Kloner…

15:00 28 Feb 2017

GabJoss:

gabx

Är det bara jag som inte är heeeeeelt säker på om GabJossan lägger upp den här bilden med en känsla av grov ironi eller om hon tycker att de är goals(!) liksom? 
Det är ju inte direkt första gången de klonar loss i bloggen liksom…
Sist var det matchande jackor, mössor och barn. 🙂

Och håret?

22 kommentarer | “Kloner…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Andy skriver:

    I videon där hon Gabriella städar visade hon upp Jasons mössor och det var ca 10 mössor som såg identiska ut. Förstår inte? Vad är meningen med att ha 10 likadana mössor? Hon sa även att det tydligen inte var alla mössor Jason har. Wtf.

    1. Den där J skriver:

      Han är väl född på vintern, de kanske överköpte lite i början, lärde sig vilka mössor Jason gillade och köpte nytt. Maybe. Tråkigt att slänga mössor som är hela och rena 🙂

      1. Emelie skriver:

        Vet inte vad som var viktigt när du var ett år. Men för mig vad att få smeta spaghetti och köttfärsås i mitt ansikte viktigare, än vilken mössa som passade just mig vid den åldern.

      2. Andy skriver:

        Jag tvivlar på att en bebis på några månader berättar för sin mamma att han inte tycker om en mössa och vill ha en ny, o då, hör o häpna, köper hans mamma 9 andra mössor som ser likadana ut fast i andra färger. Men, det måste ju stämma, han är ju super-Jason som sagt och klarar av allt.

    2. Joanna skriver:

      Ska säga dig Andy att jag funkar likadant!
      Jag kan köpa 2-4 tröjor, samma modell och sort men i olika färger, gör likadant med mössor, underkläder, kläder överlag. Det är något jag inte kan ”stoppa” mig ifrån att göra och hur det har blivit så vet jag inte heller.. ?

      1. Andy skriver:

        Jag har 5 tröjor som är likadana som jag använder när jag ska sova. Men jag syftar mer på att han är fortfarande liten och kommer växa snabbt ur mössorna, kan tycka att det då är onödigt att köpa flera olika mössor som ser likadana ut bara för att. But I guess that’s just me.

  2. Mika skriver:

    Verkar vara svårt det här med reklam, samarbeten etc. alltså 🙂 ….http://www.fokis.se/2017/02/28/mitt-basta-tips-for-friskare-har/

  3. Anonym skriver:

    Haha sådär gjorde jag och mina vänner på lågstadiet, ringde varandra på morgonen och bestämde vad vi skulle ha på oss. skulle aldrig göra det nu när man är 20+.. en gång råkade jag och en vän ha på oss likadana fuskpälsar när vi skulle ut på stan och röja en kväll, det tyckte jag var pinsamt..

    1. Anonym skriver:

      Jag har aldrig förstått det där med att det skulle vara pinsamt att råka komma i samma kläder en kväll? Okej att det kanske inte är jättekul att någon har exakt likadant med pinsamt? Varför?

  4. Em skriver:

    Hur gamla är dom? Pinsamt ?

  5. Tilde skriver:

    Känns givet att det är ett medvetet val som leder till att du lyfter henne och hennes blogg i ett separat inlägg vilket i sin tur leder till att fler besökare hittar till hennes blogg.

    1. Chris skriver:

      Jag läste gabbjoss blogg förut. Klickade in mig fint flera ggr om dagen. Sen slutade jag helt.
      Så det enda jag läser av/om henne nu är via bloggen här samt om någon kommentar om henne. Så jag är glad att hon nämns här :-).

      1. ML skriver:

        Exakt! Vill inte stödja henne med klickmen ändå läsa om henne 😛

    2. Jossan skriver:

      Fler besökare kanske, men jag skulle gissa att många slutar besöka den lika snabbt. Vi är nog många som finner den väldigt ointressant 🙂

  6. Erika skriver:

    Hahaha har väntat på att du skulle skriva om den där bilden ?? tycker för övrigt att du borde ta upp hennes vän tovsi’s instagram, så sjuuukt många foton med samarbeten helt felmärkta. Så sjukt störande..

    1. LGA skriver:

      Jaaa, snälla. Tove (Tova?) är sjukt dålig på att märka ut. Både på instagram och snapchat.

  7. Anonym skriver:

    Överkonsumtion delux, därför jag inte läser storbloggare längre. Går endast in här för att läsa om dem.
    Att köpa nytt i all ära men man behöver ju inte överdriva, större privata miljöbovar än storbloggare får man ju leta efter.

  8. Therese skriver:

    Min dotter och hennes kompisar gör sådär. Enda skillnaden är väl att de inte har en karl som tar bilderna…
    De är 13 år by the way…kallar oxå varandra för ” bestie” ”bae” ”bby”?

  9. Jennifer skriver:

    Alltså jag har aldrig förstått VARFÖR folk ska ta sig i håret på bilder?!? Whyyyy?

  10. HP skriver:

    En sak till hon behöver göra är färga håret… det blir perfekt

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp