Jag är besviken!!

15:30 30 Mar 2017

GabJoss:

Lägenheten är ute till försäljning och inte ett fruktfat så långt ögat kan nå? 
Jag hade trott att mäklaren verkligen skulle satsa på Gaby Joes personliga signum och fylla varenda handfat och varenda skål med tropiska frukter och chokladbitar.
Och väggorden? Var är väggorden? Det känns inte som hemma om jag inte kan läsa mig till att jag står i köket när jag står i köket liksom..

Men annars?
Vad ska man säga? Att fifty shades of grey just precis fick en helt ny innebörd. Att det verkligen bara är de tropiska frukterna som utgör det enda färginslaget i den här lägenheten.
Det, och när Tovsi kommer förbi med nytt nagellack, munkar och muffins i miljontal.

Vet ni förresten om GabJoss & Fjordingen ska ha pool i sitt nya hus?
Kan ni – i så fall – se henne framför er – plaskandes i en minimal bikini med en skål uppskuren ananas i den ena handen, ett glas smaksatt mineralvatten i den andra och röven nedkilad i en sån här?!!!! Och Kapten SuperJ nedtryckt i en liten uppblåsbar minimuffin med extra allt?
The circle of life.

56 kommentarer | “Jag är besviken!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. ah skriver:

    En sak jag funderat på när jag tittat på lägenheter är att väggord finns inte så ofta hemma hos folk……. men däremot den hiskligt fula tavlan med barnet. Ser den överallt. (I vänster mitt av Super-J:s lekrum)

    Den är så… tacky?
    Snälla säg att jag inte är ensam om att ha lagt märke till den och avskytt den i smyg??

    1. Karin skriver:

      Håller med, tycker den är hiskeligt ful! Och ser lite…. läbbig ut!

    2. Hej skriver:

      Det är en personlig födelsetavla. Skala 1:1 av barnets längd och vikt. Trots att alla har den så är den ju oerhört personlig ?

      1. Anythingtheycandoicandobetter skriver:

        Dock har jag hört av flera att måtten inte stämmer, det gör den inte mindre ful eller fin, men man kan ju tycka att de borde göra rätt iaf…

      2. Karin skriver:

        Den är inte alls personlig. Måtten stämmer inte alls.

        1. Nej skriver:

          Har ni personlig erfarenhet? Måtten (iaf längden) stämmer på min ?

    3. Göteborg skriver:

      …plus att den hänger snett!!!

    4. AJ skriver:

      Sjukt obehaglig tavla. Lika ful som den där jäkla bläckfiskljusstaken och bebishuvudet som man också trycker ner ett ljus i.
      Mycket smaklöst.

  2. Anonym skriver:

    Tycker Jasons rum är övermöblerat.

    1. E skriver:

      Och han har ingen egen säng?

  3. Mira skriver:

    Tycker alla rum var fina förutom Jasons rum, där hade jag nog personligen föredragit färg. Känns som att det är roligare för barn?

  4. Mickis skriver:

    gillade dina inlägg förut om gabjoss men nu känns det mest bara hånande och elakt.
    Lär få en massa hat nu, men känns som du går på henne så personligt. Vad har hon egentligen gjort ?
    Visst kan man störa sig på alla fruktfat och alla magiska inlägg, men helt ärligt, hon säger själv att hon vill fokusera på allt positivt.

  5. Malla skriver:

    Ljusbox, vimplar och kort med glättiga texter på är väl ändå så nära man kan komma väggord utan att smälla upp ”Carpe diem” med 20 cm stora bokstäver i hallen.

  6. Iceball skriver:

    De hade kunnat ta bilder från i princip vilken inredningsperson som helst på instagram och ingen hade märkt någon skillnad.

    1. katten skriver:

      Exakt så är det. Har själv nyligt varit på bostadsjakt och alla lägenheter är så…ehm..vita.

  7. J skriver:

    Fint! Färg kan man alltid lägga till efter egen smak. Jag ställer mig nog mer skeptisk till att, som Hugo och Paula, platsbygga en stor koja och tapetsera ett helt rum i regnbågens alla färger. Jag har inga barn, men är det inte sådant som kids tycker är kul i ungefär en trekvart för att sedan gå ut och leka med en pinne och ett gäng kottar?

  8. Elin skriver:

    Det är inlägg som dessa som jag bara ÄLSKAR! TACK Camcam för att du får mig att skratta högt. Du skriver det jag tänker.

  9. Elin skriver:

    Vilken tur då att ni som kommenterar här slipper bo hemma hos dem. Varför kan inte alla få ha precis som man vill utan att en massa okända ska sitta och kommentera negativt?

    1. Sanna skriver:

      Fast det är lite av en folksport att hänga på hemmet och roas, förfasas, avundas och kommentera andras hem.
      Vi lever våra liv på sociala medier idag, vi får skaffa oss lite skinn på cybernäsan och inte vara så tunnhudade inför allt som kan vara negativt.

      Inredning är en smaksak, inte ett personligt påhopp.
      Nog nu.

  10. Kajsa skriver:

    Tycker typ det inte var så snyggt flyttstylat och inte heller så bra bilder? Ser ut som bilder man tagit själv typ. En bekant säljer sin lägenhet i samma område i Umeå och där ser bilderna ut såhär! Mycket ”lyxigare” imo

    https://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-4rum-tomtebo-umea-kommun-lyktvagen-20-b-11246036

    1. Anders skriver:

      Ahhh, ett fruktfat med 4-5 citroner i! 🙂

    2. Matilda skriver:

      Fast det kunde ju varit mer eller mindre samma lägenhet förutom att gab joss hat snyggare golv, har så svårt för den där bokparketten. Båda lägenheterna känns så otroligt själlösa, men så verkar det bara vara standardval mer eller mindre i båda. Nja, efter det här känns nyproduktion inte som något för mig, men det kan ju som sagt bero på att nyprod är lite själlöst i sig, men än mer om en inte gjort personliga val, det köket känns så himla trist tex och även badrummet. Hade absolut kunnat leva med det i en hyresrätt såklart men hade inte köpt nån utav de här lägenheterna,

    3. Anonym skriver:

      Hm förstår inte vad du menar att det är för direkt skillnad när det gäller ”inte så bra bilder”?

      1. T skriver:

        Hen ville nog bara göra reklam för si…eh… ”kompisens” bostad, perfekt ju att få gratis annonsplats här ?

    4. Anonym skriver:

      Usch vilket hemskt kakel i köket.

  11. Anna skriver:

    Om man nu ska sälja en lägenhet varför gör man den inte mera clean? Tar bort alla personliga detaljer som lappen på kylskåpet och leksakerna på bordet?

    1. Anonym skriver:

      När vi skulle sälja fick vi inte ena ha framme personliga grejer för mäklaren! Så typ alla tavlor på familjemedlemmar fick åka ner. Och absolut ingen lapp på kylen

      1. Anonym skriver:

        Ens* Haha ?

  12. Annika skriver:

    När kommer ditt inlägg om Bellas besök av ex, och att hon iaf verkar vara mer borta än hemma? Inte verkar fira Odds födelsedag nåt större?

    1. A.N skriver:

      Vadå besök av ex? Berätta mer!

  13. Susawoo skriver:

    Åh vad jag älskar min lägenhet!

    Huset är byggt på 50-talet och renoverat 2002, förutom att vardagsrummet är nytapetserat 2014. Jag fullkomligt avskyr min särbos nyrenoverade lägenhet dör allt går i vitt, svart och grått. Det är något charmigt med dessa äldre lägenheter, tycker jag i alla fall.

    Nej, den är inte billig bara för att den hör till ”äldre standard”.

    1. katten skriver:

      Tvärtom! Dessa lägenheter är ofta mkt attraktiva. Kulför dig! Vi harockså precis flyttat in i en från 40-talet. Högt i tak, gamla trädörrar och världens charmigaste klonk-hiss!

  14. Andy skriver:

    Jag som person är väldigt kreativ och har ett kreativt jobb och jag får ont i huvudet om det är mycket färg osv runt mig. Min lägenhet går i samma färger som Gabriellas och det ger mig sån lugn. Dock har jag inte så många saker för lever minimalistiskt. Jag känner att det redan händer så mycket i mitt huvud och blir bara jobbigt att leva i alla möjliga färger.

    1. Mymlan skriver:

      Mest bajsnödiga kommentaren idag. Prova att inte vara så extremt pretto så kanske huvudvärken avtar något…

      1. Anonym skriver:

        Hahahhahah. Tack för skrattet ??

      2. Sofie S. skriver:

        Whaat? Vad menar du med det? Jag vet precis vad Andy menar. Jag är en stressad person som är känslig för intryck så mitt hem behöver vara minimalistisk och färglöst. Det skänker mig lugn. Hemma behöver vara en lugn plats där jag kan landa. Färgstarka intryck kan jag få nån annanstans när jag är på det humöret.

        1. Andy skriver:

          Sofie, personen har för mycket fritid och verkar inte ha något bättre för sig än att spy galla över folk de ej känner på nätet. Hen kan ej må så speciellt bra för människor som mår bra sitter inte och kommenterar skit på en blogg om folk de ej känner. Så är det bara :).

          1. Sofie S. skriver:

            Ja Andy det var ju inte så att du skrev något konstigt eller provocerande direkt. Jag förstår inte reaktionen hos anonym alls.

      3. Anonym skriver:

        Naaw har inte Camilla skrivt ett inlägg som du kunde spy lite under så du och dina 63 likes fick hitta någon bland kommentarerna istället att avreagera er på.

        Jag tror det är dags för dig att byta nick till Lilla My eller Morran. Passar dig bättre.

        1. Andy skriver:

          Anonym: Haha, precis. Så patetisk person.

      4. Andy skriver:

        Pretto? På vilket sätt är jag krävande eller ens arrogant? Känns du ens mig? Haha, så spydig kommentar. Du hänger för mycket här inne.

    2. Hanna skriver:

      Håller med dej Andy. Jag är likadan.
      Minimalistiskt och vitt ska det .

  15. Anonym skriver:

    Jag tycker att det ser lugnt, trevligt och mysigt ut

  16. Anonym skriver:

    Får panik på filten i soffan som inte är vikt?!? Hahaha..

    1. Thess skriver:

      Hahahhaa tänkte lika dant! Och filtarna i korgen! Kaos! Vik dom! Gaaaah!!!!!

      1. Engsir skriver:

        Håller med! Det är så fullt med dom där ”filtkorgarna”, ser ju ut som man har tvättkorgen framme!

    2. hej skriver:

      kökshandduken ser störig ut också

  17. Sofie S. skriver:

    Jag tycker att hennes hem är behagligt. Jag gillar det så också. Dock tycker jag att sonens rum har för mycket prylar. Väggarna är för rörigt dekorerade. Känns som att hon har sett en massa fint runt om på Instagram och inte kunnat välja så hon har kört på allt ihop. Pompoms, vimplar, väggdekor i tre olika varianter plus tavlor och hyllor på det. Lite för mycket för min smak. Föredrar minimalistiskt.

    1. Jahaja skriver:

      Jag blir stressad av alla filtar som ligger som tvätthögar och stickersen, det ser stökigt ut hur ljust det än är. ? Inbillar mig också att det är massa kladd bakom dem när de väl åker ner. Barnleksaker liggandes mitt på golvet bjuder inte direkt in till visning heller.

      Pompoms, vimplar och lightboxar är det nya shabby chic. ?

      1. Sofie S. skriver:

        Alla som är ”inne” när det kommer till inredning har så. I alla fall om man ska tro alla hem på Instagram 😅 de flesta barnrum som jag sett i sociala medier har de där stickersen och ljudboxen.

        1. Sofie S. skriver:

          Ljusboxen. Damn you autocorrect!

  18. Tove skriver:

    Det står ju faktiskt ”This kitchen is made for dancing”…Det är väl en halv poäng iallafall?

  19. Daniela skriver:

    Åh jag tycker det är jättefint, precis min stil 🙂

  20. I skriver:

    Har inga kommentarer om inredningsstilen. Dock så stör jag mig nåt oerhört på att gardinerna är för korta. En sån liten miss kan förstöra helhetsintrycket i ett rum. Samma sak gäller tavlor som hänger snett… eller i mitt tycke konstigt…

  21. M skriver:

    Det är enkelt , men väldigt vitt.. vart är mattorna undrar jag 😮☹️ Men de kanske bara är jag

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG