No worries!

11:30 13 Maj 2017

Kissie:



Kissiemiss
och hennes blomsterpojke är tydligen inte helt överens om dugligheten i den här skjortan.
Först var Andreas tydligen eld och lågor över kreationen men sen när han kom hem och skulle ta den på sig för att gå ut så verkar han ha drabbats av lite kalla fötter. Tur att Kissie har den där lite mer ”pådrivande” personligheten som styrde upp så att vi fick se den istället för någonting enfärgat och lite trist som precis varenda kille i Sverige har på sig.

Och inte nog med att vi fick se AndyPandy som blomsterpojke – jag fick även svar på frågan jag ställde i det här inlägget, nämligen: Vad händer om Kissie sträcker armarna rakt upp i luften i den här outfiten?

Så här skriver Kissie själv om dilemmat som hade kunnat leda till mindre tuttchock och om hur hon – vid en sådan eventualitet – skulle ha vänt den till sin fördel.

För er som undrar hur brösten höll sig inne i min lilla svarta byxdress (som kommer från forever21) hela kvällen – ja det undrar fan jag med. Speciellt när jag ser den här bilden, dom ser ju ut att vara på g ut på en mingelrunda. Nej men dom satt inne i dressen hela kvällen och det blev ingen tuttchock, som tur var! Fast det kanske hade gett mig en liten ruta i någon skvallertidning, behöver boosta upp läsarsiffrorna här på bloggen *Detta skrevs med 50 % ironi*

Hehe….det är ju JAG som gått om Kissie i statistiken och som är anledningen till att en tuttchock inte hade varit enbart negativt för hennes vidkommande.

 

43 kommentarer | “No worries!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. VaC skriver:

    Hade tråkigt och googlade Blondinbella och Odd. Hittade det här inlägget. http://www.isabellalowengrip.se/2016/08/laderbrollop/

    Så himla sorgligt att man kan skilja sig 9 månader efter att ha skrivit det där. Det är ju ändå ett väldigt fint och känslofyllt inlägg.

    1. Anonym skriver:

      Jag tror mer och mer att det var Odd som valde att lämna Isabella. Verkar mest som att han var där för att få barn. Läste inlägget om när han friade och hon skrev att han då först frågade om hon ville bli mamma till hans barn, och sedan frågade om hon ville gifta sig…!

      1. Anja skriver:

        Jag hade aldrig någonsin orkat leva med en människa som Isabella, så jag förstår Odd, om det är han som tagit det här beslutet. Utöver att verka otroligt falsk, så ska hela världen kretsa kring henne och det finns absolut inte plats för någon annan än henne (inte ens till hennes barn).

      2. VaC skriver:

        Där har du nog fel. Odd är och har alltid varit en populär kille. Speciellt under hans tid som simmare, men idrottare lever ju på gamla meriter och det där har liksom följt med honom efter den tiden. Han har aldrig haft problem att få tjejer.

        Så att han bara gifte sig med Blondinbella för att skaffa barn tror jag inte riktigt på, då hade det varit bättre att göra det med någon som inte fokuserar helt och hållet på karriären. Och med någon som inte övervägt att sterilisera sig några år tidigare.

        1. yar skriver:

          Fadt han kanske valde just henne pga karriären. Hans barn kommer få allt de pekar på och kommer aldrig ha problem med att köpa lägenhet, körkort, bil osv. Dessutom kanske han får mer tid med barnen eftersom hon prioriterar jobbet. Så det var ju ett smart val av honom ändå.

        2. Anonym skriver:

          Fast det kanske tilltalade honom i början att hon tjänar mycket pengar och är framgångsrik. Vilket skulle betyda att dom kan resa oftare, bo finare, inte behöva oroa sig över pengar i allmänhet. Sen insåg nog han efter alla hans misslyckade försök till en karriär och en kvinna som är mer framgångsrik att hans ego blev skadat. Måste ha varit hårt för honom att höra och se hur hans fru ständigt lyckas rent karriärsmässigt medan han torkar snor i 3 år.

          Jag gillar blondinbella. Hon är grym, stark kvinna som vågar ta för sig. Jag är också glad att efter skilsmässan så står hon stadigt rent ekonomiskt även som ensamstående. Hon behöver en man som är på hennes nivå eller som stöttar hennes framgångar och inte känner mig som mindre man. Man går psychovibbar av Odd sen dag ett.

        3. VaC skriver:

          Haha, tack för ett gott skratt! <3

          "Hon behöver en man som är på hennes nivå eller som stöttar hennes framgångar och inte känner mig som mindre man." Herregud vilka slutsatser ni verkar ha dragit om en person enbart baserat på en blogg. Som dessutom inte ens skrivs av personen i fråga.

          Har ingen aning om vad som rör sig i Odds huvud, men skulle bli riktigt förvånad om han valt fru på ett så kalkylerat sätt som ni beskriver. Han var ju inte direkt barskrapad innan han träffade Blondinbella. Dessutom har ju Blondinbella alltid gett intrycket av att Odd är den generösa av de två. En klocka från Cartier är ju inte gratis direkt.

          Nej, jag har verkligen helt motsatt uppfattning om Odd och tror på riktigt att han är en bra kille. Det är också vad jag har hört av gemensamma bekanta. Tycker ärligt talat synd om honom nu när äktenskapet är över och allt detta finns kvar när man googlar på hans namn. Skilsmässa, otrohetsrykten, turbulens i äktenskapet och så vidare. Usch, skulle aldrig dejta (än mindre gifta mig med) en känd person.

          1. Kozarski skriver:

            Håller med dig! Har han inte otaliga gånger köpt nya vigselringar till Bella när hon ”tappat” bort dem..?
            Tycker synd om killen, och tror han är den dragande kraften i skilsmässan. Det blir nog bra i slutändan för honom.
            Som Bella förbrukar relationer lär vi se ett par vändor till om hon väljer vara publik i fortsättningen ( och det gör hon #mjölkacash #heja).

          2. VaC skriver:

            Hoppas att du har rätt. Det blir ju lite skevt när Blondinbella har tjänat stora pengar på deras äktenskap, och nu även på skilsmässan. Blev förvånad över att hon sålde ut sig i en skvallertidning.

            Något som också talar emot att Odd gift sig för pengar är ju äktenskapsförordet. Även om det skulle ha signerats efter bröllopet hade han knappast signerat det och sedan fortsatt vara gift.

  2. Rut skriver:

    Usch, varför har jag en obehaglig känsla att the boyfriend bara är med Kissemissen för hennes kändisskap? Tycker han verkar obehaglig, och att han inte varit lika intresserad om hans flickvän arbetat på Ica…jag kanske har vrålfel..men jag tror av någon anledning inte det…

    1. Anja skriver:

      Jag tror det som har tilltalat honom har varit att hon är känd.

    2. Lina skriver:

      Om en tjej jobbar på ICA och ser ut så där, har hon nog inga problem med att ha ett brett urval av pojkvänner.

      1. Rut skriver:

        Fast jag menade specifikt just den här bekantskapen…att jag befarade att just han inte hade varit lika intresserad om Kissemissen hade arbetat på tex Ica eller för den delen Byggmax.

    3. Dressyrryttare skriver:

      Jag hoppas innerligt att han gillar kändisskapet. Annars blir inte förhållandet långlivat…

    4. Curt-Lennart skriver:

      Han är enbart med henne för hennes kändisskap.

      När dom gjorde den där videon och han svarar att han vill bli känd!

      Vi har gemensamma vänner och så, då sa han alltid att han inte var intresserad av att skaffa nytt förhållande.

      Han gillar trekanter… och är dominant i sängen.

      Han äter/åt Citalopram som används framför allt för att behandla depression. Det är ett så kallat antidepressivt läkemedel. Läkemedlet används också för att behandla vissa typer av ångest och även andra former av psykiska besvär.

      1. Harmagedon skriver:

        Du verkar ju vara en mysig typ…

      2. Anonym skriver:

        Fast man behöver ju inte vara en sämre partner för att man läkar medicin? Jag har käkat piller för både depression och ångest, men jag är himla trevlig och inte det minsta kändiskåt för det

      3. Anonym skriver:

        25% av svenskarna (män och kvinnor och allt däremellan) äter någon gång antidepressiva mediciner pga någon form av psykisk ohälsa. De flesta psykiska sjukdomarna kan man bli frisk från. Se antidepp som en antibiotikakur mot någon infektion.

      4. Anonym skriver:

        Oj då samma medicin som jag äter? Hur den påverkar mig? Jag är inte lika deprimerad längre, jag klarar min vardag. Mådde lite illa första veckorna men det var övergående.

        Jag är då glad över att vi inte är bekanta, jag skulle då aldrig skriva ut sånt mina gemensamma vänners vänner sagt till mig. Tror inte riktigt på allt du skriver då du verkar vara en lustigkurre. Men han har säker berättar vissa saker till sina kompisar och berättar dom det för dig antar jag att dom tror att du inte ska sprida vidare det. Som en tidigare sa du verkar ju vara en mysig typ och en riktig hejar vän.

      5. Anni skriver:

        Åh herregud, Andreas är visst ett riktigt nutcase! Tro mig, jag vet! Allt Curt-Lennart skriver (förutom kändisbiten) stämmer nämligen in på mig! 😂

  3. ML skriver:

    Haha min man har den skjortan. Älskar för övrigt den urringningen som Kissie har. Kan dock aldrig ha sånt pga 75A 🙈

    1. Ƭĥe real Hmm skriver:

      ML: Jag håller inte med dig. Just pga att du har liten byst kan du lättare ha en sådan urringning och ”komma unda” med det lättare. Det blir med high fashion. Tänk modeller på run way. Ser väldigt classy ut. 🙂

      (Nej jag behöver inte peppa er med bobbs här. Ni vet redan att ni kan se läckra ut med djup urringning. 😉 )

      Mvh Omväxalande 75 B och 75 A/70 B, beroende på vikten för tillfället. 🙂

      1. SH skriver:

        Jag skulle se allt annat än classy ut i den klänningen pga för mycket intresse i choklad

        #voluptuous #chocolate4ever #2muchboobs2littledress

        1. Rut skriver:

          Nä, håller med, chokladfläckar är så svåra att få bort!

          1. Anonym skriver:

            Haha skrattade rakt ut 😂 Du gjorde min dag <3

        2. Eva skriver:

          Så ser ju inte Kissie classy ut i den outfiten heller…

      2. ML skriver:

        TRH- Men jag tycker det är svårt att hitta klänningar I storlek 36/38 med de ”kuporna” jag har. Oftast blir det världens glapp vid armhålan. Tips på vart man kan hitta liknande dress som Kissies? Har stoe tatuering över bröstet som jag tycker om att visa i urringat 🙂

        1. Ƭĥe real Hmm skriver:

          ML: Istället för att ge dig tips på var du hittar klänningar (zalando funkar annars fint för många) så tänk istället så här.

          Vare sig det är en billig eller dyr klänning så kan det vara värt att lägga en slant på att ta den till en bra sömmerska eller skräddare för att få ett plagg som blir perfekt för just dig med bara några små ändringar som tex sy in den liten i armhålan.

          Jag har gjort det med kläder från HM tom och har då också kvar kläder därifrån länge. 🙂

          1. Ƭĥe real Hmm skriver:

            Det behöver alltså inte kosta mer än någon hundralapp. 🙂

          2. ML skriver:

            Ja så ska man ju göra! Måste bara komma förbi känslan att köpa ett plagg som inte sitter 100% i provrummet. Har enormt svårt för det 😑

          3. Ƭĥe real Hmm skriver:

            Det finns ju typ ingen som passar perfekt i ett färdigsytt plagg. Framförallt när du är kvinna. Alla våra kroppar ser helt olika ut.

            Så på ett sätt tycker jag det är mer värt att köpa ett billigt plagg och fixa till det så att det blir perfekt än att köpa ett dyrt plagg som är nästan perfekt utan att fixa till det men summan i kronor och ören blir detsamma. 🙂

    2. Joanna skriver:

      Jag ska säga dig, ML, att ibland för oss med stor byst, är inte alla urringningar super vackra!

      Jag önskar många gånger, att jag hade mindre byst för att jag tycker att de som har mindre byst klär i så mycket på något vis som jag finner mycket finare.

      Jag talar inte för alla nu, men jag själv kan ha problem att finna kläder ibland där en urringning eller tröja ska sitta snyggt, som den inte alltid gör för att man har större byst.

      Håller delvis med The Real Hmm om en del i personens kommentar! 🙂

      1. Lisa skriver:

        Eller hur! Jag har E-kupa och skulle jag ta på mig en sådan urringning får jag ta betalt 😉

        1. Karin skriver:

          Vad menar du? Vad får du ta betalt för och varför? 🙂

          1. Anonym skriver:

            Antagligen för att juvren skulle hänga ut och hon skulle tas för glädjeflicka 😁 Har själv samma dilemma 😆

  4. Harmagedon skriver:

    Jag är väl skittrist men jag tycker den där toppen är apful på Kissie. Den skulle vara mindre ful på någon med mindre bröst. Men jag stör mig på proportionerna.

    1. Sofia skriver:

      Ja! Den hamnar ju alltför långt ner…. Hade vart snyggare om den satt någon dm högre upp…

  5. Anonym skriver:

    Den urringningen eller skärningen (heter det så??) var inte fint när man har så stora bröst, allt fokus hamnar ju tyvärr där eftersom det ser ut som de ska ploppa ut när som 😀

  6. Anonym skriver:

    Åhh vad man funderar på det här med att Sindy skulle få en prematurbebis inom några dagar… Och nu är hon hemma igen? Hur kan sjukhuset tillåta att hon ens går ut genom dörrarna där om hon är så svårt sjuk?!??!

    1. M skriver:

      Man gör alltid allt man kan för att hålla bebis inne så länge som bara möjligt. Förmodligen är dom förberedda på att bebis eventuellt måste ut akut och att det kan ske närsomhelst – alltså akut. Sindy kan mkt väl vara svårt sjuk men ändå få vara hemma.

  7. Cc skriver:

    Hua vilken sk klänning 🙈

  8. Anonym skriver:

    Han ser uppblåst ut 😂 Och usch bort med flugan!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG