The queen of selfies..

17:00 12 Aug 2016

Dessie:

selfoes3selfies2

Eller The queen of contradiction?
Eftersom Dessie tidigare gått ut med att hon verkligen inte gillar att ta selfies och knappt lägger upp selfies på Instagram längre så roade jag mig med att sammanställa ett litet kollage av NÅGRA av Dessies alla selfies från just Instagram.
Snapchat ska vi inte ens TALA om. Oj, oj, oj, jag tror Dessie leder selfieligan där.

Tror ni att det är jobbigt för henne att tvinga sig själv att ta och lägga ut selfies som hon skriver i det här inlägget?

Hon tar verkligen en för teamet här.. =)
”Jag verkligen tvingar mig själv att ta selfies bara för att.” //Dessie

selfies

17 kommentarer | “The queen of selfies..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Johanna skriver:

    Hade inte Gabbjossan köpt hus? Det sa hon i en blog för ett tag sedan. Men nu har hon nämnt i både vloggar och bloggen att dom skall flytta till en ny lägenhet? Hm. Vet du hur det ligger till?

    1. The real A skriver:

      De köpte ett hus som de besiktigade efter köpet, och efter besiktningen kom det fram en hel del fel de inte räknat med. Därför använde de sig av rätten att häva köpet, men då hade de redan sagt upp deras hyresrätt och skulle bli hemlösa. Då fick de gå ut på jakt igen, och det slutade med att de köpte en bostadsrätt som de nu ska flytta till i väntan på att tjäna ihop pengar för att bygga ett hus från grunden (ser planerna ut just nu, verkar det som).

  2. Julia skriver:

    Haha. Men det är ofta så att hon skriver ett och gör annat. Och så mycket lögner. Hon kör Natascha-banan och har gjort det länge d.v.s. dras till killar/män som är villiga att betala hennes lyxliv. Mot något så klart. Tråkigt bara att hon inte den taktiken kanske inte är så hållbar i längden. Eller så har hon ”tur” och kan vara lyxfru livet ut. Men trist att inte kunna åstadkomma något själv och leva på andra. Men det är min åsikt.

    1. Elle skriver:

      Jag tror att hon tjänar rätt bra på sin blogg.

      1. Julia skriver:

        Kanske, men hon spenderar som en miljardär och om hon nu tjänar så bra så varför bor hon i en ruckel till hus där hon bor i mammas hyreslägenhet? Hennes lägenhet på Lidingö betalades av ägaren till dåvarande bloggportalens ägare. För att hon hade förhållande med honom. Simon betalade mycket av hennes lyx genom knarkaffärer. Nu har hon blivit bjuden till resan och uppehållet av de ”jättegoda” vännerna/killarna hon blev bjuden av i Paris under en kväll. Tyvärr, så tror jag att hon är ”sugarbaby”.

  3. Dennina skriver:

    Måste skrive något snällt om Dessie, känner att det blivit allt för negativt. Ingen förtjänar att bemötaas av hat dagligen.
    Jag har själv kritiserad Dessie mycket dock tycker jag om henne.

    Snygg som fan på typ alla bilder!

    1. Julia skriver:

      Man kan faktiskt välja vilken väg man ska gå och om man får synpunkter på det man gör så tar man till sig. Man kan inte berömma hennes livstil.

    2. Julia skriver:

      Hon är jättevacker!

  4. Ostbågen skriver:

    Denial, it’s an ugly thing.

  5. Malin skriver:

    Hon är faktiskt fin, synd att hon inte ser det själv utan behöver höra det från andra hela tiden 🙁

  6. 247 skriver:

    Förstör inte dessans naturliga flow, hon är naturlig! Och frälst… 😀

  7. V. skriver:

    Det är som att hennes issues (jeansshorts, bikinibilder, selfies you name it) går över så fort hon har skrivit om det. ☺️

  8. Helen skriver:

    Varför inte bara skriva: ”älskar mitt utseende, mår toppen!”
    Det är ju uppenbart, 85% av hennes bilder (iaf på bloggen följer inget annat) är på henne själv?
    Var rak och ärlig bara.

  9. E skriver:

    Mer självgod människa får man ju leta efter.. Skulle skämmas ihjäl att lägga upp 100 selfies i rad

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg