Paow är i högform!

14:30 22 Mar 2017

Paow:

Om hon inte hamnar i slagsmål på flygplatser så skriver hon vidriga saker om folk hon – vad jag förstår – inte känner på Snapchat.
Tidigare har hon hängt ut en tjej på Snapchat som hennes kille skrivit med bakom ryggen på Paow och kallat henne ”jävla fula hora” och nu är det dags igen.

Den här gången är det en tjej från Paradise Hotel som åker på en släng av sleven på Snapchat med texten ”Dumma kossan hör hemma på lokalpuben. Äckel”.

Detta är alltså samma Paow som upplät sin blogg till Lisa Anckarman från ”Skapa skillnad” för att skriva om näthat och mobbing och som i februari skrev ett inlägg om att hon ville sluta provocera?
Classy!

49 kommentarer | “Paow är i högform!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara skriver:

    Äsch, paow är ju bara avundsjuk på alla tjejer som är söta och har ett normalt liv.

    1. ? skriver:

      Tror inte det rör sig om avundsjuka (sjukt tröttsamt med alla som drar det kortet) utan om Paows egna självhat som hon projicerar på andra. Hon är så sjukt destruktiv och har så mycket ilska och hat inombords. Sorgligt som fan.

      1. ? skriver:

        Försvarar dock inte paow alls. Tycker att hon beter sig vidrigt.

      2. IG skriver:

        Det kallas även överföring, att man låter åsikter och känslor om andra och sig själv gå ut över någon som inte har med saken att göra ?

    2. Crossfittan skriver:

      Kids look and learn…. DONT DO DRUGS!!!

      1. W skriver:

        Om med droger du menar är Alkohol. Det är den värsta drogen här i världen.

      2. Hannah skriver:

        Alkohol, den värsta drogen i världen? Det skulle jag då inte hålla med om. Absolut om du är alkoholist men inte annars. Jag skulle nog säga att kokain, extacy, meth, heroin är bra mycket värre än alkohol.

        1. S skriver:

          Meth framför allt är oerhört farligt. Fastnar man så jävlar fastnar man och det förtvinar kroppen något så enormt på kort tid 🙁

        2. W skriver:

          Nej enligt mig är alkohol värsta drogen. Vet att det finns massvis med droger som fräter av ditt ansikte eller vid od dödar dig.
          Men alkohol är i större spridning, lättast av få tag i över hela jordklotet och det gör att den får högsta placering på min lista.

        3. Anonym skriver:

          På vilket sätt är ecstasy farligare än alkohol, menar du? 🙂

  2. ? skriver:

    Har funderat på det där, undra om det är när hon har sina utslag som hon blir sådär extra otrevlig och hoppar på andra tjejer

    1. S skriver:

      Vidrig kommentar!!

      1. Anonym skriver:

        Det är ingen vidrig fråga utan rätt relevant. Det är inte alls omöjligt att Paow mår psykiskt sämre när hon har utslag och det gör att hon har svårare för att kontrollera sin ilska.

        1. Anonym skriver:

          Jag har en kronisk fysisk sjukdom som går i skov (perioder då jag är symtomfri varvat med sjukdomsperiod). Har även en psykisk sjukdom på det, jag kan absolut säga att min psykiska hälsa påverkas av sjukdomsskoven.

      2. Anonym skriver:

        På vilket sätt då? När kroppen får sina utbrott är det väl högst troligt att hennes psyke även det ändras

      3. A skriver:

        Ok, så det är inte Paow då som är vidrig med sina uttalanden?!

    2. Bloggbevakning skriver:

      Vad fan har Psoriasis med hennes beteende att göra? Jag har fibromyalgi – är jag också så där extra otrevlig emellanåt då eller när jag får skov?

      Så jävla dum kommentar!

      1. ? skriver:

        Ja ?Du får ju dessutom betalt för att vara småelak hela dagarna så det stämmer nog ?

        1. Bloggbevakning skriver:

          Haha…jag skriver den här bloggen helt utan skov. =)

      2. Anonym skriver:

        Personen ifråga menade nog att det kanske var så att när hon har skov så blir antagligen den psykiska hälsan sämre och därmed så beter hon sig illa, just för att hon mår dåligt.

        1. Bloggbevakning skriver:

          Ja, det är i så fall en förklaring men fan ingen ursäkt.

          1. Susawoo skriver:

            Allting har sin förklaring. Däremot finns det inga ursäkter för någonting.

      3. Little Tortilla Boy skriver:

        Jeg har også fibromyalgi, kan bare snakke for meg selv men jeg blir extra salty når jeg har dårlige dager ?

        1. Hann skriver:

          Haha älskar ditt nick.. Littleboetillavoy ?

          1. Hann skriver:

            HAHA va!! Vad hände här..

  3. B skriver:

    Hon uttrycker sig väldigt klumpigt men kan intyga att man blir upprörd om man sett de senaste avsnitten av ph där de hånar och fryser ut en av tjejerna. Ont i magen deluxe…

    1. Jannike skriver:

      Saken är väl egentligen inte att Angelika har gjort något dumt, utan dom andra tre ”super snipporna” som dom så fint kallar sig.

      Håller helt med dig, man får riktigt ont i magen över hur människor, vuxna människor kan bete sig så illa mot en ensam individ. Jag kan på något vis förstå varför unga människor beter sig illa emot varandra när man ser hur vuxna människor i TV beter sig som dom gör mot varandra, säger inte att mobbing hos unga är befogat men att se de i TV, att produktionen i detta fallet väljer att visa det för så otroligt många människor ger en skev bild på vad som faktiskt är ok att göra mot en annan människa. Dock är de bra att produktionen väljer att visa de på ett sätt, så kanske ”ss” tjejerna förstår vilken vidrigt beteende dom ligger inne på. Killarna som får utbrott eller inte säger något i Matildas försvar är minst lika tappade.

      Jag tycker att mobbing är en av dom värsta saker man kan utsätta en annan människa, så försvarar inte unga människor beteende men det blir svårt att skilja på rätt och fel vissa gånger.

      1. Jannike skriver:

        Skön dubbelmoral jag fick in där.
        Summan av kardemumman (säger man så, ja har alltid gjort de i alla fall)

        Produktionen gör på ett sätt rätt att visa de för ”ss”‘s trion, hur illa dom beter sig. Produktionen gör även fel, då människor som inte alltid utvecklat sin hjärna till att tänka på hur man skall bete sig, kan tro att de är ok, då man ser vuxna människor bete sig illa

        (stava kan ja inte heller ser ja)

        1. Anonym skriver:

          Håller med om det du säger men jag tycker att Angelika var svinig.
          Att det var Matildas förtjänst att hon fick immunitet är bara det lilla, Matilda uttryckte verkligen att hon behövde en vän för att de andra tjejerna frös ut henne, som ett nödrop. Och vad fick hon för det.
          Usch och fy fan att bli hånad och utfryst på bästa sändningstid när en dessutom (som M sagt efteråt) blivit det tidigare i livet.
          En kan undra vad det gör med en människa…

          1. Jannike skriver:

            Helt rätt där, hade de inte varit för M hade Angelica inte varit kvar. Men kan tycka att Angelica inte är elak på samma sätt som tjejgänget och dom fega snubbarna som bara står tysta och ser på.

            Man man förundras över hur ”vuxna” människor kan bete sig så emot varandra som dom gör. Jag hoppas helt klart produktionen sätter ner foten till nästa vecka

  4. PH skriver:

    Paow är nog väldigt ledsen och svartsjuk/avundsjuk pg av att hon ej är inbjuden att gästspela i PH i år då det varit ett sätt för henne stt få pengar tidigare

  5. Lollo skriver:

    Dasha Girine känns även hon som en mobbare, hon sitter och pratar om i hennes podd med Hanna Friberg aka Hannalicious att deras läsare borde hålla käften. Hon kan verkligen inte bemöta kritik, ska bli intressant att se vad de säger från Skatteverket kring hennes likviderade bolag Helium Studios..

    1. K. skriver:

      Fortfarande besatt av hennes företag? ?

  6. RMY skriver:

    Men är det inte Paow som varit på barturne på alla lokalpubar i landet ?

    1. Anonym skriver:

      Jo, under flera år ??

  7. Linnea skriver:

    Vad menar Paow med lokalpuben? Klassförakt?
    Jag hoppas inga tjejer ser upp till den här tjejen. Blir så himla ledsen av hennes beteende och hur hon behandlar andra människor. Hon borde söka hjälp då det är väldigt tydligt att hon inte mår särskilt bra och låter det gå ut över andra.

  8. Nina skriver:

    Och där kom det. Bella försvarar personlig stylist med motiveringen att hon ju ”faktiskt kan jobba samtidigt och spara dyyyyrbar tid”. Orkar inte.

    1. M skriver:

      Jag förstår inte vad det är hon måste försvara? Hon skadar väl ingen annan av att ha en personlig stylist? Det är väl helt och hållet hennes egna val att göra vad hon vill med sina egna intjänade pengar. Dessutom skapar hon ju ett arbetstillfälle genom detta. Hur kan det vara dåligt?

      1. Daniela skriver:

        Jag tror många blir lite irriterade när hon gör en total svängom från tidigare, när hon hyllat att vara ofixad och osminkad på jobbet osv, men nu är det plötsligt goals att bli stylad? Förstås kan alla ändra åsikt, men det är liiiiite… skenheligt (tror jag är rätt ord) att hon gör en helomvändning på så många olika sätt ?

        1. Anonym skriver:

          När har hon någonsin hävdat det?

        2. M skriver:

          Bella äger och driver idag ett bolag som säljer stylingprodukter och precis som hon själv skrivit så är det kutym att vara fixad på säljmöten då. Konstigt vore det väl annars om hon kom på möten och ger sken av att inte använda sina egna produkter. Hon är helt enkelt i en sådan bransch idag, vilket hon inte var för 5 år sedan tex. Vi alla förändras och konstigt hade det varit om Bella idag hade varit exakt likadan som för 5 år sedan. Har du själv inte förändrats något de senaste 5 åren?

  9. Vivvi the one and only skriver:

    Och där försvann min sympati för dig igen.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Va?

      1. Linnea skriver:

        förstår att du syftar på Paow!

      2. vivi the one and only skriver:

        På Paow så klart. Försökt senaste dagarna att känna sympati för henne. Men det far mer grodor ur henne än hos fransk 5 stjärnig kock som tillagar grodlår.

  10. J skriver:

    Förstår inte hur man kan vara så elak, missunnsam och hämndlysten som Paow verkar vara och sedan kunna sova gott om kvällarna.

    Förstår inte heller hur hennes kille står ut med att vara tillsammans med en människa som sprider så mycket hat och negativ energi.

    Undrar om hon kommer vakna upp en dag och inse att livet är för kort att gå runt att hata och vara elak mot andra hela tiden eller om hon kommer leva resten av sitt liv som bitter? 🙁

  11. A skriver:

    Kvittar hur sjuk , arg eller liknade man är, så där skriver man INTE om någon!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp