Enough..

13:01 18 Dec 2016

fight

I slutet på dagen läser jag igenom alla era kommentarer eftersom jag tidsinställer de flesta inlägg den här helgen på grund av diverse julfiranden med familjer som ska åka bort över jul.
Men det sagt så läser jag all kritik som lämnas till mig och bara för att jag inte besvarar det direkt så betyder det inte att jag inte tar den till mig.

Med det sagt – nu räcker det med tjafs bland kommentarerna!
Ni som tar mitt parti är verkligen jättegulliga men ni behöver inte hamna i bråk bland kommentarerna pga det. Även jag behöver kritik för att kunna reflektera och bli ännu bättre..
Jag kommer snart sätta fler än Andrea på automatisk moderering för att få slut på detta vilket inte är kul för någon men behövs det så gör jag det.

Så sluta slänga käft med varandra är ni snälla.
Jag ska äta en pepparkaka eller två för att bli lite julsnäll, gör det ni också om det behövs.

Puss och kram från mig och Tjocka Hetsätarkatten som visar upp sin farligaste sida som ett varnande exempel!

morr

49 kommentarer | “Enough..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. The real Hmm skriver:

    He he, jag ska baka ett helt pepparkashus nu. Ska gör ett extra och mumsa i mig jag med och bli lite snällare i några dagar iaf. 🙂

    1. Paddan skriver:

      Bra! Det behövs!

  2. Korvis skriver:

    Hela två ‘med det sagt’ på ett kort inlägg!

    (Kodjo Akolors ständiga tal-tic)

  3. Ninnie skriver:

    The real Hmm. Nu räcker det!!!

    1. The real Hmm skriver:

      ❓ ❓ ❓

    2. The real Hmm skriver:

      ???☃️

    3. Roza skriver:

      Vad har Hmm gjort förutom att uttrycka sina åsikter…?

  4. Berra skriver:

    Jag blir anfådd av att lämna den här kommentaren, så hur i hela friden orkar The real dum dum?!

  5. Paa skriver:

    Ang stämningen i bloggen så är det inte endast pga kommentarerna. Inläggen känns råare och det lockar till sig folk som gärna hakar på den attityden. Flashback har till och med börjat hänga här..

    Jag gillar bloggen som fan och läser varje dag, men de är något som blivit hårdare från det du började blogga fram tills nu, I början så var kommentarsfältet som ett forum där folk gav råd och tips, nu är de jäklig taskig stämning, men som sagt tonen har blivit hårdare i dina inlägg också, inte bara ifrån vår sida.

    1. Korvis den Halvtaskiga skriver:

      Hittade hit tack vare flashback, och jag brukar inte vara speciellt elak vad jag vet…

      …Det tråkiga när man hänger både här och där är att en hel del grejer dyker upp där först. Anna Book-tråden är helt värd att följa för de som faktiskt gillar att garva ÅT människor ibland.

      1. Paa skriver:

        Givetvis är inte alla som läser flashbacks otrevliga 🙂 Jag har då och då läst vissa trådar på flashback också. Men de går inte att förneka att flashback är en värld för sig och väljer man de forumet så visst, men då får man läsa om mycket skit och ta en hårdare ton. Men den här bloggen var nog inte tänkt att bli den typen av forum, eller så ser inte jag bloggen iallafall och har därför valt att läsa CamCams blogg och inte flashback 🙂

  6. anonym skriver:

    Thé real hm eller vad hen kallas här varit otrevlig mot mej hoppas verkligen du blockerar vissa för jag o flera lämnar annars bloggen. Jättetrevligt med mobbare.

    1. ? skriver:

      Det är ju du som kallat folk för gris, patetisk osv… har aldrig sett The real Hmm ens varit otrevlig mot dig.

      1. anonym skriver:

        Vad vet du om mej. ??Man måste ju få försvara sej. Har jag gjort dej något när du är på mej hela tiden? Kan du berätta vad du heter och varför du hoppar på mej. Mycket obehagligt tycker jag. Har du alltså så mycket har i dej måste vara jobbigt.

        1. Sal skriver:

          Vad sägs om att du söker hjälp? P.S Du stavar sämre än en 10 åring.

          1. Emelie skriver:

            Till Sal: Det är sådana kommentarer som dina som drar ner kommentarsfältet. Otroligt låg nivå och omöjligt att diskutera med.

    2. Sara skriver:

      Fast ”Hmm” är bara en riktigt jäkel på att debattera sakligt. Något som kanske kan uppfattas som ”elakt” för den som inte är van att få mothugg. Det är stor skillnad på att säga sin ärliga åsikt eller ge saklig fakta än att skriva elaka och dumma saker.

    3. Alex skriver:

      Anonym: Om du tar så illa upp, så kanske det är dags för dig att sluta hänga i kommentarsfält? Du tar åt dig på ett sätt som inte riktigt känns sunt och nyttigt för dig.
      Kanske kan du hitta en aktivitet som inte är vid datorn?

    4. Paddan skriver:

      Mot mig också, låter kanske konstigt men det är skönt att veta att man inte är ensam. Hmm hugger verkligen på ALLT som hen inte håller med om och sänker verkligen nivån på diskussionerna direkt. Hen är orimligt otrevlig och ibland rent utav hotfull ?

      1. The real Hmm skriver:

        Paddan jag blir uppriktigt ledsen om jag fått dig att känna dig som att du varit ensam. Förlåt för det.

        Jag kan gå med på att jag blir otrevlig dock så är det oerhört sällan som jag är det först. Så mest troligt så kanske du ska ta dig en funderare på vad du skrivit till mig som triggat det beteendet.

        Om du genuint känner att du har rent mjöl i påsen där så får du en ursäkt ang det med från mig.

        Men hotfull… nej det är jag aldrig. Jag kan lova och svära på att jag aldrig varit det mot dig.

        Berätta vad jag sagt som fått dig känna så ska jag reda ut åt dig hur jag egentligen menade och vad du missuppfattat.

      2. The real Hmm skriver:

        Tillägg. Om det nu är så att du känner att du ligger i krig med mig så sträcker jag här ut en olivkvist i fred. ?

        1. The real Hmm skriver:

          Ett PS också då… nej jag kommenterar verkligen långtifrån allt som jag inte håller med om. Det är mycket mer som jag inte håller med om. 😉 🙂

    5. K-Town skriver:

      Jag tycker det är roligt att argumentera med ”The real hmm” då hen oftast inte kör några härskartekniker utan enbart för fram sina åsikter rakt och ärligt (fanken vad mycket lättare det är att fortsätta diskutera då!!). De gånger jag har argumenterat emot har det aldrig blivit några hot eller liknande, kanske något åt det nedlåtande hållet ibland…men vafan, sådan kan jag också råka bli om jag verkligen inte håller med. Jag får ofta höra att jag är kall eller ”hård” när jag argumenterar även IRL, försöker jobba på det men ibland så blir det lite fel. Jag uppskattar att ”The real hmm” är så engagerad, blir roligare att läsa och kommentera då…kanske Iofs för att jag älskar lite mer levande och hetsiga diskussioner. Förstår dock att det kan upplevas som något hotfullt och argt när en själv inte är likadan, men jag själv menar åtminstone inget sådant utan är så pass inne i det att jag går upp lite i varv ?

  7. anonym skriver:

    Skulle stå jätteotrevligt såklart.

    1. The real Hmm skriver:

      Berätta hur jag varit otrevlig mot dig? Hur har jag mobbat dig? Berätta så ska jag säga förlåt.

      1. Anonym skriver:

        wow? du är verkligen en otroligt oskön människa. Avlägsna dej härifrån tack

        1. a-c skriver:

          Varför svarar du inte hur och var The real Hmm varit otrevlig mot dig? istället för att komma med en dryg kommentar. Det är ju du som är otrevlig.

        2. Moa.. The real, real Moa skriver:

          Wow… Man (las du) tar dig friheter minsann.

          Vem är du att bestämma vem som ska få kommentera på ”bloggbevakning”?

          Hybris en mass…

          Moa

  8. Lisa skriver:

    Fast till stor del är stämningen hätsk på grund av dina inlägg. De är inte längre sarkastiska med en glimt i ögat utan de är elaka med många personliga påhopp. Feed the anger är det en del som säger – och den som tråkigt nog gör det är du.

    1. Korvis skriver:

      Som jag uppfattade Camomillas inlägg ‘får’ vi hacka på bloggare bäst vi vill, bara inte på varandra. Till och med på Cam själv i egenskap av bloggare. Cam har mig veterligen aldrig varit särskilt bitsk mot oss läsare och kommentatörer, så jag förstår inte hur hon skulle ha uppmuntrat till sådant.

      Börjar vi däremot hacka på THK lär det ta hus i helvete på riktigt!

      Nä men, jag tror Cam-kritikerna (och alla läbbiga anons som hackar på andra läsare) får jobba lite på att skilja på offentliga personer och privarpersoner.

      Offentliga som kan ta en skopa:
      Bloggare som cam rapporterar om
      Cam själv när hon bloggar om bloggare
      Bloggare som väljer att kommenterar här

      Privatpersoner som ej bör hackas på:
      Anonyma läsare
      Läsare som identifierar sig med nick
      Cam när hon skriver om sitt liv och sin familj
      THK

      Tyyyyyp nåt sånt är vad jag läste in i inlägget, och vad jag tycker är en sund inställning.

      Jag tycker förresten att det är bra att vi har ett gäng poliser som ‘bevakar’ hur cam sköter sig. Även media själva ska ifrågasättas och granskas!

      Mvh uppsatskorven

      1. Sofia skriver:

        Jag tror det är så att en del har svårt att se skillnad på kritik mot sak och person. Det har varit en del otrevliga påhopp bland kommentarerna när det kommit in folk som ska ”försvara” exempelvis kritik mot Camilla.

        Välgrundad kritik som möts av ”idiot” ”din hater” ”åh nu är Ohyrans fans här” ”stick härifrån” är verkligen meningslöst. Ärligt talat den som kommenterat det, måste man ge en annan människa öknamn som Ohyran? Och bara för att man ”försvarar” en bloggare som dessie eller tyra betyder det inte att man är ett fan, man kanske bara tycker det är onödigt hårt skrivet.

        De som kommenterar direkt med personangrepp och hugger till direkt med otrevlig ton behöver nog se skillnad av kritik mot sak och person.
        kritiken som har varit har till största delen handlat om att tonen i den här bloggen har förändrats och blivit råare, särskilt mot vissa bloggare. Det har inte varit kritik mot hur Camilla är som person (jag tycker hon verkar riktigt härlig!). Den råare tonen har lockat fram andra som kommenterar mycket råare än det var förr här och stämningen i kommentarsfältet förändras.

        Det jag har gillat mest med den här bloggen har varit alla roliga diskussioner som uppstått. Jag har också älskat inlägg skrivna med självdistans där Camilla har med egna anekdoter från sitt liv. THK också såklart!

        1. Matilda skriver:

          Håller med dig till fullo. Jag har också tänkt i banorna att den som driver bloggen faktiskt borde gå in och styra upp när folk bl.a. skriver ohyra återkommande om en människa. Men samtidigt förstår jag att så inte skett pga dessa kommentarerna har speglat det som uttryckts i hennes egna blogginlägg. Det känns också kontraproduktiv att driva en blogg ”som slår hål på bloggbubblan” för unga tjejer men samtidigt för egen maskin sprida förakt och faktiskt en hel del vilda spekulationer och skvaller.

  9. Sanningsströssel skriver:

    *bjuder på skumtomtar* ?

  10. Mollan skriver:

    Blogginlägg om bråket i bloggen om bloggar 🙂 http://fnulan.se/2016/12/18/bloggare/

    1. S skriver:

      Det enda felet jag hittade i din text är att det är -en- bloggläsare som har kritiserat bloggaren ang ton och innehåll i vissa inlägg. Vi är flera som har gjort det under en tid nu.
      I övrigt håller jag med dig i det du skriver 🙂

  11. The real Hmm skriver:

    ❤❤❤❤❤

    1. The real Hmm skriver:

      @ Flera av er ovan.

  12. Anonym skriver:

    The Real Hmmm är anledningen till att jag för det mesta kommenterar anonym i den här bloggen. Orkar inte med självutnämnda moderatorer som läser A.L.L.T. och drar upp veckogamla kommentarer för att trycka till den som för tillfället hamnat i skottgluggen.

    1. Anonym skriver:

      Haha om du har dubbelmoral eller glömmer vad du själv sagt så får du skylla dig själv om någon håller reda på det.

      1. Anonym skriver:

        Du antar för mycket….
        Det handlar om att hen anser att man ska tycka samma sak i alla frågor som hen anser är länkade oavsett om någon annan tycker det eller inte. Exempelvis, bara för att jag tycker si om Tyra så ska jag tycka så om Paow tycker hen och gör jag inte det så drar hen upp kommentarer från veckor sedan för att visa att hen minsan har rätt trots att jag inte håller med om att det är samma sak. The real hmmm anser sig ha tolkningsföreträde för hur ett argument ska tolkas och hens tolkning är alltid korrekt enligt hen.

        1. The real Hmm skriver:

          Nu sitter du faktisk rent ut och ljuger.

          Det ”skojiga” i din lögn är att jag har blivit anklagad för att ha dubbelmoral för att jag inte försvarar alla bloggare lika.

          1. Anonym skriver:

            Nu gör du samma sak igen. Du vill bestämma vad som är sant eller inte, du vill tolka åt mig och bestämma hur jag ska uppfatta dina kommentarer där för att du verkar anta att just din tolkningar den korrekta. Att andra uppfattar dina kommentarer eller tolkar inlägg och debatter annorlunda verkar vara fullkomligt oförståeligt för dig. Det är därför jag inte längre vill debattera med dig eller skriva med samma nick.

          2. The real Hmm skriver:

            Gör det igen?!

            Men ja alltså om det är så här du argumentart mot mig tidigare så förstår jag att du fått problem.

            Det är väl för sjutton bara jag som vet vad jag har sagt/tycker eller inte. Jag vet om det DU säger OM MIG är sant eller inte.

            Du menar alltså på att du vet saker om mig och vad jag menar än bättre jag själv gör?

            Hur du tolkar det jag säger måste jag nog i ditt fall ta på mig synnerligen begränsat ansvar. Allt här i världen är inte subjektivt hur mycket du än verkar önska det.

            Återigen, om det är så här du ”tolkar” saker ock ting så förstår jag att du och jag har problem.

            Jag kan också tänka mig att orsaken till att vi inte förstår varandra är pga språkliga förbristringar. Kanske så hade det funkat bättre AFK över en kopp kaffe.

            I vilket fall, om jag säger emot dig så gör jag inte det mot dig som person, jag känner ju inte dig så hur kan jag. Jag säger emot just den åsikten, argument eller vad det nu har varit. Den åsikten är förmodligen enbart en liten del av den du är om det ens är alls något som du är. Jag har alltså inte något emot allt du är och står för. Mest troligt så skulle jag gilla dig. Det gör jag för det mesta med folk.

  13. Andrea skriver:

    Varför missar jag alltid juicy drama? Måste gå in hit oftare.

  14. Andy skriver:

    Varför missar jag alltid juicy drama? Måste hänga här oftare.
    (Kommenterade som ”Andrea” men jag gissar på att det namnet blivit spärrat så då blir det ”Andy” som är mitt smeknamn, haha).

  15. a-c skriver:

    Någon undrade vad det var med Paow. Hon är tydligen singel igen.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg