Hur?

16:30 14 Feb 2017

Kissie:

IMG_00382

När Kissie tar såna här bilder – står hon bakom sin gardin då?
Eller har hon ett skynke upphängt för ändamålet?

25 kommentarer | “Hur?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Klara skriver:

    Man slutar aldrig förvånas över dessa bloggerskor/C-kändisar/wannabeeees osv… #lol

  2. Rebecca skriver:

    Det var ju i alla fall en himla fin bild på henne 🙂

    1. Anonym skriver:

      Smaken är verkligen som baken… jag tycker hon ser extremt översminkad ut och att hennes ögonbryn tar över hela bilden. Allt jag ser är två tjocka, svarta streck och sen för mycket rosa runt ögonen. Sen glider blicken ner och ser kontrasten mellan hennes fyra lager smink i ansiktet och hennes osminkade dekolletage. Men jag har å andra sidan extremt svårt för för mycket sminkning och all countouring och highlighting som är poppis nu. Varje dag ser jag tjejer med bruna streck under kindbenen och vitt skimmer på näsa och kinder så jag tror att jag ser bilden på Kissie och vet att så fort hon stänger av sina stora light boxes så kommer hon se likadan ut.

      1. Johanna Grahn skriver:

        Tror dock att detta är något man sminkar for fun hemma och inte går ut med och vissa tycker ju att sådant är kul 😉

        http://WWW.JOHANNAGRAHN.SE

        1. Emma skriver:

          Säg det till tjejerna på Frescati… många av dem verkar ha missat att en Instagram sminkning passar bäst på Instagram….

          1. Maja skriver:

            Juste, Instagrammakeup heter fenomenet. Här har ni en intressant bild på instagram makeup till vänster vs editorial makeup till höger (vanlig skulle man väl kunna säga i det här avseendet). Höger för mig!

          2. Susawoo skriver:

            Åh, jag veeeet! Sen tittar Frescati-tjejerna på mig som om JAG är galen?!

      2. Maja skriver:

        Håller med dig angående den rådande sminkningen idag. Grejen är den att contouring, strobing, osv ser häftigt ut på bild med filter och rätt skuggor men så fort man kliver ut i dagsljus så blir det helt annorlunda. Vet inte hur många tjejer jag sett bara idag som sett ärligt talat smutsiga, ut i ansiktet. Man vill liksom bara ta en våtservett och torka bort allt för det ser så kladdigt ut.

        Jag sminkar mig rätt mycket ibland och älskar sotiga ögon men jag vill att mina egna drag ska synas och att huden lyser igenom. Och vad har hänt med rouge? Varför har det försvunnit? Man ser superfräsch ut med lite rouge istället för en brunorange fläck.

        Skyller på Kim Kardashian för hela den här conturinghetsen. Hoppas att den dör ut snart.

        1. Carolina skriver:

          Haha läste ”hoppas hon dör snart” tyckte det kändes lite drastiskt…

  3. Karin skriver:

    Hej! Älskar din blogg! Skulle du kunna skriva lite om hur man markerar reklam korrekt på youtube? Tänkte till exempel på Therese Lindgrens nyligen upplagda video där hon gör reklam för glitter. Innan man börjat titta på videon förstår man inte alls att det är en ”sponsrad video”. Så får det väl inte vara?

    1. Kattis skriver:

      Det står ju ”i samarbete med glitter” i thumbnailen? Alltså bilden som syns innan man ens klickat på videon? Det säger väl en del. Sen dröjer det över en minut in i videon innan hon säger att det är ett samarbete och det kan jag väl känna är lite länge, men det nämns iaf. Och så står det i beskrivningen. Så det är ändå ganska tydligt känner jag, speciellt eftersom det står i thumbnailen då.

  4. Ida skriver:

    Jag har träffat kissie irl och var förvånad över att hon var så jävla snygg irl. Hon såg ut som snygga snapchat filtret irl.

    Orättvisa värld ?

    1. EG skriver:

      Då måste du och jag ha träffat två helt olika Kissies…. Den jag såg hade inte många likheter med bilderna på bloggen. Så kanske jag som såg fel Kissie då… -:)

    2. Anonym skriver:

      Detta måste vara Kissie själv som kommenterat då hon ser extremt annorlunda ut IRL tyvärr..

      1. Linda skriver:

        Till vardags ligger såklart inte varje strå rätt. P vem gör det det? Man kan inte gå runt och se ut som en instagram bild heller.

        Alexandra är jättefin irl.
        Det är bara du som har dålig smak. Eller är avundsjuk 😉

      2. Shalle skriver:

        När såg du henne senast? Kan absolut tänka mig att det var så för några år sedan när hon photoshopade sina bilder något extremt men har sätt Kissie ute flertal gånger senaste tiden och hon ser ut som på sina bilder. Hon är verkligen jättesöt! Tidigare kommentarer om ögonen håller jag med om, i verkligheten är dem inte alls lika framträdande men resten? Hon ser ut så 🙂

    3. vvv skriver:

      Fast det gör hon ju inte, hon är absolut inte ful snarare väldigt söt men hon ser ju inte ut som på instagram.

      1. E skriver:

        Hon är ju varken ful eller vacker, typ bara normal svensk tjej. Hennes ögon är mycket mindre irl eftersom hon är duktigt på att sminka dem större samt alltid spärrar upp ögonen på bilder (och rätt mycket Photoshop) och hennes ”bulor” i pannan är mer markerade (hon har ju rester av någon misslyckad filler i pannan). Och de gånger jag sett henne sminkade ute så ser hon väldigt ”spacklad” ut, det är liksom tv-smink och framförallt ögonbrynen är så tydligt sminkade utanför de riktiga. Det är ju en smaksak men jag tycker inte det är snyggt när man tydligt ser sminket.

  5. Anonym skriver:

    Hon har tidigare skrivit hon ställer sig med gardinen runt sig

  6. Anonym skriver:

    Haha hon kan ju inte sminka sig för fem öre 🙁

  7. Anna skriver:

    Hon har ju ändrat sin ansiktsform på bilden ovanför. Varför?

    Lyssnade på Kissie i Värvet och slogs av hur osäker hon är på sig själv. Hon verkar inte ha något liv eller kompisar utöver bloggen.

    1. Linda skriver:

      Du har rätt.
      Hon släppte ju en video som bloggbevakning bloggade om där hon tar upp just det.

  8. TP skriver:

    Blir lite chockad av att läsa alla dessa kommentarer om hennes utseende. Förstår verkligen inte behovet av att kommentera negativt om andra människors utseende. Nu kommer det säkert massa ”men lägger man ut bilder på sig själv får man förvänta sig att folk kommenterar” och det säger jag inte emot. Det jag blir så sjukt förundrad över är hur människor kan känna behovet av att lägga ner tid på att kritisera en annans människas utseende? Mår man bättre själv efter att ha skrivit ”hon är inte alls lika snygg som på bilderna” ”Gud va fult hon sminkat sig”? Jag är så förvirrad??

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG