Kissie and ”someone” sitting in a tree, K-I-S-S-I-N-G!

12:30 27 Feb 2017

Kissie:

Pop-art cartoon of Man And Woman Kissing

My, oh my… Kissie avslöjar på sin blogg att hon träffat någon som hon gärna spenderar tid med och där hon inte riktigt känner för att hala fram en stor systemkamera – där av det dåliga bloggandet.
More power to ya!
Inte som vissa andra bloggare vi känner som gärna vill plantera rykten om sig själv och sina ”dejter” när det egentligen inte är en dejt överhuvudtaget.

Jag vet inte hur ni upplever det men jag tycker ändå att Kissies – enligt henne själv – dåliga bloggande ändå är bättre än många andras. 

16 kommentarer | “Kissie and ”someone” sitting in a tree, K-I-S-S-I-N-G!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Där sprack det nyårslöftet eller? ? Sa hon inte att hon inte skulle ha pojkvän igår (inte för att träffa nån och ha pojkvän är samma sak..)? När folk säger att dom ska vara singlar så träffar dom alltid nån ?

    1. Sofia skriver:

      I år såklart ?

    2. Anonym skriver:

      Det är väl för att personen i fråga inte aktivt letar efter någon. Som när man aktivt försöker få barn så sätter man en (oftast) omedveten press på sig själv och kan då ha svårt att bli gravid för att man ”försöker för mycket”. Tycker det kan vara likadant med att dejta, jag var singel och inte ett dugg intresserad av att skaffa pojkvän men helt plötsligt dök någon upp och jag blev kär 🙂

  2. Sandra skriver:

    Ja det märks att hon tappat bloggsuget, från 4-5 inlägg om dagen till 2 ungefär och sällan nå intressant!

  3. S skriver:

    Såklart när du tydligt favoriserar Kissie i den här bloggen och verkar ha något personligt emot Dessie. ”Inte som vissa andra bloggare vi känner som gärna vill plantera rykten om sig själv och sina ”dejter” när det egentligen inte är en dejt överhuvudtaget.” det är väl EXAKT vad Kissie vanligtvis håller på med haha? Säkert även denna gång, och använder det som ursäkt för sitt dåliga bloggande och för att verkar mer intressant än vad hon egentligen är. Som vanligt… Suck. Kissie är så sjukt ointressant

    1. Emma skriver:

      Båda är sjuuuuukt ointressanta. Kissie bara gnäller över att hon blivit stämd och Dessie verkar ligga i krig med hela världen förutom VOUGE (sic…) fotografen som ska göra henne till supermodell.

    2. Anonym skriver:

      Skillnaden är ju dock att Dessie blev påkommen med detta och inte Kissie. Så ha inte förhastade slutsatser!

  4. Vförvemdetta skriver:

    CamCam – jag vet att nån kommer tycka det är helt oväsentligt men vår allas ? Tyra är fortfarande ”nyfrälst” & kör på med sitt bättre och snällare jag ? På insta!

    Du äger!

    1. Anonym skriver:

      Hon har lagt ut en tecknad seriestrip om att folk har en bakgrundshistoria som sällan syns och att man kan försöka att inte dra förhastade slutsatser. Är det något att anmärka på? HONY gör ju ungefär det samma gång på gång – påminner om folks mänsklighet, är det också nyfrälst?

      1. Anonym 2 ( OBS vill vara supermega anonym) skriver:

        Oh jävlar vilken liten suris du va då ? #allaärvinyfrälstapåmåndagar

  5. Anonym skriver:

    Oj jag som trodde Kissie var ”självvald singel” haha

    1. Kattis skriver:

      Det kan hon väl fortfarande vara..? Eller ha varit fram till nu?

      1. Anonym skriver:

        Tycker det är tramsigt att man måste hävda sig genom att säga ”jag är faktiskt självvald singel!!”. Man kan ju bara säga att man är singel och har inget intresse att ändra på det. Bara lite sorgligt that’s all

        1. Haha skriver:

          Eller varför räcker det inte bara med att säga ”jag är singel”, punkt. Istället för att hävda sig och försöka intala sig själv och alla andra att det är ett frivilligt val och att man minsann VILL vara singel för all framtid osv osv, när hon sedan hoppar på första bästa tåg så fort hon får chansen. Hon har ju liksom redan haft en pojkvän sedan hon och C gjorde slut som förresten inte var allt för längesedan, och nu dejtar ännu en ny… Hon verkar ju inte direkt vilja vara singel om man säger så.

          1. vvv skriver:

            Fast när jag va singel försökte alltid folk runt mig para ihop mig med deras vänner så det är ganska viktigt att göra klart för folk att det är självvalt så man slipper den skiten.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg