Min helg i en bild

11:31 9 Nov 2014

Hemliga receptet för en ägig helg: 1 banan + 2 ägg + liden pinch o’ vaniljsocker, gojsa ihop och stek en pangkaka. Tina frysta hallon + Nutella ovanpå och blanda ihop utav bara helv. Detta har jag käkat både lördag och söndag och det har lett till en alldeles utmärkt helg!!! Ser inte mycket för världen ut, varken pangkakan eller helgen kanske, but the best ones never do :)))

1000% chillmys hela helgen lång och avslutade med Interstellar igår på bio med Dem Goa i mitt liv. Fan vilken jobbig men fet film?? Svettades konstant men glad ändå. Och det är den enda recensionen ni kommer få av mig !!!!! Men se den. 

PUSS O KRAM nu gör vi denna skitvecka innan min bday, jag vet okej men vi måste hålla ut??

En kommentar | “Min helg i en bild”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Soffan skriver:

    ”pangkaka” hihi vilken charmig felstavning. Annars är ju ”pannkaka” den allenarådande stavningen (alltså en kaka som man lagar i stekpannan). Men en supergod pannkaka går ju såklart att kalla för en PANG!-kaka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp