Spanx.

15:00 12 Apr 2017

Petra Tungården:

Tunis gör ett samarbete med företaget Spanx och hyllar produkterna till skyarna:

Vill ni veta vad det absolut bästa med deras leggings är? De är perfekt höga i midjan och håller in precis allt, ger en riktigt fin timglas siluett för att inte tala om ”rumpeffekten”.

Problemet är ju bara det att Petra redan har en timglasfigur så det enda den här produkten gör är att framhäva den ännu mer.
Jag skulle förmodligen se ut som en muffins i dem.
Ni vet…slimmad, slimmad, slimmad och sen vid linningen – floff! 😉

Men som kommentarerna påpekar så finns det ju en anledning till att de valt en modell med storlek XS att visa upp dessa fantastiska tights.
En modell som inte har någonting på kroppen att ”hålla in”. Så klart hon ser helt fantastisk ut i dem.

Skicka mig ett par så ska vi se hur mycket timglasfigur jag kommer få och snygg jag kommer vara i leggings och korta tröjor! Paaaaaaowwaaaaaow!
😉

23 kommentarer | “Spanx.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Valentina skriver:

    Off topic, f´låt, men kolla in på Idol-Rebeckas Insta rebecka.karlsson.officiell och de ständiga, ständiga omarkerade reklaminläggen. Ändå har hon fått påpekanden tidigare… Reklam med 15% billigare från Dennis Maglic, Jacob Fulton mfl mfl Hon får nog akta sig lite….. Inte ett ord om att det är reklam/samarbeten…..

    Mvh Valentina Gnällspik

  2. Andy skriver:

    På tal om spanx så måste jag berätta något lite roligt men framför allt (eller ja, just i den stunden) pinsamt.
    Jag köpte ett par spanx då jag skulle ta examen vid senaste utbildningen. Jag skulle ha spanxen under en klänning och det hela blev så pinsamt. Spanxen gick från låren upp till under brösten och de korvade sig vid låren och under brösten gick de ner jättemycket. Skämdes ihjäl och hoppades på att ingen märkte. Sen dess har jag ej bärt spanx och när jag kom hem slängde jag dem i soporna.

      1. Andy skriver:

        Oh no, how will I live now.

  3. Mira skriver:

    Tittade in för jag älskar leggings och… det finns spanx för gravida? Så inte ens när man är gravid får man se naturlig ut.

    1. Jenny skriver:

      Jo det får du. Finns inget köptvång för de som inte vill

      1. 🤔 skriver:

        Haha älskar ditt svar

    2. Alk skriver:

      Men allvar? Jag köpte ett par mest för jag ville han den höga midjan då jag böjer mig efter en liten tjej hela dagarna och inte gillar glipan vanliga leggings ger. Jag kan inte använda dem eftersom de pressar ihop mina a organ och jag får ont i magen och halsbränna! Där är jag en större small och det är inte jättemycket som kan tryckas in eller flyttas över huvud taget. Fy tusan att ha dem som gravid. Alla organ är ju redan lagom ihoptrycka av bebisen. Det kan ju omöjligt vara bra? Dessutom är ju allt som sitter åt en lite fruktansvärt när man är gravid.. därav typ gravidbyxor med mudd. Känns fel på så många nivåer oavsett köptvång eller ej..

      1. Anonym skriver:

        Men då får man faktiskt ta lite eget ansvar och inte köpa plagg som får en att må dåligt. Det finns ingen marknad för plagg som ingen vill ha.

  4. Saga skriver:

    I Bianca Ingrossos nya vlog på youtube visar hon upp hennes favoritsolglasögon och markerar bästämt att detta minsan är ingen reklam utan hob gillar dom på riktigt. Så när hon gör reklam så kan det hända att hon inte ens gillar produkten på riktigt? Wierd

    1. Anonym skriver:

      Vems favoritglasögon visar hon upp?

    2. Greta skriver:

      Bianca Ingrosso verkar ha missuppfattat när man ska reklamidentifiera. Det finns självklart inget krav på att man ska gilla eller ens själv använda den produkt man gör reklam för.
      I det konkreta fallet är det självklart reklam för Chimi hon gör. Om inte annat så av den enkla anledningen att Bianca var en vecka på Zanzibar just för att göra reklam för Chimi i sociala medier under resan och efter.
      Varför är det så himla svårt för vissa att erkänna att de faktiskt gör reklam? Trovärdigheten saknas redan från början så att vara ärlig lär inte minska den ytterligare. Tvärtom. Kanske.

  5. S skriver:

    Petra verkar ha börjat radera kommentarer som kritiserar hennes mass spammande av reklam. Hon nekar men mina kommentarer har försvunnit på flera inlägg

    1. Anonym skriver:

      +1 på det! Hon har verkligen lagt händerna på radera-knappen det sista! Forni gör samma sak – allt som ifrågasätter tas bort.

    2. Anna skriver:

      Mhmm mina med!

  6. Anonym skriver:

    petra ser dock inte riktigt ut som på hennes bilder.

  7. FitterBittan skriver:

    Jag kan tala om hur man ser ut om man är storlek 44/46 och tar på sig Spanx. Istället för vanliga bekväma rullar på magen blir det stenhårda fyrkanter. Timglas my ass.

    http://www.fitterbittan.se/2013/06/dagens-outfitta/

  8. Penny skriver:

    Skulle väl inte direkt vilja kalla Petra för XS. Snarare en S/M. Kenza och Forni är ju XS. Petra har ju ganska vanliga former.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg