Skilsmässo-boost?

06:00 12 Maj 2017

Blodinbella:


Det är SÅ många människor som vilt spekulerar om och/eller på vilket sätt Bella kommer försöka tjäna pengar på sin skilsmässa och tja, det låter onekligen som någonting Bella skulle göra, men ändå..
Tror ni verkligen att det kommer komma en bok? En guide för den framgångsrika och medvetna kvinnan som stött på patrull i äktenskapet?

Det känns nästan omänskligt utstuderat – till och med från någon som Bella som har en strategi i det mesta hon tar sig för på sociala medier men ändå – en skilsmässobok?

Att läsa alla dessa kommentarer fick mig att börja fundera på hur en sådan bok skulle kunna se ut och här är mitt bidrag till omslaget:

Too soon? 
Ja, förmodligen…
Men det är ju helt och hållet ert fel, det fattar ni va? Man kan inte plantera en sådan idé i mitt huvud och sedan förvänta sig att jag bara kommer låta den passera!

Men vad tycker ni?
Visst har jag en framtid inom grafisk design om bloggandet skiter sig helt?
*humble brag*

 

111 kommentarer | “Skilsmässo-boost?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Daniela skriver:

    Ah, det orangea omslaget är helt enkelt GOAAAAALZZZ 😂😂

    1. K skriver:

      Nä – ska det inte vara tuggummirosa?

    2. Maria skriver:

      Postar min kommentar här, då den kommer lite längre upp (hahaha..), men känns det inte så otroligt konstigt att läsa det här http://www.isabellalowengrip.se/2012/09/g-36/ nu i efterhand?

      1. Kallis skriver:

        Nej, varför då?

      2. Sombromesa skriver:

        Blir mest ledsen för deras skull. Tycker hennes lycka och glädje verkligen kan kännas genom texten, och så skiljer dem sig bara några år senare… Nä, all styrka till Bella och hennes familj! 🙁

  2. Nanna skriver:

    Njaaa omslaget var tyvärr gräsligt 😂
    Tyvärr var även min första tanke att hon kommer att vända detta till något positivt för att tjäna pengar på. Hon skulle verkligen behöva dra ned tempot och reflektera lite, känns som om hon alltid bara kör på utan eftertanke, varför var det öht så viktigt att snabbt som tusan gifta sig och skaffa barn det om något är ju bara ett stort hinder om målet är att ha värsta karriären och starta nya bolag stup i kvarten. Var ju bara en kvart sedan hon var i det perfekta äktenskapet och delade med sig av råd kring detta. Bromsa!!!

  3. Rebecka skriver:

    Graphic design is my passion. 😇

  4. Maria skriver:

    Har alltid gillat Isabella men nu känns typ allt hon gör bara falskt….

  5. H skriver:

    Tycker det är helt ok att ”skämta” lite om pga att det är just det – en inte helt överraskande skilsmässa. En personlig tragedi, visst, säkert, men i övrigt tar relationer slut. Så är det.

    Tror absolut att hon kommer turn this into business på ett eller annat sätt. Bara hur hon mjölkade ur ”krisen” på klick i flera månader säger väl allt för den som tvekar. Och vi som följt Bella i många år vet hur hon fungerar i bloggen. Min spåkula säger som följande:
    Hon bor kvar i huset till sommaren, köper sedan en stor lägenhet i stan, anställer en nanny, släpper en bok/serie om skilsmässan om ca 2 år, gör en podd, typ ”ensamstående mamma dejtar igen”-podd, träffar en ny man som är framgångsrik och rik och så är karusellen igång igen ☺☺

    1. L skriver:

      Håller med men tror att boken kommer tidigare, typ nästa vår. Tror också att en ny man kommer in i hennes liv snart (vågar man hoppas på Nils?!?!)

      1. E skriver:

        Tror också hon träffar någon väldigt snart. Framgångsrik så klart. Kanske känd utomlands så hennes varumärke får en liten boost framåt… hon kommer repa sig snabbt. En skilsmässa är tråkigt men det finns ett liv efter, oftast bättre än det man hade. En femma på Östermalm kanske? Eller Tror ni på annan plats i stan?

      2. Sara skriver:

        Jaaa, hon träffade ju Nils nyligen! <3

        1. Anton skriver:

          Skogsmulle 🙂

        2. Anja skriver:

          I ett gammalt inlägg om varför det tog slut mellan henne och exet skriver hon: ”Just nu är vi inte rätt för varandra, men om 10 år är jag säker på vi kommer vara helt rätt. Hade vi träffats 10 år senare är jag säker på att det hade varit perfekt.”

          Det här skrev hon för snart 10 år sedan. 🙂

      3. Siv skriver:

        Vill ni Nils illa 😉 Han ska ju ha en jordnära tjej som älskar att vara ute i skogen. Nils är en för bra kille för Bella.

    2. Johanna skriver:

      Det kommer en webbserie producerad ”in-house” som ska bli av ”SVT-kvalitet” och visa ”den riktiga inte alltid så peppiga sidan” till hösten 💰💰💰

      http://www.isabellalowengrip.se/2017/04/dags-for-youtube/

      Ur breakitintervjun:
      ”I höst kommer hennes alldeles egna webb-tv-serie.

      Där utlovar hon, kanske inte mörker, men något annat än vad vi är vana vid. Budgeten är hög – det ska bli ”SVT-klass” på produktionen, som sker inhouse.

      ”Jag gillar att äga konceptet själv, och ha innehållet på egna kanaler. Därför gör vi en Youtube-produktion som vi håller på med just nu”.

      Vad ska den handla om?

      ”Man kommer inte få se mig sitta där superglad och säga ’nu kör vi’. Det är lite mer, inte mörkt, men lite tyngre än vad man är van att se från mig”.

      Några fler detaljer bjuder Isabella Löwengrip inte på, förutom att webb-tv-serien ska spegla hennes resa som entreprenör – och dessutom innehålla möten med andra personer.”

      1. Anton skriver:

        Spännande. Det vill jag se.
        SVT-kvalitet? Vad betyder det? Kanske att bilderna är i fokus och man kan höra ljudet?

    3. Anonym skriver:

      Tror du har rätt. Hoppas lite på att Odd får ett erbjudande han inte kan säga nej till så man får höra bådas sida..

    4. M skriver:

      Undrar vad hennes påkostade web serie kommer handla om ? Hon skrev ju att den inehåller båda bra och dåliga saker ????

  6. Anton skriver:

    Jag är inte alls orolig för Bella för hon kommer att resa sig, borsta av sig och knata vidare starkare och mer erfaren efter detta. Bella har en kackerlackas överlevnadsförmåga – efter en kärnvapenkrig när allt ligger i ruiner så är jag övertygad om att första tecknet på mänsklig aktivitet i den rykande askan är smattret från Bellas tangentbord när hon försöker få kontakt med United Influencers och meddela att hon är redo för samarbete med Röda Korset, Skanska och FN.
    Jag är mer oroad för hur det ska gå för Odd för han har inte den ekonomiska friheten och intjäningsförmågan som Bella – och naturligtvis för hur Gillis och Sally ska ha det under sin uppväxt. De är ju så väldigt små. Hur berättar man för så små barn att pappa och mamma ska skiljas?
    Hoppas de kan få bo kvar i den vana miljön ett bra tag och att Odd och Bella ordnar sitt boende på annat sätt.

    1. CHarlotte skriver:

      Jag och mitt ex separerade när vår son var precis fyllda 3år – idag är han 13 och minns ju inget annat…allt han minns är att han pappa bott på ett ställe och att jag och min nuv man bor på ett ställe – jag tror det är enklare för barn när föräldrarna skiljer sig när de är små!

      Ser på kompisar till sonen vars föräldrar skiljer sig nu – enormt jobbigt och barnen mår så himla dåligt!

      1. Maria skriver:

        Barn under 3 år ska helst inte bo varannan vecka, de upprepade separationerna och uppbrotten är inte toppen ur anknytningssynpunt. Bättre då att låta så små barn bo på samma ställe med övernattningar och dagumgänen hos den andra föräldern. Det är bra att skaffa barn med någon man kan tänka sig hålla ihop med iaf 3 år.

        1. Petra skriver:

          Jahaaa, man ska helst skaffa barn med någon man vill hålla ihop med? Varför sa du inte det tidigare? Vilken dömande och oinsatt kommentar.

          1. Molly skriver:

            Man måste kunna kräva visst konsekvenstänk och framåtsyftande förmåga av vuxna människor. De allra flesta klarar av det. Vänta med barn tills du vet att ni kommer klara det, tills du känner honom väl nog att veta att ni håller ihop. Det är faktiskt varken ovanligt eller svårt att vuxna klarar av att både ta ansvar och hålla sina löften till varandra.

          2. Lisa skriver:

            Fast man måste kunna tänka. Mina tidigare grannar hade varit tillsammans sedan de var femton år men äktenskapet var uppenbarligen skakigt för kvinnan hade tröttnat. Men de skaffade ett barn till för att se om det kunde reparera det som var trasigt men det gick inte så när hon bara var sex månader separerade dem för kvinnan hade varit otrogen med en annan. Man låter inte barnen vara en spelpjäs.

          3. Sår skriver:

            Skilsmässa är säkert bra ur föräldrarnas perspektiv. Många barn tar sig också igenom det och får en bra barndom till slut. För mig var mina föräldrars skilsmässa piss. Att flytta runt mellan två hem, och sen se på när föräldrarna skaffar nya partners och barn. Man hamnar i ett mellanförskap. Hör hemma i båda familjerna, samtidigt som jag inte hör hemma någonstans, det som var min familj och min grundtrygghet är borta.

            Hade jag fått önska hade mina föräldrar fortsatt kämpa för att hålla ihop familjen. Vuxna väljer sina partners och dom väljer att skaffa barn.
            Barnen har inga val alls.

            Självklart är jag inte emot skilsmässa, men någonstans gör det ont i mig att betrakta Bella och Odds relation. Varför skynda sig in i äktenskap och familj när man knappt känner varandra? Varför skynda sig ut ur äktenskapet sedan? Många par funderar flera år innan de bestämmer sig. Det är ett stort beslut.

            Verkar som det blev en enorm kris efter att Odd jobbat på Bellas företag i 6 månader. Krisen leder så småningom till skilsmässa. Hur starka grunder har deras relation vilat på egentligen? Känns rätt svagt.

            Sen tycker jag att tillkännagivandet kom lite väl lägligt igår när Saudiaffären just briserade i kommentarsfält här och framförallt på hennes blogg. Skilsmässan tog allt fokus från hennes lansering i det kvinnohatande landet. Smart sätt att släcka en brand på.
            Nu kan hon i godan ro fortsätta bära tröjor med Future equals Female.

          4. Kattfan skriver:

            Men hur vet man att man ”kommer att klara det”? Man kan aldrig förbereda sig för hur det är att få barn. Man kan ha ett oerhört lyckligt förhållande men så havererar det totalt när det kommer in barn i bilden. Visst är det lätt att peka på och lyfta fram andra personers fel o brister när man själv inte har nån erfarenhet? Sjukt onödigt!
            /en oerhört bra mamma trots olika pappor till barnen

          5. Kattfan skriver:

            Min kommentar var alltså till ”Molly”

          6. A skriver:

            Hon har ju rätt! Skärpning, tänk på barnen!

          7. Anonym skriver:

            ”Verkar som det blev en enorm kris efter att Odd jobbat på Bellas företag i 6 månader”
            6 månader? Kändes som 14 dagar… max!

        2. Petra skriver:

          ”De flesta klarar av det”, vad beror då vår skilsmässostaistik på om jag får fråga dig som tydligen har lösningen och svaret på allt? Får jag fråga vad skilsmässor efter 20+ år beror på?

          1. Molly skriver:

            Den beror på att folk har slutat kämpa. Så fort man inte är nykär längre eller går igenom en jobbig period så skiljer man sig. Vi lever i ett samhälle där nytt och spännande värderas högre än gammalt och tryggt. Istället för att ta sig igenom kriser så hoppar man av och skaffar barn med någon ny. Bella och Odd är ett strålande exempel. En kris kan vara i flera år, men kämpar man för sitt äktenskap tar man sig igenom det och kommer ut på andra sidan stärkta. Är man inte beredd att kämpa ska man inte gifta sig och definitivt inte skaffa barn från första början.

          2. Petra skriver:

            Jag är av motsatt åsikt. Jag tycker att folk borde sluta hålla ihop för baaaarnens skull, det ger barn en skev bild av vad ett förhållande är. Att gå och nötas med en person man inte älskar skapar bitterhet och bråk och det behöver inte vara så. För vad och för vem ska man hålla ihop?

            Är hundra gånger hellre en ensamstående mamma än kvar i ett förhållande som gör mig olycklig, för inget barn mår bra av att vara i ett hushåll med två olyckliga föräldrar.

          3. Sår skriver:

            Petra, där är en klassisk sägning. ”Barn mår bättre med lyckliga skilda föräldrar”. Ett uttryck myntat av naiva vuxna. Jag hoppas du och alla ni andra som hävdar detta har positiv erfarenhet från era egna föräldrars skilsmässor. Isåfall, grattis! Men man ska aldrig ta för givet att en skilsmässa per automatik är bra för barnen.

          4. Petra skriver:

            Alla talar väl av egna erfarenheter, så även jag. Så absolut, jag önskar bara att de hade skiljts många år tidigare, innan motviljan mot varandra fått fäste. Men vissa här tycker att de borde ”kämpat lite mer”, för en kärnfamilj ska försvaras till varje pris, hur skadligt det än är för de inblandade.

          5. En ny A skriver:

            Tack Molly, det känns skönt att läsa din kommentar. Är i en kris med min man just nu, 12 år har vi varit tillsammans, gifta i 5 och har en tvååring. Det har varit tufft ganska länge nu men vi är envisa och lojala båda två så jag hoppas att vi kommer ur det här hand i hand.

          6. Elsie skriver:

            Molly, vad är det för löfte man ska hålla? Jag har lovat att stötta och respektera min make men inte att vi ska leva hela våra liv ihop. Giftermål är ett ekonomiskt avtal som ger en vissa rättigheter och skyldigheter.

          7. Anonym skriver:

            Vet inte om du är bekant med uttrycket ”tills döden skiljer oss åt”

          8. Anonym skriver:

            Jag tror personligen att skilsmässor beror på flera olika faktorer bland annat att relationer är svårt. Sen håller jag med Molly om att det finns en anda i vårt samhälle att ”nytt är bäst” och är du inte lycklig så är det bara att byta partner. Tror inte många är beredda på att lägga ner tid och arbete på sina relationer. Det är definitivt inte hög status idag att vara i ett långvarigt förhållande!Att ta sig igenom riktigt svåra saker som par, till exempel sjukdom/skada är sjukt jobbigt och slitsamt och man kan tvivla så många gånger.. Men när man gått igenom något sådant är man otroligt starka tillsammans och har något man inte får utan att kämpa och ta sig igenom livets motgångar tillsammans. Men sådant får aldrig utrymme i media/bland folk. Däremot är det alltid fokus på nya,”fräscha förhållanden” och att vara nykär hela livet är goals. Jag är också skilsmässobarn och tar inte lätt på ämnet när det gäller barn som är inblandade. Det är femton år sen mina föräldrar skilde sig och fortfarande svider det att jag aldrig kan träffa mina föräldrar på högtider i vår gamla familjekonstallation, jag måste dras med hans nya fru som anser att han inte bör träffa sitt barnbarn så ofta för det är ju inte hennes barnbarn etc.

        3. Lillamy skriver:

          Men lägg av! Det finns aldrig några garantier, särskilt när man adderar små barn i mixen. De flesta gör sitt allra bästa för att få det att funka, ibland räcker inte det. Avskyr dessa nyliberala åsikter: ”man måste plaaanera”. Sen hände LIVET, liksom.

          1. Molly skriver:

            Är inte nyliberal, jag är konservativ. Tycker att om man gifter sig så har man avlagt ett löfte man ska hålla. Då kämpar man.

          2. Anonym skriver:

            Tycker inte allt är svart eller vitt. Vi bodde isär ett år eftersom vi inte var lyckliga eller mådde bra. Sen hittade vi tillbaka till varandra och gifte om oss. Men det krävdes att svälja sin stolthet och ge fan I vad alla andra sa. Det var nästan jobbigare.
            Jag är ett mellanting där. Jag tror faktiskt på att kämpa och att se framåt. Det ÄR jobbigt i perioder, men man ska inte må dåligt av varandra. Känslor kan åka upp och ner dock, och det är okej! Och behöver man en paus betyder inte det slutet för äktenskapet automatiskt.

          3. Lillamy skriver:

            Molly: men skilsmässa är nog sista utvägen för de flesta. Det finns en gräns för hur mycket man kan och bör kämpa också. Livet är för kort för att vara olycklig i onödan.

        4. CHarlotte skriver:

          Jo, men det är väl självklart att det bästa för barnen är om föräldrarna håller ihop och har ett lyckligt förhållande….men tyvärr går ju inte det alltid!

          Jag kan bara prata för mig själv, jag var 21år och blev gravid av misstag med en kille som jag knappt kände (eller kände honom gjorde jag ju men inte på djupet eller på ”rätt” sätt) – jag försökte leva med honom i 3år men vi funkade aldrig tillsammans och tillslut fick jag välja att hålla ihop för vår sons skull eller separera och ge mig själv en chans till ett lyckligt liv (jag var då 23år) och insåg att det inte skulle vara hållbart att leva med den mannen i cirka 15år till för sonens skull…

          Sen visade det sig även att den mannen inte hade ngt jätteintresse för sin son utan min son har i princip bott med mig 100% sen dess och när han var 3år flyttade jag ihop med min gymnasiekärlek och han är nu som en pappa till min son – sonen är nu 13år och familjen har även två till barn nu 🙂

          Så ja, man ska försöka hålla ihop för barnens skull, man ska tänka sig för innan man skaffar barn – MEN – ibland är omständigheterna så att det inte går och då får man göra det bästa av situationen….barnen är alltid viktigast men samtidigt kan man inte ta massa olyckliga år själv för att skydda sina barn heller….

          Det finns ett ”ordspråk” inom forskningsvärlden (forskning inr på arbetsliv) som säger att ”patienten kan aldrig må bättre än sin vårdgivare” och det stämmer lite för föräldraskap också…

          1. Molly skriver:

            Ja men här var ju felet att du skaffade barn med någon du inte kände från första början. Hur svårt kan det vara för vuxna normalbegåvade att förstå: vänta med barn tills ni är säkra på att förhållandet klarar kriser och svåra tider. Använd kondom tills ni är säkra. Spricker kondomen så ta ett dagenefter-piller. I värsta fall gör abort om du inte ens känner pappan. Men skaffa inte en massa ungar som sedan får skilda föräldrar och ensamstående mödrar och taskiga liv utan vuxna normalfungerande förebilder.

          2. CHarlotte skriver:

            Haha Molly – det var ord och inga visor det
            ;-D

            Nummer ett var väl att vi var skyddade och ingen märkte ngt innan det visade ett plus på stickan….och abort var aldrig ngt alternativ för mig- jag visste från början att jag antagligen skulle bli själv men valde ändå att behålla honom, visst….det kanske kan anses som ego men att skaffa barn, även som par, är ju typ den mest egoistiska handlingen som finns!

            Och sen vet jag inte riktigt vad jag ska svara på – dels är jag nog att anses som normalbegåvad (trots att en kondom sprack, haha) och jag har heller inte ”satt en massa barn till världen som fått ensamstående föräldrar, taskiga liv och dåliga förebilder”…dels är det bara ett av barnen som lever med en icke-biologisk förälder (än så länge, hehe) och dessutom så har våra barn enormt privilegierade liv (både materiellt och med många goda och kärleksfulla vuxna i sin närhet) – jag tror inte automatiskt att man får ett taskigt liv för att föräldrarna inte lever tillsammans och dessutom finns det mängder av barn som har föräldrar som lever ihop men som har taskiga liv ändå!

            Oavsett – tack för uppläxningen (tyvärr lite sent att följa dina ”råd” nu) men jag tar fullt ansvar för mina ”handlingar” och jag kan lova att jag även tar fullt ansvar för mina barn och deras välmående!

        5. Emma skriver:

          Nja så är det inte. Forskningen säger att har barn nära anknytning till båda sina föräldrar dvs att båda varit barnens omsorgspersoner funkar längre umgängen bra. Dock är deras barn på gränsen vad gäller så långt mellan umgänge som en vecka åtminstone Sally, som är 2 och inte helt har talet utvecklat och har svårt med tidsuppfattningen, gäller iofs både Sally och Gillis.
          Så växelvis är inte helt optimalt men förlängda helger funkar fint.

    2. Daniella skriver:

      ”Bella har en kackerlackas överlevnadsförmåga – efter en kärnvapenkrig när allt ligger i ruiner så är jag övertygad om att första tecknet på mänsklig aktivitet i den rykande askan är smattret från Bellas tangentbord när hon försöker få kontakt med United Influencers och meddela att hon är redo för samarbete med Röda Korset, Skanska och FN.”

      Är fan det bästa jag har läst.

      1. Anton skriver:

        Tyvärr tvekade jag mellan ”ett kärnvapenkrig” och ”en kärnkraftskatastrof” så det blev ”en kärnvapenkrig”.
        Men visst, jag är ganska nöjd själv med mina formuleringar 🙂

    1. Denna skriver:

      Kommer han bara få med sig sina två serietidningstavlor?

      1. Lisa skriver:

        Det är väl det enda gissar jag.

      2. Olle skriver:

        Odd äger hälften av huset så om det säljs bör han få med sig vinsten.
        Vet dock inte om Odd och Isabella har något avtal om kontantinsatsen eftersom det inte är säkert att de gick in med samma belopp.
        Dessutom har värdestegringen på huset till stor del skapats med spons och samarbeten som kommit till genom Bellas blogg. Hon kan också ha betalat mer än Odd för renovering och förbättring. De har säkert allt detta på papper. Bella är väldigt om sig och kring sig.
        Odd kanske har fastnat i den klassiska hemmafrufällan? De senaste åren har Odd tagit ett stort ansvar för barnen och hemmet och han har inte haft samma ekonomiska situation som ”lilla frun”. Hur ska man värdera flera år av oavlönat arbete i hemmet när det blir skilsmässa? Medan Bella har tjänat miljoner för egen del har Odd stått och stekt köttbullar. Men vem vet, kanske han ändå var lyckligare än Duracellkaninen Bella?

    2. Emelie skriver:

      Hur kommer det bli med bilarna tros? De står ju på Odd!

      1. Anton skriver:

        Han står som registrerad ägare till Panameran – se inlägg från igår med diskussion kring lån osv. Vad jag förstått är Odd bara ”bilmålvakt” i detta fall och alltså inte den som egentligen äger bilen.
        Audin är väl leasing som Löwengrip Invest står för? Den som använder den bilen ska förmånsbeskattas. Bilen ägs dock av det företag som leasar ut den.

  7. E skriver:

    Du kanske kan göra ett omslag till Gabbjoss också ”Ballechatts boost” – Hur du stöter på andra män även om du är gift –

    Men just ja, kommer inte hända att du skriver så om din fika kompis

    Mvh besviket Bloggbevaknings fan

    1. Bloggbevakning skriver:

      Haha! Det får ju bli ett omslag till ett kasettband! Och kanske en sån där bok man läser med i och vänder blad när det piper! Underbart! 😂😂

      1. Kattfan skriver:

        Jaaa!!!! Älskar såna kassettband/böcker!! 💞

      2. Allyson skriver:

        De där kassettbanden minns jag! (Herregud vad gammal jag känner mig nu…)
        Jag hade flera st med tillhörande bok och varje gång man startade ett band så var det en MYCKET pedagogisk röst som informerade: ”När du hör det HÄR ljudet: *piiip* – då vet du att det är dags att vända blad!”
        🙂

      3. CHarlotte skriver:

        Haha, det ”plingade” liksom när man skulle vända blad!

  8. Indi skriver:

    Kan inte hjälpa att det känns onekligen intressant hur de ska göra med villan, den ständigt pågående renoveringen, bellas alla resor mm.
    Hon kan ju inte bara sticka iväg lika lätt som förr… Eller kan hon. Heja?

    1. Lisa skriver:

      Det kan man verkligen fråga sig. Och om Bella bestämmer sig för att Odd ska flytta därifrån och sedan sälja huset drar hon in omkring 10 miljoner. Tidigare var det värderat till 5.2 miljoner men nu är det värt det dubbla.

      1. Olle skriver:

        De äger väl huset 50/50 ?

      2. Anonym skriver:

        Det är taxeringsvärdet som är nu 5.2 miljoner, inte priset som de betalat för huset. De köpte huset för 8.7 miljoner, renoverade för 1.3 miljoner och nästan för ett år sen (i juni 2016) värderades huset till 11 miljoner.

        http://www.expressen.se/noje/blondinbellas-miljon–klipp-otroligt-stolt/

  9. No name skriver:

    Ni tror ärligt talat att Bella ska mjölka skilsmässan trots att hon offrade sitt torsdagssamarbete (som alltid kommer 16:30) för att göra det gemensamma uttalandet?

  10. Linn skriver:

    Jag undrar om odd kommer ha kvar sin tatuering där det står Isabella?

    1. Greta skriver:

      Odd kan leta på Tinder efter någon som heter Isabella.
      På så sätt kan han behålla tatueringen och få möjlighet att amortera kostnaden över längre tid.
      Han sparar också in kostnaden för att ta bort tatueringen – åtminstone tills vidare.

      1. Isabelle skriver:

        Och kostnaden för att göra en ny med ett annat namn!

        1. Greta skriver:

          Ja, för tänk om hans nya flickvän skulle heta Blanceflor Brunhilde eller något annat långt och märkligt!

  11. ida från kramphult! skriver:

    Men behöver det vara så cyniskt? Hon har ju sig själv som varumärke, allt hon gör i sitt yrke bottnar i henne själv, lcc marknadsförs genom vad personen Isabella saknat, hon skriver sina böcker utifrån sina egna erfarenheter osv. Att hon gör en pepp- och handbok om skilsmässor så småningom tror jag inte hon själv uppfattar som något konstigt. Hon har ju erfarenhet och en målgrupp som vill bli hjälpt av just henne.

    1. En annan S... skriver:

      Det som jag tror många reagerar på, och även jag själv, är att det är så typiskt henne att utse sig själv till expert på allt samt att hon anser sig själv mycket bättre än alla andra. Hon ”jobbar hårdare än alla andra”, har ”viktigare möten”, med economista så var hon ”mer sparsam” och gjorde ”bättre aktieaffärer” än alla andra…och ja nu kommer hon vara ”mer skild”.

  12. Egoista skriver:

    Nänä. Denna gång kommer det vara Odd (med hjälp av spökskrivare såklart) som kommer ge ut en bok om hur det är att vara gift med en Egoista (vilket kommer bli titeln naturligtvis). ”Från ägglossning till äggtOddy” är en alternativ titel.

    1. Jahaja skriver:

      Den boken hade jag lagt förhandsbeställning på!

    2. Fredagsmys skriver:

      Åh, som typ Martina Haag gjorde! Hade lätt köpt den boken!

      1. Curre skriver:

        Martina Haag är ju dummare än tåget.
        Jag såg långt tidigare att det var något mellan Lotta Lundgren och Erik Haag.
        Det lyste genom i Historieätarna minst ett år innan det blev gap och skrik där i villan.
        Var Martina för sysselsatt med kakbak för att titta på tv?

        1. Anonym skriver:

          Men lol. Jag tror alla såg det – det var ganska tydligt nämligen.

    3. En annan S... skriver:

      + 1000
      Hade varit så intressant att läsa om BB:s/deras liv ur hans perspektiv!

  13. Harmagedon skriver:

    Jag fattar faktiskt inte det här intresset för deras ekonomiska uppdelning. Det är liksom inget miljardimperium som ska delas upp. Och de verkar ha ett väldigt standard äktenskapsförord. Visst hus på Lidingö är inte gratis men det är rätt många helt vanliga människor som sitter på bostäder i den prisklassen.

    1. Anton skriver:

      Så vi ska alltså inte diskutera den ekonomiska biten mellan Odd och Bella för att deras hus inte är värt 30 miljoner?
      Men det är väl intressant hur olika Odds och Bellas ekonomiska sits är? Odd kan inte tjäna miljoner på det vis som Bella kan. De kommer alltså att ha helt olika förutsättningar i framtiden.

      1. Harmagedon skriver:

        Om man tycker det känns ok så kan man väl göra det. Men det ser ju ut som en väldigt okomplicerad historia.

      2. two of a kind skriver:

        Han har väl lika stor möjlighet att tjäna bra i framtiden som hon har, skillnaden är att hon är en driven entreprenör och han not so much. Olika ekonomiska förutsättningar har många människor, och jag tror att Odd både har kunnat och kommer att leva hyfsat bra även i framtiden. Så varför folk ömkar Odd ur en ekonomisk aspekt förstår jag inte.

        Har han stannat hemma och tagit hand om barnen så kanske hon tex har pensionssparat åt honom, precis som man rekommenderar att andra tör/ser över där mannen är ute i arbetslivet och tjänar bra medan kvinnan är hemma med barnen.

        1. ... skriver:

          Dessutom kanske Bella måste betala underhåll till Odd om han har barnen mest. Eftersom hon tjänar bra så kan det bli några tusen per barn i månaden. Undrar om hon kan fixa spons på det, det vore skickligt.

          1. Greta skriver:

            Man måste väl kunna göra en deal med Ottos barnmat?
            Gillis & Sally kan mycket väl bli sponsrade av Ottos barnmat och på så sätt tjäna in till sina egna kostnader. Enda kravet några bilder där de dricker välling och kepsar med reklam (typ Red Bull).
            Leksaker, kläder mm kommer naturligtvis fritt och franko hem från Bellas sponsorer.
            Det här fixar sig! Alla går en lysande framtid till mötes.
            Heja!

  14. Therese skriver:

    Jag tror absolut att det kan komma att bli en skilsmässo-boostbok. Men kanske inte än. Ge det nåt år. En bok om hur man sköter en skilsmässa snyggt – hur löser man det på bästa sätt för barnen, ekonomiskt, hur planerar man vardagen med ”varannanveckabarn” bäst (dvs fullt fokus på karriär och utekvällar ena veckan och andra veckan familjeliv med barnen med lekparkshäng och myskvällar och jobb efter läggning och hemmaträning under Bolibompa. Jag tror säkert att det allt lagt sig så kommer Bella att vända skilsmässan till nåt positivt och lukrativt (jag menar detta på ett positivt sätt, avundas Bellas positiva inställning till livet och att allt negativt kan vändas till nåt positivt).

  15. Majda skriver:

    Varför detta intresse över hur BB och Odd ska dela upp sina tillgångar? Bara för att paret är offentliga personer så måste väl även de ha någon typ av privatliv. Förstår inte hur man kan gotta sig så mycket i någon annans sorg. Och allt tjat om hur hon kommer skriva en bok om detta. Skulle det vara fel om hon nu väljer att göra det? Isabella har en stor skara människor som ser upp till henne, och om paret faktiskt går igenom en skilsmässa under goda omständigheter och går ur detta som vänner så är det väl bara bra om Isabella skriver en inspirerande bok som andra kan lära av.

  16. A skriver:

    Det viktigaste nu är att göra det bästa för barnen. Det är dom som ska vara prio ett !!

  17. Johanna skriver:

    En tanke jag fick. Visst är det så att Blondinbellas Porsche är skriven på Odd? Det är ju säkert därför hon köpt en ny – som nu är skriven på henne!

    1. Hanna D skriver:

      Men hon beställde nya bilen innan hon köpte/leasade audin?

    2. Anton skriver:

      Hon ville väl ha en hybrid Porsche och förbeställde den.
      Jag är ganska säker på att den nuvarande Panameran skulle bytas in.
      Odd är bara bilmålvakt och Odd och Isabella har säkert avtal dem emellan som reglerar vem som de facto äger Panameran. Den är en del av Bellas drömmar så att Odd finns med som ägare hare bara med försäkringen att göra. Tror jag.

  18. Bea skriver:

    Så sorgligt att läsa det här inlägget nu när man vet att de ska skiljas: http://www.isabellalowengrip.se/2016/02/att-bli-lamnad/

    1. Sofia skriver:

      Åh, vad sorgligt det blev! Känns liksom ännu mer som om det är Odd som är drivande i denna skilsmässan!

      1. Anton skriver:

        Jag tror också att det är Odd som fått nog. Att vara husslav och hunsad går till en viss gräns för Odd fick en levnadsstandard som han näppeligen kunde fått på egen hand. Villa på Lidingö och två lyxbilar, utlandsresor, etc kan verka lockande och trevligt men någonstans går ändå en gräns.
        Jag har full förståelse för om Odd tyckte at enough is enough. Bella får försöka hitta någon annan som vill låta sig trampas på.
        Heja Odd!
        (jag vet inget som ingen annan vet – jag tänker mig bara in i Odds situation. Han kan säkert ha gjort sånt som inte kan försvaras men jag är ingen domstol).

  19. maskrosbarn skriver:

    Inget dåligt bidrag!
    Snygg layout.

  20. Jenny skriver:

    För 20 minuter sen så la hon upp första inlägget på instagram snapversion…

    Hon sitter och blir stylad och gör reklam för LCC..

  21. Klokinnan skriver:

    Den mest sorgliga i det hela är Annie Löööf och hennes totala kapitalistiska sutreplans center ideologi och livsstil. Trodde att center har lite moral och etil.

    Fattar hon inte vilken skada Blondinbella förorsakat samhället och stackars unga tjejer?

    Fråga folk som jobbar på pyskavdelningar, hur många unga tjejer som försökt att ta livet av sig, just pga denna Blondbella hets och mål om att bli miljonär.

    Fyyyfan Annie Lööfff, skaffa dig värdighet och självrespekt. Undrar hur mycket ränteavdrag inte Annie och Blindinbella får år?

    1. Anonym skriver:

      Hur många på ett ungefär?

  22. Sofia skriver:

    Vidrigt!!!
    Hon är ju inte den första o knappast den sista offentliga personen som skiljt sig Ush

  23. Emmsi skriver:

    Vem mer än jag tror att Bella och Pingis kommer starta en dejtingapp om ett tag?🙈

  24. Hanna D skriver:

    Separatisa låter som en kvinna i en Separatist rörelse som är en on point fashionista

  25. fyfy skriver:

    Asså är det bara jag som får ont i magen vid tanken av att Gillis och Sally när de kommer upp i tonåren och vill veta mer om sina föräldrars skilsmässa kommer gå in läsa allt som skrivits. Gud va hemskt! Asså jag gillar denna blogg men kan inte med att bidra till att två helt oskyldig a ungar får sina föräldrar svartmålade på detta sätt. Är själv ett skilsmässo barn och det hade bokstavligen knäckt mig att läsa allt

  26. Jenny skriver:

    Vigselringen åkte av fort iaf…

  27. Sara skriver:

    Yo,
    Först och främst, i fuckin LOVE you och bloggen.
    Fråga, någon som har koll på deras äktenskapsförord? Är det några som skulle bråka om tillgångar så är det väl dom. Särskilt BB.

    1. Vivvi the one and only skriver:

      Odd får inte ett piss. Han får bara ut pengar om de inte säljer huset

      1. Vivvi the one and only skriver:

        Om de säljer huset ska det givetvis stå

      2. Bloggbevakning skriver:

        Det kommer ett inlägg om deras äktenskapsförord senare idag. =)

  28. C skriver:

    Bellas pappa skrev ju ett brev till henne när hon bestämt sig för att bryta m honom !
    Han skriver ….. jag känner dig bäst Bella och vet att det liv du nu valt ( Odd) kommer inte görs dig lycklig !
    Gissar att Bellas pappa kommer sakta men säkert tillbaka i Bellas liv nu.
    Alla människor som läser Bellas blogg och även de som känner till henne … vet att hon aldrig skulle kompromissa om sitt jobb !! Spelar nog ingen roll om familjen blev åsidosatt .Hon expanderar och har 1000 idéer finns inte på världskartan att hon skulle ge upp det eller åtminstone trappa ner lite för att rädda sitt äktenskap ! Är 100% övertygad att Odd insåg det .. han och barnennplanerades in i en kalender .Hon sa att Simon tom lägger in ”partid med Odd och familjen för att allt ska fungera ! Sjukt . Nästa vecka är hon ju borta hela veckan i princip från barnen helgen då ? Ikväll middag med Annie Lööf Bella kanske behöver detta för att vakna upp …. många har ifrågasatt hennes tid m familjen ? Men ärligt hon kommer inte lärt sig ett skit utan kommer köra på ännu hårdare ….. för din karriär finns ju alltid där för dig och säger inte att den slutat älska dig. Så är övertygad om att det är Odd som har tröttnat … han förstog att situationen inte kommer att ändras utan Bellas jobb ,pengar och sitt herraldsvälde kommer bli mycket värre .
    Man ska inte döma folk som person och ev diagnoser? Men att hon har mer problem än adhd är väl solklart ?

    1. Elle skriver:

      Skrevs om igår här.

  29. X skriver:

    Jag hoppas att Isabella inte väljer att skriva en bok om skilsmässan, av den anledning att Sally och Gillis I framtiden inte ska behöva veta att det finns/läsa en bok som antagligen kommer att spilla mindre smickrande, och för barnen sannolikt upprörande, detaljer om äktenskapet och separationen.

  30. Hallonsaft skriver:

    Varför tillkännagav hon skilsmässan dagen innan LCC pressevent för de nya produkterna…?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp