ILOVEKDIA

11:44 4 Apr 2015


Bilder: instagram @kristennoelcrawley

Inte för att klaga men hade jag fått önska helt FREELY hade mitt påskägg varit fyllt av smycken från KDIA……………………. Skapat av Kristen Noel Crawley, som bara verkar va världens goaste?? Nej alltså jag vet i princip inget om henne egentligen, men jag följer henne på insta sen länge *duh* och hon verkar ha en så sjukt mojsigt liv med sin man och son och reser runt hela världen och är astight med Kim & Kanye och är smyckesdesigner………….. Ni hör ju, inget en skulle kalla en mardrömstillvaro direkt!!!

Detta är alltså hennes första kollektion av fine (ass) jewelry och de är ju som ni ser tagna direkt från älskade, älskade emojivärlden. Synd att de kostar en förmögenhet bara för den där hjärtringen och hunned-halsbandet är några pieces som gärna hade fått fylla mitt påskägg i år som sagt. Jag som varit så snäll och allt???? Jeez vad krävs det egentligen, herregud.

En kommentar | “ILOVEKDIA”

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg