Pop Girls

3:39 12 Mar 2016

stella-mccartney-pop-110316-01

Njöt till när jag såg Stella McCartneys senaste kampanj för sin nya parfym POP! Hon har samlat ett gäng rätt coola brudar: Lola Leon (som Madonnas dotter numera kallar sig som performanceartist!), Grimes, Kenya Kinski-Jones och Amandla Stenberg!!! Wowowow vilket gäng. Lola har alltid hållit sig borta från rampljuset så detta blir hennes första GREJ, Grimes är tokbegåvad artist, Kenya vet jag inget om annat än att hon är dotter till Quincy Jones (hon kan vara djurrättsaktivist också? ja? nej?) och Amandla är en av de tyngsta tjejerna out there och är skådis dårå.

Märks ju väldigt tydligt att Stellas intention är att lyfta unga, coola och begåvade tjejer som alla gör sin egen grej!!! Lola ska ju bli spännande att följa om hon nu väljer att Kliva In I Rampljuset, Grimes har jag aldrig lyssnat på hennes musik så värst men beundrar henne pga så egen och obrydd, Kenya ja ne jag har som sagt ingen koll och Amandla tycker jag som sagt är så extremt cool och smart och ser så mycket fram emot att följa framöver.

Extremt bra val av pop-gäng måste jag säga!

2 kommentarer | “Pop Girls”

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg