Var är Paow när man behöver henne?

11:30 22 Mar 2017

Sandra Beijer:

Sandy Belle har tydligen stött ihop med sitt ex Magnus för första gången sedan hon fick reda på vad han gjort och hon har gått fram till honom och givit honom fingret.
Tänk om hon bara haft Paow med sig!
Då hade han fått en tonfiskmacka mellan ögonen så det stod härliga till.

Kanske att han var värd att få ett glas köpedrink över sig ändå?
En köpedrink OCH en tonfiskmacka!

73 kommentarer | “Var är Paow när man behöver henne?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Dessie skriver på Instagram att man kan se hennes och Ukkos förläsning i Helsingfors kl 14 (antar att hon menar 13 svensk tid)vis länk på hennes blogg. Om det kommer upp en länk lägger jag upp den här.

    1. Anonym skriver:

      Länken om man vill se Dessie när hon är ”ambassadör” http://videonet.fi/web/norden/20170322/

  2. Anna skriver:

    Varför måste en shoppa något ”asdyrt” just, en kan väl bara shoppa punkt.. Liksom 😀

  3. Elli skriver:

    OT, men är det nån annan än jag som har/haft problem med att zooma på mobilen på bloggen? Har Iphone ifall det gör nån skillnad.. sjukt irriterande. ??

    1. Anonym skriver:

      Min stänger ned sig!

  4. M* skriver:

    Hahaha, Sandra – what a badass chick! ?

  5. Pe-Me skriver:

    Är det inte småbarnsfasoner och köra melodramatiskt ”vad gör du i mina kvarter” och räcka finger? sån cringe på den, sex in the city wannabe och shoppa något dyrt. Känns ju oerhört konstruktivt…

    1. Anonym skriver:

      Och nästa steg är att spärra av hela Stockholm med band där Sandra vistas på ”Magnus är ej välkommen här”

    2. Lisa skriver:

      Det gör det verkligen. Om det är så som alla rykten säger så har hon verkligen överdramariserat det på bloggen och då är det här beteendet ännu värre.

  6. Anonym skriver:

    Hon borde bara gått förbi honom som att han vore luft. Det hade svidit mer!

  7. Erika skriver:

    Vad är det som han gjort?

    1. Lisa skriver:

      M och S har haft en trekant med någon vi kan kalla för Jane Doe. Jane Doe arbetar tillsammans med M och han frågade om hon ville vara en del av deras äventyr i sänghalmen. Sedan kom det fram att Jane Doe och M redan hade intresse för varandra innan det hände och S fick reda på att M dumpade henne för att sedermera inleda en romans med Jane Doe.

      1. Giga skriver:

        Låt oss ponera att ovanstående är sant. HUR kan man INTE bli flyförbannad över det faktum att ens f.d kille ”lurat” en till att ha en trekant med någon som han (redan bryr sig om emotionellt) möjligtvis ligger med bakom ens rygg? Själva trekanten kan ju ha skett för att ”spice:a upp” förhållandet om det varit på glid det senaste? Vi vet ingenting om omständigheterna kring detta. Personligen är jag inte mycket för trekanter pch hade förmodlingen aldrig ställt upp på en sådan, men även om man skulle så är det väl klart att det ska ske under någon form av förståelse? Spec. om en av dem inblandade är ens partner sedan 4 år?

        1. Lisa skriver:

          Det må hända att S blir arg men det är ändå två som är med på det innan person tre blir inblandad och det sägs att S visste om att de hade intresse för varandra innan det hände. Och även om de hade tagit någon ingen av dem kände så är det här sådant som kan hända i en trekant.

          1. S skriver:

            Som vanligt skyddat kvinnor mannen. Nej han var ett rövhål kort och gott och nej det är inte vanligt man blir kär i någon bara för man haft sex en gång ibrn trekant… hur många trekanter har du haft?

          2. Lisa skriver:

            Jag skyddar inte mannen utan jag ser den stora bilden. På hennes blogg målas det upp som om han vore en serievåldtäktsman och jag anser inte att han har gjort något särskilt allvarligt. Sedan ser alla sådant här på olika sätt och vad jag har och inte har gjort i sänghalmen angår inte dig.

      2. Anonym skriver:

        Vad är egentligen så jävla svinigt att bli ihop med ej man legat med? Alltså. Hon målar ju upp det som att han mördat folk. Undrar också hur hon sagt allt till sin familj, eftersom hon säger att de också hatar honom. Typ ”vi hade en trekant och låg med varandra, nu är M och Jane Doe ihop!” Antar dock att hennes mål är att alla ska hata honom men jag trodde typ att han våldtagit och mördat och plågat, så som hon skriver om honom… Sandra beijers kommentarsfält är för övrigt så roligt med alla fjortisar som ba ”Asså Magnus är INTE välkommen här!!!! VI HATAR DEJ MAGNUS fatta det! Sandra – flyg, flyg som fågeln Fenix!”

        1. Lisa skriver:

          Det trodde jag med eller pedofil. Hon överdramatiserar allt och det är väl kanske därför hon inte talar om i bloggen vad som hänt eftersom en stor del förmodligen rycker på axlarna åt händelsen. Nu har en kommenterat i hennes kommentarsfält hur ont i magen de får av bloggbevakning och alla spekulationer. Men om bloggaren enbart säger A och inte B så blir det spekulationer.

  8. Anonym skriver:

    Hon låter som en dålig Veronica Maggi-låt.
    En sån som man identifierar sig med när man är fjorton.

    1. Anonym skriver:

      Haha ja man glömmer ibland att hon är 30.

      1. A skriver:

        Hon fyller väl till och med 33 i år… ja hur länge kan man romantisera 15-års-åldern?

        1. Anonym skriver:

          Oj såpass! Okej då är det ännu värre…

          1. Love skriver:

            Varför utlala sig om saker och situationer man inte varit med om? Man tänker knappast logiskt alla gånger allra minst då man är sårad och förbannad… jag hade smockat till idioten Mvh en annan 33 åring!

          2. Anonym skriver:

            Till Love (gick ej att trycka på svara): jag hade också smockat till honom om inte något värre. Men jag hade inte skrivit om det på min blogg och späda på dessa spekulationer. Det är barnsligt.

  9. Sofia skriver:

    Läser inte hennes blogg, men om hon nu inte vill att man ska spekulera om vad han har gjort så borde hon ju inte dra upp det mer och speciellt inte skriva så som hon gjorde i detta inlägget? Känns lite som att hon vill att folk ska spekulera..

    1. Anonym skriver:

      Eller så kanske hon förväntar sig att människor är någorlunda snälla, med egna liv och med förmågan att respektera andra människor och deras känslor 🙂

      1. Sofia skriver:

        Så om man spekulerar om vad som har hänt så är man inget av det som du skriver? Inte riktigt benägen att hålla med faktiskt.

        1. Anonym skriver:

          Det har jag förstått att du inte gör. Har förstått att det finns många som samlas här som inte förstår varför det blir fel med öppna spekulationer, för att inte tala om hur konstigt det är.

          Öppet spekulerade på nätet leder till rykten och att människor får en bild av en annan människa som kanske är helt felaktig.
          Redan nu är det ju många som anser att Sandra är en omogen och överkänslig typ. Nån tragisk tjej som borde växa upp.
          Och det baserat på spekulationer. Baserat på saker de inte vet något om. För inte vet ni allt som hänt och inte känner ni Sandra. Det bara tycks och tänks och fantiseras en massa och det alltid i negativa ordalag. Alltid spekulers det om hur dum, tragisk, dålig, sorglig, vidrig osv någon är.

          Och det är väl inte särskilt snällt och respektfullt. Inte om du frågar mig iaf.

      2. Mira skriver:

        Hon är en bloggare, hon vet nog redan att det tyvärr inte är sant.

        1. Anonym skriver:

          Och hoppet är det sista som lämnar en.

  10. ah skriver:

    Funderar på om det var så hemskt det han gjorde mot henne, med tanke på att hon:

    a) kunde gå fram till honom och BARA peka finger
    b) hintar om det han gjorde i bloggen hela tiden

    Hade det varit det mest avskyvärda hade hon nog inte stannat vid att peka finger, eller nämnt det i bloggen hela tiden.

    1. Lisa skriver:

      Hon vet hur man lockar läsare genom sina call-to-action inlägg. Hon har arbetat inom reklambranschen och vet hur sådana texter fungerar.

  11. Linn skriver:

    Jag tycker synd om Sandra, hon verkar vara en så ensam själ, vilsen i sitt romantiserande om tonårstiden, förälskelser i 80-talets bad guys och det konstanta intaget av alkohol. Det måste göra ont innerst inne när alla ens vänner gifter sig och skaffar barn och man själv får hitta yngre och yngre förmågor att dansa med på svartklubbar till klockan 03 på morgonen. När vännerna blir gravida eller småbarnsföräldrar blir det ensamt i det eviga flickrummet med en flaska Cava och marlboro light.

    1. Anonym skriver:

      Har det slagit dig att alla kanske inte vill ”bilda familj” och ”bli småbarnsföräldrar” alls? Alltså, någonsin.

      1. S skriver:

        Håller med! Alla kvinnor dömmer inte om att stå vi spisen och ploppa ut ungar på löpande band…

        1. Jessica skriver:

          Fast bara för att man skaffar barn så menas inte det att man automatiskt står framför spisen ? Livet slutar inte för att man skaffar kids, men man får helt klart ett annat perspektiv på saker å ting.

      2. Linn skriver:

        Chilla! Jag vet att hon inte vill ha barn. Jag skrev bara att det blir ensamt och säkert gör ont när alla hennes vänner, som vill ha barn, blir gravida och lever familjelivet. Sandra vill uppenbarligen leva som en tonåring hela livet och det respekterar jag. Men hennes vänner går ju vidare och förändras… och det känns som om Sandra står kvar på dansgolvet mitt i natten. Ensam.

        1. Plumbob skriver:

          Om man inte har något intresse av barn gör det inte så ont för barnskaffandet ses inte som ett avancemang i livet.

          För mig är det som att folk skulle skaffa hund, trevligt och så men jag ser det då inte som att de ”går om” mig.

          1. Linn skriver:

            Nu går ju faktiskt Sandra till en psykolog och pratar om just detta så lite jobbigt tror jag nog hon tycker att det är.

          2. Ninni skriver:

            Så bara för att man inte ser det som avancemang så är det inte tråkigt att förlora vänner? För jag glider ifrån vänner jag inte längre delar saker med och som inte har tid eller lust att göra saker med mig. Och det tycker jag är ledsamt även om jag inte strävar efter deras liv så kan jag sakna dom

    2. Giga skriver:

      Ja precis. För ALLA tjejer vill ha barn och gifta sig. Det är ju DET PERFEKTA LIVET.

      (Läs: ironisk)

      1. Bloggbevakning skriver:

        Ja, hon har väl till och med gått ut med att hon inte vill ha barn?

    3. ML skriver:

      Plus en på den Linn!

    4. Lisa skriver:

      Jag är 30 och jag har vare sig partner eller går och längtar efter barn. Jag trivs i den situationen jag är i och vill inte ens bilda familj. Bara för att man är i en viss ålder betyder det inte att man måste gifta sig eller bilda familj. Ingen bestämmer vad man ska och inte ska göra – förutom en själv.

      1. Linn skriver:

        Självklart! Men om alla ens vänner växer upp och stabiliserar sig så kanske man kan känna sig ensam? När ingen längre orkar festa med en hela natten och när vännerna prioriterar myskvällar med sina barn framför nattklubbar och cava. Jag har vänner, i 30-årsåldern, som fortfarande färgar håret blått och går på klubbar mitt i veckan. De verkar inte så lyckliga… de verkar hålla kvar i en drömbild av sin ungdom. Vi andra skaffar barn, gör karriär och gifter oss men de det eviga ungdomarna forsätter liksom leka…

        1. Plumbob skriver:

          Jag tycker att det verkas som att du behöver kunna känna att alla som inte skaffar barn är olyckliga för att det inte ska inkräkta på ditt eget ”stabila” familjeliv.(Vad är stabilitet btw?) Det brukar vara så när föräldrar vill diskutera barnfrihet.

          Jag förstår det, det är som lchf eller nån annan livsstil som skiljer sig markant från normen. Man går in i en sorts defensiv tankeposition där man måste få kunna tycka lite synd om människor som missat det man själv upptäckt.

          1. Linn skriver:

            Att skaffa barn är inte direkt en livsstil som skiljer sig från normen?

        2. Lisa skriver:

          Det förstår jag absolut men många har svårt att släppa det gamla levernet. Jag är inte samma person jag en gång var och har tagit emot många motgångar men har kämpat mig tillbaka. Däremot har jag en vän som är lika gammal som jag men som inte vill växa upp utan som klär sig i barnkläder och samlar på leksaker. Vi är alla olika och det tar längre tid för en del att inse när det behövs en förändring.

        3. Rebecka skriver:

          Men hur svårt är det att förstå att ditt ”vuxna”, stabila sätt att leva inte är det rätta för alla? Du har hittat ditt sätt att vara lycklig, låt andra få välja sin väg utan ditt moraliserande. Tycker dessutom det verkar ut som att Sandra har gott om vänner som vill hitta på samma saker som henne.

        4. Lokis skriver:

          Tycker det är de som skaffar barn som inte är lyckliga. Först extremt nedslitna av småbarnstiden, ingen egentid, skilsmässan kommer sen…

        5. Anonym skriver:

          Tycker inte mammor till skrikande ungar i mataffären ser superlyckliga ut heller, I’m just saying..

          1. Becka skriver:

            Men vad ska ni göra ett helt liv utan barn ? Bara tänka på er själva ? Hellre sliten och sömnbrist av mina små barn än att bara tänka på sig själv genom hela livet.?

          2. Lisa skriver:

            Becka: Njuta av karriären och leva med djur.

    5. Luna skriver:

      Oj men det där var ju typ en fin text haha! Lite Michaela Forni-känsla. Jag var tvungen att screenshotta. Dig vill jag läsa mer ifrån!

    6. FitteTrine skriver:

      Men nei! Herregud, slutt nå. Kvinner er vel ikke ensomme og triste fordi de ikke stifter familie. Jævla bra at en offentlig person viser en annen type livsstil. Det at så mange må kommentere dette og være så himla negative viser jo bare hvor usikre dere blir når noen velger å leve på sin måte. Cava og Malborough light 4evva.

    7. M skriver:

      SKÄMS LINN! SKÄMS!

  12. Jo skriver:

    Förlåt men det låter inte som ett normalt beteende av en 33-åring. Peka finger? Gör folk ens det 2017? Han måste skrattat åt henne…

    1. Elsa skriver:

      Sluta skriva elaka saker om någon som är ledsen. Jag förstår Sandras reaktion till 100 % och anser att hon gjorde rätt i att ge honom fingret. Vi vet naturligtvis inte alla omständigheter kring vad som hänt men om ryktena stämmer är det vidrigt.

      Tänk dig att din pojkvän föreslår en trekant med någon som han redan är otrogen med eller kommer att vara det. Och sedan blir tillsammans med henne. Det är ett svek från så många håll. Jac skulle inte klara av det psykiskt. Det är hemskt att göra någonting sexuellt med någon som sedan visar sig vara ens pojkväns älskarinna. Usch, jag ryser bara jag tänker på det. Så ha lite empati med henne istället för det hon går igenom är inte lätt.

      Det här är liksom mera (om det är så) än vanlig otrohet som ju i sig gör jävla ont.

      1. S skriver:

        Håller med dig! Han förtjänar en fet smäll! Olyckliga människor älskar att vältra sig i andras olycka!

      2. Pe-Me skriver:

        Ja det är synd om henne men hon beter sig och framställer honom som jordens avskum och mer eller mindre uppmanar andra att döma honom utan att man faktiskt vet vad han har gjort. Visst om han var otrogen, om han blev tillsammans med hennes killkompis, ”lurade” henne till trekant (men hon har nog samtyckt till att vara med även om hon inte förtjänade bli förd bakom ljuset) så kan jag ändå inte tycka det är det värsta jag hört. Jag hade blivit mer förskräckt om ens partner visat sig vara pedofil eller något annat förkastligt och avskyvärt.

        1. Anonym skriver:

          Vad är det för fel på er, rent ut sagt?
          Du och ni andra har ingen aning om vad hänt men pratar som om ni viste.

          Fattar inte var ni får ifrån att Sandra målar upp honom som om han mördat någon. Tycker det låter som om han haft en affär bakom hennes rygg och försökt få henne att tro att hon är psykiskt labil som misstänkt det. Vad som hänt där utöver är förmodligen ingen vacker historia.

          Konstigt att man blir hjärtekrossad? Nej.
          För sandra känns det säkert som om han har mördat just henne.

          Så jävla okänsliga människor det finns. Ge er nu för fan.

          1. Anonym skriver:

            Och Camilla, hur kan du godkänna att folk kastar skit runt sig på det här sättet?
            Känns det här bra för dig?
            Eller just det. Ditt kommentarsfält är inte ditt problem. Glömde det! 😛

            Förstår inte hur du kan känna dig nöjd med bloggen du har. Är det bara för att den drar in en massa stålar?

            Känns ganska ovärt att skämma ut sig inför halva internet för lite pengar.
            Ett sjunkande skepp aldrig tidigare beskådat.

            1. Bloggbevakning skriver:

              Vi modererar i efterhand om det behövs men så klart sitter jag inte framför min dator 24/7.

          2. Annan anonym skriver:

            Till anonym 14:59.
            Jaaaa, precis så.
            Min kille gjorde slut med mig några veckor efter Sandras kille. Efter fyra år. Det kom dagen efter fram att han gått bakom ryggen på mig i nästan 6 månader med exakt den tjejen jag nojjat och undrat över.

            Han har fått mig att tvivla på mig själv, på min magkänsla, på mitt värde. Han har fått mig att tro att jag är helt galen som bara inte kan ”välja” att lita på honom när hela min kropp skrikit att något är fel med den där tjejen som ploppar upp överallt.. Jag har fått be om ursäkt för ”min osäkerhet” som förstör för oss.. När det i själva verket var min intuition.

            Är 30+ och bodde ihop, skulle skaffa barn nästa år…

            Det hatet jag känt nu efteråt mot det denna man är enormt. Är arg och besviken på mig själv också men han får stå för sitt. Han ljög, bedrog, bröt ner (och slog tillslut).

            🙁

            Ha lite förståelse för att Sandra mår dåligt, sluta kasta hennes ålder i hennes ansikte eller dumförklara henne för att hon är öppen och ärlig (och rå) på bloggen.
            Jag som går genom liknande uppskattar enormt mycket att hon delar med sig.

            Det har hjälpt mig.

          3. Anonym skriver:

            @ Camilla
            Kommentarsfältet på din blogg är under all kritik. Hade det här varit min blogg så hade jag skämts så mycket att jag hade stängt ner hela skiten.
            Men å andra sidan hade jag aldrig kommit på tanken att driva en sån här blogg. Funnit nöje i att skriva vinklade och hackande inlägg för att trigga igång kommentarerna så att jag kunde tjäna pengar på att andra älskar att spy ur sig okänslig skit.
            Har du ingen skam i kroppen?

            @ Annan anonym
            Fyfan! 🙁
            Om man ska ta de märkliga människorna på den här bloggen på orden så är du tragisk, överkänslig och kanske behöver du lite professionell hjälp också?
            Men så är det såklart INTE!

            Jag har varit med om ett ex som var otrogen och ljög så mycket att jag till slut knappt visste vad jag hette. Det slutade lyckligtvis med att jag kastade ut honom med huvudet före. Hade jag då vetat allt han gjort och ljugit om (fick veta mycket långt efteråt) hade jag förmodligen gjort något betydligt mer dumt och barnsligt än att, som Sandra, ge honom fingret. Han var ett absolut vider och hade någon sagt till mig då att jag överreagerar eller sagt åt mig att jag är barnslig eller något annat så hade jag antagit att den personen haft någon emotionell störning. Otrohet, svek och lögner är hemskt att bli utsatt för. Fullkomligt normalt att reagera stark.

            Och den där killen behöver du inte ägna en tanke åt mer. Han är en respektlös skithög och du kommer hitta någon som är så mycket bättre. Det finns så fina killar där ute. Min sambo är en guldklimp som aldrig skulle göra mig illa. Och du kommer hitta en guldklimp som passar dig också, nu vet du ju vilka varningstecknen är. Så våga lyssna på din magkänsla nästa gång, den har nästan alltid rätt.

            Och igen, var inte ledsen över honom. Vet att det är jobbigt, men helt ärligt. Var han kapabel att bete sig sådär svinigt så är han ju faktiskt bara en påse med skit. Och det vill man ju inte han när man kan få något så mycket bättre… 🙂

          4. Anonym skriver:

            Men sandras kommentarsfält då?

  13. Emmy skriver:

    På gossips har madde lagt ut print screens på Paows senaste påhopp. Den tjejen kommer aldrig att lära sig.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Jag har ett tidsinställt inlägg med det.

  14. M* skriver:

    Kom att tänka på denna: https://www.youtube.com/watch?v=y3t9-4GB5pM&sns=em (hoppas att länken funkar). Ungefär samma nivå där ?.

  15. E skriver:

    Jag kommenterade hos henne att det känns rätt otäckt att människor sitter och tar så stenhårt parti mot någon när de inte ens vet vad han gjort. Att det är förmodligen så att Sandra har all rätt att vara ledsen och att vem har inte önskat sitt sviniga ex till en tortyrkammare någon gång. Men att läsarna ska kalla honom äcklig, obehaglig, dum i huvudet osv känns inte helt sunt. Vi har ju bara ena sidan av en berättelse och faktiskt inte ens det. Den kommentaren godkändes inte. Trodde det blev fel och kommenterade igen. Godkändes återigen inte. Men under samma inlägg godkändes kommentarer om att allt ligger ute på Flashback. Och samma kommentarer (om fb) har även icke-modererats på senare inlägg. Så bara det tror jag gör att det ligger en viss sanning bakom det som står där. Särskilt med tanke på att hon dementerat andra rykten om vad som hänt

    1. Lisa skriver:

      Så är det absolut. Men Sandras blogg är väldigt puttignuttig så hon godkänner inte kommentarer som kommer förstöra den romantiserande bloggen hon har byggt upp.

  16. M skriver:

    FYYFAN vad mycket vidrigt kvinnohat det finns i det här kommentatorsfältet.. Usch!

    Go Sandra! Borde gett honom en dansk skalle

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg