Mera Mello!!

18:00 26 Feb 2017

Samir & Viktor:

sv

Idag avslöjar Viktor Frisk att han och Samir egentligen skulle varit med i årets upplaga av den svenska folkfesten Melo – fucking – difestivalen men valde att vila det här året. 
Vila? Som två hopphästar som får stå över en klass för att inte slita ut sig? Väldigt vältränade och inoljade tävlingshästar men ändå… Vila? Intressant ordval minst sagt med så vet jag heller inte hur slitsamt det är att behöva repa sitt nummer i en pool full med vatten. 🙂

Saknade ni duon i årets upplaga nu när vi fått höra alla låtar?
Rent spontant tycker jag att det var ett både platt och svagt startfält i år och hade gärna sett lite badpojkar på scen. Eller varför inte en Sean Banan i blöja?
Har de inte missat kidsen i år? Inga Samir & Viktor. Ingen Sean Banan. Ingen Dolly Style. Klart att det inte sprakade om några hjärtan i tv-rutan utan kidsens idoler.

Till nästa år tycker jag att Mello ska satsa mer på Sociala Medier.
Samir & Viktor, Jockiboi ft CamCam på triangel och med Ellie B som dansande mask med rumpan bar.
DET, mina damer och herrar skulle bli succé!!!!!

17 kommentarer | “Mera Mello!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. anonym skriver:

    Jag uppträder gärna med THK han i rosa ballerinakjol och tåspetsskor och jag nynnade någon svammel om mera god mat och dans för finsmakare som tilltalas både av katter och dess ägare. Vi skulle nog iallafall komma till andra chansen.

  2. j skriver:

    Nej snälla, inge bloggare i mello tack.

  3. Nathalie skriver:

    Jag gillar Nano 🙂 tycker den är riktigt bra och speciell.

  4. Susawoo skriver:

    Neeeej. Jag var på finalen förra året, och båda killarna är ju tondöva och kan inte sjunga för fem öre. Viktor har dessutom aldrig varit en vidare på uppträdanden överhuvudtaget. Viktors syster däremot sjunger som en gudinna!

    Tycker att det som vanligt finns en del bra låtar och en del dåliga. Jag hoppas på Ace Wilder!

  5. Annan Anna skriver:

    Undrar om Booken visste om det här, hon hade väl lätt kunnat hoppa in med en veckas varsel med låten som skrivits till S&V? Vem har sagt att bara unga och snygga killar har success på en utekväll eller kan bada nakna mitt i stan?

    😛

  6. Reklaaaaaaaaam skriver:

    #REKLAM för mello!!!!!!!!! Reklam reklam reklam

  7. R skriver:

    Camcam! Det börjar bli lite märkligt att du inte vill besvara mina kommentarer om Jockiboi – får han plötsligt inte granskas på grund av att han gillade din cover på ”hans” låt?

    1. Roza skriver:

      Undrar faktiskt också…

    2. Bloggbevakning skriver:

      Jo, så klart. Jag måste ha missat den. Skicka igen! =)

      1. R skriver:

        Ta en titt på deras ”Pinsamma historier”- videos som de la upp förra året och bedöm efter det. Själv tycker jag att det är sinnessjukt att basunera ut sådan skit på sin kanal när man vet att majoriteten av de som kollar är barn. Finns även så mycket skit kvar på nätet sedan tidigare, tex en video på Jockboi när han tafsar på en redlös tjej medan hon spyr, en video där Jockboi suger av en dildo som Jonna (enligt henne själv) tidigare stoppat upp i anus på honom, mängder av nakenbilder på Jonna och deras festliga porrfilm. De två första filmerna ligger på youtube och är alltså hur lättåtkomliga som helst. Jag kan köpa att Jonna har förändrats med tanke på hur ung hon är, man gör jävligt dumma saker när man är ung. Men Jockiboi är 32 år gammal och började med sin skit (så som ”dagens runk” och att hänga ut tjejer som han ansåg vara slynor) när han var 25 år gammal. Vid 25 är hjärnan färdigutvecklad och man är vuxen, det finns alltså noll ursäkter för hur han betett sig. Jag förstår inte hur man tänker om man låter sina barn titta på deras kanal.

        Såhär skrev jag! ? Är jättenyfiken på vad du har för åsikter om det jag tagit upp. Nu i efterhand kollade jag och det verkar som att videon där han tafsar på den fulla tjejen och videon där han suger av en dildo är borttagna från youtube. Men här är sen sistnämna iallafall! http://www.dailymotion.com/video/x32oaco_jockiboi-suger-dildo-och-snackar-med-bajs-i-munnen_music

        1. N skriver:

          Jag förstår verkligen var du kommer ifrån, ”R”. Företeelserna du nämnt är fruktansvärda. Han var helt fruktansvärd. Vid 25 års ålder är hjärnan generellt helt utvecklad, dock måste vi se till individen i denna fråga. Joakim har inte haft en gynnsam uppväxt, vilken förmodligen påverkat hans neuropsykiatriska funktionshinder negativt. Han är långt ifrån ensam om att ha hamnat snett i livet.

          Idag är vi så himla snabba på att öppet kräva förändring av människor som inte uppfyller den goda människans alla kriterier, och när en förändring väl sker, då vill vi inte ha den. Jag kan tycka att det är lite motsägelsefullt.

          Han har bett om förlåtelse i ett antal år nu och jag tycker att vi goddtar den tills den dagen han ger oss skäl att inte göra det. Han har inte skadat någon annan, att några av de vidriga klippen går att hitta är mest till hans egen nackdel.

          Apropå videon där han berättar om sjuka minnen. Jag tror att det fanns två syften med den. Att vara ärlig med sin bakgrund eftersom den fortfarande är lättåtkomlig, samt att gå ut med alltihop så att ingen har en hållhake på honom. Läser en kommentarerna till klippet är det knappt någon av våra barn/ungdomar som tycker det han gjort är roligt. Tvärt om. De är dock väldigt fina små människor som skriver att då var då, nu är nu, och att de har förlåtit honom.

          Nu är det upp till Jocke vad han gör med sin andra chans, vi får hoppas att han förvaltar den.

          1. Bloggbevakning skriver:

            Men alltså – du satte verkligen huvudet på spiken här.
            Jag har varit extremt skeptisk till Jocke och hans tidigare upptåg men har allt eftersom insett han både HAR ändrats men också verkligen VILL fortsätta ändras och det respekterar jag. Det han tidigare sysslat med är vidrigt och man får jobba hårt för att ändra en sådan bild men jag tycker han verkligen försökt. Klart man inte glömmer vad han tidigare gjort men nu tycker i alla fall jag att det är dags att låta honom få visa upp om han har förändrats på riktigt. Jag är skeptisk men positiv kan man säga…

          2. R skriver:

            Jag förstår vad du menar. Men man kan inte bete sig som ett svin när man är 25 år gammal och skylla på en kass uppväxt, enligt mig fungerar inte det. Men om det kan man såklart ha skilda meningar.

            Att ingen kommit till skada är inte sant. Han har hängt ut tjejer han legat med på sin, tjejer som antagligen mått skit till följd av detta. Han drev också, för bara 3-4 år sedan, en sida som hette ”Slynstämplad” eller något liknande där han hängde ut tjejer som han ansåg vara just slynor. I en video som fanns på youtube tills alldeles nyligen tafsar han på en full tjej medan hon står och spyr i en vask. Det Jockiboi gjort klassar jag som sexuella övergrepp – fysiska såväl som psykiska. Jag vet inte hur ni känner, men jag tycker att sådant är oförlåtligt. Har svårt att se att Jockiboi förändrats, det krävs ändå en viss mentalitet för att utsätta folk för sådana saker. Oavsett om han förändrats eller ej tycker jag att det är högst olämpligt att barn tittar på en sådan kanal och stödjer honom, precis som att jag tycker att man är dum i huvudet om man går på en Chris Brown- konsert och bidrar till hans pengakassa och karriär.

          3. R skriver:

            På sin blogg* skulle det så.

  8. Lina skriver:

    De vet du ska väl vara ”barnens låt” i mello i år

  9. Vicky skriver:

    Jag saknade Samir & Viktor i år i mellon.

  10. Hanna skriver:

    Roadtrip-låten med De vet du var ju en klar barnlåt???? Tänker iaf att det inte är så många över 12 som hoppar och skriker till den!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp