloggen handlar om just Gabbitjejen :p.

    1. Emma skriver:

      Om man vill skydda sitt barn från narr eller övrig kritik så gör man väl inte business av sin familj. Jag kräks på det. Läser inte hennes blogg längre men tycker det är roligt att läsa hennes brist på livserfarenhet och inte minst självdistans.

  2. J skriver:

    Varför är du så bitter över att hon är glad för sin son? Det där är ju ett helt vanligt inlägg och ingenting som sticker ut. Det är ju jätte bra att hon är en engagerad förälder som låter sitt barn få vara med på babysim, som läser för sitt barn, som sjunger, leker och dansar med honom.

    Skriv gärna om den där tjejen, men lämna barnet utanför! Visst att hon skriver ut saker om barnet, men det ger inte dig rätten att skriva ut dryga sarkastiska inlägg om en liten bebis bara för att du inte tycker om mamman.

    1. Wyy skriver:

      Tror inte bebisen kommer ta illa upp. När han växer upp skrattar man väl åt sådana saker eller?

    2. Josse skriver:

      ”Skriv gärna om den där tjejen” Vafan säger du?
      Man ska inte skriva eller hängs ut NÅGON.
      Skärpning!

      1. Bella skriver:

        Men hur är det att ”hänga ut någon” ???

  3. Julia skriver:

    Hahaha! Ja vad ska man säga.. STJÄRNSPRAKANDE MAGISKT! <3

  4. N skriver:

    Jag tycker det är hilarious att hon skriver stt han har ett tycke för ”musik, sång och dans”. Som att han är en 14-åring som börjat dansa balett liksom. Det säger dock mer om henne än barnet.

    1. J skriver:

      Du har uppenbarligen inte barn själv eller ens varit nära en 6 månaders. Så tyst med dig.

    2. Maja skriver:

      Med tanke på att BVC håller rytmikkurser för barn från 3 månader och uppåt så är det inte det minsta konstigt att hon skriver på det viset. Barn börjar uppskatta ljud redan i mammans mage och alla som har någon som helst erfarenhet av barn vet detta. Ironi kan vara fantastiskt roligt om den är verklighets förankrad..
      Det här var varken underhållande, genomtänkt eller intelligent vilket ironi bör vara.

  5. Sabina skriver:

    Jag älskar den här typen av inlägg och skrattar gott. Men får samvetskval när jag ser vad andra skriver om att göra narr av ett barn. Men är det verkligen det det här är? Är det inte att göra narr av sättet Gabjoss skriver om honom? Kanske är det bara jag som försöker skydda samvetet för att kunna fortsätta skratta åt den här typen av inlägg. Jag vet inte. Hoppas inte att varken Gabbi eller Super-Jason tar illa vid sig.

    1. Elin skriver:

      Men hör du inte själv hur din kommentar låter?
      Du driver med Gabriella och Jason lika mycket som hela inlägget gör.
      Vad får dig att tycka att det är okej att angripa eller göra narr av Gabriella mer okej?? Det är fortfarande inte okej att göra narr av någon människa, vuxen som barn. Och du har tydligen ingen erfarenhet av att ha barn och vara stolt över dem så tycker inte du ska öppna munnen innan du har koll på vad du pratar om 🙂

      1. Sabina skriver:

        Jag har en egen dotter, om det nu ger mig bättre rätt till att ha en åsikt i den här diskussionen. Jag var väldigt ödmjuk i min kommentar och skrev att jag till en början tyckte att det var roligt – men sedan tänkte om. Ifrågasatte om det verkligen var ok. Vad tycker andra? Varför? Avslutade även med att jag hoppas dom kan ta det för vad det är och inte känner sig påhoppade vilket jag inte alls tror är camcams avsikt. Men det vet du så klart eftersom du läst min kommentar. Eller?

        Jag vet mycket väl vad jag pratar om. Så din härskarteknik kan du lägga på hyllan och ta en titt i Elaines blogg 🙂

        Puss och kram. Ha en fantastiskt stjärnspratande kväll!

    2. Elin skriver:

      Jag har läst din kommentar, men jag anser bara att du även om du anser att du ”tänkt om” fortfarande gör narr av dem bägge då du har den tonen i kommentaren.
      Jag har inte alls någon härskar teknik men tycker bara det är fel av alla att skriva ut skit om någon.
      Och är det någon som försöker med härskarteknik så är det ju du 🙂

      1. Elin skriver:

        Och jag är 100 % säker på att hon som skriver alla dessa inlägg är ute efter reaktioner, precis som hon fått av Gabriella och om någon hade skrivit illa om ditt barn hade du nog inte skrivit som du gör.

      2. Hmm skriver:

        Hej Elin!

        Du har en superkraft eftersom att du kan krypa in i folks huvuden och veta vad de menar, framförallt så an du bedöma bättre än dem som skriver här vad de egentligen tycker även om det är raka motsatsen till vad de själva hävdar.

        Att vara 100% säker är ju inte dåligt det och jag spår dig en lysande framtid där du kommer bli störtrik med hjälp av din unika suprkraft att kunna se in i folks huvuden.

        Du behöver bara gå en kurs förts och lära dig om vad härskartekniker är.

        Lycka till med dig!

  6. Gabriella skriver:

    Vad ledsen jag blir när du gör narr av min bebis på sex månader. Skrämmande att vuxna människor sitter och mobbar så små barn över internet. Jag blir så ledsen och hoppas att du inte gör om detta mer. Brukar få in kommentarer om att du skriver illa om mig och brukar låta bli att gå in och läsa då jag inte vill bli ledsen.. När jag nu fick en kommentar om att du skrattar åt mitt barn var jag tvungen att gå in här för första gången och kolla.. Fick ont i magen och vet inte riktigt var jag ska göra eller vad jag ska vända mig för att du ska sluta. Hoppas att även du har ett hjärta och kanske iallafall kan utelämna min son som trots allt bara är en bebis från din blogg.

    1. Gabriella skriver:

      Såg att jag slängde om var och vad i kommentaren. Du får gärna maila mig eller ta kontakt om du vill prata mer. Jag är öppen för dialog men blir som sagt väldigt ledsen när du går på min son.

    2. Anna skriver:

      Camilla gör inte narr av din son – hon driver helt enkelt med ditt sätt att framställa honom.
      Så som du ”horat” ut din son och ditt föräldrarskap för att få en stor blogg så får du väl även tåla att det granskas?
      Eget ansvar och kritiskt tänkande kanske hade varit på sin plats innan du fläkte ut honom på hela internet?
      Du har VALT det själv och väljer vad du lägger ut. Den som gapar efter mycket…

      1. Elin skriver:

        ”Horat” ut? Va är det ens för uttryck, riktigt lågt!
        Sådanahär bloggar som lägger ut saker för att göra narr av folk är bara mobbning, lägg ner och beteer er! Jag utgår ifrån att ni är barn som skriver här för detta är på sandlådenivå!

      2. Blomma skriver:

        Herregud vad du uttrycker dig plumpt, Anna. Med vänner som dig behöver man inga fiender.

        Camilla, du äger, men inläggen om GabJoss har gått över gränsen. Kanske dags att skriva lite mindre om henne?

      3. Josse skriver:

        Du är fan inte klok i huvudet Anna.

      4. Kajsa skriver:

        Du är förfan helt jävla dum i huvudet. Sök hjälp. Du blev troligtvis inte älskad som barn, så du måste hata på andra människor för att få ut din ilska för att du inte känner dig tillräckligt älskad.

      5. mm skriver:

        Så du tycker att mammor som lägger upp sin kärlek till sina barn ska straffas? Hur många i din bekantskapskrets lägger upp foton och filmer på sina bebisar? De jagar också likes, vad folk än säger! Är det också hor då? Sök hjälp vettja.

      6. Joline skriver:

        Då ”horar” alla ut sina barn? Vad är det ens för uttryck? Det är ingen som ähorar” ut utan folk visar hur jäkla stolta dom är för de lilla livet dom faktiskt skapat! Jag skriver själv hur lycklig, stolt och hur mina barn är i deras faser på sociala medier. Jag har kommat på Gabriellas blogg för första gången, jag ser inget annat än en helt otroligt stolt mamma!! Hon är faktiskt en väldigt bra mamma tycker jag.
        Än sen om allt annat ni stör er på men Gud vad fin hon är med Jason. Man ser verkligen att hon utstrålar lycka i hans sällskap ❤️

      7. ensnällmänniska skriver:

        Det här är ju helt jävla sjukt! Förlåt för starka ord men att vuxna människor har såhär dålig stil kan jag bara inte förstå. Jag hoppas verkligen att du skärper dig rejält, det är inte bara en skärm du skriver till det är MÄNNISKOR med känslor.

    3. Emma skriver:

      Han är bara en bebis – låt honom ha ett privatliv då

      1. mm skriver:

        ANNARS vad? får du ha en åsikt om honom? För att du har den ”rätten”?

    4. Mille skriver:

      Sluta blotta ut din son Gabriella så får du se att allt kommer gå bra. Du som kommenterar ÖVERALLT för att försöka locka besökare. Du borde väl bli glad nu över att du (äntligen) får uppmärksamhet.
      Men varför ska du särbehandlas från alla andra bloggare? Som sagt, sluta häng ut din egen son och kom ner från din rosaskimrande piedestal.

      1. Elin skriver:

        Hur tänker du?
        Hur hänger hon ut sin son genom att skriva att han utvecklas och för att hon är stolt över honom?

  7. Johanna skriver:

    Hittade det här inlägget pga att jag läser Gabriellas blogg. HUR tänker du? Du gör narr av både henne och hennes son. Har läst många inlägg där bloggare gör narr av andra bloggare, men hur tänker man när man går så långt att man gör narr av ett BARN? Vidrigt, jag önskar att jag inte hade letat upp det här för nu har jag så ont i magen.

  8. Elin skriver:

    Nu har du gått för långt. Förstår att du försöker göra dig lustig över hur hon skriver men detta är för mycket. Tycker du bör be henne om ursäkt. Att gå på ett barn så här är inte OK, speciellt inte av en vuxen som borde veta bättre. Att skylla på att hon får skylla sig själv som är offentlig är ingen ursäkt för det du har skrivit. Väldigt elakt av dig.

  9. Marie skriver:

    Kära nån. Vad vinner du på detta inlägg?! Så grymt onödigt.

    1. mm skriver:

      Hon kör ju påhopp på folk, så vi kanske ska ”granska” ”Camcam”? Hon är kroniskt sjuk, har inga egna barn, har problem med magen, är inte lika känd om alla andra, skulle aldrig kunna gå på en bloggtillställning för att hon skulle vara avskydd… bitter och den klassiska mobbaren helt enkelt, när hon egentligen skulle behöva en kram och lite terapi.

      1. mm skriver:

        och om nån blir sur…. glöm inte det trötta självbedrägeriförsvaret ”GLIMTEN I ÖGAT”……..

      2. Hmm skriver:

        @mm: Nu har du fått saken lite om bakfoten. CamCam har visst barn.

  10. Elin skriver:

    Men vad är det för fel på dig som angriper ett oskyldigt litet barn? Tycker det är så tragiskt att du inte har något bättre för dig än att sitta bakom en datorskärm och skriva massa skit.
    Du får tycka vad du vill om människor men finns ingen anledning till att skriva upp på en ”blogg” om dina åsikter, håll dom för dig själv.

    Och ni som skriver att hon inte gör narr av barnet utan av Gabriella, vad gör det för skillnad? Spelar ingen roll vem inlägget är inriktat till, man blandar i vilket fall inte in små oskyldiga barn. Usch

  11. Hekka skriver:

    haha göra narr av eller mobbar är väl att ta i? jag förstår inte, hur?

    SKOJAR om mammans formuleringar är väl ändå vad det handlar om?!?!!

    1. Elin skriver:

      Inte så det uppfattas. Spelar ingen roll om hon SKOJAR eller inte, man skriver inte så- spelar ingen roll vad man tycker och människor, ingen förtjänar att bli uthängd såhär.

      1. Ikognito skriver:

        Man kan inte hänga ur någon som redan skrivit m sig själv helt öppet på nätet.

        Kan ni inte ta och lära er betydelsen av att hänga ut en gång för alla?

      2. Thess skriver:

        Det spelar ingen roll hur du eller andra uppfattar saker. Om Camilla menar en sak med sin text, och du uppfattar det på ett annat vis, så är det ju du som gjort fel, du uppfattade det fel. Du har gjort en tolkning som inte stämmer överens med budskapet Camilla ville förmedla.

  12. Maria skriver:

    Usch vilken tragisk människa du verkar vara som sitter och trycker ner en några månders gammal bebis. Hoppas du kommer skämmas något förbannat över detta. Dags att du tar tag i ditt egna liv istället för att trycka ner andras.

    1. f skriver:

      Vilken mening är nedvärderande mot jason och inte gabjoss skrivsätt? Jag undrar verkligen.

  13. Spyless skriver:

    Men hoppsan vad negativa alla var här då! Det var ju ett roligt inlägg om superjason!!

  14. Lisa skriver:

    haha ”trycker ner” en bebis? sluta va så fåniga, det är på skoj om Gabriellas GULLEGLITTER-formuleringar 😀

  15. Emilia skriver:

    Vad fan är du för en person som ligger bakom denna blogg? Så fruktansvärt att gå på en bebis. Jag hoppas att du inte har/planerar barn.
    Alla föräldrar glädjs åt sina barns framgångar varesig det är om barnet visar intresse för musik eller hittar ett botemedel mot cancer.
    Nä fy skäms på dig!

  16. Bella skriver:

    MEN HUR KAN FOLK TYCKA ATT DETTA INLÄGG ÄR ”sååå hemskt att jag får ont i maaagen fyyy” ?? Både gabriella och ni överdriver chilla

  17. Lina skriver:

    Haha all kritik är ”skrämmande” enligt Gabriella. Om magiskt osv är hennes favoritord att bajsa fram när hon ska fjäska så är ”skrämmande” och ”tragiskt” hennes favoritord när hon får kritik. Lol.

  18. Malin skriver:

    Jag blir förfan mörkrädd av det här, det är en sak att skriva skvaller men du gör ju narr av människor. Och att sen gå på hennes son bara för att du uppenbarligen inte tycker om henne är inte friskt. Jag har läst igenom dina inlägg om Gabriella och det är så solklart att du är avundsjuk. Det finns ingen anledning till att bli så blå i ansiktet av frustration om man inte är avundsjuk. Det kanske finns en anledning till att hon inte tar med det som inte är ”rosa och fluffigt” i sin blogg, kanske för att hon inte vill mata sådana som dig med skit att gotta sig med. Jag kan inte förstå hur du som vuxen kvinna kan sitta och på fullaste allvar livnära dig på skitsnack, det säger ju mer om dig än de som du skriver om. Det var första och sista gången jag går in på den här bloggen, jag tycker synd om dig men med den intellektuella nivån du ligger på som vuxen kvinna så tror jag du är förlorad. Lycka till!

    1. Anna skriver:

      Avundsjuk? Kan du något om ämnet? Nej. Trodde inte det heller.
      Ett tips: vill du använda dig av termen ”avundsjuka” så läs boken ‘avund och konkurrens’. Då kanske du kan börja använda dig av termen på ett rätt sätt istället för att slänga runt med istället för när du saknar ordförråd till annat.

    2. Emma skriver:

      yes Camilla du är sååååå avundsjuk!!!!

  19. Em skriver:

    Undrar vad som driver troll som du.. är du så olycklig att du måste pissa på andra med härliga liv och värderingar? Sjukt tråkigt. Att gå på ett barn… är du på riktigt?

    1. E skriver:

      Googla betydelsen av nättroll innan du använder dig av såna avancerade termer.

  20. Bella skriver:

    Att folk inte kan ta ironi

  21. Mel skriver:

    Men allvarligt? Vad är det för nivå på dig? Du är en vuxen människa och har som vardag att sitta och skriva illa om andra. Fyfan. Vem skulle vilja ha dig som mamma när du skrattar åt andra barn? Skaffa dig ett annat intresse, patetiskt

    1. Bella skriver:

      På vilket sätt är detta illa? Förstår inte

  22. Kristin skriver:

    Man går aldrig på någons barn. Aldrig. Även om det är tänkt som ett skämt, en rolig grej eller vad du nu tänkte när du skrev detta inlägget så är det inte ok! Är av den åsikten att måste man snacka skit om andra har man inget meningsfullt liv själv. Nätmobbning är ALDRIG ok och absolut inte när man går på ett barn. Skäms! Ta tag i ditt eget liv och sluta hoppa på dem du inte gillar bara för att må bättre själv.

    1. f skriver:

      vart säger hon något elakt om jason länka?

  23. E skriver:

    Alla ni som är här inne och hatar på Camilla för att hon skojade lite om Gabriellas uttryck borde läsa det HÄR inlägget – det säger fan så mycket om både Camilla och om näthat.
    Det var ett skämt, och inte ens om Jason utan om Gabriella. Suck..

    http://blogg.ng.se/bloggbevakning/bloggare/gabriella-joss/nar-man-vagar-sig-ut-ur-boet/

  24. Mikaela skriver:

    Gud vad alla är känsliga 🙂
    Jag hade aldrig lagt ut om mycket om mina barn o mitt privatliv som Gabriella, hon får lite skylla sig själv. Detta inlägg är att driva med Gabriellas fasad, o sätt att formulera sig inte ungen!!!

  25. Anna skriver:

    Här kommer hela magiska kommentarsfältet straight from gabjoss blogg.
    Det komiska är att bloggbevakning driver med gabjoss – inte hennes barn. Hur lättstött får man vara?

    Som en annan anna skrev så är det faktiskt gabjoss som själv är skyldig till detta. Det går ju inte att gå in på hennes blogg och ta henne seriöst?

  26. J skriver:

    Jag är faktiskt på Camillas sida här och jag sitter här med en magisk 3-månaders bebis i famnen. 😉

    Kan förstå att man blir ledsen om någon skriver om sitt barn… MEN har man gett sig in i leken får man leken tåla.

    Hänger man ut sitt barn på internet så tycker jag faktiskt man är den sämre personen.. Eftersom man faktiskt möjliggör för andra att göra sig lustiga över sitt barn offentligt.

    Sorry Gabriella du får ingen sympati från mig!

    1. Emma skriver:

      Håller faktiskt med. Sluta exponera ungen då. Finns en anledning till att mitt instagramkonto är privat. Hur man ens kan med att tjäna pengar genom att exponera sin familj..uhhh, men tycker inte detta är att göra narr av en bebis. Det är väl i detta fallet Gab som blir narrad. Det kan jag däremot förstå.

    2. mm skriver:

      hänger ut….? ja skriver att han är lite dansant. OMG. Kolla hur många jävla bebisar det är på alla sociala medier. Det är ingen stor grej.

      1. Hmm skriver:

        @mm: Jo det är en stro grej och folk borde sluta upp med det omedelbart.

        Barn har rätten till sitt eget privatliv och det kan påverka hela deras framtid hur och var deras föräldrar postar om deras barn på nätet.

  27. A skriver:

    Den som gjort fel här Gabriella. Hon har använt sin sambo och sin son för att fiska läsare till sin blogg över hela nätet. Hon har exponerat sitt liv, sin familj, sin son och allt annat för att bygga upp sin blogg och få inkomst genom den. Hon har frivilligt gjort sig till en offentlig person utan att prestera något utom att spamma varenda storblogg med sitt röstfiske om sonen.
    Och som offentlig person får man stå ut med kritik och skämt, särskilt när man så urskillningslöst exponerar varenda detalj i sitt liv. Inlägget här handlar ju faktiskt om Gabriellas överdrivna sätt att skriva om sin son, inte om sonen. Enligt Gabriella är ju allt sonen gör helt magiskt fantastiskt!!! Och det blir väääääldigt fånigt i längden och vi är många som reagerat på hur mycket och hur överdrivet Gabriella skriver om sin son. Lägg sedan till att de allra flesta är urtrött på hennes spammande i alla andra bloggar… Nej Gabi, du får nog leken tåla om du väljer att exponera Jason på nätet som du gör. Frågan är vad han tycker när han blir tonåring och hela hans liv finns dokumenterat på nätet och han inser att du använt hela hans existens till att bygga en blogg på? Han kan ju hoppas att han får ta del av inkomsten någon gång i framtiden.

    1. Elin skriver:

      Du skrev prick allt som jag tänker. Detta inlägget var ju svinroligt! Hehe.
      De som tycker att detta är skrämmande (????) och patetiskt (wtf??????) kan inte ha ett särskilt sköj liv.

      Mvh,
      Mamma till TVÅ barn med en förkärlek till ironi och sarkasm

    2. mm skriver:

      och? så då får man mobbas? är det så det fungerar?

      1. Elin skriver:

        Läs på vad mobbning är 😉 Det ordet missbrukas oftare än vad ordet ”styrkekram” gjordes 2010. Jösses..

      2. M skriver:

        Mobbning? Really?

  28. Kajsa skriver:

    Ni som ens försvarar detta elle trycker det är okej att göra narr över ett barn bör söka hjälp. Hoppas aldrig ni får egna barn, då synen på vad som är okej är helt bortblåst. Har ni egna barn tycker jag djupt synd om om, som måste ha så känslokalla och idiotiska föräldrar som er.

    Stackars Gabriell säger jag bara. Som läser sånna här sjuka uttalanden och kommentarer.

    1. Emma skriver:

      Jag har 2 barn. De är världens bästa barn OCH jag är världens bästa mamma. Man kan vara världens bästa förälder utan att sälja ut sin familj sådär avskyvärt..

      1. J skriver:

        Jag har ett barn och jag gör mitt bästa för att han ska ha det bra.

        I min värld innebär det också att värna om hans integritet. Att sälja honom till ”media djävulen” innan han kan ha en åsikt om det anser JAG skulle göra mig till en sämre förälder.

        Hur många barn till framgångsrika föräldrar ser du hängs ut i minsta detalj? Trots att det ständigt är i rampljuset skyddas de flesta barn tills de är stora nog att förstå vad det innebär.

    2. Mikaela skriver:

      /Kajsa 12 år :’D

  29. Wilma skriver:

    Förlåt men till och med jag som 17 åring fattar att detta är brutalt jävla fel sätt att hålla på! Inte så konstigt att de finns nätmobbare i dagens samhälle, det tar väl bara efter deras föräldrars dåliga uppförande.. Men på riktigt? Jag tycker verkligen inte att du har någon som helst rätt till att ge dig på varken Gabriella, Jason eller någon annan person! Det är på riktigt inte okej någonstans! Det är ett hemskt svinigt sätt att hålla på, tycker att du OMEDELBART ska ta bort detta inlägg & radera bloggen, för detta är verkligen inte kul. Gabriella är en godhjärtat medmänniska & mamma till sitt barn. Hon vet nog själv vad som är bra för sin son, och det med vegetarian.. VAFAN är de för sätt att bete sig på? Hon och hennes man är vegetarianer, men tror knappast att hon kommer förbjuda Jason från att äta kött i snar framtid om han verkligen skulle vilja.. Du är en sjuk människa..

    1. Mikaela skriver:

      Du hade fattat bättre om du inte var 17 🙂

      1. mm skriver:

        Hennes inlägg var enormt mycket mognare än ditt Mikaela.

      2. Hmm skriver:

        @mm: Enligt dig, borde du tillägga.

  30. Matilda skriver:

    Är det Gabriella som skriver alla kommentarer här eller? Hur kan man ta så illa upp av detta. Det är inte det minska kränkande. Många som kommenterat detta inlägg måste ju må väldigt dåligt i sig själva om dem går igång så hårt på det här. Fortsätt vara bäst camcam. Jag älskar att du skriver det som alla egentligen tänker! Mer ärliga bloggar for the people!

    1. aaa skriver:

      Kom tillbaka när du har barn så kommer du förstå

      1. Elin skriver:

        Men vad är det som ändras när man har fått barn? Snälla förklara det.
        Jag har TVÅ barn och jag garvade högt när jag läste detta inlägget.

        Det som är SKRÄMMANDE är hur jävla torra alla (ok.. många) blir så fort dom tryckt ut en unge. Tänk på att ta med er BÅDE humorn och bebisen hem från BB!

    2. mm skriver:

      Eller så finns det fler med sunt förnuft och vett i skallen, Matilda.

  31. Emma skriver:

    Det är väl bara FÖRHELVETE bra att Gabriella tycker hennes son är bra på saker? Fattar ni inte bara att hon är en mamma som är jävligt stolt över sin son? Jag vill också berätta för hela världen när min dotter lärt sig något nytt. Inte för att reta er. Utan för att vi älskar våra barn och är stolta.

    Era mammor däremot borde fan skämmas!

    1. Bella skriver:

      Men ja vi vet att alla föräldrar vill skrika för hela världen vad deras barn gör för framsteg, tro mig det märks.. Detta är bara ett jävla skämt om det

    2. A skriver:

      Att vara stolt är en sak, alla föräldrar är förhoppningsvis stolta över sina barn. Men tycker du det är ok att utnyttja barnet till att jaga sponsorer och driva upp bloggtrafiken? För det är det Gabriella gör och det är den hätska jakten på läsare med sonen som bete som folk driver med.

      1. mm skriver:

        blir nån skadad av det? du kanske? finns barn som har det värre i världen kan jag ju meddela. Engagera dig i någon organisation.

      2. Hmm skriver:

        @mm: Ja risken är stro att Jason blir skadad av det.

        Du som tar illa upp över detta inlägg borde ju kunna tänka dig in det scenariot. hur detta eventuellt kan påverka hans framtid.

  32. Maria skriver:

    Hoppas innerligt att de som stöttar denna skit inte har några barn eller skaffar några.

    Och bara för att man skriver och bloggar om sitt barn betyder det INTE att det är okej att kasta skit på bloggaren eller barnet. ”Något man får räkna med som bloggare”. NEJ! Man måste få blogga och dela med sig av sitt liv som föräldrer utan att någon hånar ens barn. Skärp er!!

    1. A skriver:

      Vem har kastat skit? Den här bloggen driver med Gabriellas överdrivna gullepluttiga stil. Bloggen har inte hånat eller ”kastat skit” sonen eller ens Gabriella, bara drivit med henne. Något jag anser man får ta om man väljer att göra sig själv offentlig. Till och med vår kungafamilj kan hantera att media driver med dem, varför ska bloggare anse sig kunna slippa undan? Hon har hängt ut hela sitt liv på nätet och tjänar pengar på det, att folk driver med henne får hon räkna med. Det händer alla offentliga personer.

      1. Helena skriver:

        Så här står det:
        ”Det blir Svansjön nästa för Super-Jason!
        Vilket magiskt mirakelbarn han är!
        Han kommer kunna gå i pension vid fyra års ålder som han jobbar på..”

        Och jo det är visst ett hån mot Jason.
        Det här är bara så jävla genomruttet förstår inte hur någon kan skriva så hemskt om någon annan. Sorgligt.

    2. mm skriver:

      Håller med dig Maria.

  33. Sara Olsson skriver:

    Jag läser både denna underbara blogg och Gabriellas blogg, tycker också att båda är underhållande på två helt olika sätt. Kanske är det för att jag själv inte har barn men jag förstår inte riktigt problemet med inlägget. När jag läser det så får inte jag uppfattningen av att hon på något sätt försöker att håna en 6 månader gammal bebis utan mer belyser själva grejen med att en 6 månader gammal bebis (generellt sett) kanske inte kan dansa på det sätt vi tänker oss när vi läser ”dans”.

    Det är som sagt bara jag och mina åsikter behöver inte spegla verkligheten men jag har aldrig uppfattat denna blogg som hånande på något sätt utan en blogg som belyser ”roliga” och ”speciella” aspekter i bloggarnas inlägg som de kanske i bland inte själva tänker på.

  34. Feminist skriver:

    Är det kul när svenska humoreliten driver med kändisar, kungligheter, statsmän på bästa sändningstid eller på galor etc? När krönikörer uttrycker sina åsikter i våra största tidningar mm om folk, fä o allt som de tycker borde granskas?

    När man gjorde parodi på Carl Filip som den smått efterblivne prinsen som knappt ens kunde knäppa skosnörena? Tror nog de flesta här inne har garvat åt andras brister och ibland tacksamma drag som parodierats för miljontals tittare, eller…? Kanske rent av hållit med en krönikör i tex Expressen som hänger ut någon person som ni själva inte gillar så skarpt? Kanske var någon av er som la upp texten ”Je suie Charlie” när ett gäng franska satirtecknare blev mördade för att de vågade rita satirteckningar av nåt som var väldigt heligt o kränkande för ett gäng snubbar…? Vad har allt detta då gemensam….(virveltrumma) yttrandefrihet!

    Samma princip, olika fall. Att driva med offentliga bloggare som valt ett offentligt liv där de tjänar pengar på sin produkt(kungar o co har iof inte valt…) som går ut på att vara offentliga figurer. De flesta kändisar brukar dock försöka hålla sina barn utanför, men det finns undantag. Och precis som allt annat kan det då finnas folk som i yttrandefrihetens namn påpekar vissa lustiga drag och ting kring dessa personer, ifrågasätter på olika vis. Satir är ett sätt. Det är verkar dock tjejer(för det är framför allt tjejer) som bloggar helt ha missat. ”Jag vill ha uppmärksamhet, pengar och roliga galor..” Verkar det som är vad man tänkt sig i första hand, det där i att bli ifrågasatt och kanske ibland bli drivas med är jobbigt och oväntat, ”jag känner mig kränkt, ska sluta blogga”(och i det här faller räknar jag ej in känd bloggare som råkade ut för när psykopat ringer till mor o meddelar hennes död, DET är sjukt och ett brott på riktigt). Kanske dags att fundera på sitt karriärval o inse att det inte bara är kul, kanske inte bara är folk som säger jippiii till allt man säger o gör, för det mina vänner är livet som det faktiskt är.

    Gör lite ont ibland att bli ifrågasatt, men gör som Carl Filip o bjud på dig själv, visa världen i ett program med den person som gjorde mest narr av honom i svensk tv-historia att du kan skratta åt det. Ta inte livet på så förbannat stort allvar, framför allt inte dig själv. Var kritisk, även mot dig själv, för du kanske har fel när du gräver djupare o vågar.

    Kanske finns en förklaring till varför bloggare som är över 35 inte går i taket varje gång någon skämtar om den, självdistans månne kanske vara svaret?

    Och nej, inlägget driver inte med barnet eller trackar inte ned på någon egenskap barnet har(ful,tjock puckad tex så ni förstår vad riktig mobbing är). Det driver med mamman som precis oss andra tycker våra barn är hjältar i allt de gör. Men en mamma som bygger sitt varumärke på sitt barn, vilket inte är så genomtänkt men klart förklarligt när man är 20 år o vill bli känd o ha pengar. Och ja, jag har barn och skulle aldrig använda dem som kassako.

    Näthat, det är att piska upp sina JA-sägare på sin blogg,Instagram o påstå att någon är elak o mobbar dem så de okritiskt o känslomässigt går in på vederbörandes bloggs kommentarsfält etc o talar om hur sjuk o dum i huvudet man e, önskas lidande o kval etc etc etc etc, för att vederbörande gjort precis det som ni garvat åt på tv4,YouTube,Kanal5 678990….

    Så, kommer väl få höra hur dum i huvudet jag är jag med o borde dö etc, men det är lugnt. Sånt går över, kör hårt alla magiska fina människor som värnar om den stackars bloggaren som fick smaka på vårt lands yttrandefrihet genom att göra precis det som ni säger er förkasta.

    Logiskt? Nej. Men logiken är inte känd för att existera på nätet idag.

    1. Juli skriver:

      Du har så rätt i det du skriver, blir helt imponerad över hur klok du är! Jag hoppas fler kan ta in budskapet och särskilt bloggerskor.

    2. mm skriver:

      hehehehe och nu är det Camilla som har skrivit ett brandtal till sig själv 😉

      1. Bella skriver:

        ”mm” det där är inte camillas sätt att skriva, plus att vi som hänger här VET att hon hade skrivit i sitt eget namn isåfall

      2. Hmm skriver:

        @mm: Om du nu hade rätt så gjorde hon i så fall ett bra jobb 😉

    3. Helena skriver:

      Gabriella hade ”byggt sitt varumärke” redan innan Jason föddes för din information. Hon skriver om sitt liv och nu har hon en son så det är väl självklart att hon skriver om honom för som mamma så är det allt livet kretsar kring. Men Gabriella skriver fortfarande om kläder/ design och skönhetsprodukter så kom fan inte o säg att hennes son bygger hennes varumärke för det där lyckades hon med långt innan han föddes.

  35. Elin skriver:

    Vem är du ens som sitter och skriver all skit? Mobbar, gör narr av och trycker ner personer över internet. Vad får du ut av det? Riktigt vidrigt. Hur gammal är du? Har du inget bättre för dig? Hur lågt kan man sjunka? Fy fan!! Hoppas denna bloggen stängs ner snarast! Mobbning och nedtryckning av andra är ALDRIG NÅGONSIN okej!!!!

  36. Jungfrumamma skriver:

    Generellt så ställer jag mig frågan varför man bedriver bloggverksamhet genom att göra narr av andra människor? Visst, jag förstår att man vill göra en kul grej ungefär som David H och Peter M skoja om kungafamiljen etc. Skoja på, så länge det ÄR skoj. Men jag följer Gabriellas blogg och råkade komma in på ett inlägg där hon beskriver sin upprördhet över detta. Hur ledsen hon även blev över att man drar in någons barn i det hela. jag tycker definitivt att du bör höra av dig till henne och beklaga din gränsöverskridning helt klart – för det är precis vad jag anser att detta är.

    1. f skriver:

      Fast denna blogg skriver inte OM Jason den skriver om hur gabriella skriver om jason, stor skillnad.

    2. Marie skriver:

      När vi ändå har en debatt om barns integritet – jag kollade din blogg och undrar varför i hela friden du skriver så mycket om din tioårings svårigheter?? Snälla sluta fläka ut honom eller åtminstone sätt lösenord på din blogg. Det är inte ditt beslut att ta att berätta för hela världen om vad han kämpar med, det måste han få bestämma själv när han blivit vuxen. Hur tänker du? Stackars barn 🙁

      1. Hmm skriver:

        Men herregud gör hon!?

        Då pratar vi alltså om ett barn som är läskunning och kan läsa om sig själv nu också.

        Fy f-n!

  37. Lisa Westerlind skriver:

    Förstår inte varför du har kvar detta inlägget när du uppenbarligen har gjort Gabbi ledsen? Bara för att man är en offentlig person ska man inte behöva utstå mobbning från andra. Att du är en vuxen människa gör detta bara pinsamt, du borde skämmas.

  38. Helena skriver:

    Så fruktansvärt ruttet skrivet!! HUR kan någon tycka att detta är okej eller ens roligt? Det är för helvete ett litet oskyldigt barn som blir utsatt nu, fy fan säger jag bara. Personer som backar detta kan inte ha barn för jag kan säga att JO man kan visst märka på små barn om dem har ett intresse för sång och rytmik.
    Hoppas att någon kan sätta stop för denna vidriga människa som ligger bakom det här… Det är bara så sorgligt att ge sig på Gabriella och hennes familj på det här viset.

    1. mm skriver:

      Håller med. Om nu alla Cam-fans är så mån om Jason, så gör de inget vidare jobb i att försvara honom här.

  39. Jannike skriver:

    Hahahaha alltså vart i inlägget trackar hon ner på super bebisen? Hon gör sig lite lustig över hur superbebisens mamma skriver.

    Orka att människor tar livet på så stort allvar. Och nej Jah har inga barn men jag får uttala mig ändå. Bestämmer man sig för att skriva om sitt liv, får man stå sitt kast att man blir granskad, pallar man inte trycket får man stänga ner.

    Livet är inte så super magiskt och fantastisk som hon får det att låta på alla stora och små bloggare hon hets kommenterar

    Keep up whit the good Work camcam

    1. Helena skriver:

      Så här står det
      ”Det blir Svansjön nästa för Super-Jason!
      Vilket magiskt mirakelbarn han är!
      Han kommer kunna gå i pension vid fyra års ålder som han jobbar på..”

      Och DET är visst att tracka ner på Jason. Men som sagt, det finns alltid folk som försvarar mobbare. Ledsamt är vad det är

      1. vvv skriver:

        Nej det är inte att Tracka Jason, det är att skämta om gabbis överdrivna skrivsätt. Ingen hade brytt sig om Jason om hon inte skrev som han var dubbelt så gammal och som han är och gjord i guld

      2. Jannike skriver:

        Precis som vvv skriver. Det är inte på något sätt att tracka eller förlöjliga barnet utan föräldern som väljer att uttrycka sig på ett så överdrivet sätt som gabbjoss gör.

        Hon väljer att skriva på ett såhär sätt om de nu må vara ärligt eller fantastiskt överdrivet de får vi aldrig veta. Men hon har valt stt framställa sitt barn på ett supersätt och det är just i framställandet som ”drivet” ligger

  40. Philippa skriver:

    Oerhört pinsam blogg, skulle verkligen skämmas om jag fick reda på att min mamma hade sån här blogg. Att ha sig rolig på andras bekostnad och dessutom vara besatt av personen är inte roligt utan det är ju bara läskigt. Att klaga på att hon skriver om sin sons utveckling då hon bloggar på en portal för småbarnsföräldrar/familj etc är ju bara tragiskt! Men men det måste ju (tyvärr) finnas någon liten stackare att klaga på allt och alla..

    1. Bella skriver:

      ”Vara besatt av personen” ..??? Hahahqhqh. Bara för gabjoss skrev så i sin blogg är det inte sant

      1. Philippa skriver:

        Fast nu är det ju så att jag har kollat runt på denna blogg och nästan alla inlägg jag sett handlar om just Gabriella 🙂

      2. Sara skriver:

        Philippa: 37 inlägg av över 1000 handlar om Gabriella (Jag har räknat). Är det nästan alla inlägg?

      3. Hmm skriver:

        Utryckt i % så har hon alltså skrivit om Gab…
        3,7% av sina inlägg. 🙂

    2. Fines skriver:

      Jag skulle skämmas över min mamma om hon skulle ha en blogg där hon berättar typ allt om mig o min utveckling. Hur mycket jag väger, hur jag har ett pinkaskrik eftersom jag ju inte mera kissar typ aldrig i blöjan – inte ens på natten! O sen delar hon med sig om sitt sexliv, hur många ggr i veckan mamma o pappa har sex osv. DET är pinsamt! Liksom, låt barnet ha sitt liv privat så länge tills de kan själv förstå vad de vill att skrivs på nätet om dem. T.ex jag lade ut bild på mig på facebook först som typ 18åring, efter att jag i flera år haft facebook. Jag kände mig inte bekväm med att det finns bilder på mig på internet! Så varför lägga ut massor med bilder på sitt barn om man bara tänker på dess bästa? Det GÖR MIG FAN MÖRKRÄDD att exponera sitt barn såsom massor med bloggare gör idag!

      1. Philippa skriver:

        Att skriva att barnet inte har blöja på sig på natten kan jag hålla med om att det är något jag inte heller skulle vela läsa om min mamma hade en blogg och nu är det ju så att hon inte skriver i minsta detalj om hur hon har sex, vilka ställningar etc. Visst dom kanske exponerar sina barn mycket på bloggar men jag tror faktiskt inte att hon gör det för pengar utan hon är förmodligen stolt över sin son. Jag skulle skämmas mer om jag fick veta att min förälder gör sig rolig på en annans förälders bekostnad anonymt på nätet. Vuxna som inte kan sköta sig på internet gör iaf mig mörkrädd! Jag skulle veta hur du tänker, är det att hon visar bilderr där ansikte synd på sitt barn? Skulle varit intressant att veta 🙂

    3. Philippa skriver:

      Sara: dom jag har läst handlar just om Gabriella och jag tycker det är fel av den som äger denna blogg att skriva sånt om andra, dessutom anonymt! Sen vet vi väl inte om hon skriver privat till Gabriella också eller hur? Det jag vill förmedla att detta är en elak blogg och har ingen alls humor i den då hon vet att det hon skriver sårar andra!

      1. Sara skriver:

        Men ditt spån, Camilla är inte det minsta anonym – hon skriver bloggen under egen namn och vi vet alla vem hon är.. Snacka om att dra förhastade slutsatser..

      2. Bella skriver:

        Camilla är inte det minsta anonym, vilket du vetat om du tagit reda på mer fakta istället för att bara läsa det gabjoss skrivit. Sen att ”vi vet inte om hon skriver privat till gabriella också” .. Asså what? Vad är det för slutsats? Vad skulle camilla sitta och skriva till gabriella privat?

  41. Johanna skriver:

    Usch! Otäckt att de finns människor som er. Sprid lite kärlek ist. Och gillar ni inte hennes blogg så skit i den. Fy fan va tragiskt rent ut sagt att man ska behöva ge sig på barn!

  42. Hmm skriver:

    Jag har under en lång tid sett att samhället lider större och större brist på läsförståelse.

    1. Thess skriver:

      Ja, det är sorgligt. Lika sorgligt som ”jag tolkade ditt inlägg på detta viset, därför är det så! Skäms på dig för att du inte tycker som jag!”

  43. Sandy skriver:

    Aah men fyfan. Vad är det här för människa som är dum nog att skriva så. Vad fan tänkte du med när du drog in ett barn.
    Jag har läst lite av kommentarena där någon berättar om att det finns en show som driver om carl philip som efterbliven eller whatever och att om det är ok så borde annat vara ok. MEN INTE MOT ETT BARN. fyfan vilka inkompetenta, äckliga människor som mår så jävla dåligt själva att de tycker att det är ok att håna och trakassera folk, nej inte folk utan BARN. Asså hallå är du dum på riktigt. Fyfan vilken människa som är obsessed av gabi att det är sjukt. Ska du driva om henne fine gör det men lämna för i helvetet barnet utanför. Du är tydligen ingen mamma och när du väl blir det så kommer du att bli utsatt för något liknande för karma is a bitch och då kommer du att må så jävla dåligt. Mer än vad du gör nu.
    Spelar ingen roll om man är känd, me i sociala media man gör inget sånt. Gå ta en kurs i något som heter EMPATI!!!!

    1. E skriver:

      Då måste ju du vara inkompetent och äcklig som går på andra?

      1. Sandy skriver:

        När det gäller barn så JA. Det kan du ge dig fan på.

    2. Bella skriver:

      Men asså Hjahahhahahaha ”obsessed av gabbi” .. BARA FÖR ATT GABJOSS SKRIVIT DET I SIN BLOGG ÄR DET INTE SANT

      1. Sandy skriver:

        Jag har inte skrivit det från hennes blogg utan skrev det som är tydligt. Och att hon är obsessed av gabi

  44. A skriver:

    Hur kan du/ni inte tycka att detta är mobbning? Om ni har egna barn är då detta en bra förebild för dom att man gör så här? Om ni nu stör er så himla mycket på Gabriella om att hon vill dela med sig om sin son och hans framsteg så sluta och bry er om det. även om ni inte kallar detta för mobbning så gör ni ändå narr av en person och familj och dom är tydligen inte dom ända som ni är på utan andra bloggare. Vad får ni ut av detta? Mår ni bättre? Detta är pinsamt att vuxna människor kan bete sig detta sättet. Pinsamt!

    1. A skriver:

      Sen det där att hon hänger ut sin familj för att få mer likes är exakt det du gör fast på andras bekostnad av att du hånar och hackar på deras liv. Är du stolt nu? Patetiskt eller kanske skall säga dubbelmoral?!?!

  45. E skriver:

    DU är en mycket liten människa som lever på andra människor. Inte som du skriver att Gabriella gör det, DU gör det, driver en blogg på andras bekostnad.
    Du är en tragisk människa.

  46. Patricia skriver:

    Har du egna barn?
    Så som Gabriella skriver om sin son så tycker jag det låter som hon följer sitt barn i hans utveckling på ett otroligt beundransvärt vis. De ser honom inte som jobbig utan tycker det är kul att vara med honom vilket har gjort att de verkligen känner honom!
    Som hon skrev när han simmat kände jag igen, så simmade min dotter också på babysim. Det är inte som att hon skrev att han simmade utan flythjälp! Och dansa, ja en 6månaders kan dansa med kroppen och man kan se vad de gillar. Ett barn är en väldigt kompetent varelse och hur de utvecklar sina dolda förmågor är upp till oss som vägleder dem!

  47. Bella skriver:

    Asså ni som kommer hit och försvarar, det många av er skriver är ju 100 gånger värre än det Camilla skrivit

  48. Feminist skriver:

    ”Je suis Camcam”

  49. Mari skriver:

    Du borde skämmas när du skriver illa om ett barn. Låt barnet vara utanför. Jävla nätmobbare.

  50. Mari skriver:

    Du borde skämmad när du skriver illa om ett barn. Jävla nätmobbare har du äns ett eget liv fy skäms.

  51. Cecilia skriver:

    Det är inte okej att hänga ut en 6 månaders bebis på det här sättet. Du borde veta var gränsen går…
    Näthat är inte okej, trodde folk börjat förstå det vid det här laget.

    1. Hmm skriver:

      Med andra ord, berätta för mig betydelsen av att hänga ut.

      När du ändå är i farten så var snäll att definiera ordet hata.

  52. Bella skriver:

    Ni som kommer hit från gabjoss blogg och slänger ur er massa grejer som att ”denna blogg sitter anonymt och gömmer sig bakom en skärm!!!” ta reda på fakta och lyssna inte bara på vad gab skrivit. Camilla är inte anonym

  53. Elvira skriver:

    Hej.

    Tråkigt att du känner att du behöver håna andra. Varför kan det komma sig, tror du?
    Nä, detta var inte ett superhemskt inlägg. Inte jättedramatiskt eller elakt. Men fyfan vad ledsen jag skulle bli om du skrev såhär om mig.

    Det är väl en självklarhet att man prisar sitt barn över allt annat? Att man tycker att hen är det mest fanstastiska som finns? Jag vet att jag, antagligen du och de flesta andra skulle tycka det om eget barn. Varför får hon inte tycka det? Kan inte hon få gulligulla med sitt barn? Skriva att han ler till ljudet av musik och skrattar när hans föräldrar dansar?

    Det är väl antagligen det hon menar, inte att han är något underbarn och från ingenstans ställer sig upp och dansar själv. Men det vet ju du också! Du ville bara få en chans att trycka på något.

    Varför inte bara släppa att hålla på med människor som Gabriella? Eller människor över huvudtaget? Med ”hålla på” menar jag mobba, håna, trycka ned, kränka. Vad hon och alla andra bloggare väljer att lägga ut, de väljer dem att lägga ut. Men oavsett så är det varken mer eller mindre okej för dig eller någon annan att skriva såhär om någon. Om du är omtänksam som person så förstår du att det inte är rätt. Man kan inte säga att om någon är med i leken så får man leken tåla. Det är inte okej att vara elak, punkt slut!

    Jag förstår att detta är ett skämt. Jag förstår att du nog inte är en elak person (eller vad vet jag). Men för allt det är värt så är det fortfarande inte så att du skrattar MED henne och skämtar MED henne. Du skämtar PÅ hennes bekostnad och får andra att skratta ÅT henne. Vad det än handlar om och hur långt under bältet slaget än slår så kan jag lova dig att du kommer göra henne ledsen när du fått folk att skratta åt henne.

  54. Saya skriver:

    Jag tappar fan hoppet om delar av mänskligheten när jag läser alla upprörda kommentarer om hur hemskt det är att skämta om hur en mamma skriver om sitt barn/skämta om ett barn (beroende på vem man frågar) här.

    Kan inte folk bara sluta vara så jävla kränkta hela jävla tiden?

    Jag tycker, som många andra, att det är uppenbart att skämtet handlar om GabJoss och inte Jason.

    Men även om man tolkar det som ett skämt om Jason så förstår jag inte vad problemet är. Det är ju ett totalt jävla harmlöst skämt!

    Vad är det för tramsregel någon hittat på om att man aldrig under några som helst omständigheter skulle få skämta om barn? Det är ju svinroligt med skämt om barn. Och tycker man inte att det är roligt så behöver man inte skratta. Precis som med alla andra skämt.

    1. Sandy skriver:

      Men snälla gumman. Du har antagligen inga barn för skulle du ha det skulle du förstå att det inte är ok att skriva så. Hon har något emot gabi men ta inte in ett barn i skiten. Man ska aldrig skämta om barn. Skulle du kunna driva och göra narr av ett barn på samma sätt oavsett ålder på ungen kan jag garantera att han/hon/hen inte skulle må bra av det.
      Sen är det vi vuxna som ska vara förebilder för barnen. Barn lär sig efter vuxna vad som är ok och inte ok.

      1. Saya skriver:

        Snälla söta lilla hjärtat,

        Menar du att det är Jason och inte GabJoss som mår dåligt av att Camilla skämtat på ett sätt som vissa tycker är olämpligt? För jag är ganska säker på att det bara är den vuxna av dem som mår dåligt…

      2. vvv skriver:

        Jag skämtar om och med barn ofta då jag jobbar förskola och alla barn där har bra humor och förstår när det är skämt och inte. Och mina skämt är typ lika ”illa”/harmlösa som detta. Sluta underskatta barn dom är smartare än du tror, och gissa vad? Jag råkar faktiskt vara favorit fröken av majoriteten av barnen för att jag inte behandlar dom som glas utan som riktiga människor. Sen är detta inlägg inte ens riktat mot Jason det är skrivet om gabbis sätt att skriva om honom, vilket gör en stor skillnad.

  55. S skriver:

    Men hjälp!! Gabis magiska stjärnsprakande armé har hittat hit och de är inte nådiga! Jag tycker de ska jämföra de ord de själva skrivit, riktat mot en person, jämfört med det inlägget handlar om – riktat mot en persons sätt att skriva! För att propagera för att sprida positivitet så är de jävligt dåliga på det själva

  56. Thess skriver:

    Ni som säger att man absolut INTE får skämta om barn, tycker ni det här är kul?

    http://www.boredpanda.com/funny-children-hide-and-seek/

    Om ni drar på smilbanden en endaste gång när ni tittar på dessa bilder, så har ni inget att komma med. Det spelar ingen roll hur ni vinklar det, detta är ett skämt om barn som inte fattar bättre när som ska gömma sig för att dom är just BARN. Dom behöver inte förstå bättre i det läget. Detta är ett skämt på barns bekostnad. Snälla, säg att detta är hemskt och att deras föräldrar borde korsfästas lika lätt som ni går på Camilla.

    Det är GabJoss som är butt-hurt, inte Jason, för han förstår inte bättre. När han blir äldre TROR JAG att han kommer vara surare över hur han är exponerad i hans mammas blogg än av detta blogginlägget.

    1. Hmm skriver:

      Ha ha ha ha haaaaa, skrattade högt och kopierar din kommentar och lägger den längst fram i bloggen. 😆 😆 😆

  57. Fanny skriver:

    Ni som skriver massa skit om Gabriella är ju bara så jäkla avundsjuka så det nästan är pinsamt! Skäms på er som håller på sådär, väx upp och skaffa er ett liv för uppenbarligen är hennes liv mer intressant än ert! Hahaha

    1. Bloggbevakning skriver:

      jaaaaaa! så är det… 😉

      1. Fanny skriver:

        Japp! Exakt så det är! Ni beter er som typ 14 åringar ?

        1. Bloggbevakning skriver:

          Yes! Vi är alla sååååå avis på hennes och Fjordingens liv.. Eller så har vi humor.. =)

    2. S skriver:

      Jahaja, att skriva att någon är avundsjuk och borde växa upp är inte att snacka skit då? Och uppenbarligen var ju du lika intresserad du av den här bloggen, som gick in hit och skrev din åsikt.. kanske dags att kolla upp vad ”kasta sten i glashus” betyder?

      1. Fanny skriver:

        Jag lägger mig inte i andras ekonomi eller liknande vilket alla här verkar göra när de gäller gabriellas. Jag gick in här o läste vad NI skrivit. Och det ni skriver är ju bara så fruktansvärt lågt. Det är jag nog inte ensam om att tycka. Ja men min åsikt kränker inte någon personligen. Skrev att ni skulle växa upp och det gäller alla här inne som på något sätt gör narr av någons son. Ni går på dem personligen, lägger er i deras privatekonomi, deras sons uppfostran och kallar Fjodor för fjordingen, det anser jag inte vara moget! Just därför ska ni kanske växa upp! Hur gamla är ni egentligen? Är ni 14 åt gamla så visst, ni vet inte bättre o lär er med åldern så hoppas fan inte att ni är vuxna människor som skriver sådant om någons familj. Tror inte ni hade blivit så glada om någon gjort det om er 🙂

  58. A skriver:

    Haha detta behöver gabriella få läsa som hon redan gjort. Och vet du det fjantiga i det hela? Det är att hon inte godkänner några negativa kommentarer bara för att det ska se så fint ut rakt igenom. En fjantig bortskämd så kallad ungdom (gabriella alltså) som lever på krediter och som ljuger för sina läsare. För det första så har dom inte köpt bilen utan den är leasad. För det andra så var mvc gratis och inte alls kostade som hon sa bara för att det var privat. Det enda som kostade var ultraljudet. För det tredje, hon är så fjantig rakt igenom och ser ut som en barbiedocka! Det finns inget naturligt i henne.

    1. Fanny skriver:

      Jo men ärligt är det något ni har med o göra? Ni kan väl skita i om deras bil är leasad och om dem har lån osv. Om hon nu ljuger så mycket i sin blogg så strunta i att läsa den? Varför lägga så mycket energi på en annan människa. Det är så onödigt. Är väl ingen som vill ha negativa och elaka kommentarer på sin blogg! Det är ganska logiskt men synd att ni inte förstår det.

  59. Rebecca skriver:

    Fruktansvärt pinsam du som har den här bloggen. Usch! Vem fan gör sådär ens? Narr av en annans barn!? Seriöst? Du verkar inte vara frisk!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG