Det händer på Instagram..

17:57 3 Apr 2017

(null)

Lekrum? Jag vill ha den där tapeten i mitt sovrum! 
Så himla fin!
Kanske kommer den dra fram min fantasi och göra mig obegränsad – vem vet? =)

(null)

Hahaha! 
Ellen! 

(null)

(null)

Camilla Läckberg säger till på skarpen gällande Little Jinders sätt att nedvärdera andra kvinnor genom användandet av ordet ”hora” och lite förvånande ordet ”lågstadielärare”.
Ja, det finns väl en hel drös med andra ord att använda om man nu vill ryta till men ”lågstadielärare”? 

(null)

Camilla Läckberg lyfter upp ett företag som hon handlat från och skriver att hon gärna gör det ”trots” att hon betalar själv och vem är inte sen att försöka haka på det tåget?
Pernilla Wahlgren ”The queen” of smygreklam. 
Tyvärr – Pernilla – du har lite för mycket smygreklam på ditt samvete för att NÅGON ska tro på det där! Saaaarry!

(null)
Expressen briljerar i konsten att rubriksätta med det här lågvattensmärket!
Riktigt smaklöst!

Tydligen lider min favortmusiker och nyblivna tvåbarnsmammanP!NK av fetma – i alla fall om man ska tro hennes BMI och Instagram.
Skönt att se att både hon och följarna avfärdar det! 
BMI är bullshit!

102 kommentarer | “Det händer på Instagram..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. N. skriver:

    Eeeh har du läst jinders ”försvar” på instagram? Man blir ju för fan mörkrädd!

    1. Anonym skriver:

      Team Läckberg

      1. Anonym skriver:

        Team Jinder

        1. Anonym skriver:

          Team Eva i Eskilstuna

      2. M skriver:

        En fråga: har ni som håller med Läckberg lyssnat på pod-avsnittet som citatet avser?

          1. M skriver:

            Vad tycker du om citatet och dess återspegling av vad som sades i pod-avsnittet? Vem var det som droppade ”lärar”-grejen?

  2. ll skriver:

    smaken är som baken hehe.. men fullkomligt avskyr den tapeten. känns typ så 90-tal..uuhh, eller typ trapphus målning . kanske fint i en vecka men sedan blir mina ögon trött av trekantsmönster.. är det bara jag som är sån? måste ha runda o mjuka former och färger.

    1. Anonym skriver:

      Haha, jag är tvärtom! Raka linjer och räta vinklar. Blir stressad av bubblor och så, känns som om de är överallt, även när det bara är en… Man känner liksom att de VILL expandera. Raka linjer, däremot, de vet sin plats! ☺️

    2. M skriver:

      Håller med fast får 80-tals vibbar! Färgerna och mönstret får mig att tänka på serien Glamour, stora kavajer med axelkuddar och rosa läppstift till blå ögonskugga. Shudder.

      1. L skriver:

        Håller att den känns 80-tal. Men jag gillar tapeten

    3. Iceball skriver:

      Jag är likadan, vill ha runda former. Trianglar är det värsta! Tycker det är skitjobbigt att se och mår nästan dåligt av det.

    4. Moppjävel skriver:

      Ja, fyfan vilken jävla äckeltapet! 90-talet ringde och ville ha tillbaka sin svampstöppling.

  3. Lisa skriver:

    Enda gången jag håller med Läckberg.

  4. S skriver:

    Gräslig tapet! :p

  5. Sara skriver:

    Tappeten ser solblekt ut…

    1. Salsa skriver:

      Tapet med ett P. Tack.

      1. Lingo skriver:

        Eh, om vi ska bry oss om stavningen så kanske du kan skriva korrekt också. Tapét är den rätta stavningen. Tack!

        1. Salsa skriver:

          Eh, enligt SAOL stavas det tapet.

  6. MB skriver:

    Jag svär i princip aldrig, tycker det är vulgärt för egen del, men jag respekterar andras val att göra det. Jag är liksom inte en bättre människa för att jag inte svär. Skulle aldrig skriva ett förmanande brev till någon jag inte ens känner, ”i hopp om bättring”. Det gör henne inte bättre än kosthållnings, tränings- och religionsfanatiker som vill trycka ner sina ideologier i strupen på folk.

    Lite eloge ska Jehovas ha ändå. Vi har ett sommarställe på en liten, liten ö på Västkusten där färjan bara går några ggr/dag. Det är bäst att ha egen båt helt enkelt. En dag kom ett Jehovas vittne och knackade på vår dörr och gav mig en broschyr. Det är att vara dedikerad och enträgen, ta sig till en en av Sveriges minsta öar bara för att göra reklam. När jag gick ut med hunden såg jag honom sitta och vänta på färjan (det var rätt lång tid kvar) :’)

  7. CAK skriver:

    Pernilla Wahlgren – vilken stjärna! 😀

  8. Joanna skriver:

    Var det inte Little Jinder som nyligen skrev om hur elaka folk är mot henne på sociala medier? Kallar henne för ful och liknande? Hon är ju fan inte ett dugg bättre som använder ordet hora gentemot anda kvinnor.

    1. Anonym skriver:

      Har du lyssnat på podden?

      1. Joanna skriver:

        Vad spelar det för roll om jag har eller inte har lyssnat på en podd?! Man säger inte så, det finns inga ursäkter!

  9. Anonym skriver:

    Första jag tänkte på var melodifestivalsloggan när jag såg tapeten. Haha

  10. Hanna skriver:

    Den där tapeten ger mig flashbacks till huset jag föddes i och som renoverades -92. Lite mer grådaskiga så ser de ut som vilken hall som helst från 90-talet.

  11. Mymlan skriver:

    Orkar inte med folk som så gärna delar ut skit men inte kan ta emot. Som när nån (typ Jinder eller Lady Dahmer) skriver något uppenbart provokativt (kallar någon hora) på ett öppet forum (enbart för att få sympati och håna meningsmotståndare) men sen inte tål att få mothugg utan att svära och gå till personangrepp. Stick inte ut hakan och bli förvånad när du får en smäll på käften liksom.

    I övrigt är min enda åsikt i frågan att ”lågstadielärare” kanske är det sämsta skällsordet ever.

    1. Moeller skriver:

      ”Lågstadielärare” kan ge associationer som präktighet, duktighet, förstående för andra människor och bra med barn. Svårt att se något dåligt med dessa, möjligtvis det där med att vara präktig.

      Om jag får överanalysera: Little Jinder hyser förakt för auktoritära personer som ex. lärare då hon var ett synnerligen jobbigt barn. Med tanke på att hon använder ”hora” som ett skällsord och att de två första sökningarna på henne på google visar att hon är i bråk med Lill-Babs och Läckberg….. visar att hon inte har växt upp, utan är en omogen skitunge som behöver torka näsan.

      1. The real Hmm skriver:

        I bråk med Lill-Babs!! ❗

        Jag trodde inte ens det var möjligt. 😱😳

        1. The real Hmm skriver:

          Blev tvungen att googla lite.

          Hon verkar ha direkta aggressionsproblem. Inte nog med att hon blir ovän med Danny Saucedo, hon blir också utslängd av Jill Johnsson när hon försöker bjuda in sig själv på efterfest och tycker det är ”fittigt” av Jill…

          http://www.expressen.se/noje/little-jinders-ilska–utslangd-av-jill/

          Verkar finns hur många som helst som Littel Jinder ”råkar” hamna i bråk med… 🙄

          1. Moeller skriver:

            Att det är hennes kaxighet som gör henne till den hon är? Så man kan vara hur man vill så länge man är sann mot sig själv? Hej, jag sprider ut falska rykten om mina vänner men jag står för det, det gör mig till den jag är? Man kan vara kaxig utan att hamna i problem.

            Om man hamnar i sådär många tvister med andra personer så är det inte de andra som är problemet – det är en själv. Little Jinder är den gemensamma nämnaren i dessa bråk så nog fan är det hon som är en bråkstake.

          2. Moeller skriver:

            Oj förlåt The real Hmm! Kommentaren skulle till M nedan. 🙂

          3. The real Hmm skriver:

            Ingen fara Moller 🙂

          4. The real Hmm skriver:

            * Moeller 😳

          5. M skriver:

            @Moeller
            Ber om ursäkt, uttryckte mig fel. En del av henne är just denna ”kaxighet”, eller snarare menar jag rättframhet. Jag är för trött för att förklara bättre och jag hittar inte orden. Men vad vore tex Filip Hammars ”artisteri” utan hans skrikiga sätt att prata i munnen på Fredrik? Vad vore GW utan att mumla och vägra titta folk i ögonen. Typ så menar jag med Little Jinders rättframhet.

            Och så mycket till bråk har hon ju faktiskt inte haft. Sedan när är allt som nöjessidorna på tex Aftonbladet och Expressen 100% sanningsenliga? Lyssna på podden ist.

          6. Moeller skriver:

            Till M:

            Ja jag förstår vad du ville få fram men jag tycker att det där om att man är sig själv, står för vad man tycket etc. har lett till att det är legitimt att bete sig hursomhelst.

            Tänker på folk som försvarar Paow och ba ”Hon är bara ärlig och rak!, ”Hon står upp för sig själv!”.

            Tycker inte illa om Little Jinder, bara reagerade på att hon verkar bråkig. Ja och att hon använder hora som ett skällsord åt en annan kvinna. Not ok in my book.

        2. The real Hmm skriver:

          Hon påminner mig lite om en annan väldigt talangfull tjej, Leila K. Saknar henne. Hoppas det går bättre för littel jinder.

          1. M skriver:

            Jag trodde du var mer källkritisk än så. Lyssna på podden så kan du uttala dig sedan. Där nämns både Lill-Babs och vykortet från Eva i Eskilstuna.

            Själv tycker jag att Expressens artikel och citat är kraftigt missvisande och tagen ur sin kontext (både vad gäller Jill och podden). Visst skulle Jinder kunna vakta sin tunga lite bättre, men samtidigt så är det ju just hennes kaxighet som gör henne till den hon är.

          2. The real Hmm skriver:

            @M: Visst kan jag lyssna på podden och kanske revidera lite i den syn som jag fick nu. Jag menar det var ju expressen som jag läste i. 😉 😉

            Men det blir enbart hennes syn över vad som hänt i vilket fall. Ena sidan bara.

            Som sagt det jag ser påminner mig om Leila K. Det mesta som stod om henne i pressen stämde och det fanns mer därtill, (Bekräftat av henne själv).

            Om det nu är så här att hon är missförstådd i pressen så tycker jag att Evas vykort kanske ändå borde övervägas? Att hon inte borde blivit arg över det utan sett poängen och att det skulle kunna vara för hennes eget bästa?

            Jag är verkligen och balanserar här på kanten. Jag vet inget om personen littel jinder. Har inte flöjt henne. Bara sett artisten, så ta allt jag tänker med en stor nypa salt. 🙂

          3. The real Hmm skriver:

            Sagt och gjort. Har lyssnat på podden. 🙂

            Håller med om att rubriken ”bråket” med Lill-Babs är något överdrivet.

            Men, hon kallar verkligen Eva för hora. Hon har innan dess hunnit kalla två blondiner för horor och hela redaktionen på nöjesguiden för dito.

            Moa, det vekar som att hon tycker det är coolt att kalla folk för hora och tycka saker är fittiga.

            Hennes senaste utspel på insta om att det hela är ett pr-tcik från Läckberg med divers invektiv tex borgarbracka, som hon kallar henne för samt kör med någon feministiskt tjöt precis som hon gjorde mot Danny S i deras dispyt gör henne faktiskt lite patetiskt i mina ögon. Det är inte ofta jag tycker kvinnor gör sig själv till offer (snyft snyft du mot mig ensam tjej som bara försöker leva, med din miljard med följare) men här har jag verkligen en.

            Och detta efter att hon dissat medlemmar i Kent i podden för att de inte gillar kändsiskapet. Typ att man bara ska ta det.

            Hon fick kritik för att hon har satt i system att kalla folk för hora. Det var ingen stor grej och något hon borde förvänta sig som ”kändis”.

            Ta det äg det eller backa och säg att du tänkt till. Inte gnälla och försöka säga att Camilla är avundsjuk på hennes ungdom och annat trams som att hon vill vinna billiga feministpoäng.

            Mitt övriga intryck efter den podden blev att hon i en desperat önskan att inte var tråkig blev den mest pretto artisten som jag hört på länge och som vad jag kan se helt saknar genuinitet.
            -Jag älskar Prince.
            Alltså ärligt hon hade knappt kunnat välja en mer credig artist att refera till än honom just nu, men med tanke på hur hon beskrev hans musik så visade hon på hur lite insatt hon är ang honom.

            Nu låter det som att jag bara tyckte illa om henne från det jag fick höra. Det gör jag inte, Hon låter som en varm person. Men när hon skojar om att hon våldförde sig på en artist och tvingade honom att hångla med henne, så sjönk hennes värdemätare lite till i mina ögon.

            Som jag ser det så borde hon sluta anstränga sig för att verka creddig. Det gör henne enligt mig bara töntig.

            Mvh Feminist som tycker, precis som Cissi Wallin att man ska kunna kritisera en annan kvinna om hennes uppförande skadar andra kvinnor.

      2. anonym skriver:

        Ja så onödigt o skriva fula ord. Men hon kan inte Må bra.

      3. Anonym skriver:

        Alltså det här med lågstadielärare tyckte jag bara var roligt. Det är ju uppenabrt endast en personlig association från Little Jinder själv. Jag tycker att lågstadielärare är fantastiska men man måste väl kunna ha lite humor också.

        En stereotyp lågstadielärare är liksom lite präktig och förnumstig och inte särskilt extrem varken i åsikter eller klädstil. Det är helt enkelt inte särskilt lämpligt att vara det när man jobbar med skolabarn, åtminstone inte på arbetstid.

        1. Anonym skriver:

          skolbarn ska det stå

    2. Emelie skriver:

      Kan det inte vara så att Jinder syftar på att lågstadielärare ska vara sämre än andra lärare? Tycker det är lågt att dra alla över samma kam (kant? Vet aldrig vilket som är rätt 😄)

      1. Johanna skriver:

        Nej. Hon använde inte ”lågstadielärare” som ett skällsord utan som en beskrivning på en präktig person.

        Lyssna på podden istället, den är jättekul!

      2. Therése skriver:

        KAM för guds skull!

  12. Sara skriver:

    Har Rebecca Stellas slipade haka diskuterats? Hon kan ju tranchera kött med den där!

    1. Anonym skriver:

      Slipad haka?. Känner mig lite förvirrad nu 🙈

    2. Anonym skriver:

      omg! Vad har hon gjort?? Hon ser ut som en alien 😳

      1. Anonym skriver:

        http://www.devote.se/688543/rebecca-simonsson-19895790

        Här var hon ju ascool och skitsnygg. Nu ser hon ju mest konstig? ut. Hon har ju minst gjort ett nosejobb, boobjob och chinjobb (är det ett vedertaget uttryck?). Sen har hon ju gjort en hel del fillers på bilderna ovan men hon såg ut som en person inte ET. Alltså jag tycker man får göra vad man vill med sitt utseende men detta är ju ett klockrent exempel på att operationer inte behöver göra en snyggare.

      2. Anonym skriver:

        Så här ser hon ut nu..

        Ett inlägg delat av Rebecca Stella (@rebecca_stella) Mar 22, 2017 kl. 8:43 PDT

        1. Mia skriver:

          Fan har hon gjort?!

  13. Anonym skriver:

    Ellens ex Mike kommenterar bilder på Ellen med hjärtan senast idag… kanske inte är slut? (Stalkade Ellens mammas instagram, Hahaha herregud vem är jag)

  14. Hannah skriver:

    Generellt så diagnosticeras inte fetma endast utav BMI utan av en kombination av olika indikatorer. I en inledning brukar man kika på:

    • Midjemåttet
    • Kvoten mellan midja och höft
    • BMI

    Detta är som sagt endast indikatorer och BMI brukar generellt sett anses som den minst tillförlitliga då det inte tar någon hänsyn till fettets fördelning på kroppen och även är sämre på att ta hänsyn till om en person har mycket muskler.

  15. K. skriver:

    BMI är inte bullshit. BMI är riktlinjer.

    1. The real Hmm skriver:

      Jo BMI är bull shit aldrig tänk att användas på en enskild idivid utan på en hel population. Först när du har en så stor grupp att fördela beräkningen på blir det någorlunda rättvis och jämnt.

      Som mycket annat som forskats fram så missförstås dess syfte och används i fel sammanhang.

      Det enda enda relevant att mäta på någon är en persons fett%. Allt annat är irrelevant.

      1. Hannah skriver:

        Fast för en ”vanlig” människa så brukar BMI ge en ganska bra riktlinje att gå efter. Det är egentligen bara om ens längd skiljer sig mycket från normen eller om man har mer muskler än normen som det blir missvisande.

        Sen som tidigare sagt så diagnosticerar man inte endast på BMI utan man kikar även på andra indikatorer.

        1. The real Hmm skriver:

          Finns ingen ”vanlig” människa att kunna applicera det på.

          Det är precis lika vanligt att vara ”för fet” men ändå normalviktig. Dvs din fett% är för hög.

          Faktum är att om du tittar på en som har normalvikt (enligt BMI) och jämför den med en som har lätt övervikt, så är det vanligare att den normalviktigahar för hög fett% jämfört med den som är något överviktig.

          BMI hade här varit helt missvisande för båda fallen.

          1. Sandra skriver:

            LOL. Källa på det tack?
            Nu drog du någonting ur arslet.

          2. The real Hmm skriver:

            Få se. Du använder lol och röv och vill sedan jag ska göra dig en tjänst. 😂😂😂

      2. K. skriver:

        Bara tjockisar som hävdar motsatsen.
        Läs om t.ex Hannas svar och läs rätt.

        1. Susawoo skriver:

          Men dra av den gamla mögliga filten från ansiktet och googla lite? Eller gå till biblioteket, det hjälper mot både ångest och dumhet.

          BMI säger inte någonting om en persons hälsa.

        2. The real Hmm skriver:

          Naaaw jag har ett BMI på 18,5.

          Försök igen när du läst på lite.

          1. The real Hmm skriver:

            Hoppsan då. glömde att jag gått (ofrivilligt) ned i vikt.

            Har ett BMI på 17 nu. 😉

    2. Kadouk skriver:

      Muskler väger mer än fett så är du vältränad (alltså har mkt muskler) ligger du ofta under kategorin ”överviktig” enligt BMI, aka bmi är inte ett bra instrument att enskilt använda för att skatta någons potentiella övervikt.

      1. Kadouk skriver:

        Skulle till K. alltså

  16. Ceccano skriver:

    När jag ser tapeten får jag vibbar från (den äldre?) melodifestivalen-logon. Alltså är jag inte direkt imponerad.

  17. Anonym skriver:

    Jag tycker att BMI och vikt överlag är rätt förvirrande och det säger inte så himla mycket om en persons kropp egentligen. Eller jo, om man är extrem åt något håll. Jag tror jag väger nåt på 60 till mina 168 cm vilket gör mig normalviktig men trots detta har jag storlek XXS och jeansstorlek 23. När folk får höra vad jag väger blir de chockade eftersom jag ser så tunn och smal ut.

    Tycker det är väldigt mysko att jag väger såpass ”mycket” :/ Och nej, jag tränar inte men har kanske naturlig muskelmassa eller något.

    1. Hej skriver:

      Precis samma här!! Är 173 och väger 66 kg (normalvikt enl BMI) vilket folk alltid blir chockade av att höra eftersom jag är så smal. Men undrar också hur jag kan väga så ”mycket” och vara så smal?

  18. L skriver:

    Jag vet inte vems sida jag är på – Jinder eller Läckberg ? Har inte följt någon av dom. Men Jinder låter lite bråkig.
    Dock läste jag ett tankvärt inlägg nyligen om det där att bli kallad hora
    http://finest.se/ylvamaria/2010/03/08/om-att-kallas-hora/

    1. Moeller skriver:

      Nej jag köper inte det där. Little Jinder sa det som något negativt, en förolämpning.Skulle någon kalla mig för trashig skulle jag ta åt mig, trashiga människor är lika mycket värda men likt förbannat är negativt laddat.

      Se inte ordens värde eller egentliga betydelse, se i vilket syfte de har använts, som t.ex. här, att såra.

      1. L skriver:

        Hon skrev om det också… Om personen som säger det menar det som en förolämpning… då skrev hon såhär ”…hur bemöter man bäst en föolämpning? Genom att ta åt sig och bli arg/ledsen/sårad/kränkt? Knappast…” osv

      2. anonym skriver:

        Precis det var meningen att såra o det tycker jag är fult o utsätta någon för.

  19. Anonym skriver:

    Hon Linda Bloms barn fyllde år idag men hon verkar mest lägga fokus på den lilla pojken som fyller 1 och inte så mycket på dottern som fyller 4. Nästan så att man blir lite illa berörd 😕

    1. Fritchi skriver:

      Verkar ju dock som dottern ska ha ett eget barnkalas också. Så då kommer nog hon få all uppmärksamhet kan jag tänka mig!

      1. Anonym skriver:

        Jo förvisso, men själva födelsedagen för båda barnen är ju idag. Varför fokusera mest på bara det ena barnet då? En 4-åring bryr sig ju mer än en 1-åring som ser det som vilken dag som helst

        1. Fritchi skriver:

          Så ettåringen ska behöva dela sin första födelsedag, trots att fyraåringen ska ha ett kalas till? 🙂

          Bara för att det bara stod 1 år på tårtan betyder ju inte att fyraåringen inte fick någon uppmärksamhet heller tänker jag? 🙂

          Det stod ju ”Happy Birthday” på de andra dekorationerna så det gäller ju lika mycket för båda barnen och de fick nog presenter båda två.

  20. Anonym skriver:

    Hur dog Magdalenas son?

      1. Mareena skriver:

        Det är inte fastställt att det var självmord. Han föll (?) ned från sin balkong efter att troligen suttit på räcket.

      2. anonym skriver:

        Vad har du för bevis för att det var självmord !!!! ? Eftersom det enligt Isaks familj var en olycka.

      3. Lisa skriver:

        Var han inte full och ramlade ner från balkongen?

  21. anonym skriver:

    Fattar inte bilden med Ellen Bergström osmakligt o barnsligt.

  22. Lena skriver:

    Gilla knappen har försvunnit igen.

  23. L skriver:

    Inget morgoninlägg? 🙁

    1. Bloggbevakning skriver:

      Tidsinställningen fungerar inte fortfarande. 🙁

      1. Amanda skriver:

        Jag får heller inte upp dina inlägg i Bloglovin, är ni medvetna om det problemet också? 🙁

  24. Anna skriver:

    Kommer det inte inlägg vid 06:00 längre?

  25. Anna skriver:

    Det som gör mig så besviken och arg på Läckberg är att hon skriver sig varm om att lyfta andra kvinnor, stödja andra kvinnor etc men sedan drar hon fram en annan kvinnas förvisso plumpa ordval hänger ”ut” framför miljontals följare? Som grädden på moset så toppar hon med en hashtag om att kvinnor som inte stödjer varandra hamnar i helvetet ….alltså va? Motsägelsefullt värre tycker jag. Det finns flera sätt Läckberg kunde valt att kritisera Jinder på men hon väljer att hänga ut henne som någon riktig hemsk människa inför alla sina följare. Fyfan. Och så Läckbergs skitnödiga kommentar om att ibland måste man säga ifrån….alltså jahaaa, var var hon någonstans när hennes polare Zytomierska satt i soffan hos Malou och öppet hånade och raljerade överviktiga kvinnor?? Var fanns Läckberg då med sina uppfostrande pekpinnar? Men det klart, hennes vänners sätt att uttrycka sätt är tydligen helt ointressant. Vet inte om jag ska säga om det är komiskt eller tragiskt att Läckbergs nästa bok heter ”Häxan”….. hon borde skämmas och be Jinder om ursäkt.

    1. Olivia skriver:

      Håller med om allt, känns så olustigt och fel alltihop.

    2. Anonym skriver:

      Den enda vettiga kommentaren här. Helt rätt.

  26. Elin skriver:

    BMI är inte bullshit. Det är bra riktlinjer för de flesta, om man inte är typ kroppsbyggare eller rugbyspelare. Högt BMI ökar risken för hjärt och kärlsjukdomar och diabetes till exempel. Det betyder inte att alla överviktiga är ohälsosamma och inga smala får diabetes. Högt BMI ökar risken på befolkningsnivå, det säger ingenting om den enskilda individen. Jag har doktorerat inom folkhälsa med övervikt/fetma som ämne förresten.

    Anledningen till att Pink inte ser ut att lida av fetma (obesity) är att hon har en BMI på 28 och alltså har övervikt, inte fetma. Inte säker på hur hon räknade men om hon har blivit kallad obese så stämmer det inte enligt BMI iaf.

  27. EnsamvargISkogen skriver:

    Gillaknappen borta igen..

  28. A.N skriver:

    Men var är gillaknappen?! 🙁 Vad händer med bloggelibloggen? Nöjesguiden, skärpning!

  29. Anonym skriver:

    VAR FAN ÄR GILLAKNAPPEN!?
    skulle för första gången (och förmodligen sista) gilla ett inlägg från TRH men så finns det ingen gilla knapp…. Går och lägger mig igen

    1. The real Hmm skriver:

      Ha haha, känner med dig. Jag blev lika besvikna jag ifall jag nu missade en lajk från någon som inte brukar vilja det annars.

      Snälla ge mig en ny chans en annan gång. 😉 😘

      1. The real Hmm skriver:

        Inser att den här kommentaren kan läsas som sarkastisk. Det var den inte. 🙂

  30. Frida skriver:

    Men asså jag hajar inte detta med ”lyssna på poddeeen!!!!1”? 1. Jag vet inte vad du kan säga i din podd som gör att jag tycker det är ok att kalla någon för hora? 2. Om du använder ett uppenbart provocerande och kränkande tillmäle om någon annan kan det väl knappast vara hela världens ansvar att lyssna på en 45 minuter lång podd där du förklarar hur du tänker? Så sjukt ego att tro att alla är intresserade av det, bara sluta kalla folk för kränkande saker så slipper jag lyssna på din podd tackar!

  31. M skriver:

    Gillade Läckberg mer innan hon träffa den nya grabben..

    Hon var så emot näthat men denna gången glömde hon nog bort konsekvenserna. Någon borde kliva ner från piedestalen

  32. two of a kind skriver:

    Det känns som om Tv 4 ville ha en ny Mirjam Bryant, men där MB bara verkar skön, avslappnad och genuint snäll så är little jinder en rätt sur och otrevlig person. ..

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp