Knivmicke & Sindydramat fortsätter…

10:32 21 Jul 2016

Nu har Micke gått in och försvarat sig på Sindys instagram eftersom någon frågat varför han är så elak mot henne.
 Nedan följer även hans text och kommentar som hörde till bilden han la upp och plockade ner från Instagtam snabbare än Dessan hinner skrika ”hashtagnäääääthaaaaaat”!! ?
 
 Borde inte de här unga tu föräldrarna sätta sig på sina händer ett tag och lösa sina problem utanför cyberrymden?
 Det kanske är en galen tanke men den här känslomässigt styrda pajkastningen är ett spel för förlorare. 2 vuxna förlorare och ett litet barn som är fast i mitten.
 
 

26 kommentarer | “Knivmicke & Sindydramat fortsätter…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Isabel skriver:

    Men är verkligen det här på riktigt? Det är ingen pr-kupp för att få flera läsare eller så? Visst de skadar varandra, men DERAS SON DÅ? Google finns och han kommer garanterat googla sina föräldrar när han är gammal nog. Någon som vet vilken stadsdel dessa människor tillhör? Låter rimligt med en anmälan till soc. Droger och barn hör inte ihop, vad barnfria människor gör rör inte mig i ryggen. Men att ta droger som någon tomte blandat och chansa på att den gjort det rätt när man har ett barn är rätt sinnessjukt. Anser även att alkhol är en drog, men en kontrollerad som man absolut kan dö av men varje flaska är inte rysk roulette iaf.

    1. !!! skriver:

      Haha ”Isabel” NEJ det är ingen PR kupp tragiskt nog.. vi som hängt med ända sen dom blev ett par är inte ett dugg förvånade. Det är såhär dom hållt på under perioderna då dom inte försökt måla upp att allt är så perfekt. Men vi som vet hur dessa två människor funkar vet att dom ALDRIG haft det bra. Skulle säga att dom är ett jäkligt bra exempel på ett par som skaffade barn enbart för dom trodde det skulle rädda deras förhållande. Jag är hur som helst helt på micke sida. Det är ingen nyhet att sindy utsatt honom för riktigt grov psykiskt misshandel under flera år och även alla hot hon dragit med så fort han kommit in på att dom borde göra slut. Inte så konstigt att han aldrig vågat göra slut då han vet vad hon är kapabel till. Att hon krossat rutan på deras tatueringsstudio är ganska milt om man jämför med andra saker hon är kapabel till. Hon hade te.x utan tvekan gjort allt för att han knappt ska kunna träffa sin son längre. Men det blir svårt nu när det kommit ut att hon frågat om hjälp med att fixa kokain.. Way to go sindy. Tycker mest bara jävligt synd om deras son

    2. Soc skriver:

      Tycket också det låter jävligt rimligt med en anmälan till soc så är det någon som vet vilken stadsdel dom tillhör?

      1. Oink skriver:

        Ring Skatteverket? Kolla Eniro och ratsit? google is your friend.

    3. ... skriver:

      Heroin är en smula rysk roulette men kola och gräs, visst att det är otroligt olämpligt att använda som småbarnsföräldrar men det är inte dödligt. Då är tom. alkohol mer dödligt. Hoppas vilketsom att ingen av dem nyttjar horse!!

      1. Isabel skriver:

        Personligen har jag svårt att placera kola och gräs i samma fack då jag anser att gräs är de mest ofarliga någonsin. Tänker också att dessa människor säkert lika gärna kan ta ful amfetamin utan att märka att de är inte är kokain(jo, jag placerar denna människa i det idiot facket). Vet att överdos och kola inte direkt hänger ihop. Men som sagt, tvivlar på att de ens kör kola. Därav min pararell till alkohol som absoult är mer ödeläggande. Däremot står jag fast vid att föräldrar faktiskt ska tänka ett varv till, dödligt eller inte så kommer deras son få reda på det här och veta hur de agerade.

      2. vvv skriver:

        fast kola är inte ofarligt, man blir ju helt personlighetsförändrad på skiten ovh det är bara en av massor med biverkningar, gräs fine men fan inte kola då är fan tjack bättre då det inte är lika beroendeframkallande. Trött på att folk tror kola är lugnt bara för att det är så vanligt, kola och heroin är de värsta drogerna som lätt går att få tag i i sverige.

    4. Blomma skriver:

      I vanliga fall gillar jag inte när folk ringer socialen på kändisar, men här är det befogat. Bara bråken är enormt skadliga för ett litet barn, för att inte tala om missbruket. Tragiskt att folk som valt att sätta barn till jorden inte kan växa upp och sätta dem i främsta rummet.

  2. ll skriver:

    Hittade precis någon artikel om dem i Metro; ”De vill knäcka myterna om vem som är en bra förälder”.
    Sorglig komik på den…

  3. Cia skriver:

    Ledsen att behöva använda uttryck som WT men här passar det ju faktiskt in

    1. Samu skriver:

      Hon kallar ju sig själv för WT Queen

      1. LA skriver:

        Japp, hon tar det säkert som en komplimang

  4. Jenny skriver:

    Tråkigaste med detta är ju ändå att ens fördomar mot dem bekräftas. Önskar ju att de bara hade överbevisat alla med att vara sunda och mogna människor

  5. HannaPanna skriver:

    Jag har noll intresse och koll på dessa personer och det enda jag kan tänka är ”stackars barn!” Deras son hamnar ju i kläm mellan dem i all den här offentliga pajkastningen om våld, narkotika, otrohet och mentala problem. Hur kommer han växa upp och vad kommer han få läsa och höra om sina föräldrar när han blir äldre? Vissa människor, oavsett ålder, borde inte få vara föräldrar!

  6. Cia skriver:

    Slår vad om att det snart kommer på Tyras blogg att hon ska köra en frågestund för det var ju så länge sedan nu så lika bra att ställa nya frågor… Suck

  7. Mamma skriver:

    Nu dyker den där kloka och visa mamman in här igen. 🙂
    VARFÖR lägger man upp privata grejor på Instagram? Man kan ju inte tjäna några pengar på det. För då hade jag förstått.
    Eller är folk bara intresserade av en liten stund i rampljuset. (Typ här)
    Eller är folk bara allmänt dumma i huvudet?
    Jag menar även många andra som skriver på olika sociala medier

  8. Blir så jävla ledsen av sånt här… Allt som läggs upp på nätet finns kvar, och det är så tragiskt när ”vuxna” människor ska bete sig såhär, ännu mer sorgset när det finns ett litet barn i mitten. Fy fan -.-

  9. Danie skriver:

    Har följt med sedan dom träffades (icke att misstolkas så som några gärna vill, med att jag har en susning om deras riktiga liv eller personer) och Sindy var öppen med sin psyiska ohälsa från början. Hon var också öppen med att hon valde bort all medicin under sin graviditet, och så är det kanske fortfarande eftersom hon ammat? Medicinerna verkade hjälpa i starten men sedan blev hon ju gravid och slutade. Om hälften av det som skrivs om hur dom två mår tillsammans så borde dom kanske gå varsin väg, men det kan ju vi tycka vad vi vill om.

  10. Sandra skriver:

    Enda stunden klagar fröken WT Sindy på att folk lägger sig i deras förhållande genom att skriva kommentarer om vad dom tycker. Nästa stund lägger dom ut ”privata” gräl och hänger ut varandra som två patetiska fjortisar. Usch. Stackars lilla barn som kommer i kläm.

  11. HHanna skriver:

    Tack och lov för sociala medier säger jag! Tänk vad många barn som växer upp i trasiga familjer med droger och problem som aldrig kommer till ytan.
    Eftersom de här två väljer att bråka hejvilt offentligt så har ju socialtjänsten en chans att hjälpa främst sonen men kanske även föräldrarna.

  12. Lol. Knarkfjäsk bara. Är la inget att gå i taket över.

  13. josse skriver:

    Det verkar sorgligt nog som att han tycker att flörtgubbarna är värre än drogerna

  14. emma skriver:

    Kan någon anmäla dessa till soc? Dom är ju för fan inte kapabla till att vara föräldrar. Sindy är ju inte stabil för 5 öre. Knarkar och hotar med att skära av halsen? Slår sin egna kille (ex). Hon kan ju göra vad som helst mot sin lilla son? Jag fattar inte hur man anmäler till soc,har läst runt men hittar inte? Om någon kan det,så snälla anmäl! Känner verkligen på mig att sonen behöver hjälp och föräldrarna.

    1. A skriver:

      Asså hur googlar du? Bara sök på ”orosanmälan socialtjänsten”…?
      Nåväl, Sindy är i alla fall skriven i Enskede (hittar ingen Michael Sjöberg, Stockholm i rätt ålder på ratsit, har han bytt efternamn?) och det är således socialtjänsten under Enskede-Årsta-Vantör stadsdelsförvaltning man ska vända sig till.
      Det finns inga formella krav på hur en anmälan ska se ut. Vem som helst kan maila eav@​stockholm.se eller ringa växeln på 08-508 14 000, så hjälper de dig vidare.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG