Youtuber greps för våldtäkt på Tubecon i Malmö.

14:19 24 Apr 2017

Youtube:

Svenska Youtuber var först med att rapportera om att en av Tubecons profiler i natt greps för våldtäkt på en ung tjej under besöket i Malmö.
En berusad tjej – som inte ska ha varit en besökare av själva eventet – ska ha kontaktat polisen och anmält att en våldtäkt ägt rum varpå profilen greps men ska idag vara släppt och enligt uppgift till mig så har utredningen redan lagts ner.
Samtliga Youtube-profiler som var med på Tubecon har blivit informerade om vad som skett och den anklagade personen är inte längre välkommen tillbaka Tubecon.

På profilens sociala medier spekuleras det nu om sanningshalten i det som skrivs och efter att en specifik Youtubestjärna har plockats bort från Tubecon-eventet så har blickarna definitivt riktats mot honom. Detta är dock någonting som ej har ett samband, berättar Gunnar Svensson som är VD över bolaget som har hand om eventet till Nyheter24 som även de gör en re-write på Svenska Youtubers inlägg.

Enligt ”Svenska Youtubers” har den anklagade profilen en historia av sexuella trakasserier då personen ska ha skickat oönskade bilder till tjejer.

 

42 kommentarer | “Youtuber greps för våldtäkt på Tubecon i Malmö.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. ELL skriver:

    sindy har tagit morfin och stilnoct varje dag i en månad och är rädd att ungen kommer få abstinens.

    hon skyller på sjukvården, säger att det är deras fel och tänker nu på kejsarsnitt i förtid.

    på bilden: sindy i live’n på instagram tidigare idag

    http://imgur.com/LrJ5MQ3

    1. Milly skriver:

      Men herregud. Stackars bebisen i magen.

    2. zophia skriver:

      Va?? Skyller på sjukvården??? Är hon helt jävla sinnes?? Dom har väl knappast tvångsmata henne med tabl 😡😡
      Vilken mån är hon i??
      I väldigt väldigt små mängder vid akuta behov är morfin ej så farligt.
      Men har hon tagit stora mängder är risken stor de påverkas på bebis.
      Inte bara abstinens utan över huvudtaget under tiden barnet är fött kan påverka utveckling mm.
      Dessutom i slutet o i början på grav bör man inte äta sånt alls.

      1. ELL skriver:

        hon är beräknad att föda i juli.

      2. ELL skriver:

        men japp, hon behöver inte ta den mängden morfin som hon tar. så mycket ”anti-medicin” var det med det.

        1. Lisa skriver:

          Varför skulle hon annars ta ”den mängden hon tar” (20mg/dygn)?

          1. ELL skriver:

            andra personer med likställd smärta under graviditet får fucking alvedon!!
            och i och med att sindy är sååå uttalat anti-medicin så finner jag det löjligt.

            hon är bara en gammal druggie som lever under täckmantel av anti-medicin för att det ska ”se ut” som att hon egentligen inte vill. fan, hon kallar tabletterna oxys, som om de vore en long lost friend.

          2. Ƭĥe real Hmm skriver:

            Det är hyfsat vanligt att ge Citodon under en graviditet.

          3. I skriver:

            Ell: vad är ditt problem egentligen? Tror du att läkarna skriver ut medicin i onödan? Det är tufft att redan ta medicin som gravid men ibland är effekten av att låta bli mer skadlig. Somsagt, medicinerna som sindy har tagit ger ingen skada utöver ev. låg födelsevikt. Varför försöka få det till något det inte är? Jag tar dagligen medicin trots att jag är gravid och om jag inte gjorde det så skulle mina symtom skada mitt barn.

    3. I skriver:

      Stilnoct ska inte vara någon fara innan 3:e trimestern och morfin som sagt i små doser ska inte heller vara någon fara. Man måste alltid väga fördelar mot nackdelar och man får lita på sjukvårdens bedömning. Men jag skulle ändå rekommendera alla att gå in på janusinfo.se och titta själv. Där står allting om fosterpåverkan m.m.

      1. ELL skriver:

        hon sa i live’n att det inte är små doser.
        ca 40mg morfin om dagen tar hon.

        1. Sindy skriver:

          Jag tar mellan 10mg till 50mg om dagen, beroende på nivå av smärta, oftast hamnar jag på 20mg under ett dygn. Sluta sprid felaktig information.

    4. E2 skriver:

      Varför tar hon dessa läkemedel/droger??? När hon är gravid?

      1. Bloggbevakning skriver:

        Hon har väl opererats typ två gånger under graviditeten?

    5. Sindy skriver:

      Det du skriver är bullshit! Jag har inte tagit stilnoct en ändå gång denna graviditet, jag sa att det är det enda jag erbjudits i hjälp för att jag kan sova pga smärta från min operation och min nefrostomi (njurkateter) insatt och jag tackar ner just för att jag INTE vill ta stilnoct.

      En del personer, bland annat jag, som får denna operation och har kateter får konstanta komplikationer med den, så som infektioner i hela urinledaren och blåsan och även kronisk smärta sålänge katetern är insatt, vilket den kommer vara på mig tills barnet föds. Därav måste jag ta morfin för att ens kunna röra på mig och inte lida av extrem smärta i hela vänstra sidan av min mage och kissblåsa. Jag berättade även på liven att jag försöker kämpa så mycket jag kan för att inte behöva ta smärtstillande då det finns en viss risk för att barnet kan få abstinenssymptom om man tar det för länge, men sen fick jag veta av min läkare att det visats att sålänge man slutar 3 dagar innan födsel så är barnet inte i risk att utsättas för detta. Även om det är okej att ta så tar jag mindre än ordinerat då jag inte vill ta läkemedel och försöker istället härda ut så mycket smärta jag kan utan, men når tillslut en gräns och kan inte uthärda mer.

      Jag vill inte ta ut mitt barn tidigt för att jag inte vill vänta på honom längre, utan för att jag inte orkar leva med konstant smärta och inte behöva ta mer medicin. De läkare jag träffat håller med mig om att det inte är hållbart att gå runt och ha så ont som jag har, och tycker också att det är logiskt att eventuellt ta ut honom tidigare om smärtan inte blir bättre snart. Han är stor nog redan nu för att komma, men vi planerar på att vänta minst 6-7 veckor till innan vi bestämmer något om igångsättning.

      Det enda negativa jag sagt om vården är att många gånger så är det så himla svårt att få ett konkret svar av någon på sina frågor och att det utsatt iaf mig för väldigt mycket ångest att inte få svar på frågor de ska kunna ge svar på direkt. Men nu har jag äntligen fått kontakt med en överläkare som är helt fantastisk som jag verkligen litar på, så jag är väldigt nöjd med vården jag får just nu även om det är jobbigt för mig att gå igenom.

      1. O skriver:

        Konstigt att du helt plötsligt litar på läkare. Schysst att du vägrar ditt barn mediciner när han är sjuk, men när du själv verkligen behöver det så går det bra. Särskilt morfin. Gott!

        1. Sindy skriver:

          Jag vägrar inte mitt barn mediciner, skulle han verkligen behöva medicin och det inte finns några andra alternativ än traditionella läkemedel så är det klart han får det. Jag är bara noga med att inte slänga i honom massa alvedon så fort han är lite varm och snuvig!

          Det är klart jag har en viss tillit till läkare, jag är bara mer noggrann än andra med att se till att läkaren jag träffar har tillräckligt med kompetens för att ge korrekt information angående det jag behöver hjälp med, jag nöjer mig inte med vem som helst och har som sagt nu träffat någon jag litar på.

          1. O skriver:

            HUR vet du om en läkare har tillräckligt kompetens?

          2. Anonym skriver:

            O: Det märker man väl ganska snabbt, beroende på behandlingens utfall? Blev jag bättre, eller ej?
            Man måste inte vara läkare själv för att kunna avslöja en klåpare. Däremot måste man klara av att vara både källkritisk och självkritisk, och DET är det inte alla som klarar av.
            Och innan någon går bananas 🙂 sista meningen var inte riktad mot någon alls, det är bara en allmän reflektion.

          3. ia skriver:

            Enligt hennes uttalade livvstil borde hon dock inte nöja sig med en läkare som ger henne möjligheten till så mycket morfin. Det går emot hennes ”värderingar” och krockar med vad hon tidigare förklarat som kompetent inom sjukvården.

            Men som vanligt säger Sindy emot sig själv.

            Hon gick nog ifrån de tidigare läkarna just för att de var vettiga nog att inte vilja ge henne så pass beroendeframkallande och starka smärtstillande som den nuvarande ”bra” läkaren gör.

        2. I skriver:

          Alvedon ska ges väldigt sparsamt till barn.

    6. Lisa skriver:

      Jävlar vad sensationslysten kommentar.

    7. Anonym skriver:

      Är det inte den där personen som inte vill vaccinera sina barn eller har jag blandat ihop det med någon annan?
      Så då är viss medicin (narkotikaklassade) bra, men inte sånna som är bra för ett helt samhälle? 🤔

      1. Sindy skriver:

        Vaccin är inte läkemedel. Det är två separata ämnen som råkar tillverkas av samma typ av företag. Jag gillar inte att ta traditionella läkemedel, men använder det om jag inte har några alternativa sätt att bota det som är fel. Just nu har jag inga andra alternativ än detta.

        1. Anonym skriver:

          ”men använder det om jag inte har några alternativa sätt att bota det som är fel..”

          Nä precis. När det hjälper dig.
          Personer som fått mässling, röda hund eller påssjuka kan ju inte säga samma sak..

        2. Linnea skriver:

          Vaccin är förebyggande. Det är ju skönt att slippa faktiskt läkemedel när man väl har fått mässlingen så att säga. Det är liknande forskning, och är bevisat att det fungerar. Ingenting provocerar mig så mycket som anti-vaccinrörelsen.

    8. O skriver:

      FYFAAAN säger jag bara. Äckliga själviska pundare som henne borde inte ens få skaffa barn. Nog att hon tigger droger åt ”vänner” på sociala medier, men detta är droppen.

  2. Anonym skriver:

    Vem är det då? Några spekulationer?

    1. Booboo skriver:

      Finns tråd på flashback!

        1. Anonym skriver:

          Flashback -> aktuella ämnen -> klart

  3. Vivvi the one and only skriver:

    Står på flashback. Ni får gå in själva och söka. Dator under aktuella ämnen.

    Flickan får inte gå ut med vem det är för att undvika anklagelser om förtala

  4. Ƭĥe real Hmm skriver:

    Det räckte att jag skrev in nedan i sökfältet på tex ggogle för att hitta tråden…

    …youtuber våldtäkt flashback

  5. Androgyn skriver:

    Hrrrr man fattar ju att sånt här genererar klick, men är det verkligen värt det att rapportera om i nuläget? Polisen har lagt ned, det finns inga konkreta bevis på vem det faktiskt gäller, däremot finns en jävligt arg mobb på internet som tycker att de vet.

    Visst vill man vara snabb på nyheterna, men ibland är man bara FÖR snabb. Har iofs alltid varit anti svenskayoutubers och pushat för att cam ska börja rapportera om youtube just för att jag tycker SY beter sig riktigt jävla vidrigt ofta, rent etiskt, och skiter i kritik.

      1. Anonym skriver:

        Svenska Youtubers.

    1. Anonym skriver:

      Jag förstår inte riktigt. Våldtäkten ska ha begåtts i lördags kväll, 22/4-17. Hur kan du mena att polisen redan har lagt ner utredningen då?

      1. hej skriver:

        Från nyheter24

        ”Polisen kan även bekräfta att anmälan är nedlagd.

        – Det är med motiveringen att “det saknas numera anledning att anta att brott som hör under allmänt åtal har förövats”. Så jag jag antar att man har hållit förhör med de båda inblandade och därefter lagt ned det här, säger Nils Norling.”

        Det är sällan våldtäktsanmälningar leder till något

        1. Ƭĥe real Hmm skriver:

          Helt rätt! 👿

          Men det kan återupptas igen om nya bevis kommer in.

      2. Anonym skriver:

        Tjejen har förmodligen tagit tillbaka anmälan. Det kan bero på många saker givetvis. Hon kanske inte orkar, vill, vågar gå igenom med det. Hon kan kan ha utsatts för hot eller påtryckningar om att lägga ner. Eller så kan det ju vara så att hon anmälde på falska grunder. Hur det ligger till vet bara hon, och så kommer det förmodligen förbli ifall hon inte vill gå vidare med det.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG