Request by Sindy..

18:08 25 Jul 2016

Jag kan väl bara inleda med att jag aldrig fått en ”snäll” begäran att ta ner någonting.
Det första mailet innehöll hot, det andra sms’et innehöll en uppmaning och det här… Tja, vad innehåller det här egentligen?
Sindy ville i alla fall att jag skulle lägga upp det i sin helhet för att inte vrida och vända saker till min fördel men jag känner knappast att jag behöver göra det med tanke på att hon gör allt jobb åt mig.

Anledningen till att jag inte la ut hela mailet var av omtänksamhet – faktiskt – om henne men hey..det ska jag genast sluta med. Det följer här nedan.

Ps. Jag kan skillnaden mellan officiell och offentlig nu. 😉

assindy3
asistasindy  sindy1

Tillägg..
ssssssindy

mail

Vad hade ni gjort?

144 kommentarer | “Request by Sindy..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara skriver:

    Hahaa nu är hennes ”visa pattarna” video borttagen från instagram ?

  2. Sara skriver:

    Kan du inte publicera mailet förresten?

  3. Nettan skriver:

    Hey vad lever Keela av? Bloggar inget och inget på
    YT på länge? Har hon fortfarande skuld till sjukhuset i LA för de hon var inlagd för?

    Btw, vackra Nati har förlovat sig! ?

  4. Ettan skriver:

    Fortsätt skriv om patrasket när de gör något värt ATG läsa om

  5. Evelina skriver:

    Ta inte bort någonting. Fortsätt som du gör!

    Tragisk människa.. Att hon inte skäms och förstår hur hon gör bort sig ?

  6. Cicci skriver:

    Skit ska ha skit, nu kanske hon lär sig en läxa

    1. jas skriver:

      Gud så elakt, skärpning.

  7. KisseKatt skriver:

    Men varför i hela friden sitter de då och bråkar öppet på nätet om de inte vill att massa människor ska få reda på det?
    Trög trögare trögt.

    Varför fastnar vissa människor mognadsmässigt i 15-års åldern?

    1. A skriver:

      I hennes fall är det bruk av droger. Det är allmänt känt att utvecklingen stannar i en viss ålder när man börjar bruka droger.

      1. Shiraz skriver:

        Vilket är ren smörja och osanning. För hennes del beror det på avsaknad på uppfostran och skolgång. Känner många som använder droger (där givetvis alkohol är inräknat) med mycket god kognitiv förmåga och utvecklad mognad. Ditt påstående stämmer inte. Sindy är ett klassiskt exempel av miljö och arv.

      2. Christina skriver:

        Shiraz: Det är absolut inte smörja eller osanning utan stämmer i allra högsta grad. Har en missbrukande bror och vet vad jag pratar om då jag är påläst i ämnet.
        Det märks dessutom tydligt på honom att han är kvar i det stadiet då han började missbruka droger. Han tänker och beter sig som en tonåring, och det blir ännu tydligare de perioder då han lyckats hålla sig ren.

  8. Mary skriver:

    Du gör helt rätt Camilla!
    Sindy får skylla sig själv för hon har själv satt sig i den här situationen.
    Hade hon varit en bra mamma och spelat sina kort rätt hade hon inte varit i den här sitsen nu. Men det är ju tydligen viktigt att fläka ut sitt liv på nätet no matter what och då blir det såhär. Det är smällar man får ta om man vill vara C-kändis. ?
    Synd bara att det stackars barnet också dras med i detta. Hoppas innerligt att socialen tar honom ifrån dem så han kan få en ordentlig uppväxt med vuxna som beter sig som vuxna och som sätter honom först.

  9. Tine skriver:

    Jag hade tagit bort inläggen, även om du har rätt. Men ibland måste man be the bigger person, speciellt med en person som henne som verkar inte 100% stabil.

    1. Th real Hmm skriver:

      Tänker lite i samma banor. Allt är visat. Är det någon från soc som vill se så kan du spara men dölja inlägget.

      Ser ingen mer mening att just nu älta deras liv. Om de börjar igen så kan man ju lägga ut igen.

      Dessa människor mår dåligt. När man mår dåligt så utrycker man sig dåligt som Sindy gjort till dig tex men vi behöver inte hälla vatten på kvarn för det.

      /Hmm

    2. V. skriver:

      Jag känner likadant, och detta främst för att det finns ett barn inblandat.

    3. A skriver:

      Jag håller med. Inläggen om Sindy är varken särskilt underhållande eller granskande tycker jag, däremot vet vi att hon mår dåligt. Kanske är det också därför hon uttrycker sig så illa. Jag älskar din blogg i övrigt, men tycker att just det här kring Sindy inte är vår business!

      Det är skillnad på att HA rätt och att GÖRA rätt. Så tänker jag.

  10. Camilla skriver:

    Varför slutar hon inte bara att blogga?
    Båda hon och Tyra och många andra måste ju försåt att det finns ett liv utanför bloggvärldens sfär.

    Är jag utanför i denna gemenskap eller har ni kastat ägg på varandra utan mig??
    Eggar upp stämningen lite va 😉

  11. Cajsa skriver:

    ”Dåligare” ?

    Kanske bara är jag, men vill man med alla medel skydda sin familj borde det inte vara effektivt att öht sluta dela med sig av sitt liv på nätet så alla kan ta del av det? Finns en väldigt enkel lösning på problemet och det vet alla bloggare, ändå ska alla lipa.

    1. Sanna skriver:

      Tack och lov att det inte bara var jag som reagerade på det! Fick ändra själv till ”sämre” inne i huvudet, för att kunna gå vidare i texten, haha.

      1. Cajsa skriver:

        Haha samma här! Fast jag tänkte inte utan sa rakt ut ”amen sämre” av ren frustration?

  12. A skriver:

    Den dagen både Sindy och Michael slutar att skriva om sina problem offentligt kommer de också slippa andras åsikter, så fortsätt skriva så länge du finner något vettigt. Det är som sagt inte svårare än att bara lägga av att publicera sitt liv inför tusentals andra.

  13. Johanna skriver:

    Äsch CamCam, du är för cool och för erfaren för att rodda mer med Sindys nuvarande issues.

    Sindy är ung och inte lika erfaren som du, det vet du. 🙂

    Du har nu givit henne råd och viss ”uppsträckning”.
    Jag tycker att du ska ta bort inläggen om Sindy, för du är cool tjej som ibland vet bäst och gör det rätta. 😉

    En dag kanske din bonusdotter drattar dit i livet, och då finns det en mer erfaren klok kvinna som inte straffar din bonusdotter utan visar viss barmhärtighet.

    😉 You go CamCam

  14. HannaPanna skriver:

    Jag kunde inte bry mig mindre om de här trasiga människorna. Det jag reagerade på var dock att hon så öppet skriver att hon hjälpt en kompis skaffa knark. I min värld, med min moral, ringer man polisen om någon säljer eller köper knark. Man tar det inte som något ”normalt” som man hjälper en kompis med som om man bara köpte med sig en extra liter mjölk på Ica. Det hon och hennes kompisar håller på med är brottsligt och de bidrar direkt till Så. Jävla. Mycket. Lidande. Narkotikaindustrin är sjuk och orsakar död och lidande över hela världen. Det hon håller på med gör henne och hennes ”kompis” till vidrig, vidriga människor.

  15. Marre skriver:

    Tycker inte längre det är underhållning när man gör så som du gör nu. Jag undrar också över din medkänsla. Visst, de får skylla sig själva som skriver allt på nätet och inte förstår konsekvenserna… Men det är verkliga människor det handlar om, med verkliga känslor.

    1. Thess skriver:

      Jag kan tycka att om man nu tagit så illa vid sig och mått så dåligt över skriverierna och hela deras situation, så stänger man ner sitt offentliga liv tills man är redo att stå emot lite granskning/ motgångar igen. Tycker det är lite fjantigt att gnälla till Camilla att hon mår dåligt över att Camilla lägger upp deras instagram-bilder hon och Michael själva lagt upp och visat för alla, och i andra stunden lägga upp en video när man dansar endast iklädd ett par trosor, och lägga upp bilder med texter där hon skriver att hon är starkare än någonsin och att hat är hennes föda.

      Jag kan tycka att om man nu mår dåligt, lägg i så fall upp en bild med tillhörande text: ”Jag mår dåligt över allt som hänt, jag tar illa vid mig elaka kommentarer. Kommer ha en paus tills det privata rett ut sig.” Och sen hålla det. Man kan inte ena stunden gnälla att man inte vill synas för att man mår dåligt över det för att i andra stunden säga att haters kan fortsätta för det gör henne starkare. Hur ska du ha det?

      Så det är väl inte underhållning i sig, utan mer att Camilla ska stå på sig och att Sindy får ta sitt eget ansvar och inte skylla på Camilla. Hade Sindy tänkt på sina och Michaels känslor så hade dom gjort så i alla fall, enligt mig.

      1. Marre skriver:

        Men alla uttrycker sig inte så! Sindy har uppenbart problem psykiskt och mår dåligt. Alla vill inte vika sig inför allmänheten, en del hanterar dessa känslor på annat sätt – och det kan innebära att det uttrycks på ett än mer destruktivt sätt. Det är alltid lätt att tänka att man borde hantera situationer på ett visst sätt, men det finns de som saknar impulskontroll och handlar reflexmässigt i försvar. Jag tycker att det är lätt att se att Sindy mår riktigt dåligt över situationen men in i det sista inte vill verka ledsen och desperat. Det ger mig riktig magont att Camilla(?) inte kan ta det på allvar. Vi vet att Sindy och Michael går igenom en riktigt tuff period, men den förvärras genom all denna ”granskning”, är jag den enda som ser det??

        Och jag tar absolut inte någon av dem i försvar, det är riktigt dumt att publicera livet på nätet. Men vissa saker måste man ta hänsyn till…

  16. Moa skriver:

    Kom igen! Helt ärligt, när jag går in på din blogg (bloggbevakning) så tycker jag att du mer vidarebefodrar vad andra bloggar skriver/bloggar om och lägger till en personlig kommentar, din personliga åsikt eller din egna tanke om just dom inläggen.

    Sen att bloggare inte kan ta kritik, andra åsikter än deras egna eller synpunkter m.m. asså tråkigt, väx upp. Världen är inte enformig.

    Du (som är bloggare) är offentlig. DU väljer vad du lägger ut på din blogg, vad du skriver, vad du försöker förmedla till folk ute i internetvärlden. Absolut är det lätt att misstolkas, men det är fortfarande Du som lagt ut det på INTERNET (du vet world wide web!? Stora puffen ca 7miljader människor har tillgång till!?, så fort du lägger ut nåt internet, så är det no take baks!!)

    Så alltså! Var arg på dig själv. Du har valt att vara offentlig, du delar med dig av ditt liv på INTERNET få du får ju räkna med att folk kommer skriva om dig.
    Det är Du som väljer vad andra kan skriva om dig.

    // till alla grumpy bloggers där ute!

    (Absolut sen finns det fucktards som vill förstöra för er men ni får lära er att se skillnad)

  17. Hella skriver:

    Alltså hon har ju en stor poäng . Oavsett vad man tycker om henne eller x eller y eller z . (Jag vet öht inte vem hon är) .
    Din blogg späder självklart på ”drev” åsikter och inställningar osv ! Det går liksom inte att komma ifrån . Det är Svensk Damtidning x 1 mille år 2016 liksom och det vet du nog om
    Själv , intelligent kvinna som du är ?

    Utöver det så råder självklart inget olagligt eller polisanmälningsrelevant osv . Och du har helt rätt i att man bör tänka till x antal gånger innan man beslutar sig för att skapa en hel värld via bloggning om man är det minsta mån om sitt privatliv samtidigt som man som bloggare inte riktigt verkar kunna begränsa vad man väljer att dela med sig av .

    Utöver det så ”granskande journalistik ” vet jag inte riktigt om din blogg kan klassas som ? Tror inte direkt din blogg uppfyller någon ”granskande” nyttig samhällsnytta så att säga 😉 Men som sagt – Svensk Damtidning a la internet x 1 mille 2016″ – javisst 😉

    Läser fö gärna din blogg som du vet och kommenterar emellanåt . Ibland med ris och ibland med ros 😉

    1. Hella skriver:

      Trevligt förresten att du verkade ta till dig lite av kritiken du fick från otroligt många ang ditt extrema fokus på bara Tyra . (Och ngn extrem Jockibooi vecka du hade i övrigt) .
      Nu är det betydligt bättre spridning på ”granskandet” .

      1. Ida skriver:

        Fast det blir ju automatiskt så att man skriver om vissa personer mer när de är i blåsväder och mindre när de inte är 🙂

  18. Sofi skriver:

    Som så många säger, det enda du gör är att sammanfatta eller vidarebefordra det de själva valt att publicera.. Ser inget fel i det öht.
    Sen har jag aldrig tolkat NÅGOT du skrivit om någon som mobbing eller kränkning, har man minsta sinne för ironi/humor fattar man ju hur tonen är? Herregud vad känsliga folk blir när deras egna ord granskas minsta lilla.
    Keep it up, älskar denna bloggen!

  19. anneli skriver:

    Jag skulle ta mig en allvarlig funderare på varför jag tar mig rätten att hänga ut personer på nätet som du gör. Vad är syftet?

    1. A skriver:

      På vilket sätt hänger hon ut någon? Förklara gärna

    2. Elle skriver:

      Hänga ut?
      Camcam repeterar endast vad bloggare själv skrivit… och ibland har egna åsikter om det.
      Hänga ut, är något helt annat.

    3. Annelie skriver:

      Men vanta nu….”hanga ut personer pa natet” Det gor dom sa bra sjalva!!!! Det CamCam gor ar precis vad skvallertidningar skriver om.. Skillnaden ar att CamCam gor det 100 ggr battre!!

    4. HannaPanna skriver:

      Det roliga är att med jämna mellanrum kommer det någon här och hävdar att CamCam ”hänger ut” folk men varje gång de ombeds komma med exempel på ”uthängningen” är det tyst som i graven och man får aldrig svar.

      1. Millan skriver:

        Förmodligen börjar personen i fråga tänka efter lite… ?

  20. J skriver:

    Jag känner mig faktiskt ganska kluven till det här. Jag förstår att du menar att du ”granskar” henne och Micke för att de är offentliga människor, men för mig känns det som en pressetisk balansgång. Visst, de är offentliga. Men frågan är om det ligger i allmänhetens intresse att du skriver om dem och återpublicerar innehåll de publicerat och sedan tagit bort? Du har självklart all rätt i världen att göra det, men rent etiskt känns det ändå lite sådär för min del. Det som de skrivit på sociala medier har ju ingen direkt påverkan på andra människor än dem själva och deras familjesituation. Det är ingen makthavare i finrummen som agerat på ett sätt som faktiskt påverkat oss samhällsmedborgare så till den milda grad att denne ska granskas och exponeras i en längre period. Förstår du min tanke? Som sagt, du gör som du vill. Jag är bara nyfiken på din tankegång, för du har säkert funderat på saken! 🙂

    1. Hella skriver:

      Precis och du är inne på precis det jag kommenterat . SJÄLVKLART fyller inte ngt ”granskande” på denna blogg någon som helst samhällsnytta och SJÄLVKLART är det rent ut och punkt slut endast en skvallerblogg och inget annat .

      Jag håller med dig ang resten och precis som jag även kommenterat så SJÄLVKLART återigen bidrar denna blogg till ökat drev på de bloggare som exponeras ! Något annat vore rent inbecillt att hävda när det är internet det handlar om .

  21. E skriver:

    Ja visst är det hemskt MEN hade dem inte velat ha folks åsikter osv så skriver man INTE ut på internet. Informationen som är ute på internet vet vi om för att DEM SJÄLVA lagt ut det.
    Tycker inte att du behöver ta bort någonting för man vet att läggs det ut på internet så är det där för alltid, finns inget ångra.

    1. Hella skriver:

      Må så vara men aldrig i hela livet kan det klassas som
      Något annat än ren uthängning och drev när bloggarens sms till bloggaren publiceras och i kombo med bloggarens egna vinkel att nu minsann ska den bloggare som skickat sms/ringt osv få hela den biten publicerad och vidare användas som ved på brasan .
      Jag tycker det går för långt och är beklämmande . Särskilt i kombo med påstående att man ägnar sig åt ”granskning” . Jösses och skämskudde …. Av många olika anledningar .

      1. Bloggbevakning skriver:

        Sindy bad mig publicera allting i sin helhet.. =)

  22. blomma skriver:

    skulle nog välja att inte ha något att göra med den typen av människor.

  23. T skriver:

    Hon blir ledsen, arg och sårad. Ta bort inläggen. Spelar ingen roll att hon är en offentlig person. De har känslor de med.

    1. Thess skriver:

      Jag kan tycka att om man nu tagit så illa vid sig och mått så dåligt över skriverierna och hela deras situation, så stänger man ner sitt offentliga liv tills man är redo att stå emot lite granskning/ motgångar igen. Tycker det är lite fjantigt att gnälla till Camilla att hon mår dåligt över att Camilla lägger upp deras instagram-bilder hon och Michael själva lagt upp och visat för alla, och i andra stunden lägga upp en video när man dansar endast iklädd ett par trosor, och lägga upp bilder med texter där hon skriver att hon är starkare än någonsin och att hat är hennes föda.

      Jag kan tycka att om man nu mår dåligt, lägg i så fall upp en bild med tillhörande text: ”Jag mår dåligt över allt som hänt, jag tar illa vid mig elaka kommentarer. Kommer ha en paus tills det privata rett ut sig.” Och sen hålla det. Man kan inte ena stunden gnälla att man inte vill synas för att man mår dåligt över det för att i andra stunden säga att haters kan fortsätta för det gör henne starkare. Hur ska du ha det?

      Så det är väl inte underhållning i sig, utan mer att Camilla ska stå på sig och att Sindy får ta sitt eget ansvar och inte skylla på Camilla. Hade Sindy tänkt på sina och Michaels känslor så hade dom gjort så i alla fall, enligt mig.

  24. Malin skriver:

    Det sjuka är ju att hon erkänner att hon fixat kola till en polare och inte ens reflekterat över att det är olagligt eftersom hon skriver det öppet till dig? Alltså wtf!

    1. HannaPanna skriver:

      Exakt min tanke! Skiter i vad de tjafsar om men det där med narkotikan reagerade jag på.

  25. Ettan skriver:

    Den dagen denna bloggen blir lika lättpåverkad av vad bloggare önskar som den andra skvallerbloggen verkar närma sig. Varför inte sluta skriva om Tyra med? Dessie? Skriv bara hyllningsinlägg och sprid styrkekramar så tar det bara två månader innan du inte har några läsare längre. Kolla på Sandras, ekar helt tomt enbart för att hon började rätta sig efter vad bloggarna önskade

    1. HannaPanna skriver:

      CamCam har inte sagt ett ljud om att hon ska sluta skriva om dessa två. Hon frågar bara efter läsarnas åsikter.

  26. Emma skriver:

    Sindy tillhör den märkliga skara människor som inte anser sig ha något som helst eget ansvar i det som händer henne. Hon är inte ensam, det blir allt vanligare. Kan det vara något amerikanskt som sprider sig hit (ni vet stämma McDonald’s för att man bränt tungan på varmt kaffe)? Allt är någon annans fel: att alla inte håller med en – världen full av haters, att folk kritiserar en mamma som förmedlar drogkontakter – bloggar som försöker trycka ner en, ”oönskad” uppmärksamhet efter att man bokstavligen hängt ut hela sitt liv på internet – sabotörer gömmer sig i buskarna!

    Hon borde förstå att enda sättet för detta att lugna ner sig är att ta en paus från internet (längre än 24 timmar). Jag ser dessa inlägg som en ”läxa”. Tar man bort dem så tror jag det hela upprepar sig snart nog.

    Alltid intressent vilket dåligt minne bloggare har. Hon skriver i mailet att hon slutade med droger 6 månader innan hon blev gravid, i sin blogg skriver hon dock att hon fortsatt röker marijuana strax innan blir gravid/är gravid…

    1. jacq skriver:

      googla borderline

    2. Margit skriver:

      Angående kvinnan som stämde McDonald’s: hon fick tredje gradens brännskador och hade helt rätt i sin sak att kaffet var för varmt. Hon låg på sjukhus i åtta dagar samt var tvungen att genomgå operationer för att ersätta huden. Därför fick hon rätt, men McDonald’s har varit duktiga på att få det att framstå som att stämningen var löjlig och ett drag från en stämningsglad kvinna. Allt för att få det att verka som att det är synd om dessa gigantiska företag som ständigt riskerar stämningar av ”missnöjda” kunder/gäster.

      Det finns bilder att googla på, om man kan hantera det, en wikipediasida, samt en dokumentär som heter Hot coffee för den som är intresserad.

      1. Plumbob skriver:

        Precis! Hon ville inte stämma dem men var tvungen att göra det för att hennes försäkringsbolag skulle acceptera det. Alltså, hennes underliv smälte samman med hennes lår..så jävla hett var kaffet.

  27. Keso skriver:

    Jag hade tagit bort inläggen dels för att tycker synd om dom, dels för att hon inte verkar helt mentalt stabil och för att jag inte skulle vilja ha någonting att göra med denna tågkrasch. Känns som att hon blir bara mer desperat och jag undrar hur hon klarar det psykiskt och jag även hur det påverkar hennes son. Visst allt har dom själva lagt ut, men ibland kan man behöva en schysst handling och en ny chans, det tycker i alla fall jag att alla är värda.

  28. My skriver:

    Fifan. Vilken jävla freakshow de bjuder på

  29. C skriver:

    Hm alltså jag tycker inte att du ska ta bort inläggen. Tycker däremot synd om Sindy och framförallt hennes son. Men sanningen är att det är bra att detta kommer fram, för barnets skull. Han ska inte behöva leva i den miljön. Förhoppningsvis skärper de sig, eller så blir soc inblandade och de får stöd. Sindy måste inse att det inte är du som är boven i detta, utan det är enbart sig själv och Micke hon kan skylla på. Men antar att det är lättare för henne att ta ut ilskan på dig.

  30. Sacha skriver:

    Känns som det är lite för sent att ta bort något nu? De flesta har redan läst som läser här inne? Eller?

    1. Th real Hmm skriver:

      Ja så är det och då finns det ingen anledning att inte ta bort det om det nu får Sindy att må bättre. Om det stämmer att hon är mentalt instabil och legat inne på psykl, jag vet inget om henne, så kan det vara för allas bästa att ta bort det så att hon inte flippar. Vem vinner något på det?

      Ang hennes barn och myndigheter som någon annan skriver om, så ar jag rätt säker på att de har stenkoll på den här familjen och vi behöver inte hjälpa till.

  31. Malin skriver:

    ser inget större otrevligt i hennes text. Korkat, ja. Olagligt, ja. Men hon är en mamma, och ung, och dum. Men hon ångrar sig så låt henne slippa. Varför få henne att må sämre? De går ut över hennes barn. Hon borde, för hans skull dra sig tillaka men detta hjälper inte.

  32. Sofia skriver:

    Jag kan nog tycka att det räcker nu, plocka bort det gamla men fortsätter hon lägga upp korkade saker tycker jag gott du kan rapportera detta…!

  33. Bella skriver:

    Men gud vaaaarför ska alla bloggare predika om hur du mobbar yadayadayada… Svimmar och avlider

  34. c skriver:

    Hon skriver nu att det här gör henne ledsen osv och att dom inte ska skriva skit om varandra mer, men dom lär ju bara fortsätta :/

  35. Kattfan skriver:

    Meh! Du kan ju inte plocka bort inlägg! Du är väl inte ”svenskabloggare” (eller vad den heter). Som andra har skrivit så återger du sånt som bloggare redan själva delat med sig av, kryddat med lite egna tankar och frågeställningar. Vill man inte ha sitt liv och sina konflikter på nätet så lägger man inte ut det från första början. Som man bäddar får man ligga! Deal with it.

  36. Bella skriver:

    Tror inte direkt Micke skriver på instagram till sin kompis att han tar med godis till Lion Bar, och menar att han har köpt en Marabou mjölkchoklad han ska bjuda polarna på ..

  37. anne skriver:

    Börjar du ta bort inlägg för att Sindy ”ber” om det kommer snart fler att tjata om att du ska radera det du skriver om de oxå.
    Det är väl dom som ska tänka till lite innan de skriver ut dyngan på sociala medier.

  38. Yamen skriver:

    Men hallå!
    hänt extra och svensk damtidning ja alla tryckta skvallerblaskor etc. släng er i väggen det är 2016 – och tänk vad många träd som får stå kvar istället för att bli tidningspapper 🙂

    1. Hella skriver:

      Skillnaden om det möjligtvis inte gått fram är rätt vesäntlig och då handlar det inte om miljö inkl pappersförbrukning .

  39. Mikaela skriver:

    Eftersom det är ett barn med i bilden hade jag raderat för hans skull. Han ska inte straffas (mer…) för att han är född hos korkade människor 🙁
    Med straffas menar jag att det inte bör komma upp mer sökträffar o diskussioner än nödvändigt när han är gammal nog att förstå…

    1. Mikaela skriver:

      Jag vill dock tillägga att jag inte tycker att du pysslar med mobbing och hänger ut folk. Älskar din blogg för det mesta!

      1. Hella skriver:

        Såklart Camcam i sak inte pysslar med mobbing – hennes läsare står däremot för en hel del samtidigt som bloggen skickligt nog klarar sig utifrån att ägaren vet hur man balanserar precis på gränsen oftast .

        När tillräckligt många bloggare anmäler och har underlag och material däremot , tror jag att anmälan definitivt kommer granskas .
        Svensk damtidning och Hänt i Veckan osv har fällts rätt många gånger och detta är rätt mer avancerat . Tror som sagt mest det handlar om hur många drabbade som gör ett case av det isåfall .

    2. C skriver:

      Mikaela, barnet straffas inte… Han får hjälp. Det är föräldrarna som känner sig ”straffade”. Socialen jobbar alltid efter barnets bästa så du behöver inte oroa dig 🙂

      1. Mikaela skriver:

        Menar när han är äldre o kan läsa om allt detta. Ajaj

      2. M skriver:

        Till C

        Fast många som kommenterar härinne verkar se sig själva som soc, poliser och domare samtidigt.

  40. Hella skriver:

    Haha Camcam så ”Sindy bad dig publicera allt ”
    Ja jisses …
    Både till henne och dig själv ….

    1. HannaPanna skriver:

      Vet inte riktigt vad du menar med ditt inlägg men det står ordagrant i Sindys sms: ”Lägg gärna ut HELA detta sms”. Det tolkar i alla fall jag som att sindy vill att CamCam publicerar sms:et….

    2. C skriver:

      Vad menar du? Känns som att du är ganska ensam om att misstolka så grovt.

      1. Hella skriver:

        Är svaret till mig ? Om det är det så undrar jag på vilket sätt antalet tolkningar som är samma väger vikt ? Är det en måttstock i fråga om relevans och trovärdighet att folk på internet i en skvallerblogg håller med varandra i x antal eller hur menar du ?

      2. C skriver:

        Hella, förstår inte alls vad du svamlar om.

    3. HannaPanna skriver:

      Jag undra om du menade att CamCam lagt ut sms:et mot Sindys önskan? För i sms :et säger Sindy att CamCam får lägga ut det.

      1. Hella skriver:

        C nej jag förstår inte heller dig och hur du tolkar något svammel .

    4. vvv skriver:

      vad menar du? fattar inte

  41. Emelie skriver:

    Jag tycker inte att du ska ta bort. Du har inte gjort någonting fel. Vi alla vet att det som läggs ut på internet stannar kvar där, även raderade grejer. Den som ger sig in i leken får leken tåla. Så nej, låt det vara kvar.

  42. Sofia skriver:

    ”Snälla ha ett hjärta och tänk på oss…”, ”Jag ber dig snällt…”, ”Jag mår 10000 gånger sämre än jag redan gör…”
    Alltså jag tycker nog du ska ta bort det ändå. Hon mår uppenbarligen dåligt, och det går till slut ut över hennes son. Vill du verkligen bidra till det? Visst har hon skrivit saker till dig som inte är ok, men det känns som om hon skriver det i ren desperation. Självklart har hon sig själv att skylla för allt det här men hon har nog lärt sig sin läxa nu. Det känns som om du låter det ligga kvar bara för att du tog illa upp av det hon skrev och för att bevisa att du har rätt. Jag tycker du kan vara den större människan i detta fall och visa lite barmhärtighet, för barnets skull. Jag tycker inte synd om Sindy för fem öre, men jag tänker på att det finns ett barn inblandat. Om nu verkligen Sindy mår så dåligt över alla kommentarer så tycker jag inte det är värt att ha kvar det bara för att man har rätt. För tro mig, det här lilla barnet känner av stämningen hemma och hur föräldrarna mår. Om de nu får mer sinnesro av att veta att det är borta så påverkas pojken också positivt av det. Tänk på det (vill bara tillägga att jag tycker du skulle ha låtit det stå kvar om de INTE hade haft en son).

    Sen tycker jag att du kan fortsätta granska dem och lägga ut om det händer något liknande igen, för som sagt så borde de ha lärt sig läxan nu och har de inte det…ja då vet jag inte vad som kan hjälpa dem…

  43. S skriver:

    Nej jag förstår verkligen inte meningen med detta.
    Visst att det är ”spännande” eller lite roligt att läsa om men hennes vädjan känns minst sagt uppgiven och genuin även om den snabbt skiftar till hot. Det är i detta fall oväsentligt. Det är inte superstjärnor såsom Brangelinas eller Beckhams. Det är en trasig människa med flera uttalade och outtalade problem. Och även om vi bortser vad dem själva kanske gör mot sin son så behöver dom knappast hjälp med att exponera honom ytterligare. Det handlar om ett barn som INTE bett om detta och oavsett vad dem gör mot honom så behöver inte du göra det värre. Det finns något som kallas för ”The bigger person” och jag tror att det kan vara dags att kliva fram som denne nu. Jag kan förstå att hon upplever det som mobbing och att hon kanske är omogen men är det verkligen ditt ansvar att uppfostra henne? Du behöver inte göra någonting för hennes skull men för hennes sons skull tycker jag verkligen att du kan ta bort det som skrivits då dom själva tagit bort en hel del.

    Jag kan tillägga att jag har jobbat med både missbrukare, nyktra missbrukare och gravt psykiskt sjuka människor och även om dom i viss mån grävt sin egen grav så kan en sån här sak vara något som puttar ner dom ingen istället för att stå och vingla på kanten.

    1. Sofia skriver:

      Exakt vad jag skrev och menade med! ?

    2. Jen skriver:

      Håller med, för deras lilla sons skull, han har redan oturen att ha en mamma som är så instabil så jag tycker inte att det är schysst att lägga ved på elden. Han märker garanterat av det och han är redan en del av en trasig familj. Nu tänker jag på kommentarerna till inläggen snarare än vad camcam har skrivit.

    3. Th real Hmm skriver:

      ” och även om dom i viss mån grävt sin egen grav så kan en sån här sak vara något som puttar ner dom ingen istället för att stå och vingla på kanten.”

      Det var så jag tänker också.

      /Hmm

  44. ebba skriver:

    hon verkar långt mer sympatiskt än du gör. vad är det du granskar? snälla, formulera det, inte något ”jag ska skydda min bonusdotter” bullshit. hur? genom att uppmuntra andra att diskutera henne på internet? du är kul, du skriver bra men dina ord lämnar en besk eftersmak i munnen.

    du hakar upp dig på detaljer hos bloggare, som du sen zoomar in på och driver med i inlägg efter inlägg. du söker upp personlig information, som adresser och betyg. berätta, vad är intresset för det? vad för journalistisk agenda driver du där?

    jag hade skämts om du var min bonusmamma, vän eller kollega. du har uppenbarligen problem med empati. sånt händer, oroa dig inte, ingen kommer hänga ut dig för det. men du kanske borde ta dig några funderare själv. du skriver att ingen gillar dig vid första intrycket, att du har få vänner. så som du presenterar dig här är det inte svårt att gissa varför.

    1. Mikaela skriver:

      Du har glömt stor bokstav i början av varend ny mening! Så svårt o läsa det du skriver. Tips!

      1. Hella skriver:

        På riktigt ? Då är du nog minst analfabet. Vilket du självklart inte är vilket alla fattar,
        Skämt åsido så intressant kommentar till en verkligt vettig kommentar innehållsmässigt .

    2. Th real Hmm skriver:

      ebba:
      1 Jag tycker inte som du ang CamCam
      2 Även om jag gjort det, tycker du att du har ett vinande sätt och en retorik som övertygar om din poäng?

      1. ebba skriver:

        Jag tycker inte om människor som får en kick av att sparka på de som redan ligger. Om man funderar lite längre: vad är sensmoralen i att agera som ”Cam Cam” (…) gör? Att ingen förtjänar en andra chans? När du träffar människor på riktigt, brukar du stå och berätta allt pinsamt eller förhastad de någonsin gjort för att alla i rummet ska få en chans att bilda en ordentligt uppfattning? Brukar du beställa uppgifter från ratsit som du sedan läser upp för alla i rummet? Skulle du vilja ha en liknande behandling tillbaka? Skulle du vilja att någon spekulerade om mörka ångestfyllda episoder från ditt liv? Hey, jag är bara människa, det finns flera skäl till att jag gillar att läsa bloggar, en av dem är definitivt såpafaktorn: det är ett real life Sunset Beach (eller Rederiet eller whatever floats your boat) och det är lätt att glömma att läsarens rätt till underhållning inte kommer först. Jag läser inte skvallertidningar pga hur de påverkar människorna som avbildas i dem. Och jag får samma känsla av den här bloggen.

        Och journalistvinkeln, visst. Vill gärna se den rättfärdigad. Hur glad skulle Camilla bli om någon lade upp ett långt granskande inlägg om att hon 1. kontaktat en främling via internet och 2. erbjudit henne narkotika (citodon, narkotikaklassat). Lagligt så är det ungefär samma sak som Sindy har gjort. Om någon skulle gräv och spekulera kring mörka perioder i Camillas liv på samma sätt hon gör i t.ex. Tyras tror jag hon skulle bli extremt sårad. Här vill jag inte ens nämna ett exempel för jag tycker det är att gå över gränsen.
        Där landar jag i min poäng. Man kan hävda att man har rätt in i absurdum. Ofta har man åtminstone inte fel. Men om människor blir sårade på vägen, är det verkligen värt det?

      2. Th real Hmm skriver:

        ebba: Jag tycker inte heller om någon som får en kcik av att sparka på någon som ligger ned. Helt enig. Men är det inte bättre då att du frågar CamCam om det är så det ligger till? För det tror inte jag det är.

        Jag håller inte med henne i denna fråga att saken ska genomlysas längre. Det räcker nu.

        Den här kommentaren som du skrev nu gila jag mycket bättre och nu kunde ifa jag ta till mig av vad du ville få fram. Tumme! 🙂

      3. Th real Hmm skriver:

        *Den här kommentaren som du skrev nu gillar jag mycket bättre och nu kunde iaf jag ta till mig av vad du ville få fram….

      4. Bella skriver:

        Ebba det du försöker ”avslöja” om Camilla nu har hon redan skrivit om …. :p

    3. Emilie skriver:

      Hella: Det handlar inte om att vara analfabet. Förstår inte riktigt varför du är så otrevlig i ditt sätt att skriva.
      Jag är van vid att läsa mycket texter och det det stör mig när man inte följer vanliga skrivregler. Texten var säkert jättebra men i sin nuvarande form så läste jag bara till ca hälften innan jag slutade. Så jag är enig i att om man vill få andra till att läsa sin text så skriv ordentligt… Och var trevlig och saklig (det var ett tips till dig).

  45. Frida skriver:

    Båda två agerar ju som barn.
    Jag förstår inte behovet av att lägga upp ALLT.
    Bekräftelse? :O

  46. Anna skriver:

    Jag önskar att det där smset såg ut på ett annorlunda sätt. Jag önskar att Sindy hade kunnat sluta skylla ifrån sig och faktiskt gjort en damage control:

    1) Bett om ursäkt för sin otroligt klumpiga hantering av hot mot Camilla
    2) Att inte försöka vinna sympati genom att klanka ner på någon annan persons förmåga till empati, det här är en form av härskarteknik
    3) Börja ta lite jävla ANSVAR! Hon har ett barn. En son som hon borde rikta uppmärksamheten mot. Dvs = stäng ner sociala medier.
    4) Ta tillbaka det hon skrivit. Hon borde inse att hon själv har försatt sig i den här situationen
    5) Reda ut sitt liv. Det är inte okej att köpa droger åt kompisar. Eller hänga ut sitt ex på instagram. Eller flasha tuttarna och säga att vi är såna ”haters”.

    Hon hade kunnat göra det här så smidigt. Men det gjorde hon inte.. och det får konsekvenser

    1. Hella skriver:

      Så den rättfärdigande ”konsekvensen” är Camillas skvallerblogg ? Nä tack .

      1. Anna skriver:

        Nä hella, konsekvensen är att hon kommer få problem irl för att hon inte kan bete sig som en vuxen människa över sociala medier!

    2. Cecilia skriver:

      Klockrent formulerat.
      Sindy borde ha skött det hela såhär.
      (Anfall är väldigt sällan bästa försvar.)

  47. Susanne skriver:

    Tyra är en beroende fd missbrukare som fortfarande trasslar in sig i lögner, Dessie har bott med sin son med en missbrukare / langare som även använde deras bostad fram tills polisen kom dit. Sindy har varit öppen med sitt bruk och beroende det är den enda skillnaden, men nu har de ett barn skärp till er för fan!!!

    1. Hella skriver:

      Tolkar du det så ?
      Jag tolkar snarare att dessa personer valt att redovisa sina liv till stor del på internet men att trots det vet de som
      Läser rätt lite ändå . Bloggarna har inte varit så smarta i fråga om hur de publicerar sina liv offentligt men ändå vet vi faktiskt inte mycket om dem trots att vi drar slutsatser ang vad de valt att publicera och hur ”klumpiga” de är inte sällan just Ang. det .

      tror man bör vara väldigt försiktig innan man bildar sig en tro om någons liv utifrån vad de skriver på internet .
      hur märkligt de än skriver emellanåt .

      1. Susanne skriver:

        Tolka? Förstår inte riktigt, men det finns två barn som vistats i missbruksmiljö. Det är allvarligt för mig! Att Tyra inte ser sitt missbruk skadar inte något barn.

      2. Emilie skriver:

        hella: Snälla, läs igenom texten innan du trycker på ”publicera”.

    2. Ettan skriver:

      Glöm aldrig att dessa bloggare lagt ut all information på sina blogga från början för att tjäna pengar!!! Då gick det minsann bra att skriva skiten de nu sitter och lipar över när någon annan kopierar och får likes för exakt samma sak

  48. Matilda skriver:

    Jag gillar nästan allt du skriver om här men tycker inte alls hon är hotfull eller elak i sina sms eller mail. Jag tycker snarare det verkar som du saknar empati. Du skriver ofta om att allt på internet bör granskas så alla unga, ex din bonusdotter, inte ska tro på allt bloggarna skriver. Men är det detta du vill lära din bonusdotter? Att man inte får göra misstag? Att så länge det är lagligt så går det över empati och medmänsklighet? sindy mår ju inte bra, hennes sms bara skriker ångest. Vad tjänar du på att ha kvar gamla inlägg ändå? Ingen som går tillbaka 10 sidor och läser…

    1. Cissi skriver:

      Ett misstag är inte att köpa knark till en killkompis? Man ”råkar” inte göra det.

  49. Emelie skriver:

    Man skyddar inte sin familj om man väljer att lägga ut dom på internet, speciellt med bilder.
    Dessutom om hon mår dåligt och vill få ”folks kommentarer” att sluta så borde hon ta en del av ansvaret och sluta själv. Dvs inte lägga upp saker som man inte vill ha granskade efteråt.

  50. Li skriver:

    Buhuu polisen, en blogg delade vad min ex sambo la ut på nätet för allmän beskådan, men de var inte jag som sökte knark, det var åt en kompis! ?

  51. Marielle skriver:

    Sindy, jag tror att polisen är mer intresserad av dig och Micke som fixar godis…

    1. Marre skriver:

      Tror du polisen bryr sig om den lilla mängd narkotika det förmodligen handlar om? Eller tror du det var 1kg kola? Kom ner på jorden

      1. vvv skriver:

        De flesta gripanden polisen gör är missbrukare, oftast samma missbrukare varje eller varannan dag med små mängder narkotika, för att dom ska se produktiva ut i papperna.

      2. Blomma skriver:

        Ja, jag tror de bryr sig.

  52. Z skriver:

    Jag tycker att rapporteringen kring Sindy, som uppenbarligen har problem, är onödig och osmaklig.

    1. HannaPanna skriver:

      Även när Sindy själv står för rapporteringen?

  53. Hella skriver:

    Emelie ; läs gärna innan du trycker på publicera 😉

    1. Emelie skriver:

      Vem menar du?

    2. Jessica skriver:

      Fattar inte heller vem du menar…?

    3. Emilie(!) skriver:

      Hella: Jag antar att du menar mig eftersom jag efterlyste att du skulle börja läsa igenom dina egna texter. Förutom hur man använder stora och små bokstäver, kommatecken etc. så kan du med fördel börja skriva sakligt och argumentera för dina åsikter så kanske man kan ta dig på allvar. Det stör inte mig personligen att du tycker annorlunda, men att använda krasst språk bidrar inte till diskussionen. Jag kanske också skall förtydliga att du också bör läsa igenom vem som skriver de också så att du inte blandar ihop och bara helt random skall ”ge igen” på andra personer.

      1. Emilie(!) skriver:

        * skriver de olika inläggen.

  54. Vivvi skriver:

    Enda anledningen till att kah följer Dem är för all drama. Jesus x. Aldrig varit med om ett par som gräver sin grav djupare :p

  55. GG skriver:

    Det är ju trots allt de själva som lagt upp det, och man borde ju då kunna acceptera konsekvenserna av ens eget agerande.

    Förstår dock inte hur S tänker när hon medger att hon köpt droger (även om de inte var till henne själv)? Känns ju tyvärr inte som den mest genomtänkta grejen att säga till sitt försvar ?

  56. Filly skriver:

    ”Polisen, en tjej har hotat mig hon sa att om inte jag tar bort allt fult jag skrivit om hennes familj så ska hon anmäla mig!”
    Ta bara bort allt om den familjen, skiter i sindy o micke men det är bara synd ifall sonen skulle behöva läsa allt detta senare. Du skulle inte må särskilt bra om massa skit om dig som du ångrar hade funnits överallt på nätet.

  57. Filly skriver:

    Skriv något positivt om henne också om du nu är objektiv i allt. Hennes senaste inlägg på instagram skriver hon till en reklamsida att hon inte vill göra gratisreklam för sidor som hetsar till viltnedgång. Skriv om det.

    1. Vvvvvv skriver:

      Gääääsp

      1. Filly skriver:

        Dåså, då är ni bara äckliga skadeglada idioter som njuter av att se henne lida, eftersom positiva saker om henne inte intresserar er

    2. Lovisa T skriver:

      Det såg jag med och blev så glad! Camcam please skriv om detta, hon behöver verkligen all uppmuntran hon kan få när hon gör något bra!

  58. Cissi skriver:

    Det jag inte förstår utav (några) av era ovanstående kommentarer är hur ni tycker att Camilla ska ta ner alla inlägg om Sindy. Är det någon här som verkligen tycker att någon som ”fixar ladd åt sin killkompis” ska ha ett barn att ta hand om? Verkligen? Hoppas innerligt att socialen går emellan – man kan inte ursäkta alla hennes dåliga beslut med att hon är psykiskt sjuk.

    Droger och barn don’t mix.

    1. Ulmo skriver:

      Tycker du att det är upp till oss att avgöra vem som ska få ta hand om sitt barn eller inte? Vem bestämmer vad som ska ursäktas gällande psykisk ohälsa? Om man har dålig impulskontroll pga det ska man inte ha det i åtanke och stötta personen istället? Jag vet dock inte i Sindys fall och det gör ingen på denna bloggen och därför kan man inte uttala sig, psykisk ohälsa är redan tabubelagt och åsikter som dina (och övrigas) gör ingenting bättre. Det finns ett inlägg om detta i just denna bloggen.

      1. Cissi skriver:

        Men FÖR I HELVETE. Det är väl en självklarhet att man inte ska ta hand om barn om man missbrukar droger/aktivt söker dem ”åt en killkompis”? Det förstår du väl själv! Ni SKRÄMMER mig i kommentarsfältet.

      2. Ulmo skriver:

        Wow Cissi, mycket aggressionsproblem eller? Om du anser att det är ett så kritiskt problem så är det bara att ringa och anmäla det. Passa på att anmäl alla som röker kring sitt barn, dricker runt sina barn och kanske även dom som svär, nu när vi ändå ska moralisera menar jag. Barnet tar garanterar mer skada att vara ifrån sin mor än att hon hjälte en kompis att köpa knark, det fattar alla som inte sitter och bakar moralkakor 24/7. Eller är dina moraliska värderingar så viktiga att ett barns familj ska splittras?

      3. Blomma skriver:

        Soc bestämmer, och det är barnens bästa de utgår ifrån. Som vuxen och medmänniska har man ett ansvar att anmäla om man ser barn fara illa ut. Och, nej, det funkar inte så att soc säger okej, de är olämpliga föräldrar men det beror på psykisk ohälsa så då låter vi det gå. Barnets bästa.

    2. Th real Hmm skriver:

      ”Är det någon här som verkligen tycker att någon som ”fixar ladd åt sin killkompis” ska ha ett barn att ta hand om? Verkligen?”

      Hur menar du att låta inläggen ligga kvar skulle förbättra den situationen?

      /Hmm

    3. M skriver:

      Fast det är socialen som utreder föräldraförmågan, inte alla i här i kommentarsfältet som verkar tro de jobbar på soc och samtidigt jobbar som polis och domare.

      1. Emilie(!) skriver:

        Absolut! Sedan handlar väl inlägget om man skall ta bort de tidigare inläggen om Sindy – eller inte. Med många argument om hur läsbart detta är om 10 år. Inte huruvida hur lämpliga de är som föräldrar.

        Sedan vet jag inte hur det är med er, men jag kan inte sitta här och avgöra huruvida de ÄR i sin föräldraroll. Därför låter jag bli att kommentera det åt varken det ena eller andra hållet.

        Jag skulle gärna vilja uppmana er andra till att hålla er till diskussionstråden och inte spekulera alltför långt utanför ämnet. En bra pekpinne är att ni låtsas att ni kan säga det ni har att säga till personens ansikte (med förutsättning att man besitter några sociala antenner).

  59. Liv skriver:

    Både hon och Micke verkar vara extremt egoistiska. Det är så synd om deras son, jag hoppas han får hjälp av soc eller andra familjemedlemmar som förhoppningsvis ser vad som pågår och reagerar.
    Hur hälsosamt är det för den lille att träffa mammas och pappas höga kompisar? Tror ni ärligt talat att hon inte knarkar? Jag tvivlar STARKT på det.
    Så nej, jag tycker inte det är synd om Sindy. Jag skiter rätt så mycket i hur dåligt hon mår. Jag tänker att hon och Micke får ta konsekvenserna av sina korkade beteenden och förhoppningsvis så lär de sig någonting..vilket jag inte har särskilt mycket hopp för.

  60. Mathilda skriver:

    Du är bäst, sluta aldrig! Dom får skylla sig själva. Det känns (väldigt mycket) som att det är sån här uppmärksamhet (i brist på annan) de önskar.

  61. Alice skriver:

    Om man ser deras videos på insta på deras son ser han inte särskilt olycklig ut. Ni som hoppas att han sks bli omhändertagen, hur fan tänker ni nu? Vilket barn som blir ifråntaget sin älskade mamma och pappa har det bra? Man märker tydligt att de som önskar detta inte har barn

  62. Li skriver:

    Alltså, vad gör det ens för skillnad om hon tar bort det? Blir deras familj hel och bra igen eller…
    Sindy är ju en vuxen människa! Vissa här får det att låta som det är en femtonåring det handlar om.

    Hjälpa en kompis att fixa knark, ja vilken bra umgängeskrets och miljö hennes son vistats i och med…

  63. Sofie skriver:

    Men vad whinar ni för? Sindy skrev ju i kommentarsfältet för några dagar sedan (lördagkväll) att hon hade kontaktat Socialen som tydligen ”är på hennes sida”, att vi inte ska oroa oss och att hon kommer anmäla bloggen. Så varför ska innehållet (som ”drabbar” alla andra bloggare med) ner? Hon påstår ju till och med i det konkreta tillfället att hennes läge är under kontroll?

    … Om hon talar sanning eller inte, är en annan femma. 🙂

  64. Cecilia skriver:

    Är de tillsammans igen?
    (Eller var det kanske aldrig slut?)
    Såg just på hans insta att hon svarade en kommentar med att ”han har redan en dam.”

  65. Hej skriver:

    Haha det roliga är att Sindy hängt ut både Isabelle och Steffi ett dussin gånger på sin blogg och instragram. Så ska hon komma och snacka om dig? PFFFFTT

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp