A moment on the lips

8:12 2 Aug 2016

Slanging my lip masks at www.kncbeauty.com we got free domestic shipping all month! Use code FREE SHIP

A photo posted by Kristen Noel Crawley//THE KNC® (@kristennoelcrawley) on

@kncbeauty launch party yesterday was ??? and its still on my snap!

A photo posted by Kristen Noel Crawley//THE KNC® (@kristennoelcrawley) on

My full @Dior look with a splash of yeezy season 2 for yesterday's @kncbeauty launch !

A photo posted by Kristen Noel Crawley//THE KNC® (@kristennoelcrawley) on

Hey guys! Here is an UNEDITED before and after photo of my lips using @kncbeauty lip masks! They actually do work ? link in my bio now ! 5 pack for $24.95!

A photo posted by Kristen Noel Crawley//THE KNC® (@kristennoelcrawley) on

Hottie @danielleprescod getting her #lipmaskandchill on! #KNCbeauty

A photo posted by KNC BEAUTY ™ (@kncbeauty) on

DET ÄR SEN GAMMALT att jag är smått jättekär i Kristen Noel Crawley, jag har skrivit om henne och hennes andra projekt förut, och det här är hennes senaste fjäder i hatten: KNC Beauty! Först ut (i vad jag antar är en rad kommande produkter??) är hennes läppmask som jag är olidligt sugen på att prova. Det ska vara den första naturliga ”collagen infused” läppmasken på marknaden och jag tycker den ser så himla göttig ut??

I mitt taffliga försök att vara budgetbabe köpte jag en blek kopia på Sephora i Barcelona, det var typ ett tunt papper som inte kändes så värst skoj. Jag menar Kristens polare Kim Kardashian var på releasefesten för hennes läppmask?? Och kolla före och efter-bilderna på Kristen själv?? Följer hennes slaviskt på Snapchat och hon är en riktig skönhetsjunkie (+ har världens sötaste ongar!!), så jag bedömer ändå att jag litar på hennes ord.

Ja hörrni, vi får se när lusten faller in att lägga 25 dollar på ett lite tjockare, mer gummiaktigt papper att lägga på käften helt enkelt. Kanske blir det nån annan som köper den till mig då det kanske kan vara det enda i hela världen att få mig att hålla trut!!!!!!! Försöka kan man i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg